BAŞKAN GEÇİT, FABRİKA GEZİLERİNİN YANI SIRA ESNAF ZİYARETLERİNE DE DEVAM EDİYOR
Gündem, 28 Mayıs 2024 09:51
BAŞKAN GEÇİT, FABRİKA GEZİLERİNİN YANI SIRA ESNAF ZİYARETLERİNE DE DEVAM EDİYOR
“Esnaflarımızın En Büyük Destekçisiyiz”
31 Mart 2024 tarihindeki Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde söz verdiği gibi mahalle, esnaf ve fabrika gezilerine aralıksız devam eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, Yeşilyurt’ta ki ticari hareketliliğin artarak devam etmesi için işadamları ve esnafların destekçisi olduklarını söyledi.
Göreve geldiği günden beri toplumun tüm kesimleriyle iç içe olmaya büyük bir önem veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, Yeşilyurt’un bölgede ‘ticaretin kalbi’ durumunda olmasına vesile olan organize sanayi bölgelerindeki fabrikaların yanı sıra ilçenin muhtelif bölgelerindeki esnafları işyerlerinde ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.
Yeşilyurt’ta deprem yaralarının sarılması adına gerçekleşen çalışmalardan dolayı yoğun bir iş temposunda olmasına rağmen şehir ve bölge ekonomisine ciddi katkılar sunan işadamları ve esnaflarla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Geçit, ziyaretleri sırasında Yeşilyurt’un hem bugünü hem de yarınları üzerine istişarelerde bulunup, Yeşilyurt Belediyesinin hizmet politikası üzerine detaylı bilgiler paylaşıyor.
“Hayallerimize ve Hedeflerimize Birlikte Ulaşacağız”
Başkan Geçit, esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı mahalle sakinlerinin de istek ve taleplerini dinleyerek; “Yeni dönemde hemşehrilerimizin desteği ile ilçemiz için daha iyisini, daha güzelini yapma iddiasındayız. Birlikte hareket ederek, hayallerimize ve hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız.” dedi.
Fabrika sahipleri ve esnafların istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan Geçit, seçimler öncesinde söz verdiği gibi mahalle, fabrika ve esnaf gezilerine aralıksız devam ettiğini hatırlattı.
Göreve geldikleri günden beri ‘insan odaklı’ hizmet ürettiklerini söyleyen Başkan Geçit, “Her yönüyle kıymetli ve değerli olan güzel ilçemizin çehresini değiştirmek, var olan değerlerine yeni değerler katmak için canla başla çalışıyoruz. Organize sanayi bölgeleri ve üretim alanlarıyla şehrimizin ve bölgemizin en önemli ticaret noktası olan Yeşilyurt’umuzun ekonomiye olan katkısını sürdürülebilir hale getirmek için her türlü desteği veriyoruz. Fabrikalarımızı ve esnaflarımızı sık sık ziyaret ederek fabrika sahiplerimiz, çalışanlarımız ve esnaflarımızın görüşlerini almaya, talep ve isteklerini dinlemeye devam ediyoruz. Üretim yapan firmalarımızı ziyaret ederek; üretim, istihdam ve katma değer üzerine değerlendirmelerde bulunuyoruz. Hem sanayi kuruluşlarımızın önemli olduklarını ifade ediyoruz, hem de istihdam sağladıklarını gördükçe bizler de mutlu oluyoruz. Ülkemizin her alanında olduğu gibi sanayi ve hizmet sektöründe de üreticiye ihtiyacı var. ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ anlayışından yola çıkarak ekonomiye, istihdama ve üretime katkı sunan işadamlarımız ve esnaflarımızla her zaman gurur duyuyoruz. İlçemizde istihdam alanları oluşturup, ekmek kapısı açan sanayi kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.
“İşimizi Yaparken Yüreğimizi, Sevgimizi Ve İnancımızı Ortaya Koyuyoruz”
“Şehrimizi ve ilçemizi dayanışma ruhu ile ayağa kaldıracağız.” sözleriyle konuşmasına devam eden Başkan Geçit, “ Hepimiz bir ve beraber olacağız, o zaman her türlü sorunun üstesinden gelebiliriz. Ekonomiye katkı sunmak çok ulvi bir görevdir, bunu layıkıyla yerine getiren herkesin yanında yer alıyoruz. İşimizi yaparken yüreğimizi, sevgimizi ve inancımızı ortaya koyuyoruz. Çalışmalarımızı en ince detayına kadar planlayarak, Yeşilyurt’umuzun değerine değer katmaya çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetleri esnaflarımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve güzel bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan Yeşilyurt’umuza hep birlikte katkı sunuyoruz. İlçemizin sorunlarını her daim dikkate alarak sahada çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Başkan Geçit’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren işadamları ve esnaflar ise, “Belediye Başkanımızı işyerlerimizde görmek bizleri mutlu ediyor. Taleplerimizi ve önerilerimizi bu vesileyle kendisiyle paylaşmış olduk. Başkanımızın güzel hizmetlerde bulunacağına inanıyoruz, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” diye konuştular.
Gündem, 28 Mayıs 2024 09:51
Yorumlar (0)
DÜNYA MALATYA KAYISINI KONUŞUYOR, MALATYA KAYISISINI SAVUNAN YOK!...
YEŞİLYURT’TA SAĞLIKLI YAŞAM PROJESİ HAYATA GEÇTİ.
AKPINAR’DA DÖNÜŞÜM SÜRÜYOR, ESNAF YENİ İŞ YERLERİNE KAVUŞUYOR.
Başkan Er’den Malatya’ya Çevre Alanında Dev Yatırım Müjdesi
AKÇADAĞ DOĞU MAHALLESİ’NDE ARAZİ YANGINI.
MALATYA’NIN PRENSESLERİ AŞKLA, AZİMLE İLK 8’E YÜKSELDİ.
Battalgazi’de Torbacılara Darbe: 817 Sentetik Ecza Hapı Ele Geçirildi.
Hemşehrilik Ruhu Kilis’te Buluştu: Halil Coşkun Paşa’ya Özel Plaket.
Sadıkoğlu’ndan Kararlılık Mesajı: “Makama Değil, Hizmete Talibiz”
MALATYA’NIN MERKEZİ AKPINAR’DA DEĞİŞİM RÜZGÂRI.
YAKINCA’DA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 3 KİŞİ YARALANDI.
DÜNDEN BUGÜNE MALATYA TSO: BİR ASRI AŞAN TİCARET VE SANAYİ YOLCULUĞU.
MALATYA’NIN SESİNİ ANKARA’YA TAŞIYAN İSİM: İNANÇ SİRAÇ KARA ÖLMEZTOPRAK.
BAŞKAN TAŞKIN VE MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ’DEN GÖNÜL KÖPRÜSÜ.
YAZIHAN’DA HİZMET MEMNUNİYETİ: BAŞKAN ER’E TEŞEKKÜR.
ŞEHRİN ÇEHRESİ YEŞİL ALAN VE PEYZAJ ÇALIŞMALARIYLA DEĞİŞİYOR.
Yeşilyurt’ta Minibüs ile Otomobil Çarpıştı: 4 Yaralı.
AKÇADAĞ’DA “DÜĞÜN SALONU” ÇIKMAZI: YETKİLİLER NEYİ BEKLİYOR...?
Selin Vurduğu Kocaözü’nde Çalışmalar Sürüyor.
Battalgazi’de Semt Pazarlarında Fiyat ve Etiket Denetimi.
Bir Havalimanı, İki Ziyaret, Çok Sayıda Soru: Akçadağ’da Neler Oluyor?
Başkan Er’den Ulaşım Müjdesi: Malatya’nın Altyapısı Yenileniyor.
TSO’dan Üyelerine Nefes Aldıran Yapılandırma İmkânı.
Malatya’da Uyuşturucu Operasyonu: Metamfetamin ve Kimyasal Sıvı Ele Geçirildi.
İSKENDER YILMAZ’DAN MALATYA’YA VE KAYISIYA GURUR VEREN DOKUNUŞ.
Fırtınanın Vurduğu OSB’de Boyraz’tan Geçmiş Olsun Ziyareti.
Akçadağ Sahipsiz mi? Vatandaşlardan Siyasi Partilere Sert Tepki.
Yeni Çarşı’da Esnaf Buluşması: Başkan Taşkın Sahada.
Malatya’da Zehir Tacirlerine Darbe: Metamfetamin ve Kimyasal Sıvı Ele Geçirildi.
Gastronomi Festivali Malatya’yı Lezzet ve Kültürün Merkezi Yaptı.
Malatyalı Gençler COP31’de Gelecek İçin Söz Söyleyecek.
Malatya’da Narkotik Operasyonu: 8 Şüpheli Tutuklandı.
Yeşilyurt’ta İki Otomobil Çarpıştı: 2 Kişi Yaralandı.
17 Ağustos Depremi’nin Acısı Hâlâ Yüreklerde.
Malatya Kayısısında Kalite ve Değer İçin Lisanslı Depoculuk.
Malatya Trafiğine Nefes Aldıracak Proje: Boztepe Caddesi.
Malatya Yolunda Korku Dolu Anlar! Otomobil Göksu Çayı’na Uçtu.
Başkan Er: “Malatya’nın Ulaşım Geleceğini Güçlendiriyoruz.
Mahmut Boyraz’dan Yeni Parti’ye Hayırlı Olsun Ziyareti: “Bizim Siyasetle İşimiz Yok.
