Başkan Geçit, “İkizce Mahallemizin Ulaşım Ağını Yeniliyoruz”
Gündem, 19 Temmuz 2024 21:35
Başkan Geçit, “İkizce Mahallemizin Ulaşım Ağını Yeniliyoruz”
İkizce Mahallesinde gerçekleşen sathi kaplama çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, TOKİ Konutlarıyla birlikte hızlı bir değişime uğrayacak olan İkizce Mahallesinin ulaşım ağını konforlu ve güvenli hale getirmek için belediye ekiplerini seferber ettiklerini söyledi.
Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Malatya’da ki deprem mağduru ailelere teslim edilecek olan, toplamda 8 bin 799 konutun yer aldığı TOKİ Konutlarının olduğu İkizce Mahallesinde ki yol yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Göreve geldiği ilk andan itibaren Yeşilyurt İlçesindeki deprem yaralarının sarılması noktasındaki yatırımların tamamlanıp gerçeğe dönüşmesi için belediye ekiplerini seferber eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Özgür ve Mehmet Cüreoğlu ile birlikte İkizce Mahallesinde ki yeni yatırımları inceledi.
“Başkanımız Sözünü Yerine Getirdi, Teşekkürler”
İkizce Mahalle Muhtarı Memet Tanrıverdi, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit’in mahalleye yapılacak yatırımlarla ilgili verdiği sözü yerine getirmesinden dolayı teşekkürlerini sundu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit ise, Yeşilyurt’un her noktasında çalışarak vatandaşların yaşam kalitesini artıracak yatırımlara her geçen gün bir yenisini daha eklediklerini söyledi.
Başkan Geçit, ilçedeki tüm yerleşim alanlarının sorunlarını planlı ve koordineli çalışarak çözüme kavuşturmaya devam ettiklerini hatırlatarak, “ 8 bin 799 konutun yer aldığı TOKİ Konutlarımızın olduğu İkizce Mahallemizin ulaşım ağını kaliteli ve akıcı hale getirmek için ekiplerimiz yoğun bir tempoyla çalışıyorlar. Bizlerde çalışmaları sık sık takip ederek yatırımların bir an önce tamamlanması için çaba sarf ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz sıcak havaya rağmen büyük bir özveriyle gece gündüz demeden burada çalışıyorlar. Mahallemiz de alt yapısı tamamlanan yollarımızı sathi kaplama serimiyle daha güvenli ve güzel bir görüntüye kavuşturmuş oluyoruz. TOKİ Konutlarımızla birlikte bu bölgeye yeni bir yaşam alanı inşa edilirken bu mahallemizde ikamet eden hemşehrilerimizin yol ve diğer ihtiyaçlarını teker teker çözüme kavuşturuyoruz. Yollarımızın kalitesini artırarak ulaşım güvenliğini sağlamak ve yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz.Bizler hızımızı kaybetmeden tüm hizmet alanlarında vatandaşlarımıza en güzel hizmetleri ulaştırmak için yola çıktık ve ilk günden beri sürekli sahadayız. Bizim tek amacımız, Yeşilyurt’umuzu depremden önceki halinden daha güzel seviyeye çıkarmaktır. Bu hedefe ulaşmak içinde mesai arkadaşlarımızla birlikte 7/24 çalışıyoruz, hemşehrilerimizin emrindeyiz.” şeklinde konuştu.
Gündem, 19 Temmuz 2024 21:35
Yorumlar (0)
Malatya’da Sanayi Krizi İddiası: Ağbaba’dan Çarpıcı Sözler
Asrın Felaketinden Asrın İmarına: Malatya’ya 417 Milyar TL’lik Hamle
Başkan Geçit Yönetim Kadrosunu Belirledi: Yeşilyurt’ta Yeni Yapılanma
Battalgazi’de Nisan Meclisi Toplandı: Taşkın’dan Hizmet ve Proje Vurgusu
ELAZIĞ’DA MADALYA YAĞMURU: GENÇ ESKRİMCİLER GURURLANDIRDI
Fırat Mahallesi’nde İş Kazası: Asansör Boşluğuna Düşen İşçi Yaralandı
Salköprü’de Trafik Kazası: 1 Kişi Yaralandı
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Çevreye Örnek Adım: ‘Sıfır Atık Günü’ Etkinliği
Geçit Sözünü Tutuyor: Topsöğüt’e Taziye Evi Kazandırılıyor
Valilikten Üreticiye Çağrı: Kayısıda Çil Hastalığıyla Mücadele Şart
Vali Yavuz: “Sağlık En Büyük Servetimizdir
Uyuşturucuya Geçit Yok: 4 Mahallede Eş Zamanlı Baskın
Battalgazi Belediyesi Harekete Geçti: Akpınar Çarşısı Teslime Hazırlanıyor
Türkiye’nin Dört Bir Yanından Gelen Yıldızlar Malatya’da Buluştu
Malatya Akçadağ’da CHP’de İstifa Depremi: Özkan Uçar Yönetim'de Ayrıldı
Vali Seddar Yavuz: “Kütüphaneler Medeniyetin Hafızasıdır.
MALATYA GENÇ GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ KAPILARINI AÇTI.
MALATYA’DA SATRANÇ HEYECANI: YILDIZLAR TAKIM ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI.
Esnafın Nabzını Tutan Başkan Er’den Önemli Ziyaret
BAŞKAN TAŞKIN YARDIM SEFERBERLİĞİNİN BAŞINDA.
GECE YARISI ACI OLAY: BEYLER DERESİ GÖLETİ’NDE ŞÜPHELİ ÖLÜM
MALATYA BŞB AMPUTE TAKIMI EVİNDE AĞIR YARA ALDI: 6-1
MALATYA BŞB ENGEL TANIMADI: DEPLASMANDA FARKLI GALİBİYET, LİDERLİK KOLTUĞU!
BATTALGAZİ BELEDİYESPOR SAHASINDA KAZANDI: 2-1
MALATYA’DA FECİ KAZA: 3 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ, 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.
Kırmızı Et Üreticileri Kararlı: ‘Söz Hakkı Sahada Olanın Olmalı.
Unutulmayan Lider Yazıcıoğlu İçin Gürbüz’den Güçlü Sözler.
KANSER YAŞ TANIMIYOR.
MALATYA’NIN YAŞAYAN DEĞERLERİNE VEFA ÇAĞRISI: “KIYMET BİLMEK İÇİN GEÇ KALMAYALIM
ERZURUM’DA UYUM VE HİZMET ATAĞI: SEKMEN YÖNETİMİ PROJELERLE ÖNE ÇIKIYOR
Afişin Sessiz İsyanı: Disiplin Nerede.
Sami Er’den Gelecek Mesajı: “Yeşil ve Güçlü Bir Malatya Kuruyoruz
Malatya’da Sanat Rüzgârı: “Kim Var?” Etkinliği Büyük İlgi Gördü
YEŞİLYURTSPOR PLAY-OFF YOLUNDA KRİTİK VİRAJDA.
Malatyalı Çiftçilere Büyük Destek: 86 Milyon TL’lik Ödeme Hesaplara Yatıyor
Dünya Tiyatro Günü’nde Sanat ve Gençlik Bir Arada.
Sadıkoğlu’ndan Dikkat Çeken Açıklama: “Bu Çağrıya Kulak Verin.
Esnaf Odalarıyla Kritik Toplantı: Teslim Süreci Netleşiyor
BAŞKAN GEÇİT, AŞAĞIBAĞLAR’DA VATANDAŞLA BULUŞTU: “HER ZAMAN SAHADAYIZ”
