BAŞKAN GEÇİT’İN ‘VATANDAŞLARIMIZLA İÇ İÇE OLACAĞIZ’ SÖZÜ, ‘BAŞKANIM YANIMDA’ PROJESİYLE GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ
Gündem, 22 Nisan 2024 12:14
Hemşehrilerimizin Talepleri Bizim İçin Çok Kıymetli”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit’in 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinden önce ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşlara sözünü verdiği ‘hemşehrilerimizle istişare içerisinde olacağız, ilçemizin hem bugününü hem de yarınlarını ilgilendiren tüm kararlarımızı ortaklaşa vereceğiz’ sözü, ‘Başkanım Yanımda’ Projesiyle gerçeğe dönüştü.
Yeşilyurt’un tüm yaşam alanlarını topyekün ayağa kaldırmak için göreve geldiği günden bugüne kadar yoğun bir mesai yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit’in talimatıyla başlatılan ‘Başkanım Yanımda’ Projesi kapsamında her hafta Yeşilyurt’un bir mahallesinde istişare toplantısı düzenlenecek ve vatandaşlar taleplerini bire bir görüşmelerde Başkan Geçit ile paylaşma imkanına sahip olacak.
Melekbaba Mahallesinde gerçekleşen ‘Başkanım Yanımda’ Projesinin ilk toplantısına Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, Yeşilyurt Belediyesi Meclis Üyeleri, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay, Erkan Özgür, Mehmet Cüreoğlu, Yeşilyurt Belediyesi Birim Müdürleri, Mahalle Muhtarı Olcay Alparslan, Mahalle Muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı.
Karşılıklı istişare ile mahallenin temel ihtiyaçlarının ele alındığı toplantı öncesinde Melekbaba Mahallesi hakkında bilgiler paylaşan Mahalle Muhtarı Olcay Alparslan, “Belediye Başkanımızı ve kıymetli katılımcıları mahallemizde ağırlamaktan onur duymaktayız. Yeni dönemde inşallah el birliğiyle mahallemize güzel hizmetlerin gelmesi için çalışacağız.” diye konuştu.
AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ise, ‘Başkanım Yanımda’ Projesinin Yeşilyurt’un değişim ve dönüşüm sürecine önemli katkılar sağlayacak bir çalışma olduğunu ifade ederken, “ Seçimlerden önce vatandaşlarımıza verdiği sözü yerine getirip mahalle ziyaretlerine start veren Belediye Başkanımız Prof.Dr.İlhan Geçit ile ekibine yeni dönemde üstün başarılar dilerim. Başkanımız seçimlerden sonra ilk olarak Melekbaba’ya gelelim ve burada başlayalım demişti, sözünü yerine getirdi ve ekibiyle birlikte buraya geldi. Sorunları gidermek için bizlerde her türlü desteği vereceğiz. Toplantımız hayırlara vesile olsun inşallah.” diye konuştu.
Mahalle sakinleri tarafından büyük bir sevgiyle karşılanan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit ise, seçim döneminde vatandaşlara hangi sözü verdilerse onu yerine getireceklerini ve ‘insan odaklı’ hizmetlerle Yeşilyurt’u ayağa kaldırmak için çalışmalara dört koldan başladıklarını söyledi.
Vatandaşların yanında yer alacaklarını ve sorunları yerinde tespit ederek kalıcı çözümler getirmeye gayret edeceklerini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, “ Seçimlerde hemşehrilerimizle iç içe olacağız, birlikte hareket edeceğiz, şehrimiz ve ilçemize birlikte güzel hizmetlerin gelmesini sağlayacağız sözünü yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlkini Melekbaba mahallemizde düzenlediğimiz ‘Başkanım Yanımda’ projemiz kapsamında mahallelerimizi tek tek gezeceğiz, istişare toplantıları yapacağız, vatandaşlarımızı, esnaflarımızı, kadınlarımızı, büyüklerimizi, gençlerimizi ve çocuklarımızın sesine kulak vereceğiz. İlçemizi daha güçlü yarınlara taşımak için ortak aklı sürekli ön planda tutacağız. Bizim için Belediyecilik hizmet kapısıdır, millete hizmetkârlıktır. Bizim için siyasetin merkezinde insan vardır. Seçim zamanında çevre yolunun altı ile üstü arasında ki gelişmişlik farkını ortadan kaldıracağız dedik. Bunu bir söylem olmaktan çıkartıp eyleme dönüştüreceğiz. Bugün bunun ilk adımını atıyoruz. Bizler hep birlikte hareket edeceğiz, birlikte karar vereceğiz ve birlikte ilçemizi inşa ve ihya edeceğiz. Birlikte Yeşilyurt olup, ilçemizin bugününden geleceğine güzel ve kaliteli eserler emanet etmek istiyoruz. Şahsım ve ekibim olarak ta sizlerin emrinde olacağız. Bizler bu tür buluşmalarımızda sadece dinlemeyeceğiz, iletilen sorunların kısa vadede çözümünü sağlayacağız. İlçemizin her noktasında eksikleri birer birer gidererek vatandaşlarımızın mutlu ve huzurlu yaşamı için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Görevimiz gereği değil yürekten sizlere hizmet edeceğiz.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından mahalle sakinlerini tek tek dinleyerek iletilen taleplerin çözümü için gerekli talimatları veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, mahallelerde yapacakları düzenlemelerin yanı sıra rezerv alanlar, yerinde dönüşüm çalışmaları, imar planlamaları ve diğer hizmetler hakkında mahalle sakinlerine detaylı bilgiler paylaştı.
Gündem, 22 Nisan 2024 12:14
Yorumlar (0)
6 Şubat Unutulmadı: Eskişehir’de Malatyalılar Anma Gecesinde Tek Yürek Oldu
YKS’ye Son Düzlükte Yeşilyurt Belediyesi’nden Öğrencilere Eğitim Desteği
Turizm Dünyası EMITT’te Buluştu: Fuar 5–7 Şubat’ta Büyük İlgi Gördü
Başkan Er’den 6 Şubat Mesajı: “Bu Acı, Milletimizin Vicdanında Yaşıyor.
Akçadağ’da İki Otomobil Çarpıştı: 4 Yaralı
Depremde Ayakta Kalması Gereken Yapılar Neden Yıkıldı?
Unutmadık” Demek Yetmez: Asıl Mesele Unutmamak Değil, Tekrar Etmemektir
Depremin Sessiz Kahramanları: Malatya Mezarlıklar Müdürlüğü
Deprem Şehitlerini Anan Başkan Geçit: “Acımız İlk Günkü Gibi Taze
Ağbaba: “6 Şubat, Milletimizin Yüreğinde Açılan Derin Bir Yaradır”
Başkan Er Deprem Şehitlerini Andı: “Bu Acı Unutulmaz, Bu Hesap Kapanmaz
Erzincan Kemah’ta Peş Peşe Depremler: Bölge Korku Dolu Anlar Yaşadı
Malatya’da Zehir Tacirlerine Darbe: 9 Sokak Satıcısı Yakalandı
Aspuzu Caddesi’nde Sulama Kanalına Düşen Otomobilde Yaralanmalı Kaza
Yeşilyurt’ta Şüpheli Ölüm Olayı: Bir Kişi Hayatını Kaybetti
Başkan Geçit, Asrın Felaketinin Toplumda Açtığı Derin Yaralara Dikkat Çekti
Malatya Bizim Evimiz”: Ekmeğine ve Şehrine Sahip Çıkan Duruş
Türkiye–Mısır İş Forumu’nda Malatya Rüzgârı: Sadıkoğlu Katılım Sağladı.
6 Şubat’ta Sahadaydılar: Malatya Ülkü Ocakları Milletin Yanında
Depremin Üzerinden Yıllar Geçti, Malatya Hâlâ Aynı Sorularla Baş Başa
6 Şubat’ın 3. Yılında Başkan Er’den Duygu Yüklü Mesaj
Ulaşımı Rahatlatacak Proje: Başkan Er Alternatif Yolu Açıkladı
Battalgazi’de Sevindiren Haber: Kayıp Çocuk Bulundu
Vali Seddar Yavuz’un 6 Şubat Depremleri Yıl Dönümü Mesajı
Malatya’da Konteyner Yangını Korkuttu: Can Kaybı Yok
Deprem Sonrası Malatya’nın Enerji Altyapısına 3,5 Milyar TL’lik Dev Yatırım
Deprem Senesi Malatya: Enkaz Altında Kalan Hayatlar, Yarım Kalan Umutlar
BAŞKAN GEÇİT, MECLİS’TE KONUŞTU: “6 ŞUBAT’IN ACISI VE KAYIPLARIMIZ HÂLÂ YÜREĞİMİZDE”
Battalgazi’de Kanalboyu ve Orduzu Temizlikle Yenileniyor
Eğitime Destek Mesajı: Başkan Sami Er Barguzu Ortaokulu’nu Ziyaret Etti
Vali Seddar Yavuz Yenilenen Acil Servis Açılışına Katıldı
MAGİNDER ve Hekimhan Muhtarlar Derneği Güçlerini Birleştirdi
Battalgazi’de Korkutan Kaza: Araçta Sıkışan Vatandaşı İtfaiye Kurtardı
Trafikte Akrobasiye Son: Motosikletler Men Edildi, Ehliyetlere El Konuldu
Battalgazi Belediyesi Meclisi Şubat Ayı Toplantısında Önemli Kararlar Aldı
Kadın Eli Değen Yeşilyurt’ta Üretim Bereketleniyor
Muhtarlar Bağımlılıkla Mücadele Konusunda Bilgilendirildi
Öğrenci Güvenliği İçin Okul Çevrelerinde Trafik Denetimleri Devam Ediyor
Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Çalışmaları Başkan Er’den Tam Not Aldı
