AKÇADAĞDER Yönetiminden Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a Ziyaret
Gündem, 12 Haziran 2024 17:33
AKÇADAĞDER Yönetiminden Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a Ziyaret
Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Yeşilyurt İlçe Başkanı ve Battalgazi İlçe Başkanı ile birlikte heyet olarak Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Malatya’nın önemli aktif sivil toplum kuruluşlarından Akçadağ Dayanışma Derneği heyet olarak Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar ziyarette yaptığı konuşmasında” AKÇADAĞDER Yönetimimizle birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Sayın Bayram Taşkın’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.
Başkanımıza görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Sayın Başkanın yapacağı güzel şeylerin de yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Şehrin bir an önce ayağa kalkması ticaretin dönmesi gerekiyor.
Bu konuda herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır. İstişarelere önem verilmeli, Sivil toplum kuruluşlarının da fikir ve düşünceleri alınmalı. Bizlerde STK lar olarak yapıcı desteklerde bulunmalıyız. Misafirperverliğinden dolayı Sayın Bayram Taşkın Başkanımıza AKÇADAĞDER Ailesi olarak teşekkürlerimizi ileterek tekrar hayırlı olsun diyorum.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ise” AKÇADAĞDER’in kıymetli yöneticilerini misafir ettik. Nazik ziyaretlerinden ve güzel dileklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Genel Başkan Murat Maskar’ın da dediği gibi bir an önce şehrin ayağa kalkması, Ticaretin dönmesi ve barınma sorunlarının çözümüne yönelik adımların atılması önemli. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla 6 şubat depremlerinin olduğu günden itibaren devletimizin tüm kurumları seferber olmuş durumda.
Esnafımızın, şehrimizin ve toplumumuzun kültürel ve ekonomik hayatında ne denli önemli bir role sahip olduğunun biliyoruz. Yerel ekonomimizi canlandırmak için atılması gereken adımlar neyse atacağız.
Amacımız ilçemizi ortak akılla yöneterek hemşerilerimize her alanda hizmet etmek. Geçmişin mirasıyla geleceği inşa edeceğiz.
Sivil toplum kuruluşlarını önemsiyoruz. Geldiğimiz günden beri istişarelere büyük önem veriyoruz. Rezerv alanlarında ilkini Saray Mahallesinde başlattık. İkincisini ise Niyazi mısri mahallesinde devam ettireceğiz. Buradaki esnaflarımıza mağduriyet yaşatmamak için Belediyemizin önündeki yeşil alanlarda çarşı oluşturuyoruz.
Esnaflarımızı belediyemiz önündeki yeşil alanlarda oluşturulan dükkanlardan buraya alacağız. Yıl sonuna kadar yaklaşık 2.000 İşyeri bitirmeyi planlıyoruz. Çarşı merkezinde biten yerlere dükkan sahipleri ya kendileri gelecek veya kiraya verilecek bu da esnaflarımızı ve şehrimizi rahatlatacaktır.
Revize alanlarında 2 veya 3 esnaf yüzünden çalışmalarda aksamalar oluyor. Ya mahkemeye veya yukarılara giderek Malatya’nın geleceğiyle oynuyorlar. Bir an önce hizmetler yapılsın istiyoruz lakin küçük engellemelerle karşılaşıldığında aksamalar meydana geliyor. Bir an önce çarşı ayağa kalkmalı diye çabalıyoruz. Yıkımlara bayram sonu başlanacak” diye belirtti.
Gündem, 12 Haziran 2024 17:33
Yorumlar (0)

Ölümlü Trafik Kazası

Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısından konuşan Başkan Er;

Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Er,

UKOME 2025 YILININ İLK OLAĞAN KURUL TOPLANTISINI YAPTI

BAŞKAN GEÇİT, “BERAT KANDİLİ, RAHMET VE MAĞFİRETLE DOLUDUR”

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN KIRSALDA Kİ OKULLARA EĞİTİM DESTEĞİ

Battalgazi’de Güvenli Alışveriş İçin Denetimler Sürüyor

BASKETBOL 'DA BAŞARI...

Yeşilyurt’un Eski Belediye Başkanı Soysal Kekevi Hayatını Kaybetti

Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü

Sanayide Güçlü ve Kalıcı Rekabet İçin Dijital Dönüşüm Şart

BAĞIMLILIK VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE’ EĞİTİMİ TAMAMLANDI

YEŞİLYURT KENT KONSEYİ KADIN KOROSU, 15 ŞUBAT’TA İLK KEZ SAHNEYE ÇIKACAK

Başkan Sadıkoğlu, Fidancılar Sitesi girişine kavşak talep etti*

Zelyurt: “Malatya’nın sesi olacağız”

Abdurrahman Babacan'da TOKİ Deprem Konutlarının ihalesi Tamlamlanmak Üzere Olduğunu Açıkladı.

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ÖDÜLLÜ ‘AİLELER ARASI BADMİNTON TURNUVASI’ DÜZENLİYOR

BÜYÜKŞEHİR’DEN KATI ATIK DÜZENLİ DEPOLAMA VE BERTARAF TESİSİ ALANINA

MABESEM Tiyatro Kursiyerleri Seyircilerden Tam Not Aldı

BATTALGAZİ’DE MARKET DENETİMLERİ SIKILAŞIYOR

Hanımınçiftliği Mahallesi'nde Kasten Adam Yaralamak

Malatya’yı Terk Etmedik, Birlikte Ayağa Kalkıyoruz

Gözene Mahallesi'nde Depremzedelere Yeni Bir Umut

İş İnsanı Hakan Güldaş: “Zor Günlerde Memleketimizde Kaldık”

Ankara'da Bulunan Malatya'lılar Arapgir Derneğinde Bir Araya Geldi

İlimizde Kamu Düzeni ve Güvenliği İçin Kesintisiz Denetimler Sürdürülüyor

Okul ve Yurt Çevrelerinde Güvenlik Denetimleri Devam Ediyor

MALATYA’YA DEV YATIRIM VE PROJELER

GÖNÜLLÜLER BATTALGAZİ’DE BULUŞTU: “HAZIR OLMALIYIZ”

Yeşilyurt İlçemiz Cevatpaşa Mahallesi Trafik Kazası

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden Kar Temizliği Faaliyeti

6 ŞUBATIN 2. YILI BİTERKEN.....!!

Malatya'da Intar Eden Genç

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadeleye Yönelik Operasyon

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

İlimizde Deprem Sonrası Tarımsal ve Hayvansal Destekler

Kültür ve Tabiat Varlıkları Kaçakçılığına Yönelik Operasyon

Yapay Zeka Deprem Tahmininde Yeni Döneme Giriyor

BAŞKAN TAŞKIN, GENÇLERLE DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI
