Başkan Taşkın: “Hizmet Etmek Bizim İçin Bir Lütuf Ve İkram Değil, Hemşehrilerimize Bir Borçtur”
Gündem, 04 Nisan 2024 17:14
Başkan Taşkın: “Hizmet Etmek Bizim İçin Bir Lütuf Ve İkram Değil, Hemşehrilerimize Bir Borçtur”
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ve görevi devreden Osman Güder Battalgazi Belediyesi personelleriyle birlik ve beraberlik iftarında bir araya geldi.
31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında göreve başlayan Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın personellerle iftar programında bir araya geldi. İftar programına görevi Başkan Taşkın’a devreden Osman Güder ve AK Parti İlçe Başkanı Basri Kahveci katıldı.
Tüm belediye personellerinin katılımıyla gerçekleşen iftar programında konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, “Bu güzel organizasyonda bizleri bir araya getiren Osman başkanıma ve ekibine bugüne kadar yapmış oldukları büyük fedakarlık ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Onunla beraber yol arkadaşlarına, mesai arkadaşlarına, sizlere teşekkür ederim. Rabbim bizlere de inşallah böyle güzel bir iftarda ayrılmayı nasip etsin. Gönül huzuruyla görevi teslim etmek en büyük bahtiyarlık. Osman başkanım çok zor bir dönemde başkanlık yaptı. Maalesef pandemi, Elazığ depremi, büyük tufan derken bu beş seneye birçok olay sığdı. Bütün bu doğal afetlere rağmen çok güzel hizmetleri oldu. Bu bir hizmet, bayrak yarışı. Bizler de aldığımız bu bayrağı daha ileri bir seviyeye taşımak için büyük bir gayretin içerisinde olacağız. Amacımız halka hizmettir. Biz insanların en hayırlısının insanlara faydalı olduğuna inanıyorum. Bizler hep birlikte şehrimize, ilçemize hizmet edeceğiz. Gözleri kapalı, adaletçe, nezaketçe hizmet edeceğiz. Hizmet etmek bizim için bir lütuf ve ikram değil, hemşehrilerimize bir borçtur. Borcumuzu nezaketle yerine getireceğiz. Tasarruflu davranacağız, disiplinli davranacağız. Disiplin ve tasarruf, nezaket ve adalet bizim belediyedeki vazgeçilmez ilkelerimiz olacak. Birlikte çalışarak Gerçek Belediyecilik, gönül belediyeciliği mührünü Battalgazi’ye hep birlikte vuracağız” dedi.
Güder: “Başkanımızın Yanında Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz”
Battalgazi’nin bölgesinde yaşanabilir bir ilçe olabilmesi için tüm personelin elinden gelen çabayı sarf ettiğini ifade eden Osman Güder, “Bugün Battalgazi’ye katmış olduğumuz katma değerin esas mimarı sizlersiniz. İnşallah bundan sonraki süreçte de elinizden gelen gayreti sarf edeceksiniz. Bayram başkanımla Yeşilyurt İlçe Başkanı olduğu süreçte belli bir süre beraber çalıştık. Ve bugüne kısmet ki beraber tekrar çalışmayı Yüce Rabbim nasip etti. 2019’dan sonra Battalgazi’ye sizlerin yapmış olduğu hizmetler neticesinde Battalgazi’nin azalan nüfusu artmış oldu. Battalgazi Malatya’nın kalbi. Bundan sonra sizler sahip çıkacaksınız. Battalgazi’yi herkesin tercih ettiği bir ilçe haline hep beraber getireceğiz. Belediye başkanlığı görevimiz sona erdi. Ama biz yine başkanımızın yanında, partimizin emrinde bir nefer olarak Battalgazi’mize, Malatya’mıza hizmet etmek için elimizden gelen gayreti, çabayı sarf edeceğiz. Bayram başkanım Battalgazi’yi gerçekten sevk ve idare edebilecek, yaşanabilir ilçeler arasına koyabilecek kapasitesi, yeteneği ve her yönüyle donanımı olan bir kardeşimiz. Bundan sonra kolaylıklar diliyorum. Hakkınızı helal edin. Sizlere olan hakkım varsa helal ediyorum” diye konuştu.
AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ise, “Bu bir bayrak yarışı. Uzun bir seçim maratonu geçirdik. Bayram Taşkın Battalgazi’mizin Malatya’nın destekleriyle yeni belediye başkanımız oldu. 2019’dan beri Battalgazi’mizi marka ilçe yapma noktasında gayret gösteren değerli Osman başkanıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bayram başkanımızın Battalgazi’ye yakışır şekilde sizlerle birlikte bayrağı daha yukarı taşıma noktasında gayret ve çaba sarf edeceğine hiçbir şüphemiz yok. Teşkilat olarak bizler de 7/24 yanlarında olup Battalgazi’yi yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için çaba sarf edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Gündem, 04 Nisan 2024 17:14
Yorumlar (0)

Zafer Ailesinin Acı Günü

Cumhuriyet Halk Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan Güven Tazeledi

Doğanşehir İlçe Başkanı Memet Koca Güven Tazeledi

EGELİ DİŞ HEKİMLERİ BİLİMSEL KONGREDE BULUŞACAK

Keskin’den Yeni Vergilendirme İçin Erteleme Talebi

YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN ‘EĞİTİME DESTEK’ PROJESİNDEN 31 ÖĞRENCİ YARARLANACAK

MASKİ GENEL MÜDÜRÜ ÇEÇEN, YATIRIMLARIN SON DURUMUNU MECLİSTE PAYLAŞTI

Sadıkoğlu: “Basit usulle devam edilmeli”

AĞBABA, ÜRETİCİ BORÇLARININ ERTELENMESİNİ İSTEDİ

Malatya'nın Haritası Mehmet Varol'la Çizilecek: Oryantiring'e Temsilci Ataması

Fırat Mahallesi'nde Silahlı Kavga

İlimizde Ağustos Ayı Sosyal Yardım Destekleri

CC-Link IE TSN Teknolojisiyle Makine Üretim Süreçleri Daha Verimli Hale Geliyor

Alanya’nın en gözde otellerinden Long Beach Resort Hotel'e Efesus Stone dokunuşu

Hekimhan İlçemizde Meydana Gelen Tren Kazası

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN TOPTAŞ MAHALLESİ’NE ASFALT HİZMETİ

MALATYA KLASMAN FUTBOL HAKEMİMİZ KEMAL DİZDAR..

Ata Sporunda Birincilik Malatya’nın: Başkan Geçit’ten Şampiyonlara Tebrik!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısı Yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi 10 Adet Körüklü otobüs alımı gerçekleştirdi.

58 Katlı Dev Gökdelen "Skyblade" Dünyaya İstanbul’da Tanıtıldı!

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN AVRUPA ARENASINA!

BAŞKAN TAŞKIN’IN BAŞLATTIĞI ‘TAZİYE EVİ’ PROJESİNE TSO’DAN DESTEK

CHP’nin 102.kuruluş yıldönümünde Malatya’da tören düzenlendi

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ ÇARŞAMBA GÜNÜ TOPLANIYOR

BÖLGESEL AMATÖR FUTBOL LİGİNDE GRUPLAR BELLİ OLDU.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

Malatya’da emlak piyasası durdu, faiz indirimi çağrısı

Fabrikaların Bacası Tesis Güvenliğinde Kritik Rol Oynuyor

YEŞİLYURT’TA YAZ AKŞAMLARI’ COŞKU DOLU BİR PROGRAMLA FİNAL YAPTI

Yakınca Mahallesinde Trafik Kazası

Erken BES büyüme devam ediyor

Egepol İnovasyon Buluşmalarında Dijital Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik Konuşuldu

Cansu Durkun, Türkiye’nin Güzellik Sektöründe Yükselen Değeri: Almanya’dan Sonra Hollanda’da

Yeni Eğitim Dönemi Başlıyor: “Bugün Dersler Müzede”

YEŞİLYURT BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN OKUL ÖNCESİ KIRTASİYE DENETİMİ!

Başkan Sadıkoğlu’ndan 6. Bölge Teşvikleri ve Destek Çağrısı*

Başkan Sadıkoğlu’ndan 6. Bölge Teşvikleri ve Destek Çağrısı*

Büyükşehir Belediyesi’nden Çiftçilere 70 Milyon Liralık Büyük Destek!
