Başkan Geçit, “İkizce Mahallemizin Ulaşım Ağını Yeniliyoruz”
Gündem, 19 Temmuz 2024 09:01
Başkan Geçit, “İkizce Mahallemizin Ulaşım Ağını Yeniliyoruz”
İkizce Mahallesinde gerçekleşen sathi kaplama çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, TOKİ Konutlarıyla birlikte hızlı bir değişime uğrayacak olan İkizce Mahallesinin ulaşım ağını konforlu ve güvenli hale getirmek için belediye ekiplerini seferber ettiklerini söyledi.
Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Malatya’da ki deprem mağduru ailelere teslim edilecek olan, toplamda 8 bin 799 konutun yer aldığı TOKİ Konutlarının olduğu İkizce Mahallesinde ki yol yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Göreve geldiği ilk andan itibaren Yeşilyurt İlçesindeki deprem yaralarının sarılması noktasındaki yatırımların tamamlanıp gerçeğe dönüşmesi için belediye ekiplerini seferber eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Özgür ve Mehmet Cüreoğlu ile birlikte İkizce Mahallesinde ki yeni yatırımları inceledi.
“Başkanımız Sözünü Yerine Getirdi, Teşekkürler”
İkizce Mahalle Muhtarı Memet Tanrıverdi, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit’in mahalleye yapılacak yatırımlarla ilgili verdiği sözü yerine getirmesinden dolayı teşekkürlerini sundu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit ise, Yeşilyurt’un her noktasında çalışarak vatandaşların yaşam kalitesini artıracak yatırımlara her geçen gün bir yenisini daha eklediklerini söyledi.
Başkan Geçit, ilçedeki tüm yerleşim alanlarının sorunlarını planlı ve koordineli çalışarak çözüme kavuşturmaya devam ettiklerini hatırlatarak, “ 8 bin 799 konutun yer aldığı TOKİ Konutlarımızın olduğu İkizce Mahallemizin ulaşım ağını kaliteli ve akıcı hale getirmek için ekiplerimiz yoğun bir tempoyla çalışıyorlar. Bizlerde çalışmaları sık sık takip ederek yatırımların bir an önce tamamlanması için çaba sarf ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz sıcak havaya rağmen büyük bir özveriyle gece gündüz demeden burada çalışıyorlar. Mahallemiz de alt yapısı tamamlanan yollarımızı sathi kaplama serimiyle daha güvenli ve güzel bir görüntüye kavuşturmuş oluyoruz. TOKİ Konutlarımızla birlikte bu bölgeye yeni bir yaşam alanı inşa edilirken bu mahallemizde ikamet eden hemşehrilerimizin yol ve diğer ihtiyaçlarını teker teker çözüme kavuşturuyoruz. Yollarımızın kalitesini artırarak ulaşım güvenliğini sağlamak ve yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz.Bizler hızımızı kaybetmeden tüm hizmet alanlarında vatandaşlarımıza en güzel hizmetleri ulaştırmak için yola çıktık ve ilk günden beri sürekli sahadayız. Bizim tek amacımız, Yeşilyurt’umuzu depremden önceki halinden daha güzel seviyeye çıkarmaktır. Bu hedefe ulaşmak içinde mesai arkadaşlarımızla birlikte 7/24 çalışıyoruz, hemşehrilerimizin emrindeyiz.” şeklinde konuştu.
Gündem, 19 Temmuz 2024 09:01
Yorumlar (0)
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Boğaziçi Üniversitesi’ne Dev Yatırım Müjdesi
USKD'nin 2026 Rotasında Su, Çevre ve Kadın Odaklı Projeler Var
Uzun Süre Ekrana Bakmak Miyop Hastalığını Artırıyor
Fırat EDAŞ’tan Eğitime Enerji Desteği
Battalgazi’de Şüpheli Ölüm: 39 Yaşındaki Emrah Erol Hayatını Kaybetti
Mustafa Kemal Atatürk’ün Malatya Ziyaretine 95 Yıl Sonra Aynı Gurur, Aynı İnanç
Malatya’da Tarihe Saygı: Atatürk’ün Gelişinin 95. Yılında Anlamlı Tören
Zabıta’dan 2025 Bilançosu: Binlerce İşletmeye İnceleme
Mesafeler Kalktı, Eğitim Kazandı: Buca’dan Doğanşehir’e Anlamlı Proje
Malatya’da Atatürk’ün Tarihi Ziyareti Unutulmadı: Vali Yavuz’dan Anlamlı Mesaj
Dilencilik Yapan Şahsa Müdahale: Mobil Huzur Ekibi Anında Yakaladı
HER BEL AĞRISI FITIK DEĞİLDİR
Bağışıklık, Metabolizma Ve Bağırsak Sağlığını Birlikte Destekleyen Çözüm
Büyükşehir Belediyesi Trafik Sorunlarını Masaya Yatırdı
Malatya’nın Projeleri TÜBİTAK 4006’da Yerini Aldı
Kayısı Üzerinden Siyaset Isındı: Ağbaba’dan Sert Açıklama
Bilim ve Teknolojide Yeni Nesil: DENEYAP Sahneye Çıkıyor
Eğitimde Yeni Dönem: Eski Malatya’ya Modern Merkez
Niyazi Mahallesi’nde Şantiye Alanında Yangın: Maddi Hasar Meydana Geldi
Fuhuşa Yer Teminine Darbe: Silah ve Yüklü Miktarda Para Ele Geçirildi
Topsöğüt’te Eğitim Gururu: Kursiyerler Sertifikalarını Aldı
Battalgazi Engelsiz Yaşam Merkezi Umut Olmaya Devam Ediyor
Büyükşehir Meclisi Şubat Toplantısında Önemli Kararlar Alındı
Ağustos’ta Kültür Rüzgarı: Türkiye Kültür Yolu Festivali Başlıyor
Dijitalleşme Var, İnsan Nerede?” Malatya’da Yaşlıların Doğalgaz Çilesi
Ekmek Almaya Çıkmıştı… Yeşilyurt’ta Ani Ölüm Mahallede Derin Üzüntü Yarattı
Gönüllü Fidan Dikim Çalışmalarıyla Geleceğe Nefes Oluyorlar
Malatya’nın Bitmeyen Sorunları: Alıştık, Kabullendik, Sustuk
Yeşilyurt’ta Açıktan Hırsızlık Olayı Aydınlatıldı: 3 Şüpheli Yakalandı
Çocuklarımızı Nasıl Koruyacağız?” Uzmanından Ailelere Kritik Uyarılar
Cansu Durkun: “Erkek kaşında hedef; fark edilmeden fark yaratmak”
Atkısız Çıkmayın, Boyun Sağlığınızdan Olmayın
Çınar Park Sosyal Tesisleri Modern Yüzüyle Hizmete Hazırlanıyor
Malatya’da 95. Yıl Gururu: Atatürk Anısına Satranç Turnuvası
MALATYA’DA ZEHİR TACİRLERİNE DARBE: 2 KİŞİ GÖZALTINDA
Mezarlıklar ve Çevresinde Sıkı Denetim: Dolandırıcılıktan Aranan Şahıs Yakalandı
Ramazan Paketleri Yetmiyor: Dar Gelirli Aileler İçin Kalıcı Çözüm Şart
ŞEHRİN YENİ BULUŞMA NOKTASI KAPILARINI AÇIYOR
KOSGEB Borçlarıyla İlgili Kritik Soru: Silme mi, Erteleme mi?
