Ağbaba Arguvan’la Buluştu “Siz kimseye kin duymayın”
Siyaset, 22 Mart 2024 03:58
Ağbaba Arguvan’la Buluştu
“Siz kimseye kin duymayın”
Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba Arguvan’da düzenlenen halk buluşmasına katıldı. Coşkuyla karşılanan Ağbaba, Arguvan’a bugüne kadar tüm CHP’li belediyelerin destek olduğunu ve olmaya devam edeceklerini söyledi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, seçim gezilerine Arguvan ilçesi ile devam etti. Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan İlçe Başkanı Ekber Aslantürk, Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren ve partililer tarafından ilçenin girişinde büyük kalabalıkla karşılanan Ağbaba daha sonra ilçe merkezinde düzenlenen halk buluşmasına katıldı.
Ağbaba’ya Arguvan ziyaretinde CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri Ali Balta, Esin Temel, İl Başkanı Barış Yıldız, Kadın Kolları Başkanı Nezahat Aydın eşlik etti.
“PROJELERİMİZE EN BÜYÜK DESTEĞİ AĞBABA VERECEK”
Ağbaba’nın 12 yıldır Arguvan’a destek olduğunu ve bu desteklerin şahsa değil Arguvan’a yapıldığını vurgulayan CHP Arguvan Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren, “Arguvanlılar şimdiye kadar kin ve nefretle beslenmedi, bu zihniyete geçit vermedi. Bundan sonrada vermeyecek. Biz partimize ve memleketimize yakışanı yapacağız, sevgiden, saygıdan, birlik ve beraberlikten asla vazgeçmeyeceğiz.
Bu toprakları ben değil biz yöneteceğiz,
Bu topraklara fitne tohumları değil mutluluk ekeceğiz.
Ben Veli beye tüm Arguvanlılar adına teşekkür etmek istiyorum. Bugüne kadar Arguvan’dan bir an olsun elini çekmedi.
Festival dendi, en iyisini yaptı. Kültür merkezi dendi, en güzeli yapıldı. Cem evlerine yardım dendi, bir an bile düşünmedi.
Bizimde yapacağımız birçok projemizde Veli Ağbaba’nın desteğini alacağımızı bilmenizi isterim” dedi.
Arguvan’ın her zaman Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıktığını söyleyen Ağbaba, Arguvan’da dostluğun ve sevginin kazanacağını belirtti.
Halk buluşmasında önemli açıklamalar yapan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba ise, “12 yıldır Arguvan’ın ne ihtiyacı varsa, ne istediyse ben hep gerekeni yaptım. Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum zaman da bu destekler fazlasıyla devam edecek. 5 yıl içinde Arguvan’da işsizliği, yoksulluğu çözeceğim. İşe alımlarda ihtiyacı olana, evine hiç maaş girmeyene öncelik vereceğim. Birileri benim yaptıklarımı hiçe sayabilir, beni bu meydanda yuhlatabilir. Benim umurumda değil. Yuhlattığı kişi ilin milletvekili, Arguvan’ın en büyük destekçisi. Siz sakın ama sakın kimseye kin duymayın, nefret beslemeyin. Buna da fırsat vermeyin. Burada sevgiyi, kardeşliği, dostluğu, iyiliği inşa edeceğiz. Malatya’nın, Arguvan’ın her köşesinde Allah Veli Ağbaba’dan razı olsun’ diyen insanlar var. Bu bana yeter. Arguvan’ı kalkındırmazsam, ayağa kaldırmazsam, işsizliği çözmezsem gelin yakamdan tutun.” İfadelerini kullandı.
Siyaset, 22 Mart 2024 03:58
Yorumlar (0)
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin İlimizde Bir Dizi Programlara Katıldı
YEŞİLYURT’TA GEÇMİŞE VEFA, GELECEĞE İLHAM: “BİR DEĞER, BİR ÖMÜR” PROJESİ BAŞLADI
MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
MALATYA'DA KIŞ KAPIYA DAYANDI: DEPREM BÖLGESİNDE BÜYÜK SINAV
Birlik Çağrısı: Başkan Geçit STK’ları Masada Buluşturdu
Endüstriyel Hayvancılık, Küresel İklim Hedeflerini Tehdit Ediyor
Yapay Zeka Çözümü Çin Beyaz Yunuslarının Korunmasında Erken Başarı Gösterdi
Miyop ve Astigmat Tedavisinde Smile Pro Lazer Avantaj Sunuyor
BAŞKAN GEÇİT, ESNAFIN GÖRÜŞ VE TALEPLERİNİ YERİNDE DEĞERLENDİRDİ
ARGUVAN BELEDİYESİ SOSYAL KONUT PROJESİ SATIŞA ÇIKIYOR
Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası
AĞBABA; MALATYASPOR’A DESTEK İSTEDİ
Büyükşehir Belediyesi Altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor
Milletvekili Babacan: “Malatya Bölgenin Adalet Merkezi Oluyor”
İlçe Başkanları Ne İş Yapıyor? Halk Soruyor: Çalışıyorsanız Sonuç Nerede?
Battalgazi İlçesin'de Ölümlü Zincirleme Trafik Kazası
Kış Lastiği Kullanımı Hakkında Valikte Bilgilendirme
Başkan Mehmet Zafer’den Gürcistan’da Şehit Olan 20 Asker İçin Taziye Mesajı
Boğaziçi Teknopark Büyüyor!
Türkiye Hazır Beton Birliğinin 4. Mavi Baret İş Güvenliği Ödülleri sahiplerini buldu
BATTALGAZİ BELEDİYESİ ÇAMURLU MAHALLESİ’NDE ASFALT YAMA ÇALIŞMASI YAPTI
AĞBABA; “1000 GÜN GEÇTİ NE HUZUREVİ YAPILDI, NE YAŞLILAR GERİ GELEBİLDİ”
BİNDAL MAHALLESİ’NDE 38 YILLIK İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENİYOR
Yeşilyurt Bostanbaşı’nda Silahlı Dehşet: Bir Kişi Ağır Yaralı
Gazeteci Kadir Değirmenci’ye Başarı Plaketi
Doğanşehir Polisi’nden Silah Kaçakçılığına Darbe
Battalgazi İlçesin'de Silahlı Kavga: Mahalle Savaş Alanına Döndü!
Malatya Basını: Birlik Değil, Çekişme İçinde!
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü
Ağız ve Diş Sağlığı Anne Karnında Başlıyor
Kayısı Bahçelerinde Sonbahar Mücadelesi
Yeşil Bir Gelecek, Sürdürülebilir Konutlarla Mümkün Olacak...
Kuraklıkla Mücadele Kapsamında Sulama Altyapısı Güçlendiriliyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’den taziye mesajı
Başımız Sağ Olsun Türkiye: Gökyüzüne Uğurlanan Kahramanlarımız
Saç Ekimine Gitmeden Önce; Saç Köklerini Harekete Geçiren 7 Yöntem
Prof. Dr. Emmez: Her beyin tümörü kötü huylu değildir
Amerikan Sertağaçlarıyla Yaratılan Bir Uyum: KARANA Koleksiyonu
Vali Seddar Yavuz “Milli Ağaçlandırma Günü” Etkinliğine Katıldı
