AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Depremzedelerle İftar Yaptı
Siyaset, 16 Mart 2024 08:42
-AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Depremzedelerle İftar Yaptı
-Sami Er: “İlk önceliğimiz sizlerin konteynerlerden kalıcı konutlarınıza biran önce erişmesini sağlamak”
AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, depremzedeler ile iftar açtı, sorunlarını dinledi. Göreve gelir gelmez kalıcı konutlar ve işyerlerinin yapımını hızlandıracaklarını ifade eden Er, kiracılar ve dar gelirli vatandaşlar içinde TOKİ konutları yapılacağını söyledi.
31 Mart seçimlerine doğru tempoyu arttıran AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, beraberinde Yeşilyurt Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, İl Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi ile Yeşilyurt ilçesinde yer alan Kaynarca Konteyner Kent’teki depremzedeler ile iftar yaptı. Burada kalan vatandaşlarla tek tek ilgilenen Er, göreve geldiklerinde önceliklerinin kalıcı konut ve işyerlerinin biran önce bitirilip hak sahiplerine teslim edilmesi olduğunu söyledi.
6 Şubat’ta büyük bir afet yaşandığını ve devletin yaraları sarma adına büyük gayret gösterdiğini dile getiren Sami Er, “Hiç endişeniz olmasın, göreve gelir gelmez birinci önceliğimiz sizlerin konteynerlerden bir an önce kalıcı konutlarınıza geçmesi olacak. Tabi deprem de canlarımızı kaybettik, o süreçte soğukta sığınacak bir yer aradık ilk etapta. Ama güçlü devletimiz sayesinde önce çadırlara sonrasında konteynerlere geçtiniz. Şimdide Allah’a şükürler olsun ki güçlü devletimizin bütün imkânları ile sizler yakın zamanda kalıcı evlerinize geçeceksiniz” dedi.
Malatya ile ilgili hazırladıkları projelerle kenti kısa sürede ayağa kaldıracaklarını ifade eden Er, bu projelerden birinin de kiracılar içinde TOKİ tarafından 15 bin konut ilk etapta üretilmesi olduğunu dile getirdi. Malatya’da hak sahiplerinin ev ve işyerlerine ulaşıncaya kadar ekibiyle birlikte asla yorulmadan çalışacaklarını söyleyen Er, “Çok çaba sarf edeceğim, çok çalışacağım. Bize yeter ki güvenin. Bizde sizin bu güveninize layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.
Er, Geçici Konteynerdeki Esnafları Ziyaret Etti
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında Tecde yolu üzerinde kurulan geçici konteyner işyerlerindeki esnafları ziyaret etti. Burada tüm esnafları dolaşan Sami Er, hem esnafın sıkıntı ve taleplerini dinledi hem de projelerinden bahsetti.
TOKİ ve Emlak Konut geçmişi ile Malatya’yı kısa sürede ayağa kaldıracağını ifade eden Er, özellikle çarşının 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanacağını yineleyerek 31 Mart akşamı güçlü bir destek beklediklerini söyledi.
Esnaf gezisi sırasında CHP’li adayın ‘İşimiz Gücümüz Malatya’ sloganı yazılan afişini gören Sami Er, “Biliyorsunuz bu slogan bizim. Malatya’ya ilk geldiğimizde hatırlarsınız Kapalı Spor Salonu’nda biz bu sloganı kullandık ve dedik ki ‘İşimiz Gücümüz Malatya’ ve birçok afişi ve billboarda da bu var” dedi.
Büyükşehir Başkan Adayı Sami Er, burada ayrıca AK Gençlik ile ‘iftara5kala’ sloganı ile trafikteki araç sürücülerine iftarlık kumanya dağıttı.
Siyaset, 16 Mart 2024 08:42
Yorumlar (0)
U.S. Polo Assn., Moda, Spor ve Dijitalde Dünyanın En Prestijli Ödüllerinin Sahibi Oldu
İZDO VE EBDO, BİLİMSEL KONGREYE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR
Basın Bülteni - Âdil-i Mutlak Hat Eserleri Sergisi Katar’a Taşındı
“Toys “R” Us Türkiye’de: Oyun, Keşif ve Eğlence Bir Arada!”
Deprem Sonrası Eğitim Yatırımlarımız Hızla Sürüyor
1. Fırat EDAŞ’tan Battalgazi’ye 22 Milyon TL’lik Enerji Yatırımı
Battalgazi’de Teşkilat AKademisi: Mahalle Başkanlarına Eğitim ve Sertifika Gururu!a Gururu!
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN NOSTALJİ VE EĞLENCE DOLU KÜLTÜR VE SANAT AKŞAMI!
URALOĞLU, AĞBABA’NIN SORU VE TALEPLERİNİ CEVAP VERDİ
MASKİ YAZIHAN’DA 2025 HEDEFLERİNİ %165 AŞTI:
Battalgazi’de Güvenliği Tehlikeye Sokan Taksirli Olay Mahallede Endişe Yarattı
Akçadağ’da Herkes Yönetiyor, Ama Kimse Bir Şey Yapmıyor
HEPİMİZİN EMANETİ OLAN ÇOCUKLARI KORUMAK ORTAK SORUMLULUĞUMUZ”
İş Dünyasında 'Enflasyon Düzeltmesi' Tartışması Sürüyor
MHP İl Başkanı Gök: “Türkiye’nin Huzuru Bizim Önceliğimiz”
Battalgazi’de Korkutan Yangın: Konteyner İş Yeri Alevlere Teslim Oldu
Yeşilyurt Belediyesi, Son Kullanım Tarihi Geçmiş Ürünlere Karşı Denetimleri Sıklaştırdı
MAGİNDER İnönü Üniversitesi TTO, Türkiye’ye Model Olacak İş Birliğine Başlıyor
Deprem Sonrası İnşa Edilen 714 İş Yeri İçin Kritik Süreç: Hak Sahiplerine Önemli Duyuru
Hazır Beton Endeksi Ekim Ayı Raporu Açıklandı!
BAŞKAN TAŞKIN, TAMAMLANAN PROJELERİ TEŞKİLATLA İNCELEDİ
Unutulmaz Bir Gece: Havlucu Memed Anlatacak, Lütfü Acıbucu Söyleyecek!”
Evde Sağlık Bir Lüks Değil, İhtiyaç!
BAŞKAN GEÇİT: “RESTORASYON PROJELERİ ÇIRMIHTI’YA YENİ BİR ÇEHRE KAZANDIRIYOR
Uygulama Noktasında Narkotik Darbesi: Şahıs ve Araçtan Uyuşturucu Çıktı
Deprem Bölgesinde Başlayan Umut Yolculuğu" -
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTILARININ II. BERLEŞİMİ YAPILDI
Yıldız’dan Sert Uyarı: “Bu Yanlıştan Geri Dönülmezse Sorun Büyür”
Tüvtürk Kavşağında Meydana Gelen Kaza Panik Yarattı
Beylerderesi Viyadüğü Üzerinde Zincirleme Trafik Kazası
Duygusal Manipülasyonlar Öz Saygıyı Yok Ediyor
BATTALGAZİ’DE ARA TATİL ÇOCUK ŞENLİKLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
AĞBABA; “MALATYA’DA AFAD’IN KENDİ BİNASI YOK”
İstanbul’da Kuluncak Rüzgarı: MAKULDER Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi
Fırat EDAŞ, Zorlu Kış Şartlarına Karşı Sahada Önlemlerini Aldı
Malatya TSO ile Osmaniye TSO kardeş oda oldu
Kandilli Rasathanesi Deprem Erken Uyarı Sisteminde Önemli Test Başarısı
Binalarda Baca Güvenliğini Göz Ardı Etmeyin!
Burhan Kılıç: “Malatya, Yeniden Refah’ın güçlü bir kalesi olmaya devam edecek”
