AKÇADAĞDER Yönetiminden Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a Ziyaret
Gündem, 12 Haziran 2024 13:25
AKÇADAĞDER Yönetiminden Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a Ziyaret
Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Yeşilyurt İlçe Başkanı ve Battalgazi İlçe Başkanı ile birlikte heyet olarak Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Malatya’nın önemli aktif sivil toplum kuruluşlarından Akçadağ Dayanışma Derneği heyet olarak Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar ziyarette yaptığı konuşmasında” AKÇADAĞDER Yönetimimizle birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Sayın Bayram Taşkın’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.
Başkanımıza görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Sayın Başkanın yapacağı güzel şeylerin de yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Şehrin bir an önce ayağa kalkması ticaretin dönmesi gerekiyor.
Bu konuda herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır. İstişarelere önem verilmeli, Sivil toplum kuruluşlarının da fikir ve düşünceleri alınmalı. Bizlerde STK lar olarak yapıcı desteklerde bulunmalıyız. Misafirperverliğinden dolayı Sayın Bayram Taşkın Başkanımıza AKÇADAĞDER Ailesi olarak teşekkürlerimizi ileterek tekrar hayırlı olsun diyorum.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ise” AKÇADAĞDER’in kıymetli yöneticilerini misafir ettik. Nazik ziyaretlerinden ve güzel dileklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Genel Başkan Murat Maskar’ın da dediği gibi bir an önce şehrin ayağa kalkması, Ticaretin dönmesi ve barınma sorunlarının çözümüne yönelik adımların atılması önemli. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla 6 şubat depremlerinin olduğu günden itibaren devletimizin tüm kurumları seferber olmuş durumda.
Esnafımızın, şehrimizin ve toplumumuzun kültürel ve ekonomik hayatında ne denli önemli bir role sahip olduğunun biliyoruz. Yerel ekonomimizi canlandırmak için atılması gereken adımlar neyse atacağız.
Amacımız ilçemizi ortak akılla yöneterek hemşerilerimize her alanda hizmet etmek. Geçmişin mirasıyla geleceği inşa edeceğiz.
Sivil toplum kuruluşlarını önemsiyoruz. Geldiğimiz günden beri istişarelere büyük önem veriyoruz. Rezerv alanlarında ilkini Saray Mahallesinde başlattık. İkincisini ise Niyazi mısri mahallesinde devam ettireceğiz. Buradaki esnaflarımıza mağduriyet yaşatmamak için Belediyemizin önündeki yeşil alanlarda çarşı oluşturuyoruz.
Esnaflarımızı belediyemiz önündeki yeşil alanlarda oluşturulan dükkanlardan buraya alacağız. Yıl sonuna kadar yaklaşık 2.000 İşyeri bitirmeyi planlıyoruz. Çarşı merkezinde biten yerlere dükkan sahipleri ya kendileri gelecek veya kiraya verilecek bu da esnaflarımızı ve şehrimizi rahatlatacaktır.
Revize alanlarında 2 veya 3 esnaf yüzünden çalışmalarda aksamalar oluyor. Ya mahkemeye veya yukarılara giderek Malatya’nın geleceğiyle oynuyorlar. Bir an önce hizmetler yapılsın istiyoruz lakin küçük engellemelerle karşılaşıldığında aksamalar meydana geliyor. Bir an önce çarşı ayağa kalkmalı diye çabalıyoruz. Yıkımlara bayram sonu başlanacak” diye belirtti.
Gündem, 12 Haziran 2024 13:25
Yorumlar (0)
Bir Dilek, Bir Umut: LÖSEV’den Lösemili Çocuklara Yeni Yıl Mucizesi
Sukkar Şeker 2025’te Üretim Hacmini Güçlendirdi
Özel Sağlık Hastanesi’nin 5’inci Yaş Gururu
Beton Endeksi Kasım Ayı Raporu Açıklandı!
Sanatın ve Kültürün Buluşma Noktası: Yeşilyurt Eyvan Geceleri 24 Aralık’ta
Kısa Film Yarışması Ödül Töreni Sanat Dolu Anlara Sahne Oldu
İnönü Caddesi’nde Esnaf Buluşması: Başkan Taşkın Sahada
Kayhan’dan Yeşiltepe Spor Kompleksi’ne Yakın Takip
10 İlde Eş Zamanlı Operasyon: TOKİ Adını Kullanan Dolandırıcılık Şebekesi Çökertildi
Kayısı Üzerinden Siyasi Şov Olmaz: Sahibi Malatya’dır!
Anahtar Parti Battalgazi İlçe ve Gençlik Kolları Boran Mahallesi’nde Sahadaydı
Yeşilyurt’ta Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı
BAŞKAN TAŞKIN’A CHP’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ: BATTALGAZİ’NİN GELECEĞİ KONUŞULDU
Kiraz Ailesi, Merhum Mahmut Kiraz’ı 40. Gününde Mevlidle Andı
Yıldıztepe Mahallesi’nde İki Katlı Evde Yangın Paniği
El Emeği, Göz Nuru Eserler AVM’de: Battalgazi Belediyesi’nden Yıl Sonu Sergisi
Ölmeztoprak, Malatyalı Üreticilerin Taleplerini Ankara’ya Taşıdı
Gençliğin ve Ailenin Hikâyesi Başkan Geçit’te Buluştu
Ağbaba’dan Genel Kurul’da Dikkat Çeken Çıkış: Kürsüde “Özgür Gelecek” Pankartı
Yeşilyurt’ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı
Gülşen Ailesi’nin Şampiyonluk Başarısı
21 Aralık: Yılın En Uzun Gecesi ve Kış Gündönümü
Mustafa Kılınç’tan Üç Aylar Dolayısıyla Birlik ve Beraberlik Çağrısı
AK Parti Malatya Milletvekili Ölmeztoprak’tan Üç Aylar Mesajı: “Manevi İklimi Hayatımıza Taşımalıyız”
Genç Yetenek Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma Seçildi
“İyilik Elçisi” Projesi, Gençleri Yardımlaşma ve Tarih Bilinciyle Buluşturuyor
Başkan Taşkın’dan Üç Aylar Vurgusu: “Manevi İklimi Hep Birlikte Yaşayalım”
Auto Kale Oto Ekspertiz’ten Yıl Sonu Bayi Toplantısı: Güçlü Vizyon, Ortak Başarı
Başkan Er’den Üç Aylar Vurgusu: Birlik, Beraberlik ve Maneviyat
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Mehmet Fendoğlu’ndan Meclis’te Net Mesaj: Terörsüz Türkiye
Vali Seddar Yavuz Sarıkamış Şehitlerini Anma Günü Mesajı
Malatya-Elazığ Yolunda Korkutan Kaza: 2 Yaralı
MALATYA’DA SAHTE ALKOL OPERASYONU: 76 LİTRE ETİL ALKOL ELE GEÇİRİLDİ
Afet Sonrası Öğretmenlere Psikososyal Destek: Malatya’da Önemli Proje
Yeşilyurt’ta Çay Kenarında Boğulma Olayı
AKÇADAĞ’DA “BİRLİK VE BERABERLİK” POZU: MASADA KAHVALTI, SAHADA SESSİZLİK
Vali Yavuz Katıldı: Aile, Şiddet ve Madde Bağımlılığı Masaya Yatırıldı
Malatyalı Çiftçilere Müjde: Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Hesaplarda
