Murat Aslan, Çalışan Kardeşlerimize Net 35 Bin Maaş Vereceğiz
Siyaset, 15 Mart 2024 00:35
Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, seçim çalışmaları kapsamında HAK - İŞ Malatya İl Başkanı Mustafa Sengir ve Sendika Üyeleri, MAGİNDER Başkanı Salih Karademir ve Yönetimini, Malatya Muhtarlar ve Yeşilyurt Muhtarlar Derneği ve sırasıyla Salköprü Mahalle Muhtarı Mehmet Dönmez, Çavuşoğlu Mahalle Muhtarı Mürteza Ede, Bentbaşı Mahalle Muhtarı Yakup Korkmaz, Çarmuzu Mahalle Muhtarı Ali Berktaş , İlyas Mahallesi Muhtarı Faik Şahin ve Çukurdere Mahalle Muhtarı Fatih Gönültaş'ı ziyaret ederek Muhtarların talep ve önerilerini dinledi. Yeşilyurt’un ve Malatya’nın geleceği hakkında fikir alış verişinde bulundu. Başkan Adayı Murat Aslan İftar Sonrası TCDD Konteynır Kentte kalan vatandaşları ve TCDD çalışan personelleri ziyaret etti.
Murat Aslan, Sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun
14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Yeşiltepe Sağlık Ocağında görev yapan Doktor ve Sağlık çalışanlarını ziyaret eden Murat Aslan Özellikle Pandemide büyük bir fedakarlık göstererek gecesini gündüzüne katan Sağlık çalışanlarına teşekkür eedip Tıp Bayramlarını kutladı.
Murat Aslan, Çalışan Kardeşlerimize Net 35 Bin Maaş Vereceğiz
HAK- İŞ Malatya İl Başkanı Mustafa Sengir ve Sendika Üyelerini ziyaretinde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Bilal Yıldırım Belediye çalışanlarına net 35 Bin lira maaş Özlük ve Sosyal haklarının iyileştirmesi sözü vermişti. Aynı söz benim içinde geçerli Allah nasip eder Başkan seçilirsem ilk alacağımız kararlardan biride Belediye Personelinin Özlük ve Sosyal haklarının iyileştirilmesi ve net maaşların 35 bin lira yapılması olacak. Biz hiç bir çalışan yol arkadaşımızı mağdur etmeyeceğiz. Mutlu ve huzurlu olan çalışan kardeşlerimiz daha verimli ve daha gayretli olur. Sizin evinizde mutsuz bir aile bireyi varsa bu tüm aileyi etkiler. Bizde Yeşilyurt Belediyesi ailesi olarak hiç bir kardeşimizin mutsuz olmasına müsaade etmeyeceğiz. Çalışan kardeşimiz mutlu olacak yöneticiler mutlu olacak her şeyden önemlisi Yeşilyurt'umuz Malatya'mız mutlu olacak.
Murat Aslan, Mutlu ve Huzurlu Personel İle Mutlu Yeşilyurt'u İnşa Edeceğiz
Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Yeşilyurt'un daha yaşanılabilir bir kent olması için çalışanlarımızın mutluluğu huzuru çok önemli. Çalışan kardeşlerimiz için yeni bir birim oluşturacağız. Burada kardeşlerimizin tüm sorunlarıyla talepleriyle ilgili Rehberlik birimi oluşturacağız. Başta Evi olmayan kardeşlerimiz ve aileleri için Sosyal konutlar ve Sosyal tesisler kuracağız. Ayrıca çalışan her bir kardeşimiz ve ailesi Yeşilyurt Belediyesine bağlı tüm sosyal tesislerinden çok uygun şartlarda faydalanmasını sağlayacağız diyerek kendilerini misafir eden HAK- İŞ Malatya İl Başkanı Mustafa Sengir ve Sendika Üyelerini teşekkür etti.
HAK- İŞ Malatya , 15 Bin Üyemiz Adına Murat Aslan Başkanımıza Teşekkür Ediyoruz
HAK- İŞ Malatya İl Başkanı Mustafa Sengir ise Murat Aslan Başkanımız Yeşilyurt için Malatya için tamda biçilmiş bir kaftan. Şehri ayağa kaldıracak bir isim. Kendisini yakinen tanıyor geçmişte Malatya olsun Türkiye'nin farklı illerinde bir çok projeye imza atmış bir isim. Biz Malatya HAK-İŞ olarak çok büyük bir aileyiz. Yeşilyurt Belediyesinde 800 üyesi Malatya genelinde ise yaklaşık 15 bin çalışan üyesi olan bir sendikayız. Bu ailenin tabi büyükte sorunları var. Başta maaş özlük ve sosyal haklar. Sayın Başkanımızın biz çalışan kardeşlerimizi enflasyona ve ekenomik şartlara ezdirmeyeceğiz, ne gerekiyorsa yapacağız açıklaması bizi çok mutlu etti. Başkanımız 31 Mart'ta kazandığımız takdirde çalışan personelimizin maaşını hemen net 35 Bin yapacağız açıklaması ayrıca Belediye çalışanları için düşündükleri bizleri çok mutlu ve memnun etti. Başkanımızın Çalışan Kardeşlerimiz ve Yeşilyurt için düşündüklerini destekliyor ve kendisine şahsım ve tüm 15 bin üyemiz adına başarılar diliyorum ve teşekkür ediyorum dedi.
Siyaset, 15 Mart 2024 00:35
Yorumlar (0)

Zafer Ailesinin Acı Günü

Cumhuriyet Halk Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan Güven Tazeledi

Doğanşehir İlçe Başkanı Memet Koca Güven Tazeledi

EGELİ DİŞ HEKİMLERİ BİLİMSEL KONGREDE BULUŞACAK

Keskin’den Yeni Vergilendirme İçin Erteleme Talebi

YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN ‘EĞİTİME DESTEK’ PROJESİNDEN 31 ÖĞRENCİ YARARLANACAK

MASKİ GENEL MÜDÜRÜ ÇEÇEN, YATIRIMLARIN SON DURUMUNU MECLİSTE PAYLAŞTI

Sadıkoğlu: “Basit usulle devam edilmeli”

AĞBABA, ÜRETİCİ BORÇLARININ ERTELENMESİNİ İSTEDİ

Malatya'nın Haritası Mehmet Varol'la Çizilecek: Oryantiring'e Temsilci Ataması

Fırat Mahallesi'nde Silahlı Kavga

İlimizde Ağustos Ayı Sosyal Yardım Destekleri

CC-Link IE TSN Teknolojisiyle Makine Üretim Süreçleri Daha Verimli Hale Geliyor

Alanya’nın en gözde otellerinden Long Beach Resort Hotel'e Efesus Stone dokunuşu

Hekimhan İlçemizde Meydana Gelen Tren Kazası

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN TOPTAŞ MAHALLESİ’NE ASFALT HİZMETİ

MALATYA KLASMAN FUTBOL HAKEMİMİZ KEMAL DİZDAR..

Ata Sporunda Birincilik Malatya’nın: Başkan Geçit’ten Şampiyonlara Tebrik!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısı Yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi 10 Adet Körüklü otobüs alımı gerçekleştirdi.

58 Katlı Dev Gökdelen "Skyblade" Dünyaya İstanbul’da Tanıtıldı!

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN AVRUPA ARENASINA!

BAŞKAN TAŞKIN’IN BAŞLATTIĞI ‘TAZİYE EVİ’ PROJESİNE TSO’DAN DESTEK

CHP’nin 102.kuruluş yıldönümünde Malatya’da tören düzenlendi

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ ÇARŞAMBA GÜNÜ TOPLANIYOR

BÖLGESEL AMATÖR FUTBOL LİGİNDE GRUPLAR BELLİ OLDU.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

Malatya’da emlak piyasası durdu, faiz indirimi çağrısı

Fabrikaların Bacası Tesis Güvenliğinde Kritik Rol Oynuyor

YEŞİLYURT’TA YAZ AKŞAMLARI’ COŞKU DOLU BİR PROGRAMLA FİNAL YAPTI

Yakınca Mahallesinde Trafik Kazası

Erken BES büyüme devam ediyor

Egepol İnovasyon Buluşmalarında Dijital Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik Konuşuldu

Cansu Durkun, Türkiye’nin Güzellik Sektöründe Yükselen Değeri: Almanya’dan Sonra Hollanda’da

Yeni Eğitim Dönemi Başlıyor: “Bugün Dersler Müzede”

YEŞİLYURT BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN OKUL ÖNCESİ KIRTASİYE DENETİMİ!

Başkan Sadıkoğlu’ndan 6. Bölge Teşvikleri ve Destek Çağrısı*

Başkan Sadıkoğlu’ndan 6. Bölge Teşvikleri ve Destek Çağrısı*

Büyükşehir Belediyesi’nden Çiftçilere 70 Milyon Liralık Büyük Destek!
