Başkan Geçit, Kiltepe Mahallesinde Asfaltlanan Bağlantı Yolunu İnceledi
Gündem, 27 Mayıs 2024 01:36
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, Kiltepe mahallesindeki Kılıçaslan İlköğretim Okulu ile Biruni Ortaokulu arasındaki bağlantı yolunun tam kaplamalı sıcak asfalt serimi ile temiz, düzenli ve konforlu bir görüntüye kavuşturup, mahalle sakinlerinin yol sorununu kökten çözüme kavuşturduklarını söyledi.
Kiltepe Mahalle Muhtarı Celal Demirtaş ve mahalle sakinlerinin talebi üzerine Kiltepe mahallesindeki Kılıçaslan İlköğretim Okulu ile Biruni Ortaokulu arasındaki bağlantı yolunu düzenleyen Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha sonra tam kaplamalı sıcak asfalt serimi yaparak bölgenin hem ulaşım kalitesini artırdı hem de öğrencilerin okullarına rahat bir şekilde ulaşmasına imkan sağladı. Kiltepe’deki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit’e mahalle sakinleri ve çocuklar büyük ilgi gösterdi.
“Başkanımız Sözünü Yerine Getirdi, Teşekkürler”
İki okul arasındaki bağlantı yolunun açılması ve düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Kiltepe Mahalle Muhtarı Celal Demirtaş, “Başkanımız ve Fen İşleri ekiplerinden Allah razı olsun, iki okulumuz arasındaki bağlantı yolumuz sıcak asfalt ile temiz ve güzel bir görüntüye kavuştu, burası hem tozdan kurtuldu hem de çocuklarımız artık daha rahat bir şekilde okullarına gidebilecekler, verdiği sözleri yerine getiren Belediye Başkanımıza mahalle sakinleri adına teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.
“Talepler Planlı Çalışmalarla Çözüme Kavuşuyor”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit ise Kiltepe mahallesinde ki yol açma ve düzenleme çalışmalarıyla birlikte vatandaşların yol sorunlarını teker teker çözüme kavuşturduklarını söyledi.
Belediye’ye iletilen tüm talepleri belirli bir planlama halinde çözüme kavuşturmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Geçit, “Mahallelerimizin eksikliklerini teker teker çözüme kavuşturmaktayız. İlçemizin dört bir tarafına kaliteli yatırımlar ulaştıran Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, Kiltepe mahallesinde hem iki okulumuz arasında bağlantıyı sağlayan hem de vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı bu yolumuzu düzenleyerek sıcak asfalt serimi ile temiz bir görüntüye kavuşturdular. Seçim döneminde vatandaşlarımıza ‘ilçemizdeki yolun üstü ile altı arasındaki gelişmişlik farkını tamamen ortadan kaldıracağımıza’ yönelik sözler vermiştik. Kiltepe ve diğer bölgelerde devam eden yatırımlarımızla birlikte verdiğimiz sözleri yerine getirme noktasında kararlı adımlar atıyoruz. Mahalle muhtarımız ve mahalle sakinlerimizin de destekleriyle Kiltepe mahallemizdeki bu yolumuzu baştan aşağıya düzenleyerek hemşehrilerimizin hizmetine sunduk, hayırlı ve uğurlu olsun. Sahada alın teri dökerek yoğun bir çaba sarf eden mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız hizmetlerin her zaman en güzeline ve en iyisine layıktır. Özellikle çocuklarımızın mutluluğunu görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Çocuklarımıza güzel bir gelecek emanet etmek için ekiplerimizle birlikte 7/24 görev başındayız.” diye konuştu.
Mahalle sakinleri ve çocuklarda, yolun düzenlenip asfaltlanmasından dolayı Başkan Geçit’e teşekkürlerini sundular.
Gündem, 27 Mayıs 2024 01:36
Yorumlar (0)
Malatya’da Zehir Tacirlerine Operasyon: 7 Şüpheli Tutuklandı
İstiklâl Marşı Milletimizin Birlik ve Direniş Ruhunu Anlatıyor.
Mullakasım Mahallesi’nde Ulaşım Atağı: Yeni Yollar Açılıyor
YOL VERME TARTIŞMASI SOPALI SALDIRIYA DÖNÜŞTÜ: 180 BİN TL CEZA
Deprem Bölgesinde Servis Zammı Tepki Çekti: Veliler İsyanda.
Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Oturumunu Tamamladı
Veli Ağbaba’dan Kayısı Sektörüne İnceleme Ziyareti
Vali Yavuz, “Türkiye Siber Vatan Programı” Öğrencilerine Sertifika Takdim Etti
BBP Lideri Destici’den Battalgazi’ye Ziyaret
YKS’ye Hazırlanan Öğrencilere Büyükşehir’den Tam Destek
MESOB Başkanı Keskin’den Esnafa Nefes Aldıracak Çağrı: APP Plakada Süre Uzatılsın
Öğrencilere Deprem ve Yangın Eğitimi Büyükşehir’den
Vali Yavuz: “İstiklal Marşı Milletimizin Bağımsızlık Ruhudur
Başkan Geçit: “İkizce, Malatya’nın Yükselen Değeri Olacak”
Unutulan Afiş Vatandaşın Dikkatini Çekti.
36 Farklı Ülkeden Öğrenciler Başkan Geçit’in İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Başkan Er’den Gelecek Vurgusu: Malatya’yı Yeniden İnşa Ediyoruz
Başkan Er’den MAŞTİ’de Taksici Esnafına Ziyaret
Battalgazi’de Kırsal Mahallelere Ulaşım Hamlesi
Eleştiriler İşe Yarıyor: TSO Yönetimi Nihayet Göründü.
Malatya’da Birlik ve Kardeşliğin Adı: Salih Karademir.
“NEBAHAT” ROMANI İÇİN ANLAMLI BULUŞMA
Miniklerden Ramazan Şenliği: Erdem Okulu’ndan Anlamlı Etkinlik
Bir Öğretmeni Kaybetmek: Eğitime Adanmış Bir Ömür Sona Erdi
Başkan Er: “Kadınlar Toplumun En Güçlü Temelidir
İftar Sofrasında Birlik Mesajı: Başkan Er Meclis Üyeleriyle Buluştu
Okul Çevrelerinde Sıkı Denetim: “Güvenli Okul, Güvenli Gelecek” Uygulaması Sürüyor
Çukurdere’de Şüpheli Ölüm: Hurda Toplayan Yaşlı Adam Şantiye Alanında Hayatını Kaybetti
Sadıkoğlu ve Hilal Acı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Güçlü Mesaj.
Fazilet Erdemir’den Kadın Vurgusu: “Malatya Kadını Güçlendikçe Türkiye Güçlenir”
Fedakârlık Hiçe Sayıldı: Akçadağ Odası’nda Skandal Yönetim
TSO’da Tek Kişilik Yönetim: Sadıkoğlu Çalışıyor, Diğerleri Nerede?
İş İnsanı Mustafa Kılınç’tan 8 Mart Mesajı: Deprem Bölgesindeki Kadınların Mücadelesi Takdire Şayan
Kernek Mahallesi’nde Şüpheli Ölüm: Yaşlı Adam Evinde Hayatını Kaybetmiş Halde Bulundu
HİMYAÇ Başkanı Budan’dan 8 Mart Çağrısı: “Kadınlar Güvende Yaşamak İstiyor
Başkan Hasan Ulutaş Sahurda Gençlerle Buluştu: Akçadağ’ın Geleceği Konuşuldu
Malatya’da Zehir Tacirlerine Darbe: 5 Şüpheli Gözaltında
Afetlere Hazırlık Güçleniyor: YAKUT Ekibine AFAD Eğitimi
Kadınlar Günü’nde Duygulandıran Ziyaret: Şehit Yarbay Songül Yakut’un Annesi Yalnız Bırakılmadı
