YEŞİLYURT BELEDİYESİ DEPREMZEDE AİLELER İÇİN DEV EKRAN KURUYOR
Spor, 07 Temmuz 2024 15:14
Yeşilyurt Belediyesi, A Milli Futbol Takımımızın Avrupa Futbol Şampiyonasında Hollanda ile 06 Temmuz Cumartesi günü (Bugün) saat 22:00’de Almanya’da oynayacağı Çeyrek Final maçı için Samanköy Konteyner Kentte dev ekran kuracak. Başkan Geçit, milli maçın heyecanını ve coşkusunu depremzede ailelerle birlikte yaşayacaklarını söyledi.
Malatya’nın en büyük konteyner kentleri arasında yer alan Samanköy mahallesindeki Konteyner Kentte, milli maç heyecanı yaşanacak. Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr. İlhan Geçit’in talimatının ardından Samanköy Konteyner Kent’te düzenlenecek özel bir organizasyonla, A Milli Futbol Takımımızın Hollanda ile oynayacağı tarihi maçı, depremzede aileler birlikte izleyecek.
6 Temmuz Cumartesi günü (Bugün) Almanya’nın Berlin kentindeki Olimpiyat Stadyumu'nda saat 22:00'de başlayacak olan Çeyrek Final maçı için Samanköy Konteyner Kentte yapılacak özel etkinlikte, vatandaşlara bayrak dağıtımı yapılıp, çay ikramında bulunulacak. Ay-yıldızlı bayraklarla süslenecek olan Samanköy Konteyner Kentte ki milli maç heyecanını depremzede ailelerle birlikte izleyecek olan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr. İlhan Geçit, A Milli Futbol Takımının yeni bir zaferle sahadan ayrılacağına yürekten inandıklarını söyledi.
Milli maçın heyecanını Samanköy Konteyner Kentte kalan depremzede ailelerle birlikte yaşayacaklarını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr. İlhan Geçit, “ A Milli Futbol Takımımızın Avrupa Futbol Şampiyonasında elde ettiği başarılar hepimizin göğsünü kabartmaya devam etmektedir. Bugün saat 22:00’de Hollanda ile oynanacak çeyrek final maçı öncesinde millet olarak tek yürek olduk. A Milli Futbol Takımımızın Hollanda önünde alacağı güzel bir sonuçla adını yarı finale yazdıracağına sonuna kadar inanıyoruz. Bizim çocuklarımıza güvenimiz ve inancımız tamdır, onlar her zaman olduğu gibi yine milletimizin yüzünü güldürecek tarihi bir zaferin altına imza atacaklardır. Yeşilyurt Belediyesi olarak ta bu tarihi maç için Samanköy Konteyner Kentimizde özel bir organizasyon yapacağız. Saat 22:00’de başlayacak olan bu önemli maç için konteyner kentimizde dev ekran kurup, depremzede ailelerimizle birlikte milli maçın heyecanı ve coşkusunu birlikte yaşayacağız. Hollanda maçını vatandaşlarımızla birlikte izleyerek, A Milli Futbol Takımımızın yanında olduğumuzu kalbimizle ve yüreğimizle hissettireceğiz. Depremzede ailelerimizin rahat bir ortamda milli maç heyecanı yaşaması için her türlü hazırlığı yapıyoruz. Maçın şölen havasında izlenmesi için bayrak dağıtımı yaparak, maç izleme alanını tribüne dönüştüreceğiz. Ailelerimize çay ikramlarında bulunarak, birlik ve beraberlik içerisinde milli maçımızı birlikte izleyeceğiz. Hollanda maçına artık az bir zaman kala, Malatya’dan, Yeşilyurt’tan A Milli Futbol Takımımıza yürekten başarı dileklerimizi iletiyoruz.” diye konuştu.
Spor, 07 Temmuz 2024 15:14
Yorumlar (0)
Prof. Dr. Ahmet Karacalar’dan Önemli Uyarı: Selülit Metabolizmanın Habercisi Olabilir
Türk Tıbbi Onkoloji Derneği’nden Serviks Kanseri Uyarısı: Bilgi ve Önlem Hayat Kurtarıyor
TARIMA DEĞER KATAN ÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ
Battalgazi’de Kar Mesaisi Sonuç Verdi: Yollar ve Kaldırımlar Temiz
AKP Tabut Görüntüsüne Tahammül Edemedi
Büyükşehir Karla Mücadelede Vites Yükseltti: Yoğun Mesai Devam Ediyor
Malatya’da Kara Geçit Yok! Büyükşehir Belediyesi 7/24 Sahada
Malatya U-18 Ligi’nde 2. Hafta Geride Kaldı: Gollü Karşılaşmalar Dikkat Çekti
Yeşilyurt Belediyesi Kar Kış Demedi, 7/24 Sahada
Malatya’da Siyaset Alarm Veriyor: Koltuk Uğruna Değişen Partiler, Kaybolan Güven
SİYASET ÇATIŞMA DEĞİL, UZLAŞI SANATIDIR: MALATYA’DA SİYASET NEDEN HALKTAN KOPUK?
Başkan Er, MİAD Üyeleriyle İstişarede Bulundu
Battalgazi’de Marketlere Sıkı Denetim
AK Parti’den Devlet Aklı ve Millî Birlik Vurgusu
Gençlerden Veli Ağbaba’ya Büyük Destek
Ağbaba’dan Emekli Çıkışı: “Bu Düzene Karşı Mücadelemiz Sürecek
Vali Seddar Yavuz: 2026 Yılı 1. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
Sulama Var, Su Yok… Tarım Var, Çiftçi Yok
Malatya’da Deprem Sonrası Vatandaşın Ortak Sesi Aynı Grupta Buluştu
Başkan Er, Kent Ekonomisi İçin İş Dünyasıyla Bir Araya Geldi
Türkiye Şampiyonası’nda Battalgazi Rüzgârı: 5 Madalya
Yeşilyurt’ta Feci Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı
Samanköy Konteyner Kentte Yangın Paniği
TEYFİK TEMELLİ CADDESİ: PİLOT BÖLGE DEĞİL, UNUTULMUŞ BÖLGE
ESNAFIN İSYANI MEĞER BOŞUNAYMIŞ: MALATYA HALİNDEN MEMNUN, DEĞİŞİM GEREKSİZMİŞ!
Battalgazi’de Silahlı Yaralama Olayı: Şüpheli Gözaltında
Minik Futbolcular Yarıyıl Şenliğinde Buluştu
Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Ocak Mesaisi Tamamlandı
Yeşilyurt Kent Konseyi Yabancı Öğrencileri Kültür ve Tarihle Buluşturdu
Bayrağa Uzanan Ellere MHP’den Sert Uyarı: “Bu Millet Bayrağını Çiğnetmez”
Yeşilyurt’ta Şantiye Alanında Yangın Paniği: Yaralanan Yok
MATİM İŞ MERKEZİ KİME EMANET? DEPREMZEDE ESNAF MI, “ADAMI OLAN” MI KAZANDI?
Zorlu Kış Şartlarında Pütürge ve Kuluncak’ta Kurumlar Tek Yürek Oldu
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Sağlıklı Yaşama Güçlü Katkı
İzmirli iş insanı Nazım Torbaoğlu’na Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Plaket...
Avrupa’da Yapay Zeka Veri Merkezlerine Yeni Hamle: Vertiv ve GreenScale Ortaklığı
Battalgazi’de Zor Koşullarda Örnek Dayanışma: Sağlık Ekipleri İş Makinesiyle Hastaya Ulaştı
MALATYA’DA YILDIRIM VE HIZLI SATRANÇ İL BİRİNCİLİKLERİ TAMAMLANDI
Yeşilyurt’ta Eğitime Tam Destek: Ara Tatilde Ücretsiz LGS ve DYK Kursları
