İnsan ve Toplum Odaklı Hizmet Anlayışıyla Çalışıyoruz”
Gündem, 26 Temmuz 2024 03:10
Yeşiltepe’de düzenlenen ‘Başkanım Yanımda’ toplantısında mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, insan ve toplum odaklı hizmet anlayışıyla çalışarak gece gündüz sahada olduklarını belirterek, Malatya ve Yeşilyurt’ta planlanan yatırımlar hakkında vatandaşlara bilgiler aktardılar.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in talimatlarıyla hayata geçirilen ‘Başkanım Yanımda’ projesinin altıncısı Hoca Ahmet Yesevi mahallesinde düzenlendi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in yanı sıra Malatya’daki kurum müdürlerinin de katıldığı toplantıda mahalle sakinlerinin sorun ve önerilerini dinleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, göreve geldikleri günden beri insan ve toplum odaklı hizmet anlayışıyla vatandaşlara hizmet ettiklerini, daha güzel bir Yeşilyurt’u hep birlikte inşa edeceklerini söyledi.
Yeşilyurt’u en kısa sürede ayağa kaldırmak için her türlü çaba ve gayreti ortaya koyduklarını ifade eden Başkan Geçit, “İlçemizin en fazla nüfusa sahip bölgelerinden olan Yeşiltepe’nin gerek alt ve üst yapı yatırımlarında gerekse de sosyal, kültürel ve sportif açıdan hak ettiği değeri görebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri çözüm odaklı hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermeyiz, söz verdiysek de mutlaka yaparız. Seçim döneminde mahalle ziyaretlerimiz sırasında ‘İlçemizi yeniden ayağa kaldırmak için vatandaşlarımızla iç içe olacağız, sizleri dinleyeceğiz, kararlarımızı ortaklaşa vereceğiz, çözüm odaklı çalışacağız.’ sözünü vermiştik. Bu sözümüzü bu toplantıyla yerine getirmiş oluyoruz, sizlerin taleplerine göre hizmet ağımızı genişletiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ise, Malatya’yı topyekün ayağa kaldırmak için belediyelerin yanı sıra kurumlarla birlikte hareket ettiklerini söyledi.
Malatya’da deprem yaralarının kalıcı çözümlerle sarılması için doğru ve planlı adımlar atıldığını söyleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’un şehrimizi ziyaretinin ardından yeni Valimiz Seddar Yavuz’un görev başlamasıyla şehrimizdeki değişim ve dönüşüm yatırımlarında ciddi bir hareketlenme oldu, güzel bir sinerji yakaladık. Çarşı inşaatı, TOKİ Konutları, Köy Evleri ile alt ve üst yapı yatırımlarını yakından takip ediyoruz. Allah devletimize zeval vermesin. Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız ve devletimizin tüm kurumları arkamızda. Dünya genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen deprem bölgesine kaynak aktarımıyla ilgili hiçbir sıkıntı yoktur. Bizler yeter ki bir ve beraber hareket edelim, o zaman bütün engelleri teker teker aşarız. Malatya’yı en kısa sürede ayağa kaldırmak, birlikte hareket etmekle mümkün olacaktır. Bugüne kadar yaklaşık 7 bine yakın konut teslim edildi, şantiyeleri tek tek dolaşıyoruz, konut alanlarında yoğun bir çalışma var, sadece İkizce bölgesinde Ekim ayının sonuna kadar 8 bine yakın konutumuz daha hazır olacak. Bu devletimizin gücünü ve başarısını gösterir. Kırsal bölgelerimizdeki konutlar ve köy evlerinin inşaatlarında da gece gündüz çalışmalar devam ediyor.“ diye konuştu.
Konuşmaların ardından söz alan mahalle muhtarları ile mahalle sakinleri, taleplerini aktardılar.
Gündem, 26 Temmuz 2024 03:10
Yorumlar (0)
Sokak Satıcılarına Şafak Baskını: Çok Sayıda Uyuşturucu Ele Geçirildi
PUSUDA” OYUNU BEĞENİ TOPLADI
MALATYA’ DA GIDA DENETİM ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM ETMEKTEDİR
Geleceğini Planlayan Gençlere Fırsat: Büyükşehir’den Kariyer Günleri Etkinliği
MALATYA’DA 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
YEŞİLYURT BUHARA BULVARI’NDA KAZA: İKİ SÜRÜCÜ YARALANDI
İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrencileri Destek AFAD Gönüllülüğü Eğitimi Aldı
Yeşilyurt’un Yapı Gücüne Yeni Destek: 70 Milyon TL’lik 2. Beton Santrali Açıldı
Göz kapağı estetiği ameliyatları, sağlıklı ve genç görünüm kazandırıyor
4. 2025’in Finali: Yeşilyurt Belediye Meclisi Aralık Ayı Oturumunu Sürdürdü
GENÇLERLE GELECEK BULUŞMASI: BAŞKAN ER KARİYER GÜNLERİ’NDE
Kütüphane Projesi Tartışma Yarattı: Yıldız’dan Sami Er’e Sert Soru
ÖZALPER MAHALLESİ’NDE TRAFİK KAZASI: İTFAİYE EKİPLERİ HIZLA MÜDAHALE ETTİ
5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü Mesajı
Akçadağ’da Seçim Masalı: İddialara Göre Tarafsızlık Raflarda, Kulisler Sahada!
GÖZ KURULUĞUNA KARŞI DAMLA TEDAVİSİ
Evde Fiziksel Aktiviteyi Artırmanın Yolları: Sadece Yaşlılar İçin Değil, Herkes İçin
YEŞİLYURT BELEDİYESİ ENGELLİLER GÜNÜ’NÜ ÖZEL PROGRAMLARLA KUTLADI
Battalgazi’nin Tarihi Dokusu ‘Bir Kent, Bir Tarih, Bir Kadraj’ Sergisinde Hayat Buldu
Yeşilyurt’ta Çakarlı Araç Operasyonu: Gizli Megafon ve Sesli İkaz Sistemi Ele Geçirildi
BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan’ın Acı Günü: Kardeşi Çetin Apohan Vefat Etti
İTFAİYE PERSONELİYLE BİR ARAYA GELEN BAŞKAN ER:
Et ve Tavuk Birlikleri Denetleniyor mu?
Et 750 TL, Garibanın Sesi Duvarı Aşamadı: Kasaplar Odası Başkanı’na Halktan Sert Tepki
HEKİMLER BİR KEZ DAHA “ARTIK YETER” DİYE SESLENDİ
KİLO VEREMİYORSANIZ SUÇLU İRADENİZ DEĞİL, LİPÖDEM OLABİLİR
YEŞİLYURT BELEDİYE MECLİSİ, ARALIK AYI TOPLANTILARINA BAŞLADI
40 GÜNLÜK BÜTÇE MARATONU SONA ERDİ
Battalgazi Belediyesi’nden 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne Özel Farkındalık Programı
3 Aralık Dünya Engelliler Günü programında konuşan Başkan Er:
BAŞKAN ER: “İKİZCE'DE ÇOK BÜYÜK BİR ALTYAPI ÇALIŞMASI YAPIYORUZ”
KALE’DEKİ SİLAHLI YARALAMA OLAYINDA 6 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
CİNAYET MAMO” YAZILI ARACIN SÜRÜCÜSÜ TESPİT EDİLDİ: EMNİYETTEN NET MESAJ
Akçadağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fatih Şahin’den 3 Aralık Engelliler Günü Mesajı
Tüfenkci: ‘Bu Binalar 10 Yılda Yapılmaz’ Diyenlere Sahada Cevap Veriyoruz
OKUL SPORLARI BOWLING LİSELER ARASI İL BİRİNCİLİĞİNE YOĞUN İLGİ
OKUL SPORLARI VOLEYBOL GENÇ KIZLAR İL BİRİNCİLİĞİ SONA ERDİ
Battalgazi Belediye Meclisi Aralık Dönemini İlk Birleşimle Açtı”
Cizre’de Skandalın Ardından Hesap Zamanı
