Başkan Taşkın’dan Resim Kursu’na Katılan Kursiyerlere Ziyaret
Gündem, 01 Ağustos 2024 07:05
Başkan Taşkın’dan Resim Kursu’na Katılan Kursiyerlere Ziyaret
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın Battalgazi Belediyesi tarafından ücretsiz olarak açılan ‘Resim Kursu’nda eğitim gören kursiyerleri ziyaret etti.
Fakültelerin resim bölümü hayali kuran gençlere destek olmak, ilçe halkının mesleki ve sosyal gelişimine katkı sağlamak ve miniklerden yaşlılara yeteneğini geliştirmek isteyenlere destek sağlamak amacıyla Battalgazi Belediyesi tarafından açılan ‘Resim Kursu’ yoğun ilgi görüyor. Uzman öğreticiler tarafından Battalgazi Belediyesi yan kısmında bulunan atölyede verilen kurs yıl boyu devam ediyor. Ücretsiz olan ve yaş kriteri olmayan kurslarda desen, imgesel, perspektif karakalem eğitimleri veriliyor.
Başkan Taşkın: “İlçemiz İçin Bir Çok Projemiz Var”
Kursiyerleri ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın özellikle sınavlara giren öğrencilerde yüz yüz başarı sağlandığının altını çizerek, “Kursumuza her yaştan vatandaşımız katılım sağlayabiliyor. Özellikle üniversite sınavına girecek olan öğrencilerimiz kursumuzda faydalandıklarında başarı elde ediyorlar. Geçtiğimiz sınav döneminde 17 kursiyerimiz burada eğitim görüyordu ve tamamı da üniversiteye girme hakkı kazandı. Yani kursumuzda 100’de yüz başarı sağlandı. Resim kursunda yeteneklerini geliştiren kursiyerlerimiz aynı zamanda boş vakitlerini de değerlendirmiş oluyorlar. Sanat atölyeleriyle insanımıza dokunarak boş vakitlerini değerlendirmelerini sağlıyoruz. İlçemiz için birçok projemiz var. Bu projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. İlçe halkımız hayatın her alanında Battalgazi Belediyesi’ni görecektir. “ ifadelerini kullandı.
“Hem Eğleniyoruz Hem De Kendimizi Geliştiriyoruz”
Verilen kursların oldukça güzel olduğunu ve faydalı olduğunu dile getiren kursiyerler kursun başarı getirdiğini dile getirdi. Kursiyerlerden Esra Dilek Sarıkaya “Bu yıl başladım kursa. Battalgazi Belediyesinin çok faydalı bir kursu. Öğreniyoruz hem de çok eğlenceli zamanlar geçiriyoruz. Hocalarımız çok iyi, o yüzden çok mutluyuz. Hocalarımızın desteğiyle daha da gelişmeye devam edeceğiz.” dedi. Bir diğer kursiyer Uğur Zengin de ” Deprem sonrasında kursun açılmasıyla bende faydalanmak istedim. Hocalarım ve diğer arkadaşlarımın hepsi bana faydalı oldular. Güzel, eğlenceli, verimli günler geçirdik. Yeri geldi gece gündüz çizim yaptık. Kurs sayesinde bende hayalini kurduğum bölümü kazandım. Şimdi de kendimi geliştirmek için kursa devam ediyorum. Hocalarımız işlerini çok seviyorlar ve çok yardımcı oluyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Gündem, 01 Ağustos 2024 07:05
Yorumlar (0)
Bil Bakalım Yarışmasında Final Coşkusu Yaşandı
CASA Uçağı Şehitleri Dualarla Anıldı: 34 Kahraman Asker Unutulmadı.
Dilek Mahallesi’nde Trafik Kazası: Yaralı Vatandaş Hastaneye Kaldırıldı.
Malatya’da Zehir Tacirlerine Büyük Darbe: 83 Bin 380 Sentetik Hap Ele Geçirildi.
Prof. Dr. Ömer Faruk Şimşek: “Toplumsal stres arttıkça sabır eşiğimiz düşüyor.
Belediyelerde %33’ü Aşan Su Kayıpları, GRP Depo Dönüşümünü Zorunlu Kılıyor.
İzmirli Dişhekimleri “Toros Canavarı” Oyunuyla Tam Not Aldı
Uluslararası Başarılarıyla Tanınan Cansu Durkun, Endonezya 2026’da Organizasyon Ortağı ve Konuşmacı Olacak.
Vali Yavuz Müzeler Medeniyetimizin Hafızasıdır.
YEŞİLYURT’TA FİKİRLER YARIŞTI, KAZANAN İLETİŞİM OLDU.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Türkiye Genelinde Törenlerle.
Özel Bireyler İçin Özel Gün. Battalgazi'de Anlamlı Programı.
Çarşı Esnafına Güç Katacak Proje İçin Sahada İnceleme.
Eğitim ve Rekabet Bir Arada: Semt Konaklarında Bilgi Şöleni.
Ağbaba TBMM’de İktidara Yüklendi: ‘Saray Işıl Işıl, Vatandaş Karanlıkta.
İstanbul’da Doğdu, Malatya’ya Umut Oldu: Başkanlara Anlamlı Takdir.
Battalgazi’de Feci Kaza: Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti.
PÜTÜRGE’DE KAYALIKLARDAN DÜŞEN 80 YAŞINDAKİ KADIN KURTARILDI.
Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma İçin Yeni Adımlar Atıyor.
Yıldız: Adalet ve Demokrasi İçin Mücadelemiz Sürecek.
Başkan Sami Er: “Malatya’yı Yeniden Ayağa Kaldırıyoruz.
Battalgazi Belediyesi’nden Trafiği Rahatlatacak Düzenleme.
Malatya’da Fuhuş Operasyonu: 4 Şüpheli Gözaltında, 8 Masaj Salonu Mühürlendi.
Göz Vakfı’nda Tarih ve Kültür Buluşması: Filateli Sergisi Büyük İlgi Gördü.
Kılıç: Çiftçi Üretimden Kopma Noktasına Geldi.
Başkan Er’den Yeşilyurtspor’a Destek Ziyareti.
Yunus Timlerinden Malatya’da Güvenlik Denetimi.
Polis Hırsızlık Şüphelisini Kıskıvrak Yakaladı.
Büyükşehir Meclisinde Başkan Er’den Hizmet ve Yatırım Vurgusu.
Fırat EDAŞ 2025 Performans Şampiyonlarını Belirledi.
Ağbaba’dan Çok Sert Tepki: ‘Mafya Düzeni Gibi!.
Akpınar’da Yaya Trafiğine Neşter: Yeni Düzenleme Hayata Geçiyor
Barguzu Caddesi’nde Şantiye Alarmı: 3 Konteyner Kullanılamaz Hale Geldi.
Malatya’da Zehir Tacirlerine Darbe: 10 Şüpheli Gözaltında.
Malatya’da Zehir Tacirlerine Darbe: 3 Torbacı Tutuklandı.
MABESEM’in Anneler Günü Tiyatro Gösterisi Büyük Beğeni Topladı.
Kalbimin En Güzel Şiiri Annem” Yarışmasının Ödül Töreninde Duygu Dolu Anlar Yaşandı.
Başkan Taşkın’dan Çarşıbaşı Projesi İçin Detaylı İnceleme.
Gençlere Umut Olacak Proje: Malatya TSO’dan Eğitim Hamlesi.
