Sorunların Çözümü Noktasında Kaybedecek Zamanımız Yoktur”
Gündem, 24 Mayıs 2024 19:23
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit’in seçim vaatlerinden olup, çözüm odaklı belediyecilik anlayışına uygun organizasyonlarla başlatılan ‘Başkanım Yanımda’ Projesinin dördüncü durağı Kiltepe, Kaynarca, Çavuşoğlu ve Melekbaba mahalleleri oldu. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’inde katıldığı toplantıya yoğun ilgi gösteren mahalle sakinleri, ilçede ilk kez hayata geçirilen bu proje ile talep, istek ve önerilerini iletti.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit’in talimatıyla vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinlenerek anından çözümü için hayata geçirilen ‘Başkanım Yanımda’ Projesi kapsamında Kiltepe mahallesindeki Yeşilyurt Mesleki Eğitim ve Yaşam Merkezi önünde düzenlenen toplantı büyük ilgi gördü. Toplantıda, mahallelerin ihtiyaçları, yeni dönemde yapılacak hizmetler, rezerv alan uygulamaları, kentsel dönüşüm projeleri ve geleceğe dönük yatırımlar tüm boyutlarıyla ele alınıp, muhtarların ve vatandaşların sorularına detaylı yanıtlar verildi.
Yeşilyurt’un ihtiyaç duyduğu yatırımları teker teker hayata geçirip vatandaşların yaşam seviyesini yükselteceklerini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, bütüncül, kapsayıcı ve çözüm odaklı yatırımlarla Yeşilyurt’un dört bir tarafını daha yaşanabilir ve modern hale getireceklerini ifade etti.
“Çözüm Odaklı Yatırımlarla İlçemizi Ayağa Kalkacağız”
‘Başkanım Yanımda’ projesiyle vatandaşların ayağına kadar giderek mahallelerin sorunlarına yerinde kalıcı çözümler getirmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Geçit, iş ve çözüm odaklı çalıştıklarını hatırlatarak şunları söyledi; “İlçemizin her mahallesinin gelişmişlik seviyesini aynı düzeye getirip, 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin hayat standartlarını yükseltmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sorunların çözümü noktasında kaybedecek zamanımız yoktur. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sami Er’in de katılımıyla dördüncüsünü düzenlediğimiz istişare toplantımızda Kiltepe, Kaynarca, Çarmuzu ve Melekbaba mahallelerimizde yapacağımız sosyal ve fiziksel dönüşümü yetkililerle birlikte ele aldık. Diğer toplantılarımız gibi çok verimli geçti. Vatandaşlarımız taleplerini paylaştı, bizlerde yapacağımız hizmetleri anlattık, iletilen talepleri yerine getirmek için çalışmalara hemen başlayacağız. Bizim tek amacımız herkese ve her kesime en iyi hizmetleri ulaştırmaktır. İletilen talepleri doğru, planlı ve sistemli çalışmalarla çözüme kavuşturmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.
“Birlikte Hareket Ediyoruz, Dayanışma İçerisindeyiz”
Mahalle sakinleriyle bir araya gelmekten çok büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ise, “ Böylesine güzel bir projeyi başlatan İlhan Geçit Başkanımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Malatya’yı topyekün ayağa kaldırmak için Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyemizin yanı sıra tüm kamu kurumlarıyla birlikte hareket ediyoruz, dayanışma içerisindeyiz. Yaşanılan deprem felaketlerinden dolayı her mahallemizin sorunları var, bunları çözüme kavuşturmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Seçimler bitti artık hizmet etme zamanıdır. Büyükşehir, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye Başkanları olarak görüşü ve fikri ne olursa olsun herkesin Belediye Başkanıyız, herkese eşit mesafedeyiz. Biz hep birlikte kalıcı çözümlere odaklandık. Vatandaşlarımızın bizlerden beklentilerini iyi biliyoruz, iletilen talepleri de çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapıyoruz.” diye konuştu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit’in ev sahipliğinde gerçekleşen mahalle toplantısına; Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Gönül Özfındık, Mahalle Muhtarları, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Türk Telekom İl Müdürlüğü, AFAD, MASKİ, MEGSAŞ, MOTAŞ, AKSA Doğalgaz ve Fırat EDAŞ Yetkilileri katıldı.
Gündem, 24 Mayıs 2024 19:23
Yorumlar (0)
Akçadağ Belediyesi’nden Öğrencilere Anlamlı Dokunuş
Erken Çocuk Bakımında Alarm: TODAM’dan Türkiye’ye Bütüncül Reform Çağrısı
Yeşilyurt’un Enerji Altyapısı Fırat EDAŞ Yatırımıyla Güçleniyor
HomeSasalı Hatıra Ormanında Fidanlar Toprakla Buluştu
Büyükşehir Personelleri Eğitim Programında Buluştu
Tecrübe ve Vefa: Başkan Taşkın Eski Malatya Muhtarlarını Ağırladı
Deprem Bölgesinde Mücbir Sebep Tartışması: Süre Uzatımı Beklentisi Karşılıksız Kaldı
MALATYA’NIN HAFIZASI CELAL YALVAÇ’A VEFA
Darende’de Şüpheli Ölüm Olayı: 16 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti
Doğaya Nefes Aldıran Çalışma: Pınarbaşı Göleti’nde Battalgazi Belediyesi İmzası
Başkan Geçit’ten Kültürel Hafızaya Dokunuş: ‘Bir Değer Bir Ömür’ ve ‘Yaşayan Miras’
Yeşilyurt’ta Gençlere Çağrı: Genç Meclis 2026 Dönemi İçin Üye Alımına Başladı
Başkan Er: “Türkiye Kendi Coğrafyasında ve Dünyada Söz Sahibi
Malatya’da Uyuşturucu Operasyonu: Binlerce Hap Ele Geçirildi, 4 Şüpheli Gözaltında
Kaçakçılık Operasyonu: Tarihi Eserler ve Binlerce Kaçak Ürün Ele Geçirildi
Bir Asrın Hafızası Gün Yüzüne Çıktı: MTSO’dan Malatya’ya Kalıcı Bir Eser
Malatya Ekonomisinin Can Damarı Şire Pazarı Tehlikede
Yeşilyurt Belediyesi, Dayanışma Ruhu İçin Kararlı Adım Attı
Battalgazi Çöşnük Mahallesi’nde İş Kazası: 1 İşçi Ağır Yaralandı
Battalgazi’de Kesici Aletli Yaralama: 1 Şüpheli Gözaltında
Malatya’da “Huzur 44” Uygulaması: 13 İlçede Eş Zamanlı Denetim
“Maldia Ortak Akıl İrade Derneği”: Ortak Akıl Nerede, İrade Kimde?
Narkotik Operasyonu: Kokain ve Tarihi Sikkeler Ele Geçirildi – Şüpheli Tutuklandı
Katarakt Ameliyatı Bunama Riskini Azaltabilir...
Menopozda Vücut Tipiniz Değişiyorsa Dikkat: Obezite Sanılan "Lipödem" Tehlikesi
“Vatandaş Soruyor, Başkanlar Cevaplıyor.
MALATYA’DA SPOR TESİSLERİ İÇİN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
MALATYA’DA RUHSATSIZ SİLAH OPERASYONU: 2 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA
Ziraat Odaları Seçimleri Neden Yapılmıyor?
Erdoğan Zelyurt: “Kalemimiz millet, sözümüz vicdan Bu masa makam değil, halkın duasıdır”
Vali Seddar Yavuz’un Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Mesajı
Hâyırseverlere Özel Gece: Başkan Geçit “Teşekkür Buluşması”na Ev Sahipliği Yaptı
Birlikten Güç Doğdu: Çocuklar 11 Milyon TL Bağışladı
“24 Saatlik Nöbetler Canları Tüketiyor” – Ağbaba’dan Acı Gerçek
MALATYA’DA “MİLLİ TEKNOLOJİ SERGİSİ” TÖRENLE AÇILDI
Büyükşehir’in “Her Ev Bir Atölye” Projesinde Üretim Devam Ediyor
Karakavak’ta Trafik Kazası Sonrası Kavga: 5 Kişi Yakalandı, Silah Ele Geçirildi
Battalgazi’de Şüpheli Ölüm: İlk İncelemelere Göre Doğal Nedenler
Narkotik Polisi Sahada: Bilgilendirme ve Mücadele Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
