SMA Hastası Ezel Bebek’e Yardım için Malatya Park AVM Önünde Kermes
Yaşam, 28 Nisan 2024 21:55
SMA Hastası Ezel Bebek’e Yardım için Malatya Park AVM Önünde Kermes
Malatyalı Ezel bebek şimdi 9 aylık, 10 günlükken SMA tanısı konuldu. Peker ailesi Ezel bebeği sağlığına kavuşturacak ilaca ve tedaviye ulaşabilmesi için yardım kampanyası başlattı.
2023 yılında dünyaya gelen Ezel Peker SMA hastalığıyla mücadele ediyor. Peker çiftinin 3. çocuğu Ezel Peker için “ Ezel İçin El Ele” kampanyasını Malatya Valiliği'nden izinleri alarak başlattı. Dubai’de Gen tedavisi görmesi gereken Ezel Bebek’in tedavisi için gerekli olan rakam ise 1 Milyon 800 Bin Dolar.
MALATYA PARK AVM’den EZEL BEBEĞE ANLAMLI DESTEK
Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi yönetimi SMA Hastası Ezel bebeğe destek olmak amacıyla izin verdiği alanda Pekel Ailesi tarafından stand açılarak kermes düzenlendi. Malatya Park AVM’ye gelen vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Ezel Bebek’e destek kampanyasında Malatya’nın yetiştirdiği önemli Sanayici ve iş insanı Hacı Emin Ilıcak’ta maddi ve manevi katkısıyla Malatyalılara da seslendi.
Sanayici İş insanı Hacı Emin Ilıcak” Bugün Malatya Park Alışveriş ve Yaşam merkez girişinde SMA Hastası Malatya’nın evladı Ezel Bebek’e destek amacıyla stand açıldı ve kermes düzenlendi. Bizlerde buraya Ezel bebeğe destek olmak için geldik.
İnşallah tedavisi için istenilen rakam hayırseverlerin ve Malatyalı vatandaşların destekleriyle toplanacağını umuyoruz. Ezel Bebeğin sağlığına kavuşması için yapılacak yardımlar çok önemli. Bir an önce Ezel bebeğin sağlığına kavuşması için yardımların toplanması gerekiyor. Salı gününe kadar açık olacak kermes’e Malatya’daki vatandaşlar bekleniyor” diye belirtti.
SMA hastalığı mücadelesinde olan Ezel için Malatyalılardan yardım bekleyen Ezel’in babası Hasan Peker” Ben Ezel’in babasıyım. Ezel’im 10 günlükken Topuktan alınan kan örneğinde SMA Hastalığı teşhisi konuldu. Şu anda evladım 9 aylık. Biz depremde her şeyimizi kaybettik. Evladımızı da kaybetmemek için mücadele ediyoruz.
Ama sesimizi bir Malatya’ya dahi duyuramadık. Malatya’mızda işadamlarımızdan, önde gelen insanlardan, bütün Malatya halkından Malatya’nın evladı Ezel’e sahip çıkmalarını bekliyoruz.
Yurt dışındaki gen tedavisine ulaşamazsak biz evladımızı kaybedeceğiz. Malatya Park AVM önünde 3 gün boyunca kermesimiz var. Kermesimize de bekleriz. Ben hergün burada stand açıyorum Malatya Park AVM önünde.
Benim 2 tane daha sağlıklı çocuğum var. Ezel 3. Çocuğumuz. Diğer çocuklarıma hiçbir şekilde zaman ayıramıyorum. 9 aydır ailemle beraber tamamen ayrı duruma geldim. Evladımın sesini duyurabilmek için sokak, sokak kapı, kapı koşuyoruz mücadele ediyorum.
Lütfen bu yolda sizlerde bizlerin yanında olun. Evladımın elinden tutun. Valilik iznimizin bitmesine son 130 günümüz kaldı. Lütfen Malatya evladına sahip çıkıyorum. Şu an Malatya’da tek bebek Ezel var.
Biliyorum ki Malatya Ezel’in elini tutarsa Ezel’i tedavisine bir an önce kavuşturalım. Bir baba olarak sesimi duyan herkese yalvarıyorum, Evladımı Kaybetmek İstemiyorum.”
Yaşam, 28 Nisan 2024 21:55
Yorumlar (0)
Arguvan’da Ev Sahibi ile Kiracı Arasında Silahlı Kavga: 1 Tutuklama
AKÇADAĞ ESNAF ODASI SEÇİMİ: SANDIKTA ESNAF, PERDE ARKASINDA KİMLER?
Engeller Kalkıyor, Kariyer Yolculuğu Başlıyor
Yeşilyurt’ta “Kasten Yaralama ve Silahlı Tehdit” Olayında 1 Tutuklama
Hareketsizlik, Alkol ve Sigara, Kolon Kanseri Riskini Artırıyor
Uzmanlar Uyardı: Ağızdaki Enfeksiyonlar Ciddi Hastalıklara Yol Açabilir
Grip İhmal Edilmemeli: Tedavisiz Kalırsa Hastalık Ağırlaşıyor
Battalgazi’de Manevi İklime Hazırlık: Camilerde Son Rötuşlar
Başkan Er: “Sporun ve Sporcunun Yanındayız”
Malatya İş Dünyasında Dikkat Çeken Değişim: ASKON’da Yeni Başkan
Attarlar Odası’nda Yeni Dönem: Hasan Basri Orhan Başkan Seçildi
Yeşilyurt Yaka Mahallesi’nde Şüpheli Ölüm: 63 Yaşındaki Basri Ateş Hayatını Kaybetti
Malatya’da Silahlı Kavga: Ruhsatsız Tabanca ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
Malatya CHP’de İddialar Zinciri: Kadın Kolları ve İl Yönetimi Sınavda
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Boğaziçi Üniversitesi’ne Dev Yatırım Müjdesi
USKD'nin 2026 Rotasında Su, Çevre ve Kadın Odaklı Projeler Var
Uzun Süre Ekrana Bakmak Miyop Hastalığını Artırıyor
Fırat EDAŞ’tan Eğitime Enerji Desteği
Battalgazi’de Şüpheli Ölüm: 39 Yaşındaki Emrah Erol Hayatını Kaybetti
Mustafa Kemal Atatürk’ün Malatya Ziyaretine 95 Yıl Sonra Aynı Gurur, Aynı İnanç
Malatya’da Tarihe Saygı: Atatürk’ün Gelişinin 95. Yılında Anlamlı Tören
Zabıta’dan 2025 Bilançosu: Binlerce İşletmeye İnceleme
Mesafeler Kalktı, Eğitim Kazandı: Buca’dan Doğanşehir’e Anlamlı Proje
Malatya’da Atatürk’ün Tarihi Ziyareti Unutulmadı: Vali Yavuz’dan Anlamlı Mesaj
Dilencilik Yapan Şahsa Müdahale: Mobil Huzur Ekibi Anında Yakaladı
HER BEL AĞRISI FITIK DEĞİLDİR
Bağışıklık, Metabolizma Ve Bağırsak Sağlığını Birlikte Destekleyen Çözüm
Büyükşehir Belediyesi Trafik Sorunlarını Masaya Yatırdı
Malatya’nın Projeleri TÜBİTAK 4006’da Yerini Aldı
Kayısı Üzerinden Siyaset Isındı: Ağbaba’dan Sert Açıklama
Bilim ve Teknolojide Yeni Nesil: DENEYAP Sahneye Çıkıyor
Eğitimde Yeni Dönem: Eski Malatya’ya Modern Merkez
Niyazi Mahallesi’nde Şantiye Alanında Yangın: Maddi Hasar Meydana Geldi
Fuhuşa Yer Teminine Darbe: Silah ve Yüklü Miktarda Para Ele Geçirildi
Topsöğüt’te Eğitim Gururu: Kursiyerler Sertifikalarını Aldı
Battalgazi Engelsiz Yaşam Merkezi Umut Olmaya Devam Ediyor
Büyükşehir Meclisi Şubat Toplantısında Önemli Kararlar Alındı
Ağustos’ta Kültür Rüzgarı: Türkiye Kültür Yolu Festivali Başlıyor
Dijitalleşme Var, İnsan Nerede?” Malatya’da Yaşlıların Doğalgaz Çilesi
