Murat Aslan, Sizi Unutanları 31 Mart Sabahı Sandıkta Sizde Unutun
Siyaset, 27 Mart 2024 03:11
31 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarını aralıksız sürdüren Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, gündüz Özalper Mahallesi ve Eski SSK hastanesi çevresinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederken akşamda Yeşiltepe Afed Evleri Mahallesi ve Hekimhan Saz Derneği Başkanı Hacı Ceyran ve Üyeleri ile bir araya geldi.
Özellikle Afed Evleri Mahallesi sakinleri doğalgaz, kentsel dönüşüm ve mahallede bulunan hurdacılarla ilgili sorunları dile getirdi. Mahalle sakinleri Afed Evleri Mahallesi bölgesinde başta evlere çekilemeyen doğalgaz sorununu, yıllardır her seçim öncesi söz verilip bir türlü bitirilemeyen Kentsel Dönüşüm Projesi ve mahallede bulunan hurdacı iş yerlerinin bir türlü başka bir yere taşımamasından yana sıkıntılarını dile getirdiler. Maalesef her seçim öncesi AK Parti Milletvekilleri ve adayları , Belediye Başkan ve adayları oy ticareti yapmak için gündeme getirdiğimiz sıkıntıları en kısa zamanda çözecekleri sözü verip seçim bitip kazandıktan sonra ne mahalleye geldiklerini nede mahalle sakinlerini makama kabul etmediklerini söyleyerek bizi unutanlara bu seçimde bizde unları unutarak büyük bir ders vereceğiz diyerek Başkan adayı Murat Aslan'ı destekleyecekleri sözünü verdiler.
Kendine Değil, Kentine Çalışan Bir Belediye Olacağız
Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Evet Yeşiltepe Bölgesi ve Afed Evleri mahallesinin uzun yıllardır söz verilip bitmeyen ve çözüme kavuşturulmayan çok büyük sorunları var. Ben bu mahallenin çocuğuyum. Bu mahalleleri çok iyi bilirim. Çocukluğum gençliğim ilk ,orta ve lise eğitimim burada geçti. Malesf 45- 50 yıldır bu mahalleler nasılsa şimdide aynı çok değişen bir şey olmamış. Siyasiler vatandaşlarımızın dediği gibi her seçim oy avcılığı yapmak için söz verip gitmişler seçim sonrası bir dahada dönüp arkasına bakmamışlar mahalleyi de , milleti de sözlerini de unutup gitmişler. Ama 31 Mart sabahı kendilerinden hesap sormayacağını sananlar milleti unutup gidenler sandıkta bu millet kırmızı kart göstererek en güzel cevabı verip bunları unutacaklardır. Milletin oyunu çantada keklik gören siyasiler Unutmasınlar ki makamlar mevkiler ve 5 yıllık süreç göz açıp kapayana kadar geçer ve saltanatınız biter. Allah'ın izni ile biz kazandığımız taktirde en başta kenar ve kırsal mahallelerimizden başlayarak sorunları hep birlikte çözmeye çalışacağız. Ben ve ekibim "Sadece Kendine ve Yandaşa Değil, Kentine ve Milletine Çalışan Bir Ekip Olacağız ""Dedi.
Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan,Mahalle sakinlerine ve esnaflara 31 Mart Sabahı sizleri unutan, sözlerini ve vaatlerini unutanları, sandıkta unutmaya ve uyutmaya var mısınız diyerek vatandaşlardan Yeşilyurt'u yönetmek adına sandıkta Yeniden Refah Partisine ve Murat Aslan'a yetki vermeleri sözü aldı.
Siyaset, 27 Mart 2024 03:11
Yorumlar (0)
Ev Alırken, Zemine de Dikkat Edilmeli...
Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok: Sokak Satıcısına Darbe
Gelecek Partisi İl Başkanı Bedri Aslan’dan Basına Anlamlı Ziyaret
Gazeteciler Günü’nde Sadece Kutlama Değil, Çözüm Odaklı Ziyaret
ŞEVKET KESKİN GÜVEN TAZELEDİ
Yeşilyurtspor’da Yeni Dönem: Güçlü Yapılanma, Büyük Hedefler
Karla Mücadele Seferberliği: 107 Mahallede 2 Bin 475 Kilometre Yol Ulaşıma Açıldı
Vali Seddar Yavuz’un 10 Ocak İdareciler Günü Mesajı
Narkotik Ekiplerinden Sokak Satıcılarına Darbe: Çok Sayıda Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi
Göçmen: Basın Özgürlüğü Olmadan Demokrasi Olmaz
İŞ İNSANI MUSTAFA KILIÇ’TAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Ali Aslan: “Basın Özgürlüğü Demokrasinin Vazgeçilmezidir.
İZDO, 3'üncü Yaş Üniversitesi Öğrencilerini Bilgilendirdi
Kış Depresyonuna Dikkat: Uzmanlardan Mevsimsel Duygu Durumu Bozukluğu Uyarısı
Vali Seddar Yavuz Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 1. Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
MAGİNDER Başkanı Karademir’den Yangın Bölgesine Ziyaret
Milletvekili Ölmeztoprak’tan Malatya’da Güvenlik Vurgusu: “Huzurun Teminatı Sizlersiniz”
Fuzuli Caddesi’nde Sahada İnceleme: Başkan Er’den “Dirençli Malatya” Vurgusu
Merkez ve İlçelerde Muhtarlık Tartışması: Hizmet mi, Gösteri mi?
Malatya’da Zehir Tacirlerine Büyük Darbe: 14 Şüpheli Yakalandı, 13’ü Tutuklandı
Elektronik Sigaralar Akciğer Kanserine Neden Oluyor!
Kronik Ağrıya Dikkat: Uzun Vadede Yüksek Tansiyon Riski Doğurabilir
Yerinde Dönüşüm Alarm Veriyor: Sadıkoğlu’ndan Hakediş Tepkisi
Ölmeztoprak Açık Konuştu: Kira Yardımı Anahtar Teslimine Kadar Devam Edecek
Battalgazi Belediyesi, Bir Yılda Hayata Geçirilen Hizmetlerle Dikkat Çekti
Yeşilyurt’ta Yeni Yıl Mesaisi Başladı: Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı
Bakan Yusuf Tekin’den Eğitime Destek: Yeni Eğitim Yatırımları Hizmete Açıldı
Malatya ASMYD’de Bayrak Değil, İstikrar: Aziz Yiğit Yeniden Seçildi
AKÇADAĞ ESNAFI İÇİN “BİRLİK VE DAYANIŞMA” ÇAĞRISI
Malatya’da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 4 Şüpheliye Yasal İşlem
Henüz Zam Yok Ama Fiyat Hazır: “Ekmeğin Hakkı 20 TL’dir” Çıkışı Ne Anlama Geliyor?
Battalgazi Belediye Meclisi Yeni Yılın İlk Oturumunu Yaptı
Doğaya Vefa: Yeşilyurt Belediyesi’nden Yaban Hayvanlarına Yem Takviyesi
Vali Seddar Yavuz İnönü Üni. Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Merkezi Açılışı’na Katıldı
Yazıhan Tasolar Mezrası’nda Trafik Kazası: İtfaiye Ekiplerinden Hızlı Müdahale
Hekimhan Hasançelebi’de Trafik Kazası: 1 Yaralı Kurtarıldı
Doğanyol’da Acı Son: Kayıp Şahıs 30 Metre Derinlikte Bulundu
Üreticiye Nefes Aldıran Adım: Tarım Sigortalarında Devlet Desteği Artırıldı
Kıskançlık: Sevginin Gölgesinde Büyüyen Duygu, Toplumsal Bir Gerçek
