Murat Aslan, Bir 5 Yıl Daha Kaybetmeye Malatya'nın Tahammülü Yok
Siyaset, 22 Mart 2024 11:45
Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, 31 Yerel Seçimlerinin önemini vurgulayarak, 1 Nisan sabahı daha umutlu yarınlara adım atmak için siz kadınlarımıza , ablalarımıza ve kardeşlerimize çok iş düşüyor. Biliyorsunuz hepimizin bildiği güzel bir söz vardır. Yuvayı dişi kuş yapar diye. Evet kadının annenin eli değmedi hiç bir yuva sağlam olmaz. Aile her zaman kadının etrafında eşin ve annenin etrafında inşa edilir. Bizde buradaki 3 Belediye Başkan Adayı olarak size söz veriyoruz Yeşilyurt'u , Battalgazi'yi ve Malatya'yı inşa ederken sizlerle birlikte sizlerin talep ve istekleri doğrultusunda hareket ederek inşa edeceğiz. Çünkü Biz Malatya olarak çok büyük bir aileyiz. Bu aileyi ayakta tutacak siz kadınlarsınız.
Murat Aslan, Şehir için yapacağımız ve hazırladığımız projelerde kadınların sosyal ve ekonomik hayata entegre olması açısından bir çok projemiz var. Kadınlara yönelik içerisinde sosyal , kültürel faaliyetlerin olacağı , ailelerine maddi destek amaçlı el ürünlerinin satışını yapabilecekleri özellikle çocukları ve kadınların hep birlikte vakit geçirebilecekleri tesisler yapacağız. Daha öncede söylediğim gibi yolun altı ve üstü olmak üzere geniş alana kuracağımız ( YADER ) Yeşilyurt Acil Afet Destek Merkezi adını verdiğimiz projenin içerisinde kadınlarımız ve çocuklarımız için düşündüğümüz bu sosyal donatılarda yer alacak.
Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, Bugün bu organizasyonu düzenleyen Kadın Kolları Başkanım ve Yönetimine , buraya katılan Malatya Kadın Platformu Üyesi Başkan ve Yönetimindeki her bir ablamıza çok teşekkür ediyorum. Sizlerden ricam bu şehrin ayağa kalkması için sizlere büyük iş düşüyor. yaklaşık 20 yıldır bu seçim öncesi Malatya'lılara hiç belediyeyi kendileri yönetmemiş gibi, her seçim sonrası olduğu gibi söz verip, kazandıktan sonra arkasına bile bakmayanlara ders vermek için 31 Mart günü son şans. Bir daha ah keşke dememek için , bir daha pişman olmamak için bu şehrin geleceği ve yarınları için burada bulunan Bilal Başkanıma , Ayettullah Başkanıma ve bu kardeşinize yetki verin oylarınızı verin hep birlikte Malatya'yı inşa edelim dedi.
Malatya Kadın STK Platformu Başkan ve Üyeleri iftar sonrası 3 Belediye Başkan Adayından Kadınlara yönelik yapacakları projelerin sözünü alıp talep ve isteklerini illettiler
Siyaset, 22 Mart 2024 11:45
Yorumlar (0)

Saçların Beyazlaması Engellenebilir mi? Uzman Dermatologdan Bilimsel Gerçekler

Türk Doğal Taşı, İtalya’da Sahneye Çıktı

Güneşin Üretim Üssü ELİN Enerji, “Fortune 500”de Parladı!

Başoğlu Kablo TİM’in İhracatın Şampiyonları Töreni'nden Azim ve İlhamla Döndü

Malatya Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü 2025 Yılına Ait Faaliyetler

MASKİ’DEN OLUKLU’YA 7 BİN 800 METRE İÇME SUYU YATIRIMI

MİLLETVEKİLİ ÖLMEZTOPRAK’TAN KAVŞAK İNCELEMELERİ

ARSLANTEPE’DE BİYOARKEOLOJİ ÇALIŞTAYI: ÖĞRENCİLER TARİHİ SAHADA ÖĞRENİYOR

15 Temmuz Demokrasi Direnişi'nin 9. Yılında Millet Meydanlara Çağrıldı

Vali Yavuz 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri ile Buluştu

Battalgazi İlçemiz Turgut Temelli Caddesi Kasten Adam Öldürme

BAŞKAN GEÇİT, “15 TEMMUZ, AZİZ MİLLETİMİZİN KAHRAMANLIKLARIYLA YAZILAN BİR DESTANDIR”

BAŞKAN ERDOĞAN ZELYURT’UN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ Mesajı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN BAYRAK SEFERBERLİĞİ

TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTILARI SONA ERDİ

15 TEMMUZ, MİLLETİMİZİN İSTİKBALİNE SAHİP ÇIKTIĞI ŞANLI BİR DİRENİŞİN ADIDIR

Vali Yavuz Aşure ve Lokma Etkinliğine Katıldı

Vali Yavuz Canlarla Aşure Etkinliğinde Buluştu

Yeşilyurt İlçemiz İnönü Caddesin'de Trafik Kazası

Samanköy Konteyner Kentte Kadın Cinayeti

CHP Doğanşehir ilçe Başkanı Mehmet Koca Bir İlke İmza Attı.

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN TEMİZLİK ATAĞI!

Kuluncak’ı Birleştiren Güç:

Malatya’da Düzenlenecek Kayısı Festivali İptal Edildi

BAŞKAN ER, HAYVANAT BAHÇESİNDE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Malatya Elazığ yolu Stadyum Mevkiinde Ölümlü Trafik Kazası

CHP Uçuz Siyasi Oyunlar Peşinde

Yeşilyurt Belediyesi, Kırsalda Ulaşımı Kolaylaştırıyor

Malatya'da Genel Tarım Sayımı Eğitimleri Başladı.

Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlükleri

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

GENÇ MAGİNDER’DE BAYRAK DEĞİŞİMİ YAŞANDI*

15 ÜLKEDEN MİSAFİRLER MALATYA’DA

Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında konuşan Başkan Sami Er;

BATTALGAZİ BELEDİYESPOR’DA YENİ DÖNEM BAŞLADI

Zafer Partisi Heyeti Pütürge'de Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği

Sadıkoğlu’nun talebi karşılık buldu

BATTALGAZİ’DE MAHALLE YOLLARI YENİLENİYOR, ULAŞIM KONFORU ARTIYOR
