Ağbaba Arguvan’la Buluştu “Siz kimseye kin duymayın”
Siyaset, 22 Mart 2024 03:31
Ağbaba Arguvan’la Buluştu
“Siz kimseye kin duymayın”
Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba Arguvan’da düzenlenen halk buluşmasına katıldı. Coşkuyla karşılanan Ağbaba, Arguvan’a bugüne kadar tüm CHP’li belediyelerin destek olduğunu ve olmaya devam edeceklerini söyledi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, seçim gezilerine Arguvan ilçesi ile devam etti. Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan İlçe Başkanı Ekber Aslantürk, Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren ve partililer tarafından ilçenin girişinde büyük kalabalıkla karşılanan Ağbaba daha sonra ilçe merkezinde düzenlenen halk buluşmasına katıldı.
Ağbaba’ya Arguvan ziyaretinde CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri Ali Balta, Esin Temel, İl Başkanı Barış Yıldız, Kadın Kolları Başkanı Nezahat Aydın eşlik etti.
“PROJELERİMİZE EN BÜYÜK DESTEĞİ AĞBABA VERECEK”
Ağbaba’nın 12 yıldır Arguvan’a destek olduğunu ve bu desteklerin şahsa değil Arguvan’a yapıldığını vurgulayan CHP Arguvan Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren, “Arguvanlılar şimdiye kadar kin ve nefretle beslenmedi, bu zihniyete geçit vermedi. Bundan sonrada vermeyecek. Biz partimize ve memleketimize yakışanı yapacağız, sevgiden, saygıdan, birlik ve beraberlikten asla vazgeçmeyeceğiz.
Bu toprakları ben değil biz yöneteceğiz,
Bu topraklara fitne tohumları değil mutluluk ekeceğiz.
Ben Veli beye tüm Arguvanlılar adına teşekkür etmek istiyorum. Bugüne kadar Arguvan’dan bir an olsun elini çekmedi.
Festival dendi, en iyisini yaptı. Kültür merkezi dendi, en güzeli yapıldı. Cem evlerine yardım dendi, bir an bile düşünmedi.
Bizimde yapacağımız birçok projemizde Veli Ağbaba’nın desteğini alacağımızı bilmenizi isterim” dedi.
Arguvan’ın her zaman Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıktığını söyleyen Ağbaba, Arguvan’da dostluğun ve sevginin kazanacağını belirtti.
Halk buluşmasında önemli açıklamalar yapan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba ise, “12 yıldır Arguvan’ın ne ihtiyacı varsa, ne istediyse ben hep gerekeni yaptım. Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum zaman da bu destekler fazlasıyla devam edecek. 5 yıl içinde Arguvan’da işsizliği, yoksulluğu çözeceğim. İşe alımlarda ihtiyacı olana, evine hiç maaş girmeyene öncelik vereceğim. Birileri benim yaptıklarımı hiçe sayabilir, beni bu meydanda yuhlatabilir. Benim umurumda değil. Yuhlattığı kişi ilin milletvekili, Arguvan’ın en büyük destekçisi. Siz sakın ama sakın kimseye kin duymayın, nefret beslemeyin. Buna da fırsat vermeyin. Burada sevgiyi, kardeşliği, dostluğu, iyiliği inşa edeceğiz. Malatya’nın, Arguvan’ın her köşesinde Allah Veli Ağbaba’dan razı olsun’ diyen insanlar var. Bu bana yeter. Arguvan’ı kalkındırmazsam, ayağa kaldırmazsam, işsizliği çözmezsem gelin yakamdan tutun.” İfadelerini kullandı.
Siyaset, 22 Mart 2024 03:31
Yorumlar (0)
Malatya Müteahhitler Odası Nerede, Ne Yapıyor?
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL İNDİRİM MÜJDESİ!
YEŞİLYURT’TA “ŞİİR VE MÜZİK DİNLETİSİ” SANATSEVERLERDEN TAM NOT ALDI!
AĞBABA, TİCARET BAKANI BOLAT’A SESLENDİ:
BAŞKAN TAŞKIN: “TAŞTEPE MALATYA’NIN YENİ GÖZDE MAHALLESİ OLACAK”
İlkokul Öğrencileriyle Bir Araya Gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er;
Başharık Mahallesinde Gençlik Merkezi ve Spor Sahaları Hızla Yükseliyor
ONUR KONUĞU PROF. DR. KEMAL SAYAR MALATYA KİTAP FUARI’NDA
Malatya’da Denetim Nerede Kayboldu?
STK Oda Başkanları Her Saça Tarak Vuran Değil, Halkın ve Üyenin Başkanı Olsun!
Başkan Geçit, “Beylerderesi Bisiklet ve Yürüyüş Yolu” Projesini İnceledi
DARENDE’NİN İÇME SUYUNA HAYAT VEREN PROJE: “TOHMA KANYONU’NDAN CAZİBEYLE SU”
SİGORTA SEKTÖRÜNDE DEV SATIN ALMA
TOKİ 500 BİN Sosyal Konut Projesi Başvuruları Başlıyor
BATTALGAZİ’DE YATIRIM TURU: MECLİS ÜYELERİ PROJELERİ YERİNDE GÖRDÜ
ANASININ BABASININ MEZARI VAR
YEŞİLYURT BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ER “AZİM VE KARARLILIKLA BAŞARILAMAYACAK HİÇBİRŞEY YOK”
AĞBABA’DAN SANAYİ BAKANINA;
U 19 GELİŞİM LİGİ
Başarılı Kadınların Sessiz Gücü
Dolandırıcılıkla Mücadelemiz Hız Kesmeden Devam Ediyor
BAŞKAN GEÇİT, “ÇİLESİZ VE KARAKAVAK TAZİYE EVLERİMİZİ YAKIN BİR ZAMANDA HİZMETE SUNACAĞIZ”
YEŞİLYURT’TA SANATSEVERLER ŞİİR VE MÜZİKLE BULUŞACAK!
Öğrencilerle bir araya gelen Başkan Er,
BATTALGAZİ BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTISI
Malatya Demiryol İş Sendikası Seçimi Olaylı Bitti!
Malatya’da Sivil Toplum Sessizliğe Büründü!
MALATYA ANADOLU KİTAP VE KÜLTÜR FUARI KİTAPSEVERLERDEN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
Tek Böbrek Üstü Beziyle Yapılan Ameliyat Literatüre Girdi
Kiltepe Mahallesinde Meydana Gelen ‘Ateşli Silahla Yaralama’
ÇİFTÇİ SAHİPSİZ, TARIM MÜDÜRLÜKLERİ UYKUDA!
Anahtar Parti, kuruluşunun 1. Yıldönümü için Ankara’da partililerle bir araya geldi.
Yeşilyurt Belediyesi, Türkiye’de İlk Kez ‘Aile Mentörlüğü’ Projesini Hayata Geçirdi
Kadooğlu Holding'ten Kemalpaşa'ya Dev Yatırım: “PAŞA COUNTRY ED”
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü
Kuaför Fiyatları Uçmuş! Başkan Nerede?
Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Hizmet ve Gayretin Sembolü Oldu
Yeşilyurt İlçesinde Bulunan Yapının Hasar Durumu Hakkında
