TRKTYD Malatya il Başkanı Eski’ den Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof Dr. Geçit ziyaret
Gündem, 04 Temmuz 2024 00:07
TRKTYD Malatya il Başkanı Eski’ den Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof Dr. Geçit ziyaret
Site yönetimi Depremden sonra Malatya’mız için önemli
Türkiye Kentsel tesis yönetim Derneği (TRKTYD) Malatya il Başkanı Süleyman Eski ve yönetim kurulu üyeleriyle beraber Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
Yeşilyurt ilçemiz için gece gündüz demen çalışan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ifade eden. Türkiye Kentsel tesis yönetim Derneği (TRKTYD) Malatya il Başkanı Süleyman Eski 6 Şubat Depremi hep birlikte yaşadık, Malatya’mız ve Yeşilyurt ilçemiz depremden en fazla etkilenen ilçemiz oldu. 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinden vatandaşlarımızın tercih AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkanımız İlhan Geçit seçildi. Kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz ve başarılar diliyorum şeklinde konuştu.
Site yönetimleri konusunda bilgi veren Türkiye Kentsel tesis yönetim Derneği (TRKTYD) Malatya il Başkanı Süleyman Eski site yönetimlerinde yeni bir yasal düzenleme çalışması yapıldığını ve çalışmalarda sona gelindiğini. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı ile birlikte hazırlık çalışmalarını yaptıkları yasa teklifiyle site yöneten şirketlerin lisanslaması ve adli sicil kayıtlarının istenmesi gibi düzenlemelerin getirileceğini kaydetti. Hazırlanacak bir yazılımla site yönetimlerinin bütçelerinin devlet tarafından da denetlenebileceğini belirten Türkiye Kentsel tesis yönetim Derneği (TRKTYD) Malatya il Başkanı Süleyman Eski Kat maliklerimizin kişisel verileri tek bir tuşla yurt dışına şu anda aktarılabiliyor. Yabancı ortaklığı, yabancı taşeronlu firmalar şu anda sitelere aidat takip programı adı altında kat maliklerimizin en özel bilgilerini TC kimlik numarasından tutun da araç plakalarını ve çocuklarının dahi saat kaçta okula gittiğini, evlerine giren pizzacıdan tutun da gelen komşularınıza dahi en özel bilgileri şu anda bu yazılım firmalar yabancı ülkelere aktarabiliyor. Şimdi bizler devletimizle birlikte kişisel verilerin mahremiyeti göz önünde bulundurarak yerli ve milli yazılım üssünde de çalışıyoruz ve yasa çıktı şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit Türkiye Kentsel tesis yönetim Derneği (TRKTYD) Malatya il Başkanı Süleyman Eski ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Site yönetimleri hakkında bizlere bilgi aktaran Dernek Başkanı Eski ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum dedi. 6 Şubat Depreminden sonra Yeşilyurt ilçemiz için çalıştıklarını belirten Başkan Geçit Deprem sonrası Yeşilyurt ilçemizde depremin izlerini silmek için hep beraber çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz herkese hizmet etmek için buradayız şeklinde konuştu.
Gündem, 04 Temmuz 2024 00:07
Yorumlar (0)
Gazeteciler Günü’nde Sadece Kutlama Değil, Çözüm Odaklı Ziyaret
ŞEVKET KESKİN GÜVEN TAZELEDİ
Yeşilyurtspor’da Yeni Dönem: Güçlü Yapılanma, Büyük Hedefler
Karla Mücadele Seferberliği: 107 Mahallede 2 Bin 475 Kilometre Yol Ulaşıma Açıldı
Vali Seddar Yavuz’un 10 Ocak İdareciler Günü Mesajı
Narkotik Ekiplerinden Sokak Satıcılarına Darbe: Çok Sayıda Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi
Göçmen: Basın Özgürlüğü Olmadan Demokrasi Olmaz
İŞ İNSANI MUSTAFA KILIÇ’TAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Ali Aslan: “Basın Özgürlüğü Demokrasinin Vazgeçilmezidir.
İZDO, 3'üncü Yaş Üniversitesi Öğrencilerini Bilgilendirdi
Kış Depresyonuna Dikkat: Uzmanlardan Mevsimsel Duygu Durumu Bozukluğu Uyarısı
Vali Seddar Yavuz Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 1. Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
MAGİNDER Başkanı Karademir’den Yangın Bölgesine Ziyaret
Milletvekili Ölmeztoprak’tan Malatya’da Güvenlik Vurgusu: “Huzurun Teminatı Sizlersiniz”
Fuzuli Caddesi’nde Sahada İnceleme: Başkan Er’den “Dirençli Malatya” Vurgusu
Merkez ve İlçelerde Muhtarlık Tartışması: Hizmet mi, Gösteri mi?
Malatya’da Zehir Tacirlerine Büyük Darbe: 14 Şüpheli Yakalandı, 13’ü Tutuklandı
Elektronik Sigaralar Akciğer Kanserine Neden Oluyor!
Kronik Ağrıya Dikkat: Uzun Vadede Yüksek Tansiyon Riski Doğurabilir
Yerinde Dönüşüm Alarm Veriyor: Sadıkoğlu’ndan Hakediş Tepkisi
Ölmeztoprak Açık Konuştu: Kira Yardımı Anahtar Teslimine Kadar Devam Edecek
Battalgazi Belediyesi, Bir Yılda Hayata Geçirilen Hizmetlerle Dikkat Çekti
Yeşilyurt’ta Yeni Yıl Mesaisi Başladı: Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı
Bakan Yusuf Tekin’den Eğitime Destek: Yeni Eğitim Yatırımları Hizmete Açıldı
Malatya ASMYD’de Bayrak Değil, İstikrar: Aziz Yiğit Yeniden Seçildi
AKÇADAĞ ESNAFI İÇİN “BİRLİK VE DAYANIŞMA” ÇAĞRISI
Malatya’da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 4 Şüpheliye Yasal İşlem
Henüz Zam Yok Ama Fiyat Hazır: “Ekmeğin Hakkı 20 TL’dir” Çıkışı Ne Anlama Geliyor?
Battalgazi Belediye Meclisi Yeni Yılın İlk Oturumunu Yaptı
Doğaya Vefa: Yeşilyurt Belediyesi’nden Yaban Hayvanlarına Yem Takviyesi
Vali Seddar Yavuz İnönü Üni. Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Merkezi Açılışı’na Katıldı
Yazıhan Tasolar Mezrası’nda Trafik Kazası: İtfaiye Ekiplerinden Hızlı Müdahale
Hekimhan Hasançelebi’de Trafik Kazası: 1 Yaralı Kurtarıldı
Doğanyol’da Acı Son: Kayıp Şahıs 30 Metre Derinlikte Bulundu
Üreticiye Nefes Aldıran Adım: Tarım Sigortalarında Devlet Desteği Artırıldı
Kıskançlık: Sevginin Gölgesinde Büyüyen Duygu, Toplumsal Bir Gerçek
MALATYA’DA RUHSATSIZ SİLAHLARA GEÇİT YOK
Devlet Su İşleri’nde Yeni Atama: Mihraç YUŞAN Malatya DSİ 92. Şube Müdürü Oldu
Bu Şehir Sahipsiz Değil: Kamuoyu Direndi, PTT Malatya’da Kaldı
