Çeyrek Final Heyecanı Dev Ekranda
Spor, 05 Temmuz 2024 09:42
Çeyrek Final Heyecanı Dev Ekranda
Battalgazi Belediyesi, büyük ilgi gören son 16 turundaki Türkiye-Avusturya maçının ardından, çeyrek finaldeki Türkiye-Hollanda maçını da tekrardan genişletilmiş alanda ve daha büyük dev ekranda vatandaşlarla buluşturuyor. 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’de başlayacak maç için Belediye Hizmet Binası önünde dev ekran kurulacak.
2.Tur maçında Battalgazi'de yaşanan coşku, vatandaşların etkinliğe yoğun ilgi göstermesiyle zirveye çıkmıştı. Bir araya gelen futbolseverler, dev ekranda maçı izlerken, takımına destek vermenin heyecanını doyasıya yaşadı. Aynı coşku ve heyecanın çeyrek final maçında da yaşanması bekleniyor.
Başkan Taşkın: Vatandaşlarımızı bu heyecana ortak olmaya davet ediyoruz
Belediye Başkanı Bayram Taşkın, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın sporun birleştirici gücü etrafında toplanmasından son derece memnunuz. Son 16 turu maçında yaşanan coşku ve heyecan, Battalgazi'deki birlik ve beraberliğin en güzel örneğiydi. Çeyrek final maçını da hep birlikte izleyerek bu coşkuyu sürdüreceğiz. Spor, insanları bir araya getiren, kaynaştıran önemli bir araçtır. Bu tür etkinliklerle halkımızın birlikte zaman geçirmesini, komşularıyla kaynaşmasını sağlıyoruz. Son 16 turu maçında vatandaşlarımızın gösterdiği yoğun ilgi ve coşku, bizleri bu tür etkinlikleri daha sık düzenlemeye teşvik ediyor. Battalgazi'de sporun ve özellikle futbolun ne kadar sevildiğini bir kez daha gördük. Çocuklarımızın, gençlerimizin ve büyüklerimizin aynı ortamda, aynı heyecanla maçı izlemesi bizler için çok değerli. Bu tür etkinliklerle sadece maç izlemekle kalmıyor, aynı zamanda birbirimizi daha iyi tanıma fırsatı buluyoruz. Bu birlik ve beraberlik duygusu, Battalgazi'mizin en büyük gücüdür. Çeyrek final maçını dev ekranda izleme fırsatını kaçırmak istemeyen tüm vatandaşlarımızı bu heyecana ortak olmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Battalgazi Belediyesi'nin düzenlediği bu etkinlikle birlikte, vatandaşlar milli maç heyecanını hep birlikte yaşayacaklar. Etkinlik 6 Temmuz Cumartesi Türkiye-Hollanda maçı öncesinde başlayacak ve maç bitimine kadar devam edecek. Battalgazi Belediyesi, vatandaşların rahat bir şekilde maçı izleyebilmeleri için gerekli tüm hazırlıkları tamamladı. Alanın her köşesinden maçın rahatça izlenebilmesi için daha yüksek çözünürlüklü dev ekran kurulacak. Ayrıca, etkinlik alanında belediyenin çay ikramı olacak.
Spor, 05 Temmuz 2024 09:42
Yorumlar (0)
Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmez Toprak’tan Anlamlı Paylaşım: Malatya’nın Gururu Oldu
AKÇADAĞ’DA KADIN SİYASETİ NEREDE?
CHP Malatya Kadın Kollarının Çocuk Hakları Günü Etkinliği: Katılım Neden Bu Kadar Azdı?
Engelsiz Yaşam ve Spor Merkezi’nin 2. Etabının Temeli Atıldı
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Glütensiz Yaşamı Destekleyen Yeni Hizmet
U.S. Polo Assn., Moda, Spor ve Dijitalde Dünyanın En Prestijli Ödüllerinin Sahibi Oldu
İZDO VE EBDO, BİLİMSEL KONGREYE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR
Basın Bülteni - Âdil-i Mutlak Hat Eserleri Sergisi Katar’a Taşındı
“Toys “R” Us Türkiye’de: Oyun, Keşif ve Eğlence Bir Arada!”
Deprem Sonrası Eğitim Yatırımlarımız Hızla Sürüyor
1. Fırat EDAŞ’tan Battalgazi’ye 22 Milyon TL’lik Enerji Yatırımı
Battalgazi’de Teşkilat AKademisi: Mahalle Başkanlarına Eğitim ve Sertifika Gururu!a Gururu!
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN NOSTALJİ VE EĞLENCE DOLU KÜLTÜR VE SANAT AKŞAMI!
URALOĞLU, AĞBABA’NIN SORU VE TALEPLERİNİ CEVAP VERDİ
MASKİ YAZIHAN’DA 2025 HEDEFLERİNİ %165 AŞTI:
Battalgazi’de Güvenliği Tehlikeye Sokan Taksirli Olay Mahallede Endişe Yarattı
Akçadağ’da Herkes Yönetiyor, Ama Kimse Bir Şey Yapmıyor
HEPİMİZİN EMANETİ OLAN ÇOCUKLARI KORUMAK ORTAK SORUMLULUĞUMUZ”
İş Dünyasında 'Enflasyon Düzeltmesi' Tartışması Sürüyor
MHP İl Başkanı Gök: “Türkiye’nin Huzuru Bizim Önceliğimiz”
Battalgazi’de Korkutan Yangın: Konteyner İş Yeri Alevlere Teslim Oldu
Yeşilyurt Belediyesi, Son Kullanım Tarihi Geçmiş Ürünlere Karşı Denetimleri Sıklaştırdı
MAGİNDER İnönü Üniversitesi TTO, Türkiye’ye Model Olacak İş Birliğine Başlıyor
Deprem Sonrası İnşa Edilen 714 İş Yeri İçin Kritik Süreç: Hak Sahiplerine Önemli Duyuru
Hazır Beton Endeksi Ekim Ayı Raporu Açıklandı!
BAŞKAN TAŞKIN, TAMAMLANAN PROJELERİ TEŞKİLATLA İNCELEDİ
Unutulmaz Bir Gece: Havlucu Memed Anlatacak, Lütfü Acıbucu Söyleyecek!”
Evde Sağlık Bir Lüks Değil, İhtiyaç!
BAŞKAN GEÇİT: “RESTORASYON PROJELERİ ÇIRMIHTI’YA YENİ BİR ÇEHRE KAZANDIRIYOR
Uygulama Noktasında Narkotik Darbesi: Şahıs ve Araçtan Uyuşturucu Çıktı
Deprem Bölgesinde Başlayan Umut Yolculuğu" -
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTILARININ II. BERLEŞİMİ YAPILDI
Yıldız’dan Sert Uyarı: “Bu Yanlıştan Geri Dönülmezse Sorun Büyür”
Tüvtürk Kavşağında Meydana Gelen Kaza Panik Yarattı
Beylerderesi Viyadüğü Üzerinde Zincirleme Trafik Kazası
Duygusal Manipülasyonlar Öz Saygıyı Yok Ediyor
BATTALGAZİ’DE ARA TATİL ÇOCUK ŞENLİKLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
AĞBABA; “MALATYA’DA AFAD’IN KENDİ BİNASI YOK”
İstanbul’da Kuluncak Rüzgarı: MAKULDER Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi
