Karakavak’ın Yaşam Standartını Yükseltiyoruz”
Gündem, 11 Haziran 2024 02:36
Karakavak Mahallesinde gerçekleşen yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Konut ve işyerleri ile ilçemizin en hareketli mahallelerinden olan Karakavak’ın yaşam standartını yükselten yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz.” dedi.
Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından vatandaşların daha güvenli ve daha konforlu seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla sürdürülen yol ve kaldırım yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yeşilyurt’u yeniden ayağa kaldırmak için ilçenin dört bir tarafında yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdüren Yeşilyurt Belediyesi ekiplerinin hizmetleri, vatandaşlardan da tam not alıyor. Bugünden geleceğe prestij seviyesi yüksek mahalleler emanet etmek için göreve geldiği günden beri yoğun bir tempoyla çalışan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, sayısı artan konut ve işyerleriyle birlikte araç trafiğinin yoğunlaştığı Karakavak Mahallesinde gerçekleşen yol düzenleme ve kaldırım yenileme hizmetlerini yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı.
İnceleme ziyaretine eşlik eden Karakavak Mahalle Muhtarı İhsan Güngör, devam eden çalışmalarla mahallenin sorunlarının teker teker çözüme kavuştuğunu söylerken, vatandaşların taleplerini yerine getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’e teşekkürlerini sundu.
“Güçlü ve Kalıcı Yatırımlara Devam”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ise, Yeşilyurt’un her noktasının kendileri için değerli olduğunu, güçlü ve kalıcı yatırımlarla iletilen talepleri çözüme kavuşturduklarını söyledi.
Yeşilyurt’u yeniden ayağa kaldırmak için başlattıkları değişim ve dönüşüm yatırımlarına aralıksız devam ettiklerini ifade eden Başkan Geçit, “Göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemizin beklediği, vatandaşlarımızın hak ettiği bütün hizmetleri yerine getirmek için ekiplerimizle beraber yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İlçemizin beklenti ve ihtiyaçlarına kalıcı çözümler üretmek adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çalışma takvimine alınan tüm yatırımları teker teker gerçeğe dönüştürüp, vatandaşlarımızın daha refah ve sağlıklı alanlarda yaşamasını sağlıyorlar. Ekiplerimiz hizmet götürdükleri her mahallenin sorunlarını çözüp, beklentilere en güzel şekilde yanıt veriyorlar. Yollarımızı daha güvenli ve konforlu hale getirmek için ekip arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımızı titizlikle takip ediyoruz.” diye konuştu.
Gündem, 11 Haziran 2024 02:36
Yorumlar (0)
Bakan Kurum: "Malatya İçin Gösterdiğiniz Birlik ve Gayret Takdire Şayan.
Malatya'da Yasa Dışı Bahis Operasyonu: 2 Milyar 871 Milyon TL'lik İşlem Hacmi Tespit Edildi, 16 Tutuklama.
Malatya’da Siyasi Hareket Büyüyor! 826 Kişiyle Başladı, Üye Sayısı Binleri Aştı.
TİMBİR Malatya Temsilcisi Yılmaz: "Bilgi Kirliliğine Karşı Mücadelemiz Sürecek.
24 Temmuz Bir Kutlama Değil, Basın Özgürlüğü İçin Verilen Mücadelenin Adıdır.
Malatya Alarmı! Uzman İsim 6.8 Büyüklüğünde Deprem Riskine Dikkat Çekti.
Burhan Kılıç'tan Basın Vurgusu: "Gazetecilerin Yanında Olmak Hepimizin Görevidir.
Yeşilyurt’a Dev Yaşam Projesi: Beylerderesi Yaşam Vadisi Yükseliyor.
Vali Yavuz: "Özgür ve Sorumlu Basın, Güçlü Demokrasinin Teminatıdır.
Başkan Taşkın: "Ortak Akılla Battalgazi'yi Geleceğe Taşıyoruz.
24 Temmuz'da Basın Özgürlüğü Vurgusu: "Gazetecilik Zor Günlerden Geçiyor.
Malatya'da Korkutan Deprem! Akçadağ'da 4.1 Büyüklüğünde Sarsıntı.
BATTALGAZİ’DE TEMİZLİK VE PAZAR DENETİMLERİ SÜRÜYOR.
Turgut Özal Tıp Merkezi'nin Talepleri Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'a Sunuldu.
Malatya'da COP31 Vizyonu Masaya Yatırıldı.
Başkan Geçit: "Çocuklarımızın Gülümsemesi En Büyük Mutluluğumuz.
Malatya TSO’nun Aşure Programında Birlik ve Kardeşlik Vurgusu.
CHP Malatya Teşkilatında Kapsamlı Revizyon: 6 İlçeye Yeni Başkan Atandı.
Atatürk'e Hakaret İddiası Yargıya Taşındı: İYİ Parti Malatya Suç Duyurusunda Bulundu.
Bilimin Kalbi Yeşilyurt'ta Atıyor: Geleceğin Bilim İnsanları Burada Yetişiyor.
Kayısı Fiyatları Sezon Başlamadan Çakıldı: Ağbaba'dan Sert Tepki.
Başkan Er, COP31 Sürecinde Malatya'nın Çevre ve İklim Vizyonunu Paylaştı.
Malatya'da Kaçak Sigara Operasyonu: 7 Bin 330 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi.
Battalgazi Belediyesi Yol Konforunu Artırıyor: Asfalt Çalışmaları Sürüyor.
İklim Zirvesi Öncesi Önemli Adım: COP31 Toplantısı Malatya’da.
Önce Tartışma, Sonra Silahlar Konuştu: 3 Şüpheli Yakalandı.
Büyükşehirden Ekonomiye Katkı Sağlayacak KDV Muafiyetli Taşınmaz Hamlesi.
Depremden Dirençli Kentler İçin Uluslararası Buluşma Malatya'da.
Malatya'da Acı Olay: Binadan Atlayan 35 Yaşındaki Şahıs Hayatını Kaybetti.
Boyraz: "Kayısıya Sahip Çıkmak, Malatya'nın Geleceğine Sahip Çıkmaktır.
Kuluncak İlk Kültür Festivali'ne Yoğun İlgi: Birlik ve Beraberlik Mesajları Verildi
Vali Yavuz: "20 Temmuz, Kıbrıs Türkü'nün Özgürlük ve Barış Destanıdır.
Basri Orhan: "Esnaf Ayakta Kalırsa Malatya Ayağa Kalkar.
Malatya depremi sonrası uzmandan flaş analiz: "Yeni denge arayışı var.
Malatyalı Yazar Mehmet Yıldız’a Almanya’dan Çifte Ödül Adaylığı!
Kayısı Festivali’nde Zaman Yolculuğu: Klasik Mercedesler Göz Kamaştırdı!.
28’inci Kayısı Festivali ve Fuarı'na Ender Balkır Damgası.
Malatya'da Korkutan Deprem! 5.0 Büyüklüğünde Sarsıntı Hissedildi.
MİAD Listesi Sonrası Dikkat Çeken Soru: STK'ları Kim Yönetiyor?
