PÜTÜRGE'DE HİZMET ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Gündem, 25 Mayıs 2024 23:26
PÜTÜRGE'DE HİZMET ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Pütürge Belediye'si Mikail Sülük Başkanlığı'nda hizmet etmeye aralıksız devam ediyor. Önceki Belediye Başkanlığı döneminde, onlarca Proje ve Pütürge İlçesi'ni adeta baştan aşağı değiştiren önemli nice çalışmalarıyla, "Çalışan Başkan" ismiyle anılan, Başkan Sülük ve Belediye ekibi yeni dönemde de çalışmalarına aynı hızla devam ediyor.
KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ'NDE SONA GELİNDİ
Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında, Ağalar, Hatip ve Köylü Mahallelerinde başlatılan, 213 adet konut, 38 Ticarethane ve 1 adet de Camii ile Pütürge İlçesi'nin yerleşim sorununu temelli bitirecek olan, dev proje için sona gelindi. Geçtiğimiz günlerde, Kentsel Dönüşüm Projesi alanını gezerek incelemelerde bulunan Başkan Mikail Sülük, "Kentsel dönüşüm projesinin yapıldığı alanı yerinde inceleyerek, sulama kanalları tadilatı ve yenileme işlemlerine dair detayları istişare ettik. Özenle her adımını incelediğimiz bu projenin, ilçemiz Pütürge'ye hayırlı olmasını temenni ederim" şekilde açıklamalarda bulundu.
YENİ YAPILACAK OLAN DEVLET HASTANESİ ZEMİN ETÜDÜ YAPILDI
Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük'ün girişim, çalışma ve görüşmeleri neticesinde Pütürge'li vatandaş'a daha iyi hizmet verebilmesi için, İhale aşamasına getirilen Yeni Devlet Hastanesi'nin yapılacağı yer için, zemin etüt çalışmaları başlatılarak, incelemelerde bulunuldu. Pütürge İlçesi'ne kazandırılacak olan, yeni Pütürge Devlet Hastanesi etüt çalışmaları ile ilgili konuşan, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, "Yeni yapılacak olan devlet hastanemizin zemin etitü çalışmaları başlamıştır. Çalışma alanını yerinde inceleyerek proje detayları hakkında konuştuk. Yeni hastanemiz Pütürge'ye hayırlı olsun" şekilde sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı.
AĞALAR MAHALLESİ'NDE SULAMA KANALI VE KARAKÖÇEK MEVKİİNDE İSTİNAT DUVARI İLE SULAMA KANALI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Sulama sorununu sıfıra indirmeyi planlayan Pütürge Belediye'si, yapılan incelemeler sonucunda, Ağalar Mahallesi Kersekler Mevkiinde ve Karaköçek Mevkiinde vatandaşın sulama çalışmalarına büyük fayda sağlayacak olan çalışmalar başlattı. Başlatılan çalışmalar kapsamında, Ağalar Mahallesi Kersekler Mevkiinde 170 metre uzunluğunda, Sulama Kanalı yapılarak hizmete sunuldu. Aynı şekilde Karaköçek Mevkiinde de, istinat duvarı ile sulama kanalı çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar hakkında Başkan Mikail Sülük, "Ağalar mahallesi, Kersekler mevkiinde gerçekleştirmiş olduğumuz sulama kanalı çalışmamız tamamlandı. Yaklaşık 170 m uzunluğunda olan sulama kanalı hemşehrilerime hayırlı olsun. Ve yine Memleketimiz'in refahı için çalışmalara son hızla devam ediyor, titizlikle inceliyoruz. Belediye ekiplerimizce, Karaköcek mevkiinde istinad duvarı ve sulama kanalı çalışmalarını da yürütmeye devam ediyoruz" şekilde açıklamalarda bulundu.
Gündem, 25 Mayıs 2024 23:26
Yorumlar (0)
ŞEVKET KESKİN GÜVEN TAZELEDİ
Yeşilyurtspor’da Yeni Dönem: Güçlü Yapılanma, Büyük Hedefler
Karla Mücadele Seferberliği: 107 Mahallede 2 Bin 475 Kilometre Yol Ulaşıma Açıldı
Vali Seddar Yavuz’un 10 Ocak İdareciler Günü Mesajı
Narkotik Ekiplerinden Sokak Satıcılarına Darbe: Çok Sayıda Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi
Göçmen: Basın Özgürlüğü Olmadan Demokrasi Olmaz
İŞ İNSANI MUSTAFA KILIÇ’TAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Ali Aslan: “Basın Özgürlüğü Demokrasinin Vazgeçilmezidir.
İZDO, 3'üncü Yaş Üniversitesi Öğrencilerini Bilgilendirdi
Kış Depresyonuna Dikkat: Uzmanlardan Mevsimsel Duygu Durumu Bozukluğu Uyarısı
Vali Seddar Yavuz Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 1. Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
MAGİNDER Başkanı Karademir’den Yangın Bölgesine Ziyaret
Milletvekili Ölmeztoprak’tan Malatya’da Güvenlik Vurgusu: “Huzurun Teminatı Sizlersiniz”
Fuzuli Caddesi’nde Sahada İnceleme: Başkan Er’den “Dirençli Malatya” Vurgusu
Merkez ve İlçelerde Muhtarlık Tartışması: Hizmet mi, Gösteri mi?
Malatya’da Zehir Tacirlerine Büyük Darbe: 14 Şüpheli Yakalandı, 13’ü Tutuklandı
Elektronik Sigaralar Akciğer Kanserine Neden Oluyor!
Kronik Ağrıya Dikkat: Uzun Vadede Yüksek Tansiyon Riski Doğurabilir
Yerinde Dönüşüm Alarm Veriyor: Sadıkoğlu’ndan Hakediş Tepkisi
Ölmeztoprak Açık Konuştu: Kira Yardımı Anahtar Teslimine Kadar Devam Edecek
Battalgazi Belediyesi, Bir Yılda Hayata Geçirilen Hizmetlerle Dikkat Çekti
Yeşilyurt’ta Yeni Yıl Mesaisi Başladı: Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı
Bakan Yusuf Tekin’den Eğitime Destek: Yeni Eğitim Yatırımları Hizmete Açıldı
Malatya ASMYD’de Bayrak Değil, İstikrar: Aziz Yiğit Yeniden Seçildi
AKÇADAĞ ESNAFI İÇİN “BİRLİK VE DAYANIŞMA” ÇAĞRISI
Malatya’da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 4 Şüpheliye Yasal İşlem
Henüz Zam Yok Ama Fiyat Hazır: “Ekmeğin Hakkı 20 TL’dir” Çıkışı Ne Anlama Geliyor?
Battalgazi Belediye Meclisi Yeni Yılın İlk Oturumunu Yaptı
Doğaya Vefa: Yeşilyurt Belediyesi’nden Yaban Hayvanlarına Yem Takviyesi
Vali Seddar Yavuz İnönü Üni. Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Merkezi Açılışı’na Katıldı
Yazıhan Tasolar Mezrası’nda Trafik Kazası: İtfaiye Ekiplerinden Hızlı Müdahale
Hekimhan Hasançelebi’de Trafik Kazası: 1 Yaralı Kurtarıldı
Doğanyol’da Acı Son: Kayıp Şahıs 30 Metre Derinlikte Bulundu
Üreticiye Nefes Aldıran Adım: Tarım Sigortalarında Devlet Desteği Artırıldı
Kıskançlık: Sevginin Gölgesinde Büyüyen Duygu, Toplumsal Bir Gerçek
MALATYA’DA RUHSATSIZ SİLAHLARA GEÇİT YOK
Devlet Su İşleri’nde Yeni Atama: Mihraç YUŞAN Malatya DSİ 92. Şube Müdürü Oldu
Bu Şehir Sahipsiz Değil: Kamuoyu Direndi, PTT Malatya’da Kaldı
Eleştiri Suç mu? Yazıhan Belediye Başkanı Disiplin Sürecine Karşı Net Konuştu
