AK PARTİ YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İLHAN GEÇİT, ZAVİYE MAHALLESİNDEKİ VATANDAŞLARLA BULUŞTU.
Siyaset, 09 Mart 2024 08:03
AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Malatya’da depremin izlerini ortadan kaldırmak ve güvenli yapılaşmayı sağlamak amacıyla, merkez ilçeler ile Büyükşehir Belediyesi olarak kuracakları ‘Yapı Okulu’ ile inşaat sektörünün paydaşlarına eğitim vereceklerini söyleyerek, “Kamudaki yapı denetim firmaları ve belediyedeki mühendislere paydaşlarımızla eğitim vereceğiz. Belki iki yıl sonra Malatya’da inşaat yapmak isteyenlerden sertifika isteyeceğiz” dedi.
AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile birlikte Zaviye Mahallesi’ndeki vatandaşlarla buluştu. Mahalle halkının yoğun ilgisi ile karşılaşan İlhan Geçit ve beraberindeki heyet, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde vatandaşlardan destek istediler.
Mahalle toplantısında konuşan MHP MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, seçmenin Malatya merkez ve 13 ilçede Cumhur ittifakını oylarıyla taçlandıracağını söyledi.
AK Parti Milletvekili Bülent Tüfenkci de depremde yıkılmış bir kentin yeniden inşasında yerel yönetimlerin merkezi hükümet ile uyum içerisinde çalışmasının büyük önem taşıdığını söyledi. Tüfenkci, bugüne kadar hizmet ve eser siyaseti ile gündeme gelen Cumhur İttifakı adaylarının birlikte uyum içerisinde Malatya’ya en şekilde hizmet edeceklerini bildirdi.
GEÇİT: “KAMUSAL YARARI GÖZETECEĞİZ”
Toplantıda konuşan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Sizin için kamusal yararı maksimum düzeyde gözeteceğiz. Biz Yeşilyurt’un tüm nüfus dengelerini gözeterek Belediye meclisinde temsiliyet oluşturduk. Depremin sonuçlarını ortadan kaldırmak için, Battalgazi ve Yeşilyurt Belediye Başkan adayları olarak Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er bey ile birlikte üniversitelerimizle toplantı yaptık. Gelir gelmez ‘Yapı Okulu’ kuracağız. Eğitimler verecekler. Kamudaki ve belediyedeki mühendislere eğitimler verecekler. Piyasadaki yapı denetim firmalarının personeline eğitim verecek. Müteahhitlere, kalıpçılara, demircilere eğitimler verilecek. Yani belki iki yıl sonra Malatya’da inşaat yapacak ustalardan sertifika isteyeceğiz. Bütün hizmetlerimizde kamu yararını esas alacağız” dedi.
Siyaset, 09 Mart 2024 08:03
Yorumlar (0)

Malatya’lı 3’ün 1’ini Almaya Devam Ediyor

Battalgazi İlçesi Kernek Mahallesi'nde Kasten Yaralama

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Yılı Kapsamında Seminer Düzenledi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ‘2025 AİLE YILI’ ETKİNLİKLERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLİYOR

İl Başkanı Bakan: “İstiklal ve istikbal mücadelesi veriyoruz”

ARGUVANLILAR DERNEĞİ KURULDU

AĞBABA; “ZİRAİ DONU DA UNUTTURACAKLAR”

BATTALGAZİ BELEDİYESPOR’LU HATİCE MUHLİSE DOĞAN MİLLİ TAKIMDA

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

Malatya Atıcılık Spor Kulübünden Büyük Başarı!

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN BAHARIN GELİŞİNE PEDALLI KUTLAMA!

İl Başkanı Bakan, “Halk Günü” programında talepleri ilk ağızdan dinledi

MAGİNDER BAŞKANI KARADEMİR: “MALATYA'NIN EKONOMİK YIKIMI GÖRMEZDEN GELİNEMEZ”

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN YEŞİL ALANDA ÜRETİM HAMLESİ

Elazığ 'da Deprem Oldu

AMPUDE FUTBOL

Küçük Ellerdeki Büyük Umutlar

“Her 10 tıp öğrencisinden 1’i mesleğe başlamadan şiddete uğruyor!”

İl Başkanı Bakan’dan ’27 Nisan e-Muhtıra’ açıklaması

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yürütme Kurulu Üyeliğine Seçildi

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN 7/24 YOL MESAİSİ

DAVA ADAMI MEHMET AKİF ERSOY’U ANLAMAK" KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

YEŞİLYURT’TA BAHAR PEDALLARLA KARŞILANACAK!

MİDAS’IN KULAKLARI” TİYATROSU ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Fidan Dikimiyle Çevreye Duyarlı Adımlar Atılıyor.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

BAŞKAN TAŞKIN: "MALATYA’NIN YENİ YÜZÜ BURADA YÜKSELİYOR"

Sadıkoğlu: “Hasar tespiti bir an evvel tamamlanarak, destekler verilmeye başlamalı”

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ SIFIR ATIK MUCİTLERİ YARIŞMASI’NDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Ölümlü Trafik Kazası

YEŞİLYURT’TA “DAVA ADAMI MEHMET AKİF ERSOY’U ANLAMAK” KONFERANSI DÜZENLENECEK

BULUTLU VE HİSARTEPE’YE 12.300 METRE İÇME SUYU HATTI

Esnaf desteklenmese göç olur

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER’DEN MAGİNDER’E ZİYARET

Komiser Göksel Özay, Son Yolculuğuna Uğurlandı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 4,5 MİLYON TL’LİK DESTEK

BAŞKAN TAŞKIN’DAN ESNAF ZİYARETİ

81 İLİN İTFAİYECİLERİ MALATYA’DA TOPLANIYOR
