Bayram Taşkın: “Ülkemizde Merkez İlçeler Arasında Birinciyiz
Siyaset, 03 Nisan 2024 22:36
Bayram Taşkın: “Ülkemizde Merkez İlçeler Arasında Birinciyiz”
Rekor oyla Battalgazi Belediye Başkanı seçilen Bayram Taşkın mazbatasını alarak görevine resmen başladı.
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde AK Parti’den Battalgazi Belediye Başkanı seçilen Bayram Taşkın görevine resmen başladı. Malatya Adliyesi’nde düzenlenen programda mazbatasını alan Başkan Taşkın, “Bizlere bu gururu yaşatan tüm Battalgazili hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Mazbata töreni sonrasında açıklama yapan Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, “Öncelikle 31 Mart Yerel Seçimleri’nde bizleri sandıktan zaferle çıkaran, bizlere bu gururu yaşatan tüm Battalgazili hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyelerine bağlı merkez ilçeler arasında partimiz adına en yüksek oy alarak ülkemizde birinci sırada yer aldık. Bu büyük başarıyı hemşehrilerimizin teveccühüne, sevgisine borçluyuz. Bayrak yarışında görevi devraldık. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan giderek Gerçek Belediyecilik’i, Gönül Belediyeciliği vizyonunu değerli Battalgazililerle buluşturmaya devam edecek; canla başla çalışarak Türkiye Yüzyılı’nda Battalgazi’mizi parlayan bir yıldız haline getireceğiz. Siyasetimiz bu sorumluluğun bilincinde olarak kesintisiz hizmet dönemine son hızla devam edecektir. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, her zaman yanımızda olan Battalgazili hemşehrilerimize layık olabilmek için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Hizmetlerimize en kısa zamanda başlayıp bu hizmetleri beş yılda Battalgazi’mize kazandırmak istiyoruz. Malatya’da seçimi kazanarak görevine başlayan belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum; her birine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Yüzde 55,86 ile AK Parti’den büyükşehir belediyelerine bağlı merkez ilçeler arasında en yüksek oyu alarak Battalgazi Belediye Başkanı seçilen Bayram Taşkın, 1974 yılında Malatya'nın Battalgazi ilçesinde doğdu. İlköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimini Malatya'da tamamlayan Taşkın, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1997 yılında mezun oldu. 1998 yılında stajını tamamlayıp Malatya Barosu bünyesinde 25 yılı aşkındır serbest avukatlık yapan Taşkın, 2010-2012 yılları arasında Malatya Barosu Başkanvekilliği görevini üstlendi. Uzun yıllar siyasette aktif rol üstlenen Taşkın, 2013-2014 yılları arasında AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı yaptı. Bayram Taşkın evli ve 3 çocuk babasıdır.
Siyaset, 03 Nisan 2024 22:36
Yorumlar (0)
Erdoğan Zelyurt: “Kalemimiz millet, sözümüz vicdan Bu masa makam değil, halkın duasıdır”
Vali Seddar Yavuz’un Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Mesajı
Hâyırseverlere Özel Gece: Başkan Geçit “Teşekkür Buluşması”na Ev Sahipliği Yaptı
Birlikten Güç Doğdu: Çocuklar 11 Milyon TL Bağışladı
“24 Saatlik Nöbetler Canları Tüketiyor” – Ağbaba’dan Acı Gerçek
MALATYA’DA “MİLLİ TEKNOLOJİ SERGİSİ” TÖRENLE AÇILDI
Büyükşehir’in “Her Ev Bir Atölye” Projesinde Üretim Devam Ediyor
Karakavak’ta Trafik Kazası Sonrası Kavga: 5 Kişi Yakalandı, Silah Ele Geçirildi
Battalgazi’de Şüpheli Ölüm: İlk İncelemelere Göre Doğal Nedenler
Narkotik Polisi Sahada: Bilgilendirme ve Mücadele Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
Wellness, Malatya’da Geleceğin Antrenörlerini Yetiştiriyor
Battalgazi’de Üç Araçlı Zincirleme Kaza: 6 Yaralı
Nice 7 Yıllara: Malatya Megahaber’den Okuyucularına Vefa Mesajı
Aslantaş Gitti, Hesap Soracak Kimse Kalmadı! Darende’nin Parası Nerede, Malatya’nın Tarihi Nerede?
Vali Seddar Yavuz, Güvenlik Güçlerimize Araç Teslim Törenine Katıldı
Bostanbaşı’nda Şantiyede İş Kazası: Bir İşçi Ağır Yaralandı
Yeşilyurt’ta Drift Atan Sürücü Yakalandı, Araç 60 Gün Trafikten Men Edildi
Gençlerin Sesi Battalgazi’de Yükseldi: Gençlik Çalışmaları Değerlendirildi
Eğitim ve Havacılık El Ele: “Biz Yaptık” 3. Kez Açılıyor
Büyükşehir Eğitim Merkezlerinde Rekor Katılım: 1350 Öğrenci Sınavda
1350 Öğrenci Büyükşehir’in Deneme Sınavında Ter Döktü
Malatya Akçadağ’da Korkunç Kaza: Karı-Koca Hayatını Kaybetti, Ölü Sayısı 3
Malatya’da Bugün Vefat Edenler
Esen Uyardı: “Felaketin Adresi Eski Yapılar, Dönüşüm Şart”
Malatya’da Sokak Satıcılarına Narkotik Operasyonu: Bin 169 Sentetik Hap ve Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi
Beydağı Otel Davasında Yargılama Sürüyor: Güncel Zemin Etüdü Raporları İstendi
Battalgazi’de Konteyner Kentte İntihar Olayı
Özsan Sanayi’de Esnafın Sesi Yükseldi, Başkan Geçit Dinledi
Malatya’da 900’ü Aşkın STK Var… Peki Kaçı Sahada, Kaçı Sadece Tabelada?
Zamansız, Sanat Dolu Bir Atmosfer ile Akdeniz’in Dinamik Ritmi Bir Arada
Mevsiminde Beslenmek: Bağışıklığı Güçlendirmenin Doğal Yolu
Ekonomik Daralmaya Rağmen Güzellik Kazandı: Kalıcı Makyajda Teknoloji Hamlesi
ABD’li Mimarların Türkiye Çıkarması: Tarih ve Doğal Taş Efesus Stone’da Buluştu
Nöronal Enerjinin Kalbi Ankara’da Attı
Kameranı Kap, Yarışa Katıl: 1. Kısa Film Festivali İçin Son Gün 15 Aralık
Hakem Tartışmaları Gölgesinde Türk Futbolu, Malatya’da Tehlike Büyüyor
Battalgazi Belediyesi Yılın Son Meclis Toplantısını Yaptı
Geleceğini Arayan Gençler Büyükşehir’in Üniversite Günlerinde Buluştu
MASKİ, Kuluncak’ın Yıllardır Beklediği Altyapı ve İçme Suyu Sorununu Çözüyor
