AK PARTİ YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI PROF. DR. İLHAN GEÇİT, TÜRKOCAĞI VE CEVATPAŞA MAHALLESİ’Nİ ZİYARET ETTİ.
Siyaset, 24 Mart 2024 16:31
AK PARTİ YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI PROF. DR. İLHAN GEÇİT, TÜRKOCAĞI VE CEVATPAŞA MAHALLESİ’Nİ ZİYARET ETTİ.
GEÇİT: “GELECEĞİMİZ İÇİN DOĞRU KARAR VERMEMİZ GEREKİYOR”
AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, seçim çalışmaları kapsamında Türk Ocakları Malatya Şubesi’ni ziyaretin ardından Cevatpaşa Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. 31 Mart seçimlerine dikkat çeken Geçit, “Malatya’mızın biran önce ayağa kalkması için 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde doğru karar vermemiz gerekiyor.
Türk Ocakları Malatya Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, sivil toplum kuruluşlarının şehrin yönetiminde önemli bir role sahip olduğunu belirterek, “İnşallah bizler halkımızın onayı ile seçilirsek STK’ları çok önemseyeceğiz ve ortak akıl ile şehrimizi yöneteceğiz” dedi.
Türk Ocakları’nın tarihinin eskilere dayandığını ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin felsefesinin oluşmasında önemli bir rol üstlendiğini söyleyen Prof. Dr. İlhan Geçit, “Bu rol hala bugün de devam ediyor. Türk siyasi hayatında yaptığı faaliyetler göz dolduruyor. Toplumda birliğin beraberliğin tesis edilmesinde Türk Ocakları’nın diğer sivil toplum kuruluşlarından daha farklı bir öneme sahip. İnşallah bizler halkımızın onayı ile seçilirsek STK’ları çok önemseyeceğiz ve ortak akıl ile şehrimizi yöneteceğiz. 6 Şubat depremlerinde büyük kayıplarımız oldu ve Türk Ocağı konteynerde faaliyetlerini sürdürüyor, bu da bizi sevindiriyor. Demek ki Malatya’nın sahipleri yerinde duruyor” ifadelerini kullandı.
Türk Ocakları Malatya Şubesi Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, seçim sürecinin huzurlu bir ortamda geçmesinden dolayı memnuniyetini ifade etti.
CEVATPAŞA MAHALLESİNDE GEÇİT’E YOĞUN İLGİ
AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Cevatpaşa Mahallesi sakinleri ile yaptığı toplantıda, yerel seçimlerin önemine değinerek, şunları söyledi: “Bu süreci iyi değerlendirip doğru karar vermemiz gerekiyor. Maşallah bugün ki toplantımızı çok kalabalık yapıyoruz. Bu seçim sadece 5 yılı değil, 50 yılı, 100 yılını belirleyecek projeler de oylanacak. Cevatpaşalılar ve Malatyalılar bu tarihi fırsatı iyi kullanmalıdır. Bu işin mutfağından gelmeyen, yöneticilik tecrübesi olmayan, bu yıkık şehrin nasıl ayağa kalkacağı hakkında fikri olmayan ya da belediyecilikle ilgili olmayan insanlara asla yetki vermemelisiniz. Dolayısıyla bu süreci iyi değerlendirip doğru karar vermemiz gerekiyor. Bu seçim sadece 5 yılı değil, 50 yılı, 100 yılını belirleyecek projeler de oylanacak. Allah’ın izniyle Malatya’mızı ve ilçelerimizi 2 yıl gibi kısa bir süre içerisinde ayağa kaldıracağız.”
“1 YILDA 55 BİN KONUT TESLİM EDİLECEK”
Deprem sonrası Malatya’nın ticaret merkezlerinin yeniden yapılanması hakkında bilgi veren Prof. Dr. Geçit, “11 ayda Bakırcılar Çarşısı, Kasap Pazarı ve Akpınar’ı bitireceğiz. Şu ana kadar yaklaşık iki ayda 8 bine yakın konut teslim edildi. 1 yılda 55 bin konut teslim edilecek. Çevre ve Şehircilik Bakanımız diyor ki, Mehmet Şimşek Bakanımız her şeye hayır diyor ama deprem şehirleri deyince kesenin ağzını açıyor. Ne diyoruz? 2 yılda bu şehri ayağa kaldıracağız. Belediye başkanları arasında uyumsuzluklar yaşandı ve bu şehrin hizmeti aksadı. Biz şahsi kaprislerimizi ve hırslarımızı sizin belediye hizmetlerinizin önüne koymayacağız. İyi geçineceğiz. Belediyeler dar bir zümrenin makamları olmayacak, halkımıza açacağız. Siz değil biz sizin ayağınıza geleceğiz” dedi.
Siyaset, 24 Mart 2024 16:31
Yorumlar (0)
Malatya'nın Spor Vizyonuna Dev Katkı: Olimpik Atletizm Pisti Gün Sayıyor
Başkan Geçit'ten Konak Mahallesi'ne Verilen Söz Yerine Geldi.
Battalgazi Belediyesi Üretim Gücünü Artırıyor: Yeni Tesis İlk Üretimine Başladı
Başkan Er, Karne Alan Öğrencilerin Mutluluğuna Eşlik Etti.
Evde Eğitim Gören Öğrenciye Unutulmaz Karne ve Mezuniyet Sürprizi.
3892 Sentetik Ecza Hapı Ele Geçirildi: Malatya'da Sokak Satıcılarına Narkotik Darbesi.
Enver Kiraz’dan Dikkat Çeken Mesaj: “Hiç Kimse Partiden Büyük Değildir.
Vali Seddar Yavuz Kale’de Vatandaş ve Esnafla Buluştu.
Battalgazi’de 4.0 Büyüklüğünde Deprem.
Battalgazi’de Birlik ve Bereket Sofrası: 4 Bin Kişiye Aşure.
Banazı’da Çocuklar İçin Hem Eğlence Hem Enerji Tasarrufu.
Kültürel Mirasın İzleri MABESEM’de Çini Sanatıyla Sürdürülüyor.
Vali Yavuz’dan Anlamlı Mesaj: Uyuşturucuyla Mücadele Hepimizin Görevi.
Başkan Sadıkoğlu’ndan Uçak Seferlerinin Artırılması İçin Kritik Girişim.
Battalgazi Zabıtası Doğaya Sahip Çıktı: Yavru Baykuş Kurtarıldı
Kesintisiz Ulaşım İçin Dev Adım: Büyükşehir Yeni Yol Güzergâhları Açıyor.
Veli Ağbaba’nın emek verdiği CHP’de Barış Yıldız neden yalnız bırakıldı?
Yeşilyurt’ta Konteyner Kentte Şüpheli Ölüm: 67 Yaşındaki Vatandaş Hayatını Kaybetti.
YEŞİLYURT SPOR’DA YENİ SEZON ÖNCESİ GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU
Başkan Geçit’ten Kırsal Mahallelere Ulaşım Müjdesi.
Vali Yavuz’dan Aşure Günü’nde Birlik ve Beraberlik Vurgusu.
Enerji Sektöründe Dijital Sıçrama: Fırat EDAŞ’tan EnergyMind Atağı.
Şehrin Geleceği İçin Sahada İnceleme: Başkan Taşkın Niyazi Mısri Rezerv Alanında.
Ayrılığa Değil Birliğe Sarılmalıyız” Mesajı CEM Vakfı Lokmasında Verildi.
Büyükşehir’den Trafik ve Ulaşıma Nefes Aldıran İki Önemli Dokunuş.
Sanatın Kalbi Bu Sergide Attı: Büyükşehir’den Örnek Organizasyon.
ALIŞVERİŞ MERKEZİ OTOPARKINDA YANGIN PANİĞİ.
ATATÜRK’ÜN PARTİSİNDE MALATYA’YA YAKIŞMAYAN TABLO!.
CHP’de Sular Durulmuyor! Satılmış’tan Eski Yönetime Sert Mesaj: “Sağduyu Göremedik.
Sevgi, Sabır ve Mücadele: Zamana Karşı Bir Anne-Baba Hikayesi.
Erdoğan Zelyurt Sahada, Peki İlçe Başkanları Nerede? Anahtar Parti’de Gözler Teşkilatlara Çevrildi.
Malatya’da Gururlandıran Tablo: Başarı ve Birlik Mesajı.
Başkan Taşkın: “Şehitlerimizin Emaneti, Gazilerimizin Onuru Baş Tacımızdır.
Ağbaba Ateş Püskürdü: “Ortaya Atılan İddiaları Kanıtlasınlar.
Malatya’da Siyasi Bir Dönem Sona Erdi: Millet Partisi Teşkilatı Kapatıldı.
Binlerce Öğrenciye Çevre Eğitimi: Yeşilyurt Belediyesi’nden Örnek Proje.
Ne Yapsanız Geçmeyen O Yorgunluğun Sebebi Bulundu: Evdeki "Gizli" Pandemi!.
Fahri Nalbant Karakucak Güreşleri, Sporseverleri Yeşilyurt’ta Buluşturacak.
Aileye Yönelik Karalama Kampanyasına Tepki.
