GEÇİT: “YEŞİLYURT’TA YOLUN ALTI İLE ÜSTÜNÜ EŞİTLEYECEĞİZ”
Siyaset, 11 Mart 2024 02:24
AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 31 Mart seçimlerinin ardından göreve gelmesi durumunda Yeşilyurt ilçesinde fark yaratan çalışmalara imza atacaklarının altını çizerek, “Bölgeler arası gelişmişlik farkını ortadan kaldıracak önemli projelerimiz var. Malatya’da bundan böyle yolun altı ile üstü eşit olacak” dedi.
AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, beraberinde AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ve teşkilat üyeleriyle birlikte Dilek Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Prof. Dr. İlhan Geçit, AK Parti ve Cumhur ittifakı adaylarının yoğun bir çalışma programıyla depremin izlerini silmek ve Malatya’yı eski günlerine kavuşturmak için tüm hazırlıklarını tamamladığını söyledi. Dilek halkının her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a büyük destek verdiğini ve aynı desteği 31 Mart seçimlerinde beklediklerinin altını çizen Geçit, çevreyolu altı ve üstü tabiri konusu hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.
“BUGÜNE KADAR OLMAMASI BÜYÜK TALİHSİZLİK”
‘Bugüne kadar yolun altının gelişmemesi büyük talihsizlik’ diyen AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, şunları söyledi: “Malatya’da yolun altı ile yolun üstünü bu dönemde eşitleyeceğiz. Hatta yol bazı bölgeler yol üstündeki bazı bölgelerden daha güzel gelişecek. Melekbaba, Taştepe, Çavuşoğlu, Salköprü ve çevre yolunun altında bulunan diğer mahallelerin kentsel değerini yükselteceğiz. Halk ne derse onu yapacağız. Halka rağmen bir şey yapmayacağız. Rezerv alanını kim yapıyor? Emlak Konut yapıyor. Kimsenin bir metre kare yeri kaybolmayacak. Şehir Cafana’ya kadar gitmişken yolun altının gelişmemesi büyük bir talihsizlik. Bu bölgeler için güzel projelerimiz var. Dilek’te de ciddi imar problemleri var. Tabii ki bazı imar düzenlemeleri yapacağız. Tarım alanlarını da koruyacağız. Doğalgaz sorununuz var biliyorum. Bunun öncüsü olacağız ve bu sorunu da çözeceğiz. Malatya’da bundan böyle yolun altı ile üstü eşit olacak.”
“ÇARŞI MERKEZİ 1 YIL İÇİNDE TAMAMLANACAK”
Çarşı merkezinin 1 yıl içerisinde tamamlanacağını vurgulayan Geçit, “Birilerinin sağı solu bulandırmasına izin vermeyin. Sizler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu özgürlük ve kalkınma mücadelesine her zaman destek ve omuz verdiniz, yalnız bırakmadınız. Bugün de onun göstermiş olduğu adaylara destek vereceksiniz, yalnız bırakmayacaksınız. Yüzyıllık afetin etkisinden ancak böyle bir ekiple, merkezi hükümetimizin desteği ile çıkabiliriz. Şunun altını çizmek istiyorum. En geç bir yıl içinde Bakırcılar Çarşısı, Kasap Pazarı ve Akpınar çarşısını bitiriyoruz. Emlak Konut bitiriyor. En geç iki yıla herkesin konutunu teslim edeceğiz. Depremin tüm olumsuz sonuçlarından Malatya’yı kurtaracağız. Şehri iki yıl sonra inşallah bitmiş ve yaşanılabilir bir kent olarak ayağa kaldıracağız. Onun için 31 Mart’ta sandıktan bizim çok güçlü bir oy ile çıkmamız lazım” dedi.
Siyaset, 11 Mart 2024 02:24
Yorumlar (0)
Ev Alırken, Zemine de Dikkat Edilmeli...
Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok: Sokak Satıcısına Darbe
Gelecek Partisi İl Başkanı Bedri Aslan’dan Basına Anlamlı Ziyaret
Gazeteciler Günü’nde Sadece Kutlama Değil, Çözüm Odaklı Ziyaret
ŞEVKET KESKİN GÜVEN TAZELEDİ
Yeşilyurtspor’da Yeni Dönem: Güçlü Yapılanma, Büyük Hedefler
Karla Mücadele Seferberliği: 107 Mahallede 2 Bin 475 Kilometre Yol Ulaşıma Açıldı
Vali Seddar Yavuz’un 10 Ocak İdareciler Günü Mesajı
Narkotik Ekiplerinden Sokak Satıcılarına Darbe: Çok Sayıda Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi
Göçmen: Basın Özgürlüğü Olmadan Demokrasi Olmaz
İŞ İNSANI MUSTAFA KILIÇ’TAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Ali Aslan: “Basın Özgürlüğü Demokrasinin Vazgeçilmezidir.
İZDO, 3'üncü Yaş Üniversitesi Öğrencilerini Bilgilendirdi
Kış Depresyonuna Dikkat: Uzmanlardan Mevsimsel Duygu Durumu Bozukluğu Uyarısı
Vali Seddar Yavuz Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 1. Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
MAGİNDER Başkanı Karademir’den Yangın Bölgesine Ziyaret
Milletvekili Ölmeztoprak’tan Malatya’da Güvenlik Vurgusu: “Huzurun Teminatı Sizlersiniz”
Fuzuli Caddesi’nde Sahada İnceleme: Başkan Er’den “Dirençli Malatya” Vurgusu
Merkez ve İlçelerde Muhtarlık Tartışması: Hizmet mi, Gösteri mi?
Malatya’da Zehir Tacirlerine Büyük Darbe: 14 Şüpheli Yakalandı, 13’ü Tutuklandı
Elektronik Sigaralar Akciğer Kanserine Neden Oluyor!
Kronik Ağrıya Dikkat: Uzun Vadede Yüksek Tansiyon Riski Doğurabilir
Yerinde Dönüşüm Alarm Veriyor: Sadıkoğlu’ndan Hakediş Tepkisi
Ölmeztoprak Açık Konuştu: Kira Yardımı Anahtar Teslimine Kadar Devam Edecek
Battalgazi Belediyesi, Bir Yılda Hayata Geçirilen Hizmetlerle Dikkat Çekti
Yeşilyurt’ta Yeni Yıl Mesaisi Başladı: Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı
Bakan Yusuf Tekin’den Eğitime Destek: Yeni Eğitim Yatırımları Hizmete Açıldı
Malatya ASMYD’de Bayrak Değil, İstikrar: Aziz Yiğit Yeniden Seçildi
AKÇADAĞ ESNAFI İÇİN “BİRLİK VE DAYANIŞMA” ÇAĞRISI
Malatya’da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 4 Şüpheliye Yasal İşlem
Henüz Zam Yok Ama Fiyat Hazır: “Ekmeğin Hakkı 20 TL’dir” Çıkışı Ne Anlama Geliyor?
Battalgazi Belediye Meclisi Yeni Yılın İlk Oturumunu Yaptı
Doğaya Vefa: Yeşilyurt Belediyesi’nden Yaban Hayvanlarına Yem Takviyesi
Vali Seddar Yavuz İnönü Üni. Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Merkezi Açılışı’na Katıldı
Yazıhan Tasolar Mezrası’nda Trafik Kazası: İtfaiye Ekiplerinden Hızlı Müdahale
Hekimhan Hasançelebi’de Trafik Kazası: 1 Yaralı Kurtarıldı
Doğanyol’da Acı Son: Kayıp Şahıs 30 Metre Derinlikte Bulundu
Üreticiye Nefes Aldıran Adım: Tarım Sigortalarında Devlet Desteği Artırıldı
Kıskançlık: Sevginin Gölgesinde Büyüyen Duygu, Toplumsal Bir Gerçek
