Battalgazi’deki Yüzme Kurslarına Yoğun İlgi*
Spor, 10 Temmuz 2024 15:12
*Battalgazi’deki Yüzme Kurslarına Yoğun İlgi*
Battalgazi Belediyespor Kulübü, yeni yüzme kursları ile bölgedeki yüzme severlere hizmet vermeye başladı. Battalgazi Belediyesi Göztepe Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen kurslar haftanın 7 günü açık olup, 2 günü yetişkinlere, geri kalan günler ise çocuklara yönelik programlarla dolu. Yüzme kurslarına katılan öğrenciler, kursların başlamasından oldukça memnun kaldıklarını belirttiler.
Battalgazi Belediyespor Kulübü Yüzme Kursları, bölgedeki çocuklar ve yetişkinler için sağladığı olanaklarla büyük beğeni topluyor. Hijyenik ortamı, uzman eğitmenleri ve yoğun ilgi gören programları ile yüzme kursları, sağlıklı yaşam ve spor alışkanlıkları kazandırma konusunda önemli bir rol oynuyor. Yüzme kursuna katılan öğrencimiz kurslardan ne kadar memnun olduğunu şu sözlerle dile getirdi: "Bence herkes yüzme kursuna gelmeli. Ortam çok güzel, beğendim. Yüzmeyi öğreniyorum. Herkesin yüzmeyi öğrenmek için buraya gelmesi lazım."dedi. Yüzme kursuna yeni başlayan veli ise "Gerek hocalarımızın ilgisinden gerek idareden çok memnun kaldık. Ben iki çocuğumu getiriyorum. Ortam da çok hijyenik. Çok memnunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.
Yüzme Antrenörü Miraç Eren ise ilk derslerin başarılı geçtiğini ve velilerin mutlu ayrıldığını belirtti. Eren, "İlk derslerimizi yaptık. Çocuklarımızın eğitimi gayet başarılıydı. Velilerimiz gayet mutlu ayrıldı. Aralarında çok başarılı çocuklarımız var. Eğitimler antrenörlerimiz eşliğinde ilerliyor. Çocuklarımızın yüzme sporuna yönlendirilmesi konusunda velilerimizden beklentilerimiz var. Yüzme sporu çocukların kas gelişimini, eklem gelişimini, vücut gelişimini, iskelet gelişimini sağlayan bir spor dalıdır. Bu sebeple çocuklarımızı yüzmeye gönderelim" şeklinde konuştu.
Havuz Sorumlusu Selim Karataş, Battalgazi Belediyesi Spor Kulübü olarak yüzme kulübünü açtıklarını ve ilk ay kayıtlarının tamamen dolduğunu belirtti. Karataş, "Kulübümüz, hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik çeşitli programlar sunarak her yaş grubundan katılımcının ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Kurslarımızda hijyen ve güvenlik öncelikli konularımız arasında. Havuzumuzun düzenli olarak temizlenmesi ve sağlık standartlarına uygun hale getirilmesi için titizlikle çalışıyoruz. Ayrıca, eğitmenlerimiz alanında uzman kişilerden oluşuyor ve her biri çocukların ve yetişkinlerin yüzme becerilerini en üst düzeye çıkarmak için büyük çaba sarf ediyor. Bölgede yoğun bir talep var. Talebi arttırmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" dedi.
Spor, 10 Temmuz 2024 15:12
Yorumlar (0)
Eski Asfalt, Yeni Hizmet: Battalgazi Kırsalında Yol Seferberliği
KİLO VEREMİYORSANIZ, LİPÖDEM OLABİLİRSİNİZ
TRAFİĞE NEFES ALDIRACAK ÇALIŞMA: BEYLERDERESİ–ÇÖŞNÜK HATTI YENİLENİYOR
BATTALGAZİ’DE SOSYAL DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİRECEK TAZİYE EVİ PROJESİ
MALATYA KRİKETTE BÖLGENİN KALBİ OLDU: ŞAMPİYONA SONA ERDİ
NATURA DÜNYASI AMPUTE FUTBOL SÜPER LİGİ’NDE KIYASIYA REKABET
YEŞİLYURTSPOR’DAN GOL ŞOV: 6-2.
BATTALGAZİ BELEDİYESPOR DEPLASMANDA ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN ALDI.
Yeşilyurt’ta Şüpheli Ölüm: Vahap Yalçın Hayatını Kaybetti
Gençliğe Güç Katacak Proje: Gelinciktepe Gençlik Merkezi’nin Temeli Atıldı.
Sanatla Farkındalık: Başkan Er Otizm Sergisinde
Uluslararası Fotoğraf Yarışmasıyla Malatya’nın Tarım Gücü Tanıtılıyor
Ürolojide Robotik Cerrahinin Kullanım Alanı Hızla Genişliyor...
Kalemler Güvenli Gelecek İçin Yazacak: Yeşilyurt’tan Hikâye Yarışması
Battalgazi Meclisi Nisan Oturumunu Tamamladı: İmar ve Yönetmelik Gündemi Öne Çıktı
KAYIP ŞAHIS 3 GÜN SONRA BULUNDU: EKİPLERDEN HIZLI VE ETKİLİ ÇALIŞMA
VEFA MI, NANKÖRLÜK MÜ? TOPLUMUN AYNASINDA ACİ BİR GERÇEK
Eczaneye Hırsızlık Yapan Şahıslar Kıskıvrak Yakalandı.
Seddar Yavuz: “Hukukun Üstünlüğü Avukatlarımızla Güçleniyor.
Parkinson Hastalığı Tedavisinde Beyin Pili Yöntemi
Baharın Habercisi: Alerjik Konjonktivit.
Afetlere Karşı Güçlü Adım: Malatya’da Kritik Zirve
Hafızlık Yarışmasında Büyük Başarı: Malatya’dan Eslem Koç İkinci Oldu.
HİLAL ACI’YA ULUSAL DÜZEYDE TAKDİR: “ŞİDDETE KARŞI MÜCADELEDE ÖRNEK LİDER.
DOĞANŞEHİR ERKENEK’TE FECİ KAZA: 3 ÖLÜ, 1 YARALI
MALATYA’DA NARKOALAN DENETİMİ: 183 KİŞİ VE 56 ARAÇ KONTROL EDİLDİ
Kalıcı Makyajda Yeni Dönem: Cansu Durkun Abalı Doğallık, Uzmanlık ve Kalitenin Altını Çiziyor.
Yakınca ve Yeşiltepe’ye Nefes Aldıracak Proje: Geçit’ten Yerinde İnceleme.
Başkan Geçit: ‘Şevket Keskin İlkeleriyle Yoluna Devam Etti.
MALATYA, TÜBİTAK 2204-B BÖLGE FİNALİNDE GÖZ DOLDURDU
BATTALGAZİ’DE TARİH VE KÜLTÜREL MİRAS MASAYA YATIRILDI
Milli Heyecan 100. Yıl Parkı’nda: Türkiye Tek Yürek Oluyor!
Malatya’da Sanayi Krizi İddiası: Ağbaba’dan Çarpıcı Sözler
Asrın Felaketinden Asrın İmarına: Malatya’ya 417 Milyar TL’lik Hamle
Başkan Geçit Yönetim Kadrosunu Belirledi: Yeşilyurt’ta Yeni Yapılanma
Battalgazi’de Nisan Meclisi Toplandı: Taşkın’dan Hizmet ve Proje Vurgusu
ELAZIĞ’DA MADALYA YAĞMURU: GENÇ ESKRİMCİLER GURURLANDIRDI
Fırat Mahallesi’nde İş Kazası: Asansör Boşluğuna Düşen İşçi Yaralandı
Salköprü’de Trafik Kazası: 1 Kişi Yaralandı
