SMA Hastası Ezel Bebek’e Yardım için Malatya Park AVM Önünde Kermes
Yaşam, 28 Nisan 2024 22:37
SMA Hastası Ezel Bebek’e Yardım için Malatya Park AVM Önünde Kermes
Malatyalı Ezel bebek şimdi 9 aylık, 10 günlükken SMA tanısı konuldu. Peker ailesi Ezel bebeği sağlığına kavuşturacak ilaca ve tedaviye ulaşabilmesi için yardım kampanyası başlattı.
2023 yılında dünyaya gelen Ezel Peker SMA hastalığıyla mücadele ediyor. Peker çiftinin 3. çocuğu Ezel Peker için “ Ezel İçin El Ele” kampanyasını Malatya Valiliği'nden izinleri alarak başlattı. Dubai’de Gen tedavisi görmesi gereken Ezel Bebek’in tedavisi için gerekli olan rakam ise 1 Milyon 800 Bin Dolar.
MALATYA PARK AVM’den EZEL BEBEĞE ANLAMLI DESTEK
Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi yönetimi SMA Hastası Ezel bebeğe destek olmak amacıyla izin verdiği alanda Pekel Ailesi tarafından stand açılarak kermes düzenlendi. Malatya Park AVM’ye gelen vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Ezel Bebek’e destek kampanyasında Malatya’nın yetiştirdiği önemli Sanayici ve iş insanı Hacı Emin Ilıcak’ta maddi ve manevi katkısıyla Malatyalılara da seslendi.
Sanayici İş insanı Hacı Emin Ilıcak” Bugün Malatya Park Alışveriş ve Yaşam merkez girişinde SMA Hastası Malatya’nın evladı Ezel Bebek’e destek amacıyla stand açıldı ve kermes düzenlendi. Bizlerde buraya Ezel bebeğe destek olmak için geldik.
İnşallah tedavisi için istenilen rakam hayırseverlerin ve Malatyalı vatandaşların destekleriyle toplanacağını umuyoruz. Ezel Bebeğin sağlığına kavuşması için yapılacak yardımlar çok önemli. Bir an önce Ezel bebeğin sağlığına kavuşması için yardımların toplanması gerekiyor. Salı gününe kadar açık olacak kermes’e Malatya’daki vatandaşlar bekleniyor” diye belirtti.
SMA hastalığı mücadelesinde olan Ezel için Malatyalılardan yardım bekleyen Ezel’in babası Hasan Peker” Ben Ezel’in babasıyım. Ezel’im 10 günlükken Topuktan alınan kan örneğinde SMA Hastalığı teşhisi konuldu. Şu anda evladım 9 aylık. Biz depremde her şeyimizi kaybettik. Evladımızı da kaybetmemek için mücadele ediyoruz.
Ama sesimizi bir Malatya’ya dahi duyuramadık. Malatya’mızda işadamlarımızdan, önde gelen insanlardan, bütün Malatya halkından Malatya’nın evladı Ezel’e sahip çıkmalarını bekliyoruz.
Yurt dışındaki gen tedavisine ulaşamazsak biz evladımızı kaybedeceğiz. Malatya Park AVM önünde 3 gün boyunca kermesimiz var. Kermesimize de bekleriz. Ben hergün burada stand açıyorum Malatya Park AVM önünde.
Benim 2 tane daha sağlıklı çocuğum var. Ezel 3. Çocuğumuz. Diğer çocuklarıma hiçbir şekilde zaman ayıramıyorum. 9 aydır ailemle beraber tamamen ayrı duruma geldim. Evladımın sesini duyurabilmek için sokak, sokak kapı, kapı koşuyoruz mücadele ediyorum.
Lütfen bu yolda sizlerde bizlerin yanında olun. Evladımın elinden tutun. Valilik iznimizin bitmesine son 130 günümüz kaldı. Lütfen Malatya evladına sahip çıkıyorum. Şu an Malatya’da tek bebek Ezel var.
Biliyorum ki Malatya Ezel’in elini tutarsa Ezel’i tedavisine bir an önce kavuşturalım. Bir baba olarak sesimi duyan herkese yalvarıyorum, Evladımı Kaybetmek İstemiyorum.”
Yaşam, 28 Nisan 2024 22:37
Yorumlar (0)
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL İNDİRİM MÜJDESİ!
YEŞİLYURT’TA “ŞİİR VE MÜZİK DİNLETİSİ” SANATSEVERLERDEN TAM NOT ALDI!
AĞBABA, TİCARET BAKANI BOLAT’A SESLENDİ:
BAŞKAN TAŞKIN: “TAŞTEPE MALATYA’NIN YENİ GÖZDE MAHALLESİ OLACAK”
İlkokul Öğrencileriyle Bir Araya Gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er;
Başharık Mahallesinde Gençlik Merkezi ve Spor Sahaları Hızla Yükseliyor
ONUR KONUĞU PROF. DR. KEMAL SAYAR MALATYA KİTAP FUARI’NDA
Malatya’da Denetim Nerede Kayboldu?
STK Oda Başkanları Her Saça Tarak Vuran Değil, Halkın ve Üyenin Başkanı Olsun!
Başkan Geçit, “Beylerderesi Bisiklet ve Yürüyüş Yolu” Projesini İnceledi
DARENDE’NİN İÇME SUYUNA HAYAT VEREN PROJE: “TOHMA KANYONU’NDAN CAZİBEYLE SU”
SİGORTA SEKTÖRÜNDE DEV SATIN ALMA
TOKİ 500 BİN Sosyal Konut Projesi Başvuruları Başlıyor
BATTALGAZİ’DE YATIRIM TURU: MECLİS ÜYELERİ PROJELERİ YERİNDE GÖRDÜ
ANASININ BABASININ MEZARI VAR
YEŞİLYURT BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ER “AZİM VE KARARLILIKLA BAŞARILAMAYACAK HİÇBİRŞEY YOK”
AĞBABA’DAN SANAYİ BAKANINA;
U 19 GELİŞİM LİGİ
Başarılı Kadınların Sessiz Gücü
Dolandırıcılıkla Mücadelemiz Hız Kesmeden Devam Ediyor
BAŞKAN GEÇİT, “ÇİLESİZ VE KARAKAVAK TAZİYE EVLERİMİZİ YAKIN BİR ZAMANDA HİZMETE SUNACAĞIZ”
YEŞİLYURT’TA SANATSEVERLER ŞİİR VE MÜZİKLE BULUŞACAK!
Öğrencilerle bir araya gelen Başkan Er,
BATTALGAZİ BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTISI
Malatya Demiryol İş Sendikası Seçimi Olaylı Bitti!
Malatya’da Sivil Toplum Sessizliğe Büründü!
MALATYA ANADOLU KİTAP VE KÜLTÜR FUARI KİTAPSEVERLERDEN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
Tek Böbrek Üstü Beziyle Yapılan Ameliyat Literatüre Girdi
Kiltepe Mahallesinde Meydana Gelen ‘Ateşli Silahla Yaralama’
ÇİFTÇİ SAHİPSİZ, TARIM MÜDÜRLÜKLERİ UYKUDA!
Anahtar Parti, kuruluşunun 1. Yıldönümü için Ankara’da partililerle bir araya geldi.
Yeşilyurt Belediyesi, Türkiye’de İlk Kez ‘Aile Mentörlüğü’ Projesini Hayata Geçirdi
Kadooğlu Holding'ten Kemalpaşa'ya Dev Yatırım: “PAŞA COUNTRY ED”
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü
Kuaför Fiyatları Uçmuş! Başkan Nerede?
Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Hizmet ve Gayretin Sembolü Oldu
Yeşilyurt İlçesinde Bulunan Yapının Hasar Durumu Hakkında
BAŞKAN ER STANTLARI ZİYARET EDEREK YAZARLARLA BİR ARAYA GELDİ
