Ağbaba Arguvan’la Buluştu “Siz kimseye kin duymayın”
Siyaset, 22 Mart 2024 07:09
Ağbaba Arguvan’la Buluştu
“Siz kimseye kin duymayın”
Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba Arguvan’da düzenlenen halk buluşmasına katıldı. Coşkuyla karşılanan Ağbaba, Arguvan’a bugüne kadar tüm CHP’li belediyelerin destek olduğunu ve olmaya devam edeceklerini söyledi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, seçim gezilerine Arguvan ilçesi ile devam etti. Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan İlçe Başkanı Ekber Aslantürk, Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren ve partililer tarafından ilçenin girişinde büyük kalabalıkla karşılanan Ağbaba daha sonra ilçe merkezinde düzenlenen halk buluşmasına katıldı.
Ağbaba’ya Arguvan ziyaretinde CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri Ali Balta, Esin Temel, İl Başkanı Barış Yıldız, Kadın Kolları Başkanı Nezahat Aydın eşlik etti.
“PROJELERİMİZE EN BÜYÜK DESTEĞİ AĞBABA VERECEK”
Ağbaba’nın 12 yıldır Arguvan’a destek olduğunu ve bu desteklerin şahsa değil Arguvan’a yapıldığını vurgulayan CHP Arguvan Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren, “Arguvanlılar şimdiye kadar kin ve nefretle beslenmedi, bu zihniyete geçit vermedi. Bundan sonrada vermeyecek. Biz partimize ve memleketimize yakışanı yapacağız, sevgiden, saygıdan, birlik ve beraberlikten asla vazgeçmeyeceğiz.
Bu toprakları ben değil biz yöneteceğiz,
Bu topraklara fitne tohumları değil mutluluk ekeceğiz.
Ben Veli beye tüm Arguvanlılar adına teşekkür etmek istiyorum. Bugüne kadar Arguvan’dan bir an olsun elini çekmedi.
Festival dendi, en iyisini yaptı. Kültür merkezi dendi, en güzeli yapıldı. Cem evlerine yardım dendi, bir an bile düşünmedi.
Bizimde yapacağımız birçok projemizde Veli Ağbaba’nın desteğini alacağımızı bilmenizi isterim” dedi.
Arguvan’ın her zaman Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıktığını söyleyen Ağbaba, Arguvan’da dostluğun ve sevginin kazanacağını belirtti.
Halk buluşmasında önemli açıklamalar yapan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba ise, “12 yıldır Arguvan’ın ne ihtiyacı varsa, ne istediyse ben hep gerekeni yaptım. Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum zaman da bu destekler fazlasıyla devam edecek. 5 yıl içinde Arguvan’da işsizliği, yoksulluğu çözeceğim. İşe alımlarda ihtiyacı olana, evine hiç maaş girmeyene öncelik vereceğim. Birileri benim yaptıklarımı hiçe sayabilir, beni bu meydanda yuhlatabilir. Benim umurumda değil. Yuhlattığı kişi ilin milletvekili, Arguvan’ın en büyük destekçisi. Siz sakın ama sakın kimseye kin duymayın, nefret beslemeyin. Buna da fırsat vermeyin. Burada sevgiyi, kardeşliği, dostluğu, iyiliği inşa edeceğiz. Malatya’nın, Arguvan’ın her köşesinde Allah Veli Ağbaba’dan razı olsun’ diyen insanlar var. Bu bana yeter. Arguvan’ı kalkındırmazsam, ayağa kaldırmazsam, işsizliği çözmezsem gelin yakamdan tutun.” İfadelerini kullandı.
Siyaset, 22 Mart 2024 07:09
Yorumlar (0)
Attarlar Odası’nda Birlik Rüzgârı: Başkan Basri Orhan’a Yoğun Destek
Okul Servisleri ve Çevreleri Kontrol Altında: Geleceğe Güvenle Bakıyoruz
Şevket Keskin’den Net Mesaj: “Yasa Dışı Taşımacılığa Asla İzin Vermeyeceğiz
Vali Seddar Yavuz’un 26 Şubat Hocalı Katliamı’nı Anma Mesajı
Akıllı telefonlar boyun fıtığı sebebi
Mücevherlerinizin Ömrünü Uzatmanın 6 Altın Kuralı
Türkiye Obezitede Avrupa Birincisi...
Boğaziçi Üniversitesi’nde Tarihi Dönüşüm: 8 Milyar TL’yi Aşan Yatırım Hamlesi
Geleceğin Temeli Aile: Yeşilyurt’ta Anlamlı Proje Hayata Geçti
Battalgazi Belediyesi’nden Yenice Mahallesi’nde Yol Atağı
Battalgazi’de Silahlı Soygun Aydınlatıldı: 3 Şüpheli Tutuklandı
Başkan Er: “Birlikte Çalışacağız, Malatya’yı Daha Güzel Günlere Kavuşturacağız
Başkan Er, Geceyi Gençlerle Paylaştı: Sahur Sofrasında Birlik Mesajı
İş Dünyasından Eğitime Güçlü Dokunuş: Mahmut Boyraz Gençlerle Buluştu
Akçadağ’da Birlik ve Beraberliğin En Güzel Tablosu: Ev İftarları
Ramazan Neşesi Büyükşehir’le Çocukların Yüzünü Güldürüyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’den Hafız Öğrencilere Moral Ziyareti
Başkan Er: “Gençlerimizin Her Zaman Yanındayız”
Yeşilyurt Belediyesi’NDEN RAMAZAN’A ÖZEL YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
YEŞİLYURT’TA SİLAHLI SOYGUN GİRİŞİMİ: 2 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Çamurlu TOKİ Camii ve Çevresi Modern Bir Görünüme Kavuştu
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Ramazan Ayına Özel Kültür ve Sanat Programı
Büyükşehir Belediyesi’nden Eğitime Tam Destek
Yatırım Yağmuru Pütürge’de: 37 Milyon TL’lik Dev Projeler
Sadıkoğlu’ndan Doğrudan Girişim: KOSGEB Talebi Bakanlığa Taşındı
Diş Hekimliği Fakültesi Sayısına Düzenleme Getirilmeli
Araştırmalara göre süt ürünleri, susuzluğu gidermede etkili bir seçenek
Malatya Su ve Kanalizasyon Idaresi’den Çevre Duyarlılığı Atağı: Öğrencilere Su Temalı Yarışma
GÖZKAPAĞI ESTETİĞİNDE DOKU KORUYUCU YÖNTEMLER ÖN PLANA ÇIKIYOR
Yeşilyurt Kent Konseyi’nde Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Eğitim Programı Yoğun İlgiyle Başladı
Abdurrahman Babacan: “Terörsüz Türkiye İçin Kararlılıkla İlerliyoruz”
Battalgazi’de Bıçaklı Kavga: 1 Kişi Yaralandı
Zehir Tacirlerine Nefes Aldırılmadı: 212 Gram Sıvı Metamfetamin Ele Geçirildi
Malatya Esnafında Yeni Sayfa: Hasan Basri Orhan Mazbatasını Teslim Aldı
Arguvan’da Ev Sahibi ile Kiracı Arasında Silahlı Kavga: 1 Tutuklama
AKÇADAĞ ESNAF ODASI SEÇİMİ: SANDIKTA ESNAF, PERDE ARKASINDA KİMLER?
Engeller Kalkıyor, Kariyer Yolculuğu Başlıyor
Yeşilyurt’ta “Kasten Yaralama ve Silahlı Tehdit” Olayında 1 Tutuklama
Hareketsizlik, Alkol ve Sigara, Kolon Kanseri Riskini Artırıyor
