Çeyrek Final Heyecanı Dev Ekranda
Spor, 05 Temmuz 2024 14:57
Çeyrek Final Heyecanı Dev Ekranda
Battalgazi Belediyesi, büyük ilgi gören son 16 turundaki Türkiye-Avusturya maçının ardından, çeyrek finaldeki Türkiye-Hollanda maçını da tekrardan genişletilmiş alanda ve daha büyük dev ekranda vatandaşlarla buluşturuyor. 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’de başlayacak maç için Belediye Hizmet Binası önünde dev ekran kurulacak.
2.Tur maçında Battalgazi'de yaşanan coşku, vatandaşların etkinliğe yoğun ilgi göstermesiyle zirveye çıkmıştı. Bir araya gelen futbolseverler, dev ekranda maçı izlerken, takımına destek vermenin heyecanını doyasıya yaşadı. Aynı coşku ve heyecanın çeyrek final maçında da yaşanması bekleniyor.
Başkan Taşkın: Vatandaşlarımızı bu heyecana ortak olmaya davet ediyoruz
Belediye Başkanı Bayram Taşkın, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın sporun birleştirici gücü etrafında toplanmasından son derece memnunuz. Son 16 turu maçında yaşanan coşku ve heyecan, Battalgazi'deki birlik ve beraberliğin en güzel örneğiydi. Çeyrek final maçını da hep birlikte izleyerek bu coşkuyu sürdüreceğiz. Spor, insanları bir araya getiren, kaynaştıran önemli bir araçtır. Bu tür etkinliklerle halkımızın birlikte zaman geçirmesini, komşularıyla kaynaşmasını sağlıyoruz. Son 16 turu maçında vatandaşlarımızın gösterdiği yoğun ilgi ve coşku, bizleri bu tür etkinlikleri daha sık düzenlemeye teşvik ediyor. Battalgazi'de sporun ve özellikle futbolun ne kadar sevildiğini bir kez daha gördük. Çocuklarımızın, gençlerimizin ve büyüklerimizin aynı ortamda, aynı heyecanla maçı izlemesi bizler için çok değerli. Bu tür etkinliklerle sadece maç izlemekle kalmıyor, aynı zamanda birbirimizi daha iyi tanıma fırsatı buluyoruz. Bu birlik ve beraberlik duygusu, Battalgazi'mizin en büyük gücüdür. Çeyrek final maçını dev ekranda izleme fırsatını kaçırmak istemeyen tüm vatandaşlarımızı bu heyecana ortak olmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Battalgazi Belediyesi'nin düzenlediği bu etkinlikle birlikte, vatandaşlar milli maç heyecanını hep birlikte yaşayacaklar. Etkinlik 6 Temmuz Cumartesi Türkiye-Hollanda maçı öncesinde başlayacak ve maç bitimine kadar devam edecek. Battalgazi Belediyesi, vatandaşların rahat bir şekilde maçı izleyebilmeleri için gerekli tüm hazırlıkları tamamladı. Alanın her köşesinden maçın rahatça izlenebilmesi için daha yüksek çözünürlüklü dev ekran kurulacak. Ayrıca, etkinlik alanında belediyenin çay ikramı olacak.
Spor, 05 Temmuz 2024 14:57
Yorumlar (0)
Yeşilyurt’ta Trafik Kazası: 5 Kişi Yaralandı
Vefanın Adresi Yeşilyurt: Büyükler Yine Baştâcı
Demir Eksikliği Tedavisinde Süreklilik Önemli
MÜZİKLE TERAPİ TOPLULUĞU'NDAN TÜRK SANAT MÜZİĞİ ZİYAFETİ
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” Törenine Vali Seddar Yavuz Damga Vurdu
Kalplerin Arındığı, Duaların Semaya Yükseldiği Gece: Berat Kandili
Katarakt Tedavisinde Femtosaniye Lazer Yöntemi
Gençleşme Uygulamalarında Tartışmalı Yöntem: Sünnet Derisi Kök Hücreleri
Vali Seddar Yavuz’un Berat Kandili Dolayısıyla Yayımladığı Mesaj
Başkan Er: “Berat Kandili, Arınma ve Affın Gecesidir
BAL Ligi’nde Malatyaspor Kahta Deplasmanından Puan Çıkaramadı
Malatya’nın Sessiz Gücü: Her Kapıyı Çalan, Her Yüreğe Dokunan Vekil
Battalgazi’de Otobüs ile Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı
Çok Güzel Hareketler İki”, Malatya’da Beklentileri Karşılayamadı
Güzellik Sektöründe Kadın İmzası: Angel Angel Güzellik Merkezi Yeni Yerinde Açıldı
Narkotik’ten Sokak Satıcılarına Darbe: 800 Gram Esrar Ele Geçirildi, 1 Şüpheli Tutuklandı
Başkan Geçit, Halı Dokuma Kursunda Üretim Sürecini Yakından İnceledi
Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda Eğitimler Yeniden Başladı
TFF Yerel Amatör Ligler Statüsü Güncellendi
YRP Genel Başkan Yardımcısı Osmanağaoğlu’ndan Malatya Çıkarması
Malatya’da Pompalı Tüfekli Saldırı: 6 Yaralı
Yeşilyurt’ta Mesleki Eğitim Kurslarına Yoğun İlgi
Milli Başarıya İmza Atan Sporculardan Başkan Taşkın’a Anlamlı Ziyaret
Ebeveyn Kaybı Yaşayan Çocuklara Yönelik Hizmetler Aralıksız Devam Ediyor
Malatya’da Firari Suçlulara Geçit Yok: 3 Hükümlü Yakalandı
Teoman Alpay’den Unutulmaz Gece: Şarkıları Mest Etti
Havacılıkta Merkez, Eğitimde Sıfır: Malatya’daki Büyük Çelişki.
15 GÜNDÜR BİR İMZA BULUNAMIYOR: SAĞLIK SİSTEMİNDE VATANDAŞ PINPON TOPU
Malatya Basını İçin Birlik ve Beraberlik Vurgusu: Pencere TV’de Önemli İstişare
Akçadağ’da Kar Alarmı: Çobanuşağı Kültür ve Taziye Evinde Çökme
Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde Başvurular Alınıyor
Battalgazi’de Pazarlarda Haksız Tartıya Geçit Yok
Narkotik’ten Zehir Tacirlerine Darbe: 13 Tutuklama
Malatya Ziraat Odalarında Sessizlik Krizi: Denetim Nerede, Sorumlular Kim?
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TÜRKYED Heyetini Kabul Etti
Turkmall, Forum Göztepe'de Tüm Hak Sahiplerinin Yanında
Başkan Geçit’ten Mesai Vurgusu: İstişareyle Çalışıyoruz
Kırsalda Kapalı Yol Kalmadı: Battalgazi Belediyesi Sahada
Tüfenkci’den Birlik ve Güç Vurgusu: Gücümüz Milletimiz
