Bayram Taşkın: “Ülkemizde Merkez İlçeler Arasında Birinciyiz
Siyaset, 03 Nisan 2024 20:38
Bayram Taşkın: “Ülkemizde Merkez İlçeler Arasında Birinciyiz”
Rekor oyla Battalgazi Belediye Başkanı seçilen Bayram Taşkın mazbatasını alarak görevine resmen başladı.
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde AK Parti’den Battalgazi Belediye Başkanı seçilen Bayram Taşkın görevine resmen başladı. Malatya Adliyesi’nde düzenlenen programda mazbatasını alan Başkan Taşkın, “Bizlere bu gururu yaşatan tüm Battalgazili hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Mazbata töreni sonrasında açıklama yapan Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, “Öncelikle 31 Mart Yerel Seçimleri’nde bizleri sandıktan zaferle çıkaran, bizlere bu gururu yaşatan tüm Battalgazili hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyelerine bağlı merkez ilçeler arasında partimiz adına en yüksek oy alarak ülkemizde birinci sırada yer aldık. Bu büyük başarıyı hemşehrilerimizin teveccühüne, sevgisine borçluyuz. Bayrak yarışında görevi devraldık. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan giderek Gerçek Belediyecilik’i, Gönül Belediyeciliği vizyonunu değerli Battalgazililerle buluşturmaya devam edecek; canla başla çalışarak Türkiye Yüzyılı’nda Battalgazi’mizi parlayan bir yıldız haline getireceğiz. Siyasetimiz bu sorumluluğun bilincinde olarak kesintisiz hizmet dönemine son hızla devam edecektir. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, her zaman yanımızda olan Battalgazili hemşehrilerimize layık olabilmek için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Hizmetlerimize en kısa zamanda başlayıp bu hizmetleri beş yılda Battalgazi’mize kazandırmak istiyoruz. Malatya’da seçimi kazanarak görevine başlayan belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum; her birine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Yüzde 55,86 ile AK Parti’den büyükşehir belediyelerine bağlı merkez ilçeler arasında en yüksek oyu alarak Battalgazi Belediye Başkanı seçilen Bayram Taşkın, 1974 yılında Malatya'nın Battalgazi ilçesinde doğdu. İlköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimini Malatya'da tamamlayan Taşkın, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1997 yılında mezun oldu. 1998 yılında stajını tamamlayıp Malatya Barosu bünyesinde 25 yılı aşkındır serbest avukatlık yapan Taşkın, 2010-2012 yılları arasında Malatya Barosu Başkanvekilliği görevini üstlendi. Uzun yıllar siyasette aktif rol üstlenen Taşkın, 2013-2014 yılları arasında AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı yaptı. Bayram Taşkın evli ve 3 çocuk babasıdır.
Siyaset, 03 Nisan 2024 20:38
Yorumlar (0)
2. Şehit Behçet Oktay Dualarla Yâd Edildi
Başkan Sadıkoğlu, Ekonomik Beklentileri Cumhurbaşkanı Yardımcısı’na Aktardı
Battalgazi’de 28 Şubat’a Tanıklık Eden Kareler Vatandaşlarla Buluştu
PROF. DR. AHMET KARACALAR UYARDI: GÖZDEN KAÇAN TEHLİKELİ YAĞ! - ENSE HÖRGÜCÜ
İftar Sofrasında Birlik ve Dayanışma Mesajı Başkan Geçit’ten
İl Başkanı Bakan: “28 Şubat’ı Unutmadık, Unutturmayacağız
Malatya Kayısının Geleceği Masada: Stratejik Rapor Risk ve Fırsatları
Sarıcıoğlu Mahallesi’nde TOKİ Şantiyesinde Yangın: İşçi Konteynerleri Alevlere Teslim Oldu
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’tan Başkan Er’e Destek Mesajı
Başkan Kılıç’tan 28 Şubat Mesajı: “Millet İradesine Vurulmuş Bir Darbedir
Malatyalı Kadınlar Ankara’da Tek Yürek Oldu
Gençlik ve Spor Bakanlığı Desteğiyle İlçelere Spor Hamlesi: Pütürge’ye Ekipman Teslimi
Hazır Beton Endeksi Ocak Ayı Raporu Açıklandı!
Başkan Geçit: “Vatandaşımız İçin Sahadayız
Hareketsiz Yaşam Alarm Veriyor: Uzmanlardan Ofis ve Ev Çalışanlarına Kritik Uyarılar
BAŞKAN TAŞKIN’DAN KAR MESAİSİNE GECE DENETİMİ
MALATYA’DA OKUL SPORLARI SATRANÇ İL BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU
YEŞİLYURT’TA PARK HALİNDEKİ 3 ARACA ÇARPAN ŞÜPHELİ YAKALANDI
Kahramanmaraş’ta 4.9 Büyüklüğünde Deprem: Nurhak Sallandı
Gururlu Anlar: Başkan Taşkın Şampiyon Folklor Ekibiyle Buluştu
Yoğun Kar Yağışıyla Mücadelede Büyükşehir 7/24 Görev Başında
EGELİ DİŞ HEKİMLERİ DENİZLİ'DE BULUŞACAK
Geçit: “Vatandaşlarımızın Sofrasına Güvenli Ürünler Ulaşmalı
Keskin: “Zor Şartlarda Mücadele Eden Esnafımıza Destek Şart”
Kar Sonrası Battalgazi’de Hummalı Çalışma
Zelyurt: “Hocalı Katliamı Unutulmayacak Bir İnsanlık Dramıdır”
Karademir’den Esnaf İçin Acil Çağrı: KOSGEB Borçlarına 2 Yıl Erteleme Şart
Malatya TSO’dan Vahap Munyar’a Vefa ve Onur Plaketi
KAR ENGELİNE GEÇİT YOK! BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ GECE GÜNDÜZ SAHADA
Attarlar Odası’nda Birlik Rüzgârı: Başkan Basri Orhan’a Yoğun Destek
Okul Servisleri ve Çevreleri Kontrol Altında: Geleceğe Güvenle Bakıyoruz
Şevket Keskin’den Net Mesaj: “Yasa Dışı Taşımacılığa Asla İzin Vermeyeceğiz
Vali Seddar Yavuz’un 26 Şubat Hocalı Katliamı’nı Anma Mesajı
Akıllı telefonlar boyun fıtığı sebebi
Mücevherlerinizin Ömrünü Uzatmanın 6 Altın Kuralı
Türkiye Obezitede Avrupa Birincisi...
Boğaziçi Üniversitesi’nde Tarihi Dönüşüm: 8 Milyar TL’yi Aşan Yatırım Hamlesi
Geleceğin Temeli Aile: Yeşilyurt’ta Anlamlı Proje Hayata Geçti
Battalgazi Belediyesi’nden Yenice Mahallesi’nde Yol Atağı
