Başkan Taşkın, Hasırcılar Mahallesi sakinleriyle buluştu
Gündem, 29 Mayıs 2024 14:38
Başkan Taşkın, Hasırcılar Mahallesi sakinleriyle buluştu
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinlemeye devam ediyor. Son olarak Hasırcılar Mahallesi sakinleriyle istişarelerde bulunan Başkan Taşkın, “Çalışmalarımız ara vermeksizin devam edecek” dedi.
Battalgazi’de yaşayan vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmetler sunmak amacıyla ilçe sakinleriyle bir araya gelmeye devam eden Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Hasırcılar Mahallesi sakinleriyle istişarelerde bulundu. Her mahalleyi yuvaları olarak gördüklerini belirten Başkan Taşkın, “Çalışmalarımız ara vermeksizin devam edecek. Çıtayı daha yukarı taşımak için bütün ekibimle gayret içerisinde olacağız” dedi.
Başkan Taşkın: “Depremin izlerini iki yıl içerisinde sileceğiz”
Sorunların farkında olduklarını ve bir an önce çözmek için ortak akılla hareket edeceklerini ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, “Muhtarımızla sıkı irtibat halindeyiz. Sorunları neler, neler yapılmalı bunun çalışmasını yapıyoruz. Doğal gazla ilgili sorunlar ve doğal gazda kalan eksiklikler tamamlanacak. Kısa süre içerisinde caminin çevresini düzenleyeceğiz. Yine eski belediye binamızla ilgili bir çalışmamız olacak. Kırsal bölgelerde çalışmalarımıza yoğunluk verdik. Kış şartlarından dolayı kırsalın yolları daha çok tahribata uğramış bir halde oluyor. Ekiplerimiz yoğun bir çalışma içerisindeler. İnşallah bu ayın sonunda dağ köylerimizdeki acil sorunları, yol işlerini bitirdikten sonra ova köylerimizde, mahallelerimizdeki eksik kalan yolların; kış şartları, doğal gaz çalışmaları ve çeşitli nedenlerle bozulan yolların çalışmalarını hızlı bir şekilde bitireceğiz. Belediye sizin eviniz. Biz sizlerin yerine emanetçiyiz. Muhtarımızla, mahalle başkanımızla hep birlikte irtibat halinde sorunlarımızı yerinde göreceğiz; halisane ve samimi bir şekilde sorunları çözeceğiz. Her mahallemiz bizim evimizdir, yuvamızdır. Bu anlayışla yaklaşıyoruz. Müsterih olun; Allah’ın izniyle bu zor günleri de geride bırakacağız. Çarşı merkezinde çalışmalar çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Yılbaşına doğru çarşı inşaatları büyük oranda bitmiş olacak. Belki iki, üç bin esnafımız iş yerine geçmiş olacak. Saray Mahallesi’ndeki yerinde dönüşüm çalışmaları da hızlanacak. Yine Niyazi Mısri bölgesi çevresindeki mahallelerimizde en kısa zamanda kazma vurulacak. İki yıl içerisinde Cumhurbaşkanı’mızın, hükümetimizin öncülüğünde depremin izlerini silerek şehrimizi modern bir hale getirmiş olacağız. Temizlik çalışmamız, fen işlerimiz, sosyal çalışmalarımız, tesislerdeki çalışmalarımız ara vermeksizin devam edecek; çıtayı daha yukarı taşımak için hep birlikte bütün ekibimle büyük gayret içerisinde olacağız” diye konuştu.
Hasırcılar Mahallesi Muhtarı Basri Türkeş, Başkan Taşkın’ı mahallelerinde ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını ifade ederek, “Başkanımız mahallemizi ziyaret ederek sorunları bizden dinledi. Bizler taleplerimizi ilettik ve kısa süre içerisinde çözüme kavuşacağına eminiz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” sözlerini kullanırken Hasırcılar Mahallesi sakini Şükrü Gezen ise, “İlk geldiği günden beri başkanımız ve ekibi Battalgazi’miz ve şehrimize faydalı olmak için gecelerini gündüzlerine katıyorlar. Rabbim hayırlı hizmetlerde muvaffak eylesin. Başkanımız hep sahada. Bugün de köyümüzün problemlerini yerinde görmek için sahada. Allah kendilerinden razı olsun” dedi.
Gündem, 29 Mayıs 2024 14:38
Yorumlar (0)

TSO heyeti Vali Seddar Yavuz ile bir araya geldi

Yeşilyurt İlçemiz Çavuşoğlu Mahallesi'nde İş Kazası

Kernek Mahallesi'nde Şüpheli Ölüm

Astigmat tedavisinde lazer dönemi

Galatasaray Divan Kurulu’nda Kadın Futbolu Vurgusu: “Görünmez Değil, Merkezde Olmalı”

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE YÖNELİK FARKINDALIK PANELİ!

Battalgazi Belediyesi’nden 29 Ekim’e Özel Futsal Turnuvası

BAŞKAN GEÇİT, “ANA ARI YETİŞTİRME” KURSUNU TAMAMLAYAN KURSİYERLERİ AĞIRLADI

BAŞKAN GEÇİT, MAHALLELERİ GEZEREK TALEPLERİ DİNLİYOR, ÇÖZÜM ÜRETİYOR

Sadıkoğlu: “Artan maliyetler istihdamı ve ihracatı olumsuz etkiliyor”

BATTALGAZİ BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI 2. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BAKAN ERSOY, ARSLANTEPE KARŞILAMA MERKEZİ AÇILIŞINDA BATTALGAZİ BELEDİYESİ SERAMİK STANDINI ZİYARET ETTİ

16 SAATLİK PLANLI SU KESİNTİSİ

Başkan Sami Er himayesinde Gazze’ye yardım kampanyası başlatıldı.

KLASİK MERCEDES TUTKUNLARI SANAT SOKAĞI’NDA BULUŞTU

ÖZAL MAHALLESİ’NE 25 KİLOMETRE İÇME SUYU HATTI

ARSLANTEPE KARŞILAMA MERKEZİ VE “ARSLANTEPE’NİN IŞIĞINDA” SERGİSİ AÇILDI

MALATYA MENEKŞE SPOR KULÜBÜ

BAYAN VOLEYBOL NİCER HOTEL DEPLASMANDA HAKKARİ MAEMTAL TAKIMINI 3-0 KAZANDI...

MALATYA U18 FUTBOL LİGİ 3. HAFTA KARŞILAŞMALARI OYNANDI..

Paşaköşkü Mahallesi Üzerinde Zincirleme Trafik Kazası

Battalgazi İlçesiz Dabakhane Mahallesi'nde İş Kazası

MİSK'in Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki Yeni Başkanı Belli Oldu

YILMAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

NEREDEN BULDUN VOHOP!!?

Okullarda Trafik Tedbirleri ve Okul Servis Araçlarının Denetimi

"Sonbahar, Leke Tedavisi İçin En Doğru Zaman”

Enocta Günü’nde Kurumsal Gelişimin Geleceği: Enocta Yetenek Zekası Platformu Tanıtıldı

Marble Systems Tureks, İtalya Cersaie ve Marmomac Fuarlarında İlgi Odağı Oldu

Battalgazi ilçesi Paşaköşkü Mahalesi’nde Zincirleme Trafik Kazası

BATTALGAZİ BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI İLK OTURUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sadıkoğlu: “İsrail insanlık düşmanı yüzünü bir kez daha göstermiştir”

Büyükşehir Belediyesi Aile ve Okul İş Birliğiyle Eğitim Seminerleri Başlattı.

4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ’NDE

HACIYUSUFLAR’A 1.780 METRE KANALİZASYON HATTI

MABESEM’DE YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

YEŞİLYURT BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI TOPLANTILARINA BAŞLADI
