AKÇADAĞDER 2. Olağan kongresinde Murat Maskar Güven Tazeledi.
Gündem, 27 Mayıs 2024 18:42
Malatya’nın önemli ve Aktif STK’larından Akçadağ Dayaınışma Derneği 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Mehmet Zafer'in yaptığı AKÇADAĞDER 2.Olağan Kongresinde Divan üyeliklerine Remzi Hayta Nevzat İlhan oy birliğiyle seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra gündem maddelerine geçildi.
Üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen Genel Kurul, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra yönetim kurulu adına Faaliyet Raporunu Başkan Murat Maskar okudu. Mali tabloların da Tuğba Farımaz tarafindan üyelerle paylaşıldığı kurulda, denetim ve faaliyet raporları üyeler tarafından oy birligiyle ibra edildi.
AKÇADAĞDER 2. Seçimli Genel Kurul sonunda başkanlığa Murat Maskar oy birligiyle yeniden başkan seçildi.
Genel kurulun ardından üyelere teşekkür konuşması yapan Başkan Maskar yeni başkanı olarak sunmanın büyük bir onur ve mutluluk içinde olduğumu belirterek başlamak istiyorum.
Öncelikle, bana göstermiş olduğunuz teveccüh ve güven için her birinize derin teşekkürlerimi sunuyorum. Bu önemli görevi üstlenebilmem için bana verdiğiniz destek, gelecekte birlikte gerçekleştireceğimiz projeler için büyük bir motivasyon kaynağı. Görev sürem boyunca, AKÇADAĞDER değerlerini ve derneğimizin misyonunu en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyorum. Bu amaç doğrultusunda, siz değerli üyelerimizin de görüş ve önerilerine her zaman açık olacağımı belirtmek isterim. Birlik ve beraberlik içinde, derneğimizin daha iyi yerlere gelmesi için var gücümüzle çalışacağız. Bu vesileyle, görevi bana devreden AKÇADAĞDER ve yönetim kuruluna da emekleri ve katkıları için teşekkür etmek istiyorum. Onların deneyimleri ve katkıları, bizlere yol gösterici olacak ve yeni projelerimizi şekillendirirken önemli bir kaynak teşkil edecek. Önümüzdeki dönemde, derneğimizi daha aktif, daha etkili ve daha görünür kılmak adına çeşitli projeler ve etkinlikler planlıyoruz. Bu projeler, sadece derneğimizin aynı zamanda büyük güçlenmesine katkı sağlayacak. Hep birlikte, omuz omuza vererek bu hedeflere ulaşacağımıza inancım tam. Bana destek olan başta eşime, yönetimde aktif ve pasif olarak görevde bulunan arkadaşlarımın AKÇADAĞDER Genel Sekreterimiz Tuğba Farımaz’a ve yönetim ve üyelerimize hepsine teşekkür ediyorum. Son 2 senede üyelik işlemlerini hızlandırdık, çok sayıda sosyal projde bir arada olduk ve yeni AKÇADAĞDER gönül veren dostlarımızla el ele vererek hazırladık. Yeni yönetimimiz ile birlikte ‘Biz Bir Aileyiz‘ diyerek yola çıktık ve hepimizin ailece Kongre üyesi olması adına çalışmalar yaptık. Genç ve dinamik bir yönetim kurulu oluşturduk.
Yeni başarılara imza atacağımızave güzel günler göreceğimize yürekten inanıyorum. Görüş ve önerileriniz bizim için çok değerli, lütfen her zaman paylaşmaktan çekinmeyin. Yeniden, bana göstermiş olduğunuz güven için teşekkür eder, birlikte nice başarılara imza atacağımız bir dönem diliyorum.
Katkılarından ve bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı AKÇADAĞDER GENEL SEKRETERİ TUĞBA FARIMAZ teşekkür edip, birer çiçek takdimi sundu.
.jpg)
Gündem, 27 Mayıs 2024 18:42
Yorumlar (0)
MALATYA’DA SAHTE ALKOL OPERASYONU: 76 LİTRE ETİL ALKOL ELE GEÇİRİLDİ
Afet Sonrası Öğretmenlere Psikososyal Destek: Malatya’da Önemli Proje
Yeşilyurt’ta Çay Kenarında Boğulma Olayı
AKÇADAĞ’DA “BİRLİK VE BERABERLİK” POZU: MASADA KAHVALTI, SAHADA SESSİZLİK
Vali Yavuz Katıldı: Aile, Şiddet ve Madde Bağımlılığı Masaya Yatırıldı
Malatyalı Çiftçilere Müjde: Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Hesaplarda
ETKİN ECZACILIK DERNEĞİ 12. BİLİMSEL YIL SONU TOPLANTISI ECZACILAR VE SEKTÖR PAYDAŞLARININ GENİŞ KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
ETKİN ECZACILIK DERNEĞİ 12. BİLİMSEL YIL SONU TOPLANTISI ECZACILAR VE SEKTÖR PAYDAŞLARININ GENİŞ KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Prof. Dr. Fahri Işık’a Cumhurbaşkanlığı’ndan Üstün Başarı Ödülü
Yeşilyurt’ta Miniklere Depremde Hayat Kurtaran Eğitim
Battalgazi Belediyesi’nden Çifte Denetim: Yol Güvenliği ve Pazar Yerleri Mercek Altında
Hemzemin Geçitte Acı Olay: 1 Öğrenci Tren Altında Kalarak Hayatını Kaybetti
Kozmetiğin Güç Haritası: Türkiye’de Güzellik Sektörünün Stratejik Analizi
Okullarda Sağlıklı Beslenme Alarmı: Gıda Hizmetlerinde Kriterler Yükseliyor
Turkmall'dan Karabağlar'a Yeni Aile Sağlığı Merkezi
Uzm. Kl. Psk. Berfin Çetintaş’tan İlişkilerde Sağlıklı Bağlanma Üzerine Önemli Mesajlar
Yerinde Dönüşümde KDV Tartışması: Sadıkoğlu’ndan Yüzde 1 Talebi
İkizce Konutlarında Değişim: Başkan Geçit Yaşam Kalitesine Dikkat Çekti
Battalgazi Belediyesi’nden Aile Odaklı Büyük Destek Paketi
FENDOĞLU ULAŞTIRMA BAKANINA HIZLI TREN’İ SORDU
MOTAŞ’ta Şeffaf Alım Süreci: 30 Şoför İçin Kura Çekimi Yapıldı
MAGİNDER’den Sağlık Camiasına 50 Tekerlekli Sandalye Desteği
Vali Yavuz Darende İlçesindeki Çalışmaları Yerinde İnceledi
GÜZEL DERNEK, KAPALI KAPI!” Organize Sanayi’de Güç Var Ama Paylaşan Yok mu?
Aziz Yiğit’ten Yerinde ve Cesur Çıkış: Yeşilyurtspor’un Genel Kurulu Yeşilyurt’ta Yapılmalı
CHP’DE DOĞANŞEHİR TABLOSU: “GİDEN GİDENE, KALAN KİME?”
Narkotik’ten Sokak Satıcılarına Darbe: 3 Bin 644 Sentetik Ecza Ele Geçirildi
İDDİA: MALATYA’DA BAZI MUHTARLAR VE BELEDİYE PERSONELLERİ SAHADA DEĞİL, BANKAMATİKTE Mİ?
Yeşilyurt Belediyesi’nden Melekbaba Gençlerine ÖNEM’li Etkinlik
AK Parti Kadın Kolları Mahalle Başkanları Toplantısına Başkan Taşkın Katıldı
Orduzu Mahallesi’nde Ev Yangını Paniğe Neden Oldu
Ağbaba, Adli Tıp Bölge Başkanlığı’nı Gündeme Taşıdı
Hacı Mehmet Karagözlü Tefsirli Yatılı Hafızlık Akademisinin Temeli Atıldı
Battalgazi Şire Pazarı’nda Silahlı Kavga Paniği: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheli Gözaltında
GENÇ GİRİŞİMCİLER NE YAPTI, NE YAPAMADI? SORMAK SUÇ MU?
Akçadağ Belediyesi’nden Öğrencilere Anlamlı Dokunuş
Erken Çocuk Bakımında Alarm: TODAM’dan Türkiye’ye Bütüncül Reform Çağrısı
Yeşilyurt’un Enerji Altyapısı Fırat EDAŞ Yatırımıyla Güçleniyor
HomeSasalı Hatıra Ormanında Fidanlar Toprakla Buluştu
