MHP HEYETİNDEN BAŞKAN ER’E ZİYARET
Gündem, 19 Nisan 2024 20:17
· Başkan Er, “Depremin oluşturduğu ortam nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz ama hiçbir zaman yeis ve panik içerisinde değiliz. Allah’ın izniyle bu sıkıntılı süreçlerin üstesinde geleceğiz” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ve il yönetimi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sami Er’e MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ve il yönetimi, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sami Er, Malatya’yı ayağa kaldırmak için Cumhur İttifakıyla el ele vererek yoğun bir çalışma içerisinde olacaklarını belirtti.
Başkan Er’e görevinde başarılar dileyen Fendoğlu, “6 Şubat depremlerinden sonra Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak iki seçim atlattık. Seçimler demokrasimizin vazgeçilmez unsurudur ama bizim asıl gündemimiz depremdir. Malatyalı hemşehrilerimiz kalıcı konutlarına ve iş yerlerine kavuşana kadar el birliğiyle Sami Başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımız ile birlikte elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Sami Başkanımızın da bu işi başaracağından şüphemiz yok, Allah yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.
Malatya’nın yeniden eski günlerine kavuşması için Merkezi İdare ile istişare içerisinde olacaklarından bahseden Başka Er, “Cumhur ittifakımızın değerli Malatya teşkilatı bugün bizleri ziyarete geldiler, şeref verdiler. Bir seçim dönemi geçirdik ve bu süre boyunca her zaman yanımızda oldular. Bu da Cumhur İttifakımızın hem genelde hem de yerelde bize güç kattığının bir göstergesidir. Seçimlerde Malatya’mızda da iyi bir sonuç elde ettiğimizi düşünüyorum. İnşallah bize oluşan bu teveccühün gereğini yerine getireceğiz. Vatandaşlarımızın bundan hiçbir şüphesi olmasın. Depremin oluşturduğu ortam nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz ama hiçbir zaman yeis ve panik içerisinde değiliz. Bunu da Malatya kamuoyunun bilmesini isterim. Allah’ın izniyle bu sıkıntılı süreçlerin üstesinde geleceğiz.
İlk Meclis toplantımızdan sonra hemen Ankara’ya gittik. Seçimde taahhüt ettiğimiz bazı konularla ilgili Ankara’da girişimlerde bulunduk. Şunu belirtmek istiyorum; bir ayağımız Malatya’da diğer ayağımız Ankara’da olacak. Hem Cumhur İttifakımızla hem de Malatya kamuoyumuz ile birlikte bu sıkıntıları aşacağız” dedi.
Gündem, 19 Nisan 2024 20:17
Yorumlar (0)
Depremin Sessiz Kahramanları: Malatya Mezarlıklar Müdürlüğü
Deprem Şehitlerini Anan Başkan Geçit: “Acımız İlk Günkü Gibi Taze
Ağbaba: “6 Şubat, Milletimizin Yüreğinde Açılan Derin Bir Yaradır”
Başkan Er Deprem Şehitlerini Andı: “Bu Acı Unutulmaz, Bu Hesap Kapanmaz
Erzincan Kemah’ta Peş Peşe Depremler: Bölge Korku Dolu Anlar Yaşadı
Malatya’da Zehir Tacirlerine Darbe: 9 Sokak Satıcısı Yakalandı
Aspuzu Caddesi’nde Sulama Kanalına Düşen Otomobilde Yaralanmalı Kaza
Yeşilyurt’ta Şüpheli Ölüm Olayı: Bir Kişi Hayatını Kaybetti
Başkan Geçit, Asrın Felaketinin Toplumda Açtığı Derin Yaralara Dikkat Çekti
Malatya Bizim Evimiz”: Ekmeğine ve Şehrine Sahip Çıkan Duruş
Türkiye–Mısır İş Forumu’nda Malatya Rüzgârı: Sadıkoğlu Katılım Sağladı.
6 Şubat’ta Sahadaydılar: Malatya Ülkü Ocakları Milletin Yanında
Depremin Üzerinden Yıllar Geçti, Malatya Hâlâ Aynı Sorularla Baş Başa
6 Şubat’ın 3. Yılında Başkan Er’den Duygu Yüklü Mesaj
Ulaşımı Rahatlatacak Proje: Başkan Er Alternatif Yolu Açıkladı
Battalgazi’de Sevindiren Haber: Kayıp Çocuk Bulundu
Vali Seddar Yavuz’un 6 Şubat Depremleri Yıl Dönümü Mesajı
Malatya’da Konteyner Yangını Korkuttu: Can Kaybı Yok
Deprem Sonrası Malatya’nın Enerji Altyapısına 3,5 Milyar TL’lik Dev Yatırım
Deprem Senesi Malatya: Enkaz Altında Kalan Hayatlar, Yarım Kalan Umutlar
BAŞKAN GEÇİT, MECLİS’TE KONUŞTU: “6 ŞUBAT’IN ACISI VE KAYIPLARIMIZ HÂLÂ YÜREĞİMİZDE”
Battalgazi’de Kanalboyu ve Orduzu Temizlikle Yenileniyor
Eğitime Destek Mesajı: Başkan Sami Er Barguzu Ortaokulu’nu Ziyaret Etti
Vali Seddar Yavuz Yenilenen Acil Servis Açılışına Katıldı
MAGİNDER ve Hekimhan Muhtarlar Derneği Güçlerini Birleştirdi
Battalgazi’de Korkutan Kaza: Araçta Sıkışan Vatandaşı İtfaiye Kurtardı
Trafikte Akrobasiye Son: Motosikletler Men Edildi, Ehliyetlere El Konuldu
Battalgazi Belediyesi Meclisi Şubat Ayı Toplantısında Önemli Kararlar Aldı
Kadın Eli Değen Yeşilyurt’ta Üretim Bereketleniyor
Muhtarlar Bağımlılıkla Mücadele Konusunda Bilgilendirildi
Öğrenci Güvenliği İçin Okul Çevrelerinde Trafik Denetimleri Devam Ediyor
Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Çalışmaları Başkan Er’den Tam Not Aldı
Yeşilyurt’ta Trafik Kazası: 5 Kişi Yaralandı
Vefanın Adresi Yeşilyurt: Büyükler Yine Baştâcı
Demir Eksikliği Tedavisinde Süreklilik Önemli
MÜZİKLE TERAPİ TOPLULUĞU'NDAN TÜRK SANAT MÜZİĞİ ZİYAFETİ
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” Törenine Vali Seddar Yavuz Damga Vurdu
Kalplerin Arındığı, Duaların Semaya Yükseldiği Gece: Berat Kandili
Katarakt Tedavisinde Femtosaniye Lazer Yöntemi
