Yeşilyurt Belediyesi Ekipleri Çöp Evi Temizleyip, Dezenfekte Etti
Gündem, 03 Haziran 2024 11:07
Yeşilyurt Belediyesi Ekipleri Çöp Evi Temizleyip, Dezenfekte Etti
Yeşilyurt Belediyesi Zabıta İşler Müdürlüğü ile Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü Ekipleri, Gazi Mahallesi Medeniyet Caddesindeki çöp evi temizleyerek dezenfekte etti. Evden yedi kamyon çöp çıkartılırken, mahalle sakinleri evin içini ve çevresini temizleyen Yeşilyurt Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.
Yeşilyurt İlçe sınırlarındaki Gazi Mahallesi Medeniyet Caddesinde ikamet eden vatandaşların ihbarı üzerine hareket geçen Yeşilyurt Belediyesi Zabıta İşler Müdürlüğü ile Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü Ekipleri, içerisinde yığılan çöplerden dolayı yaşanmaz hale gelip, sağlık ve görüntü yönünden çevreyi tehdit eden çöp evin etrafında detaylı bir inceleme yapıp, temizlik için resmi prosedürleri yerine getirdi.
Biriktirilen çöplerden dolayı kötü kokuların yayıldığı ve haşerelerin sardığı eve giren Yeşilyurt Belediye personelleri, evin içinin yanı sıra bahçeye atılmış olan kullanılamayacak duruma gelmiş eşyalar ve kıyafetlerle birlikte katı atıkları toplayarak kamyonlara yüklediler. Yedi kamyon çöpün çıkarıldığı ev baştan aşağıya temizlenerek dezenfekte edildi.
Gazi Mahalle Muhtarı Hüseyin Başıbüyük ile mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirirken, “Bu çalışmaların gerçekleştirilmesi talimatını veren Belediye Başkanımız Prof.Dr.İlhan Geçit başta olmak üzere tüm belediye personeline teşekkür ediyoruz.” diye konuştular.
Çalışmalara ilişkin bilgiler veren Yeşilyurt Belediyesi Zabıta İşler Müdürü Emin Gölgeli, vatandaşların sağlığını tehdit eden tüm unsurlarla sonuna kadar mücadele ettiklerini söyledi.
Yeşilyurt’un her noktasının sağlıklı ve temiz olabilmesi için görev ve yetki alanındaki çalışmaları 7/24 yerine getirdiklerini söyleyen Yeşilyurt Belediyesi Zabıta İşler Müdürü Emin Gölgeli, “ Gazi Mahallesi Medeniyet Caddesinde yaşayan mahalle sakinlerimiz belediyemize başvuru yaparak mahallelerinde bulunan bir evde çöp biriktirilmesi neticesinde kötü kokular yayıldığını, pis koku ve sineklerden dolayı pencerelerini daha açamadıklarına yönelik şikâyette bulundular. Zabıta ve Temizlik İşler Müdürlüğü olarak ta bölgeye gelerek gerekli incelemelerin ardından biriktirilen çöpler, eşyalar, kıyafetler ve atık malzemelerden dolayı insan ve çevre sağlığını tehdit eden buradaki ev ile bahçesinde gerekli çalışmaları yerine getirdik. Uzun bir çalışma neticesinde evin içi ve bahçesinden yedi kamyon çöp çıkarıldı, temizlik personelleri ise genel bir temizlik çalışması yaparak dezenfekte ettiler. İlçemizin her noktasının temiz, düzenli ve sağlıklı olabilmesi için bu yöndeki hizmetlere büyük bir ehemmiyet gösteren aynı zamanda hekim olan Belediye Başkanımız Prof.Dr.İlhan Geçit’in talimatları çerçevesinde çevre ve insan sağlığını tehdit eden unsurlara karşı taviz vermeden, işimizi ciddiyetle sürdürmekteyiz. Belediye Başkanımız halk sağlığının korunmasına yönelik olaylara ivedilikle müdahale etmemiz ve denetimleri yapmamız konusunda bizleri uyarmaktadır, bizlerde bu konuda titiz bir şekilde çalışıyoruz. Bugün ki çöp evin temizlenmesinde emek sarf eden herkese ve mesai arkadaşlarımıza Belediye Başkanımız adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Gündem, 03 Haziran 2024 11:07
Yorumlar (0)

MALATYA BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ VATANDAŞLARI UYARDI

Ekomaxi, 17-19 Haziran’da Big 5 Construct Egypt Fuarı’nda

Misli’den Galatasaray’a Misliyle Destek

Vali Yavuz Yeşiltepe Eski Camii’nin Açılış Programına Katıldı

2025 LGS Sınavı Öncesi İlimizdeki Tüm Hazırlıklar Tamamlandı

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Babalar Günü nedeniyle mesaj yayınladı

MAGİNDER JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN 186. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI.

İl Başkanı Bakan: “Bir zamanlar İHA bekliyorduk, şimdi KAAN ihraç ediyoruz”

Malatya'da Kuyuya Düşen Yavru Köpek İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

Vali Seddar Yavuz’dan 15 Haziran Babalar Günü Mesajı

Vali Seddar Yavuz’un LGS “Liselere Geçiş Sınavı” Mesajı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER:

Türkmenistan Onkoloji Hastanesi’nin Isıtma Konforu da Mimsan Güvencesiyle Sağlanıyor

SPIRITUA 26 HAZİRAN’DA BAKIRKÖY LEYLA GENCER OPERA VE SANAT MERKEZİ’NDE!

Meşher’den her yaşa uygun etkinlikler

Babalar Günü’ne özel Bir Adım Sağlık’tan anlamlı kampanya

TEKA Klimalar ilk kez Türkiye’de

Başkan Sadıkoğlu: “Çiftçimizin ödemeye, esnafımızın vadeye mecali kalmadı

PÜTÜRGE’DE SİLAHLI KAVGA'DA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

ŞİŞMAN KÜTÜPHANELER VE YAYIMLAR DAİRE BAŞKANI OLDU

BATTALGAZİ’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR

GELECEĞİN MUCİTLERİ BU FUARDA BULUŞTU!

Merkez Hakem Kurulu, 2025-2026 futbol sezonu hakem, yardımcı hakem ve gözlemciler listesi

Pütürge ilçesi Köylü Mahallesi'nde Silahlı Saldırı

Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında konuşan Başkanı Sami Er;

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDE ÜST DÜZEY ATAMALAR

Kur’ân-ı Kerim’in Türkçe Meâl-i Âlisi Üzerine

Enerjisa Enerji ‘Kurumsal Enerji Buluşmaları’nın beşincisini İzmir’de gerçekleştirdi

BATTALGAZİ’DE YEŞİL DÖNÜŞÜM: ALACAKAPI MAHALLESİ’NE YENİ PARK

Yeşilyurt İlçemiz Hoca Ahmet Yesevi Mahallesin'de Trafik Kazası

Yeşilyurt Belediyesinin ‘Ücretsiz’ Spor Akademisi Kayıtları 10 Haziran’da Başlıyor!

İlimizde Kamu Düzeni ve Güvenliğine Yönelik Yapılan Uygulama Sonuçları

İş İnsanı Mustafa Kılınç'da Kurban Bayramı Kutlama Mesajı Yayımladı.

Başkan Geçit, “Bayramlar; Birlik, Beraberlik Ve Kardeşlik Duygularının Pekiştiği Özel Günlerdir”

BAŞKAN TAŞKIN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI:

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ İNANÇ SİRAÇ KARA ÖLMEZTOPRAK’IN BAYRAM MESAJI

MESOB Başkanı Keskin'den Kurban Bayramı Mesajı: "Malatya Birlik Ruhuna Kavuşacak"

Anahtar Partisi il Başkanı Erdoğan Zelyurt Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı

Çakıllı Pınar Mahallesi Muhtar Berkay Pektaş Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı
