İsotlar Motor, Motobike 2024'te Motosiklet Tutkunlarından Yoğun İlgi Gördü
Yaşam, 15 Nisan 2024 10:18
Motobike 2024'te İsotlar Motor, sunduğu geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekti. Ziyaretçiler, son teknoloji ürünü motosiklet modellerini inceleme fırsatı bulurken, sektördeki yenilikleri yakından takip etme şansını da elde ettiler. Özellikle 2023 senesi itibariyle Türkiye’ye gelen BSA markası ve Peugeot’nun yeni modeli PM01 ile Lambretta’nın yeni G-X-V Special serileri motosiklet meraklıları ile buluştu. İsotlar Motor standı, büyük alanı, etkileyici tasarımı profesyonel ekip ve bayileri ile fuar boyunca ziyaretçilere eşsiz bir hizmet sundu.
İsotlar Motor Motosiklet Direktörü Ali Erokan Karakoç, fuara ilişkin yaptığı açıklamada Motobike 2024’te yer almanın değerli bir fırsat olduğunu ve İsotlar Motor olarak müşterilere en iyi motosiklet deneyimini sunmaya devam edeceklerini vurguladı. Karakoç; “Fuarda sunduğumuz ürünler ile büyük ilgi gördük, bu sebeple katılımcılara çok teşekkür ederiz. İsotlar Motor olarak motosiklet tutkumuzu paylaşmaya devam edeceğiz." dedi.
İsotlar Motor, 2004 yılında motosiklet sektörüne distribütör olarak adım atarak, sektörde yeni ve sağlam bir oyuncu olduğunu gösterdi. 2016'da Peugeot Motosiklet Türkiye distribütörlüğünü almasıyla birlikte başlayan yolculuğunda, motosiklet sektörünün her türlü gereksinimini karşılama misyonuyla hareket etti. 2017 yılından itibaren ise Peugeot’nun yanı sıra Lambretta, Brixton, UM, Horwin, BSA, Malaguti ve Govecs markalarının distribütörlüğünü de alarak motosiklet sektöründeki yerini sağlamlaştırarak marka bilinirliğini arttırdı ve sektördeki etkili oyunculardan biri olduğunu kanıtladı.
Motosiklet sektörünün yeniliklerini keşfetmek ve paylaşmak için önemli bir platform sağlayan Motobike 2024, motosiklet tutkunlarının buluşma noktası olmaya devam ederek, sektördeki gelişmelerin ve trendlerin belirlenmesinde kilit bir rol oynamaya devam edecek.
İsotlar Grup Hakkında
İsotlar Grup, 1965 yılından bu yana, dünyanın lider otomotiv markalarının yetkili satış ve servis faaliyetlerinin yanı sıra 8 motosiklet markasının da Türkiye distribütörlüğünü yürütmektedir. Yıllardır devam eden operasyonel çalışmalarda ürün çeşitliliğine sahip markalar ile kazandığı deneyimini yeni yatırımlara aktararak istikrarlı büyüme elde etmiştir.
Otomotiv ve motosiklet sektörünün yanı sıra, 2006 yılında Çukurova bölgesinde tarım faaliyetlerini yürütmek amacıyla kurulan İsotlar Tarım, grubun bir diğer önemli yatırım sahasını oluşturmaktadır. Son yıllarda bünyesine kattığı bağ bahçe traktör markası Antonio Carraro ile tarımda da varlığını giderek arttırmaktadır.
Yaşam, 15 Nisan 2024 10:18
Yorumlar (0)
Mustafa Kılınç: “Bayramlar Birlik ve Dayanışmanın En Güzel Örneğidir.
Erdal Üstünde’den Ramazan Bayramı Mesajı: “Birlik ve Dayanışma En Büyük Gücümüz.
Ramazan Bayramında Sağlıklı Beslenmenı̇n İpuçları...
Türk Dişhekimleri Birliği Haberi: Mutlu Bir Ağız, Mutlu Bir Hayat Demektir...
Battalgazi’de Hijyen ve Fiyat Denetimleri Aralıksız Sürüyor
Halk Sağlığı İçin Sıkı Denetim: Yeşilyurt’ta İşletmeler Mercek Altında
Başkan Geçit’ten Temizlik Ekiplerine Teşekkür Ziyareti
Ağbaba: “Bayramlar Kardeşliğin ve Umudun Simgesidir.
Gençliğe Büyük Yatırım: Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin Temeli Atıldı
Başkan Er: “Ecdadın Emanetine Sahip Çıkmaya Devam Edeceğiz.
Babacan: “Sağlık Çalışanlarımız Büyük Bir Özveriyle Görev Yapıyor.
Uyuşturucu ve Silah Kaçakçılarına Darbe: 3 Tutuklama
Vali Seddar Yavuz: “Büyüklerimiz En Kıymetli Hazinemizdir
Vali Seddar Yavuz: “Nevruz, Umudun ve Yeniden Doğuşun Sembolüdür.
FETÖ Hükümlüsü Malatya’da Yakalandı.
Battalgazi’de Bayram Öncesi Anlamlı Etkinlik: Çocuklara Ücretsiz Tıraş.
Vatandaş Rahat Etsin Diye Büyükşehir Görev Başında
Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Mart Gündemi Kapanışı
Malatya’da Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: 4 Gözaltı
Vatandaşlar İçin Temiz ve Düzenli Bayram Alanları: Cami ve Mezarlıklar Hazırlanıyor
Yeşilyurt Belediyesi Meclis Üyeleri, Başkan Geçit’in İftarında Bir Araya Geldi
Başkan Geçit’ten Anlamlı 18 Mart Mesajı: “Çanakkale Deniz Zaferi Geçilmez”
Başkan Er: “Çanakkale Deniz Zaferi Geleceğimizin Teminatıdır
Vali Seddar Yavuz: “Çanakkale Deniz Zaferi Milletimizin Gururudur”
Keskin: “Çanakkale, Birlik ve Beraberliğin En Büyük Sembolüdür
Tüfenkci’den Malatya Basınına Ziyaret: “Basın, Şehrin Vicdanıdır”
Konteynerde Şüpheli Ölüm: Genç Adam Silahla Hayatına Son Verdi.
Battalgazi Belediyesi’nden Hastane Çevresine Konforlu Dokunuş
MALATYA’DA TIP BAYRAMI SATRANÇ TURNUVASI TAMAMLANDI
Malatya İçin Ortak Ses: “Her Şey Malatya İçin El Ele” Grubu Takdir Topluyor.
Beylerderesi Baraj Göleti Mevkiinde Trafik Kazası: 1 Kişi Yaralandı
Kale Uygulama Noktasında Uyuşturucu Operasyonu: 11 Kilo 400 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi
Malatya Yeşilyurtspor U14, Deplasmanda Farklı Galip
Malatya’daki Eğitim Kurumu Olayına İlişkin ESENLİK A.Ş.’den Açıklama
Başkan Kılıç’tan Birlik ve Kardeşlik Vurgulu Kadir Gecesi Mesajı
Battalgazi’de Ramazan’da Birlik ve Kardeşlik Programları
Başkan Er’den Kadir Gecesi’nde Birlik ve Dua Vurgusu
Şehir Trafiğine Nefes: İnönü Caddesi Açıldı, Fuzuli Caddesi Yenileniyor
Battalgazi’de Gece Saatlerinde Trafik Kazası: 5 Kişi Yaralandı
