Başkan Geçit, “İkizce Mahallemizin Ulaşım Ağını Yeniliyoruz”
Gündem, 19 Temmuz 2024 18:41
Başkan Geçit, “İkizce Mahallemizin Ulaşım Ağını Yeniliyoruz”
İkizce Mahallesinde gerçekleşen sathi kaplama çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, TOKİ Konutlarıyla birlikte hızlı bir değişime uğrayacak olan İkizce Mahallesinin ulaşım ağını konforlu ve güvenli hale getirmek için belediye ekiplerini seferber ettiklerini söyledi.
Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Malatya’da ki deprem mağduru ailelere teslim edilecek olan, toplamda 8 bin 799 konutun yer aldığı TOKİ Konutlarının olduğu İkizce Mahallesinde ki yol yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Göreve geldiği ilk andan itibaren Yeşilyurt İlçesindeki deprem yaralarının sarılması noktasındaki yatırımların tamamlanıp gerçeğe dönüşmesi için belediye ekiplerini seferber eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Özgür ve Mehmet Cüreoğlu ile birlikte İkizce Mahallesinde ki yeni yatırımları inceledi.
“Başkanımız Sözünü Yerine Getirdi, Teşekkürler”
İkizce Mahalle Muhtarı Memet Tanrıverdi, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit’in mahalleye yapılacak yatırımlarla ilgili verdiği sözü yerine getirmesinden dolayı teşekkürlerini sundu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit ise, Yeşilyurt’un her noktasında çalışarak vatandaşların yaşam kalitesini artıracak yatırımlara her geçen gün bir yenisini daha eklediklerini söyledi.
Başkan Geçit, ilçedeki tüm yerleşim alanlarının sorunlarını planlı ve koordineli çalışarak çözüme kavuşturmaya devam ettiklerini hatırlatarak, “ 8 bin 799 konutun yer aldığı TOKİ Konutlarımızın olduğu İkizce Mahallemizin ulaşım ağını kaliteli ve akıcı hale getirmek için ekiplerimiz yoğun bir tempoyla çalışıyorlar. Bizlerde çalışmaları sık sık takip ederek yatırımların bir an önce tamamlanması için çaba sarf ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz sıcak havaya rağmen büyük bir özveriyle gece gündüz demeden burada çalışıyorlar. Mahallemiz de alt yapısı tamamlanan yollarımızı sathi kaplama serimiyle daha güvenli ve güzel bir görüntüye kavuşturmuş oluyoruz. TOKİ Konutlarımızla birlikte bu bölgeye yeni bir yaşam alanı inşa edilirken bu mahallemizde ikamet eden hemşehrilerimizin yol ve diğer ihtiyaçlarını teker teker çözüme kavuşturuyoruz. Yollarımızın kalitesini artırarak ulaşım güvenliğini sağlamak ve yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz.Bizler hızımızı kaybetmeden tüm hizmet alanlarında vatandaşlarımıza en güzel hizmetleri ulaştırmak için yola çıktık ve ilk günden beri sürekli sahadayız. Bizim tek amacımız, Yeşilyurt’umuzu depremden önceki halinden daha güzel seviyeye çıkarmaktır. Bu hedefe ulaşmak içinde mesai arkadaşlarımızla birlikte 7/24 çalışıyoruz, hemşehrilerimizin emrindeyiz.” şeklinde konuştu.
Gündem, 19 Temmuz 2024 18:41
Yorumlar (0)
İDDİA: MALATYA’DA BAZI MUHTARLAR VE BELEDİYE PERSONELLERİ SAHADA DEĞİL, BANKAMATİKTE Mİ?
Yeşilyurt Belediyesi’nden Melekbaba Gençlerine ÖNEM’li Etkinlik
AK Parti Kadın Kolları Mahalle Başkanları Toplantısına Başkan Taşkın Katıldı
Orduzu Mahallesi’nde Ev Yangını Paniğe Neden Oldu
Ağbaba, Adli Tıp Bölge Başkanlığı’nı Gündeme Taşıdı
Hacı Mehmet Karagözlü Tefsirli Yatılı Hafızlık Akademisinin Temeli Atıldı
Battalgazi Şire Pazarı’nda Silahlı Kavga Paniği: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheli Gözaltında
GENÇ GİRİŞİMCİLER NE YAPTI, NE YAPAMADI? SORMAK SUÇ MU?
Akçadağ Belediyesi’nden Öğrencilere Anlamlı Dokunuş
Erken Çocuk Bakımında Alarm: TODAM’dan Türkiye’ye Bütüncül Reform Çağrısı
Yeşilyurt’un Enerji Altyapısı Fırat EDAŞ Yatırımıyla Güçleniyor
HomeSasalı Hatıra Ormanında Fidanlar Toprakla Buluştu
Büyükşehir Personelleri Eğitim Programında Buluştu
Tecrübe ve Vefa: Başkan Taşkın Eski Malatya Muhtarlarını Ağırladı
Deprem Bölgesinde Mücbir Sebep Tartışması: Süre Uzatımı Beklentisi Karşılıksız Kaldı
MALATYA’NIN HAFIZASI CELAL YALVAÇ’A VEFA
Darende’de Şüpheli Ölüm Olayı: 16 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti
Doğaya Nefes Aldıran Çalışma: Pınarbaşı Göleti’nde Battalgazi Belediyesi İmzası
Başkan Geçit’ten Kültürel Hafızaya Dokunuş: ‘Bir Değer Bir Ömür’ ve ‘Yaşayan Miras’
Yeşilyurt’ta Gençlere Çağrı: Genç Meclis 2026 Dönemi İçin Üye Alımına Başladı
Başkan Er: “Türkiye Kendi Coğrafyasında ve Dünyada Söz Sahibi
Malatya’da Uyuşturucu Operasyonu: Binlerce Hap Ele Geçirildi, 4 Şüpheli Gözaltında
Kaçakçılık Operasyonu: Tarihi Eserler ve Binlerce Kaçak Ürün Ele Geçirildi
Bir Asrın Hafızası Gün Yüzüne Çıktı: MTSO’dan Malatya’ya Kalıcı Bir Eser
Malatya Ekonomisinin Can Damarı Şire Pazarı Tehlikede
Yeşilyurt Belediyesi, Dayanışma Ruhu İçin Kararlı Adım Attı
Battalgazi Çöşnük Mahallesi’nde İş Kazası: 1 İşçi Ağır Yaralandı
Battalgazi’de Kesici Aletli Yaralama: 1 Şüpheli Gözaltında
Malatya’da “Huzur 44” Uygulaması: 13 İlçede Eş Zamanlı Denetim
“Maldia Ortak Akıl İrade Derneği”: Ortak Akıl Nerede, İrade Kimde?
Narkotik Operasyonu: Kokain ve Tarihi Sikkeler Ele Geçirildi – Şüpheli Tutuklandı
Katarakt Ameliyatı Bunama Riskini Azaltabilir...
Menopozda Vücut Tipiniz Değişiyorsa Dikkat: Obezite Sanılan "Lipödem" Tehlikesi
“Vatandaş Soruyor, Başkanlar Cevaplıyor.
MALATYA’DA SPOR TESİSLERİ İÇİN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
MALATYA’DA RUHSATSIZ SİLAH OPERASYONU: 2 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA
Ziraat Odaları Seçimleri Neden Yapılmıyor?
Erdoğan Zelyurt: “Kalemimiz millet, sözümüz vicdan Bu masa makam değil, halkın duasıdır”
Vali Seddar Yavuz’un Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Mesajı
