Büyük Türk Dünyası Federasyonu Malatya Gençlik Kolları Tanıtım Proğramı Düzenlendi
Gündem, 27 Mayıs 2024 12:34
Malatya il başkanlığı binasında düzenlenen Büyük Türk Dünyası Federasyonu Malatya Gençlik Kolları tanıtım proğramında yoğun katılım sağlandı.
“Şanlı Bayrağımız dalgalandırmak asli görevimiz olup ,dünyada son bir Türk kaldıkça mücadelemiz devam edecektir” diyen Malatya Gençlik Kolları Başkanı Emre Ercan, milli ve manevi değerlerimizin önemine değinerek bu yolda asırlardır ödenen bedellerin boşuna olmadığını,asırlardır tüm dünyada Türk’ün hakim olarak kalışının temelinde de bu değerlerin yattığını ifade etti.
Gençlik Kolları Başkanı Emre Ercan ,yaptığı konuşmada : “Şanlı Bayrağımız dalgalandırmak asli görevimiz olup ,Dünyada son bir Türk kaldıkça mücadelemiz devam edecektir.Rahmetli Muhsin Başkanımızın misyonuyla hareket eden bir yapı içerisinde olduklarını insanlarımızı nasıl bu vatanımıza milletimize faydalı bir kişiliğe sahip olduğunu anlamak ve anlatmak yol çizgimizdedir “ dedi.
Büyük Türk Dünyası Federasyonu Malatya Gençlik Kolları Başkanlığı tanıtım toplantısına Türkiye Uyanış Partisi Genel Başkan yardımcıları,STK Başkanları,Basın mensupları,misafirler ve Teşkilat üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantı Türk Gençliğinin önemine ve değerine vurgu yapılırken,İl Başkanı Sayın Veysel Karademir in konuşmasında ilerisini tedirginlik içinde gören gençlerimizi topluma kazandıracak maddi ve manevi desteği veren bir ülke olmak istediklerini,Hızla genç nüfusunu arttıran Suriye vatandaşlarının bir an önce kontrol altına alınmasını,misafirperverliğini en iyi şekilde yapan Devletimizin artık yeter deyip ülkelerine geri dönüş sağlayacağı zeminleri hayata geçirmesini istedi.Yoksa hızla çoğalan bu genç nesil yarın ülkemizde büyük bir sorun sıkıntı haline geleceğini belirten Başkan Karademir “ Misafirperver bir millet oluşumuz art niyetli kulşlanılmamalı. Bu gün kendi öz evladımızın,anne ve babamızın evine bile misafir olurken bunun zamanını olabildiğince kısa tutmanın efdal olduğunu bilen bir geleneğin mensupları olarak artık misafirlik bitsin istiyoruz. Ülkemiz yarın olası bir savaşa girdiğinde ,bizler cepheye koştuğumuzda burada her geçen gün sayıları çoğalan Suriye başta olmak üzere mültecileri kim kontrol edecek ?
Ülkemizin büyük bir tehlikenin eşiğinde olduğunu artık devlet büyüklerimiz görmeli ve gereğini yapmalıdır “ dedi.
Gündem, 27 Mayıs 2024 12:34
Yorumlar (0)
Seralar, Yağmur Hasadı ile Su Kaynakları Üzerindeki Baskıyı Azaltıyor.
Kişiselleştirilmiş tedavi artık bir temenni değil, standart.
Yaşlanan Nüfus ve Obezite Hastalığı Bel Ağrısını Tetikliyor...
KANSERDE ‘SIRA DIŞI’ YOLAKLAR KEŞFEDİLDİ.
Battalgazi’de Ekipler Sahada: Asfalt Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor
Büyükşehir Belediyesi’nde Nisan Meclis Maratonu Sona Erdi
Geleceğin Yıldızları Yeşilyurt’ta Sahne Alıyor.
Malatya’nın Kalbi Yeniden Atıyor: Ulu Camii Sonbaharda Açılıyor
Arif Hikmet Kılıç: “Daha Yapacak Çok İşimiz Var.
Seddar Yavuz: Turizm, Kültürümüzün Dünyaya Açılan Kapısıdır.
Basın Birliği’nden İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Yer’e Anlamlı Buluşma.
Selağzı: “Vatandaşlarımızın Yoğun Katılımı Bizleri Mutlu Etti.
Yeşilyurt Belediyesi 8 Taşınmazı Ekonomiye Kazandırıyor.
Kale Uygulama Noktası’nda Zehir Tacirlerine Darbe: 3 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi.
Zaviye Mahallesi’nde Beton Mikseri Dehşeti: Yaya Ağır Yaralandı.
Yarım Asırlık Sevgi Taçlandı: Yeşilyurt Belediyesi Programında Unutulmaz Anlar.
.Seddar Yavuz: “Şehitlerimizin Emaneti Baş Tacımızdır.
Erkenek’te Değişimin Adı: Bülent Tüfenkci Sahada Farkını Ortaya Koydu
Sağlık Camiasında Mutlu Gün: Şerif Atalan ile Hümeyra Alan Hayatlarını Birleştirdi.
Malatya’da Akraba Kavgası Kanlı Bitti.
AKÇADAĞ’DA TOPLANTI VAR, İCRAAT YOK MU? SORULAR BÜYÜYOR.
Şantiyede Korkutan Kaza: İşçi Ağır Yaralandı.
Beylerderesi Viyadüğü–Çöşnük Kavşağı Hattında İkinci Etap Başlıyor
Gençlerle Geleceğe Yatırım: Başkan Er’den Kütüphane Ziyareti.
AKÇADAĞ’DA NİSAN ŞOKU: KAR YAĞIŞI KAYISIYI TEHDİT EDİYOR, ÇİFTÇİ ENDİŞELİ
Seyran Mahallesi’nde Trafik Kazası: 2 Kişi Yaralandı.
Kayısı Tartışmasında Sessizlik Krizi: Açıklama Var, Yanıt Yok.
Seyran Mahallesi’nde Trafik Kazası: 1 Yaralı
Üniversite Mahallesi’nde Trafik Kazası: 2 Yaralı.
Miniklerden Büyük Keşif: Yeşilyurt’ta Kültür ve Sanat Etkinliği.
Gençlere Yol Gösteren Tavsiyeler: Bonus Hoca Konuştu.
Büyükşehir’den Öğrencilere Sanat Desteği: Resim Yarışması Düzenlendi.
Başkan Er: “Şehrimiz Gastronomi ve Turizmde Yükselişe Hazır.
Başkan Er’den İmam Hatipli Öğrencilere İlham Veren Buluşma.
Türk Polis Teşkilatı 181. Yılında Aziz Şehitlerini Andı
Başkan Ulutaş’tan Polis Teşkilatına 181. Yıl Ziyareti: “Güvenliğimizin Teminatı Sizlersiniz.
Akçadağ Belediyesi Personellerini Taşıyan Araç Şarampole Savruldu
Uyuşturucuyla Mücadelede En Büyük Güç: Anneler.
GÜZELLİK SEKTÖRÜNDE YENİ DÖNEM: CANSU DURKUN DEĞERLENDİRDİ
