BAŞKAN GEÇİT, BEYLERDERESİ ŞEHİR PARKINDAKİ YENİLEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Gündem, 22 Mayıs 2024 12:20
Şehir Parkımız Modern Mimarisiyle Malatya’ya Çok Yakışıyor”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, 7’den 70’e tüm vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Beylerderesi Şehir Parkının modern mimarisi, konforlu ve huzurlu ortamıyla Malatya’nın sosyal ve kültürel hayatına farklı değerler katan önemli bir yaşam merkezi olduğunu söyledi.
Beylerderesi’nde 1 milyon 350 bin metrekarelik alanda hizmete sunulan Beylerderesi Şehir Parkındaki düzenleme ve yenileme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, sosyal, kültürel, sanatsal ve gezinti alanlarıyla Malatyalıların en fazla ilgi gösterdiği parkın her yönüyle Malatya’ya çok yakıştığını söyledi. Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Özgür ve Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ömer Kamış ile birlikte incelemelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alıp, çalışanlara kolaylıklar diledi.
“Şehrimizin Sosyal Hayatına Renk Getiren Bir Park”
Yeşilyurt’un yeşil ve doğal kimliğine katkı sunacak çalışmalara her zaman öncelik tanıyacaklarını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, “Beylerderesi Malatya için çok özel bir yerdir. Bu bölgenin güzel bir eserle alternatif sosyal ve gezinti alanlarımız içerisine katılması şehrimizin turizm ve ekonomik hayatının gelişmesine ciddi katkılar sunmaktadır. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği Beylerderesi Şehir Parkımız, iç ve dış tasarımı, aydınlatmaları ve yaşanabilir alanlarıyla huzur ve sakinlik veren bir ortama sahiptir. 1 milyon 350 bin metrekarelik alanda yer alan bu dev parkımız sosyal ve spor tesislerinin yanı sıra gezinti alanları, seyir terası ve mesire alanlarıyla şehrimizin sosyal ve kültürel hayatına değer katan önemli bir yaşam merkezi olarak ön plana çıkmaktadır. Millet Bahçesi, Savunma Sanayi ve Savaş Makinaları Açık Hava Müzesi, Seyir Terası, Spor Sahaları, Çocuk Oyun Alanları, Kültürel ve Sosyal Aktive alanlarına sahip parkımız her yönüyle şehrimize çok yakışmaktadır. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizde bu parkımızın sade, temiz ve huzur veren ortamını korumak ve muhafaza etmek için yeşil alanlar başta olmak üzere diğer bölgelerindeki düzenleme ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Parklarımızla, yeşil alanlarımızla hemşehrilerimizin hayatlarına güzel dokunuşlarda bulunmaya, onların hayat kalitesinin artırmaya büyük bir gayretle devam edeceğiz.” diye konuştu.
Gündem, 22 Mayıs 2024 12:20
Yorumlar (0)
Vali Seddar Yavuz: “Çanakkale Deniz Zaferi Milletimizin Gururudur”
Keskin: “Çanakkale, Birlik ve Beraberliğin En Büyük Sembolüdür
Tüfenkci’den Malatya Basınına Ziyaret: “Basın, Şehrin Vicdanıdır”
Konteynerde Şüpheli Ölüm: Genç Adam Silahla Hayatına Son Verdi.
Battalgazi Belediyesi’nden Hastane Çevresine Konforlu Dokunuş
MALATYA’DA TIP BAYRAMI SATRANÇ TURNUVASI TAMAMLANDI
Malatya İçin Ortak Ses: “Her Şey Malatya İçin El Ele” Grubu Takdir Topluyor.
Beylerderesi Baraj Göleti Mevkiinde Trafik Kazası: 1 Kişi Yaralandı
Kale Uygulama Noktasında Uyuşturucu Operasyonu: 11 Kilo 400 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi
Malatya Yeşilyurtspor U14, Deplasmanda Farklı Galip
Malatya’daki Eğitim Kurumu Olayına İlişkin ESENLİK A.Ş.’den Açıklama
Başkan Kılıç’tan Birlik ve Kardeşlik Vurgulu Kadir Gecesi Mesajı
Battalgazi’de Ramazan’da Birlik ve Kardeşlik Programları
Başkan Er’den Kadir Gecesi’nde Birlik ve Dua Vurgusu
Şehir Trafiğine Nefes: İnönü Caddesi Açıldı, Fuzuli Caddesi Yenileniyor
Battalgazi’de Gece Saatlerinde Trafik Kazası: 5 Kişi Yaralandı
Sahurda Gençlik Enerjisi: Başkan Kahveci Üniversitelilerle Bir Araya Geldi.
Kale Uygulama Noktasında Zehir Tacirlerine Darbe: 11 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi.
Karadeniz’den Sert Tepki: “Bir Öğretmene El Kalktıysa Bahane Aramak Utançtır”
Yeşilyurt’ta Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
Fedakârlığın Adı Sağlık: Hekimlere ve Sağlık Çalışanlarına Teşekkür.
ÖĞRETMENE EL KALDIRMAK GELECEĞE EL KALDIRMAKTIR
Attarlar Odası Başkanı Basri Orhan: “Depremden Sonra Esnaf Ayakta Kalma Mücadelesi Veriyor.
KAYISIDA MONİLYA HASTALIĞI UYARISI
Doğanşehir Suçatı Demiryolu Hattına Yüksek Gerilim Verilecek
Deprem Haftasında Fırat EDAŞ Ekibinden Gerçeğini Aratmayan Tatbikat
MUSEUM HOTEL İNGİLTERE'NİN KÖKLÜ GAZETESİ THE TIMES'TA
Vali Seddar Yavuz: “Sağlık Çalışanlarımız Fedakârlığın Simgesidir”
Hizmet Lokantası’nda Ramazan Bereketi: Başkan Taşkın Vatandaşlarla İftar Yaptı
Altundağ’dan Kurtuluş ve İstiklal Marşı Mesajı
Tokat Niksar’da 5.5 Büyüklüğünde Deprem.
Malatya’da Zehir Tacirlerine Operasyon: 7 Şüpheli Tutuklandı
İstiklâl Marşı Milletimizin Birlik ve Direniş Ruhunu Anlatıyor.
Mullakasım Mahallesi’nde Ulaşım Atağı: Yeni Yollar Açılıyor
YOL VERME TARTIŞMASI SOPALI SALDIRIYA DÖNÜŞTÜ: 180 BİN TL CEZA
Deprem Bölgesinde Servis Zammı Tepki Çekti: Veliler İsyanda.
Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Oturumunu Tamamladı
Veli Ağbaba’dan Kayısı Sektörüne İnceleme Ziyareti
Vali Yavuz, “Türkiye Siber Vatan Programı” Öğrencilerine Sertifika Takdim Etti
