YEŞİLYURT BELEDİYESİ DEPREMZEDE AİLELER İÇİN DEV EKRAN KURUYOR
Spor, 07 Temmuz 2024 14:35
Yeşilyurt Belediyesi, A Milli Futbol Takımımızın Avrupa Futbol Şampiyonasında Hollanda ile 06 Temmuz Cumartesi günü (Bugün) saat 22:00’de Almanya’da oynayacağı Çeyrek Final maçı için Samanköy Konteyner Kentte dev ekran kuracak. Başkan Geçit, milli maçın heyecanını ve coşkusunu depremzede ailelerle birlikte yaşayacaklarını söyledi.
Malatya’nın en büyük konteyner kentleri arasında yer alan Samanköy mahallesindeki Konteyner Kentte, milli maç heyecanı yaşanacak. Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr. İlhan Geçit’in talimatının ardından Samanköy Konteyner Kent’te düzenlenecek özel bir organizasyonla, A Milli Futbol Takımımızın Hollanda ile oynayacağı tarihi maçı, depremzede aileler birlikte izleyecek.
6 Temmuz Cumartesi günü (Bugün) Almanya’nın Berlin kentindeki Olimpiyat Stadyumu'nda saat 22:00'de başlayacak olan Çeyrek Final maçı için Samanköy Konteyner Kentte yapılacak özel etkinlikte, vatandaşlara bayrak dağıtımı yapılıp, çay ikramında bulunulacak. Ay-yıldızlı bayraklarla süslenecek olan Samanköy Konteyner Kentte ki milli maç heyecanını depremzede ailelerle birlikte izleyecek olan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr. İlhan Geçit, A Milli Futbol Takımının yeni bir zaferle sahadan ayrılacağına yürekten inandıklarını söyledi.
Milli maçın heyecanını Samanköy Konteyner Kentte kalan depremzede ailelerle birlikte yaşayacaklarını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr. İlhan Geçit, “ A Milli Futbol Takımımızın Avrupa Futbol Şampiyonasında elde ettiği başarılar hepimizin göğsünü kabartmaya devam etmektedir. Bugün saat 22:00’de Hollanda ile oynanacak çeyrek final maçı öncesinde millet olarak tek yürek olduk. A Milli Futbol Takımımızın Hollanda önünde alacağı güzel bir sonuçla adını yarı finale yazdıracağına sonuna kadar inanıyoruz. Bizim çocuklarımıza güvenimiz ve inancımız tamdır, onlar her zaman olduğu gibi yine milletimizin yüzünü güldürecek tarihi bir zaferin altına imza atacaklardır. Yeşilyurt Belediyesi olarak ta bu tarihi maç için Samanköy Konteyner Kentimizde özel bir organizasyon yapacağız. Saat 22:00’de başlayacak olan bu önemli maç için konteyner kentimizde dev ekran kurup, depremzede ailelerimizle birlikte milli maçın heyecanı ve coşkusunu birlikte yaşayacağız. Hollanda maçını vatandaşlarımızla birlikte izleyerek, A Milli Futbol Takımımızın yanında olduğumuzu kalbimizle ve yüreğimizle hissettireceğiz. Depremzede ailelerimizin rahat bir ortamda milli maç heyecanı yaşaması için her türlü hazırlığı yapıyoruz. Maçın şölen havasında izlenmesi için bayrak dağıtımı yaparak, maç izleme alanını tribüne dönüştüreceğiz. Ailelerimize çay ikramlarında bulunarak, birlik ve beraberlik içerisinde milli maçımızı birlikte izleyeceğiz. Hollanda maçına artık az bir zaman kala, Malatya’dan, Yeşilyurt’tan A Milli Futbol Takımımıza yürekten başarı dileklerimizi iletiyoruz.” diye konuştu.
Spor, 07 Temmuz 2024 14:35
Yorumlar (0)
Vatandaşlar İçin Temiz ve Düzenli Bayram Alanları: Cami ve Mezarlıklar Hazırlanıyor
Yeşilyurt Belediyesi Meclis Üyeleri, Başkan Geçit’in İftarında Bir Araya Geldi
Başkan Geçit’ten Anlamlı 18 Mart Mesajı: “Çanakkale Deniz Zaferi Geçilmez”
Başkan Er: “Çanakkale Deniz Zaferi Geleceğimizin Teminatıdır
Vali Seddar Yavuz: “Çanakkale Deniz Zaferi Milletimizin Gururudur”
Keskin: “Çanakkale, Birlik ve Beraberliğin En Büyük Sembolüdür
Tüfenkci’den Malatya Basınına Ziyaret: “Basın, Şehrin Vicdanıdır”
Konteynerde Şüpheli Ölüm: Genç Adam Silahla Hayatına Son Verdi.
Battalgazi Belediyesi’nden Hastane Çevresine Konforlu Dokunuş
MALATYA’DA TIP BAYRAMI SATRANÇ TURNUVASI TAMAMLANDI
Malatya İçin Ortak Ses: “Her Şey Malatya İçin El Ele” Grubu Takdir Topluyor.
Beylerderesi Baraj Göleti Mevkiinde Trafik Kazası: 1 Kişi Yaralandı
Kale Uygulama Noktasında Uyuşturucu Operasyonu: 11 Kilo 400 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi
Malatya Yeşilyurtspor U14, Deplasmanda Farklı Galip
Malatya’daki Eğitim Kurumu Olayına İlişkin ESENLİK A.Ş.’den Açıklama
Başkan Kılıç’tan Birlik ve Kardeşlik Vurgulu Kadir Gecesi Mesajı
Battalgazi’de Ramazan’da Birlik ve Kardeşlik Programları
Başkan Er’den Kadir Gecesi’nde Birlik ve Dua Vurgusu
Şehir Trafiğine Nefes: İnönü Caddesi Açıldı, Fuzuli Caddesi Yenileniyor
Battalgazi’de Gece Saatlerinde Trafik Kazası: 5 Kişi Yaralandı
Sahurda Gençlik Enerjisi: Başkan Kahveci Üniversitelilerle Bir Araya Geldi.
Kale Uygulama Noktasında Zehir Tacirlerine Darbe: 11 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi.
Karadeniz’den Sert Tepki: “Bir Öğretmene El Kalktıysa Bahane Aramak Utançtır”
Yeşilyurt’ta Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
Fedakârlığın Adı Sağlık: Hekimlere ve Sağlık Çalışanlarına Teşekkür.
ÖĞRETMENE EL KALDIRMAK GELECEĞE EL KALDIRMAKTIR
Attarlar Odası Başkanı Basri Orhan: “Depremden Sonra Esnaf Ayakta Kalma Mücadelesi Veriyor.
KAYISIDA MONİLYA HASTALIĞI UYARISI
Doğanşehir Suçatı Demiryolu Hattına Yüksek Gerilim Verilecek
Deprem Haftasında Fırat EDAŞ Ekibinden Gerçeğini Aratmayan Tatbikat
MUSEUM HOTEL İNGİLTERE'NİN KÖKLÜ GAZETESİ THE TIMES'TA
Vali Seddar Yavuz: “Sağlık Çalışanlarımız Fedakârlığın Simgesidir”
Hizmet Lokantası’nda Ramazan Bereketi: Başkan Taşkın Vatandaşlarla İftar Yaptı
Altundağ’dan Kurtuluş ve İstiklal Marşı Mesajı
Tokat Niksar’da 5.5 Büyüklüğünde Deprem.
Malatya’da Zehir Tacirlerine Operasyon: 7 Şüpheli Tutuklandı
İstiklâl Marşı Milletimizin Birlik ve Direniş Ruhunu Anlatıyor.
Mullakasım Mahallesi’nde Ulaşım Atağı: Yeni Yollar Açılıyor
YOL VERME TARTIŞMASI SOPALI SALDIRIYA DÖNÜŞTÜ: 180 BİN TL CEZA
