Başkan Geçit, Göktarla Mahallesindeki Yeni Dönem Yatırımlarını İnceledi
Gündem, 06 Ağustos 2024 10:12
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Göktarla Mahallesinde ki Köy Evlerinin yanı sıra devam eden alt ve üst yapı yatırımlarını inceleyerek, mahalle sakinleriyle yeni dönem yatırımları üzerine fikir alış verişinde bulundu.
6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ‘asrın felaketi’ büyük depremlerde çok sayıda bina ve ahırın yıkıldığı Yeşilyurt İlçesinin kırsal bölgelerinde vatandaşların ihtiyaçlarına karşılık verecek konforlu, modern ve kaliteli yapılar inşa ediliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ihale süreçlerinin tamamlanmasıyla birlikte Yeşilyurt Belediye ekiplerinin de iş makinaları ve personelleriyle katkı sunduğu Köy Evleri ve Ahır Yapım işleri tüm hızıyla devam ediyor.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Göktarla Mahallesine giderek buradaki yatırımları yerinde inceledi. Mahalle sakinleri tarafından ağırlanan Başkan Geçit, köy evlerinin yanı sıra diğer tüm yatırımların süreçleri hakkında mahalle sakinlerine bilgiler paylaştı.
Yeşilyurt İlçesinin bütün yaşam alanlarının aynı seviyede gelişmesine büyük bir ehemmiyet gösterdiklerini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, toplumun tüm kesimleriyle istişare halinde olup, Yeşilyurt'un geleceğine daha güçlü bir şekilde yön vereceklerine vurgu yaptı.
Göktarla Mahallesinde yaşanan deprem felaketinden sonra köy evlerinin yanı sıra diğer yatırımlarla birlikte belirlenen eksikliklerin giderileceğini hatırlatan Başkan Geçit, “ İlçemizin en ücra noktasına kadar giderek sorunları yerinde tespit edip, kalıcı çözümler üretmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza seçim döneminde sözünü verdiğimiz herşeyi yerine getirmek bizim öncelikli görevimizdir. Herkesin ve herkesimin belediyesi olma sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizim siyaset üstü, tüm ilçeyi kucaklayan, iyi niyetli, şeffaf, hesap verebilir bir belediyecilik anlayışımız var. Vatandaşlarımızın iyi hizmet alıp, rahat ve konforlu bir yaşam sürmesini sağlamak bizim en önemli görevimizdir. Bu bilinçle hareket ederek mesai mefhumu tanımadan gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Göktarla mahallemizi ziyaret ederek hem yatırımların devam eden süreçlerini inceledik hem de hemşehrilerimizle bir araya geldik. Kırsal bölgelerimizde ki yatırımların tamamlanması için bizden talep edilen tüm hizmetleri yerine getiriyoruz, ekiplerimizi seferber etmiş durumdayız. İş makinalarımız ve personellerimizle ilçemizin her noktasında hizmet üretiyoruz. Bizler 7’den 70’e herkesin görüşüne, talebine önem veriyoruz. Birlikte hareket ederek yaşam alanlarımızın sorunlarına birlikte çözümler üretiyoruz. İlçemizin geleceğine güçlü bir şekilde yön vermek içinde durmak asla yok sürekli çalışıyoruz, hızlı çözümler üretiyoruz ve vatandaşlarımızın memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Deprem yaralarını sarmak ve kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşları güvenli alanlara taşımak adına başlatılan yatırımlar aralıksız devam edecektir. Göktarla mahallemizin değerli sakinlerine ve büyüklerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Gündem, 06 Ağustos 2024 10:12
Yorumlar (0)
Yeşilyurt’ta Şohben Faciası: Banyoda Gaz Zehirlenmesi, 1 Kişi Yoğun Bakımda
Yeşilyurt’ta Yılbaşı Öncesi Zabıta Denetimleri Hız Kazandı
Emniyetten Sürücülere Kar Yağışı ve Buzlanma Uyarısı
Emniyetten Dolandırıcılığa Karşı Uyarı: Vatandaşlar Bilgilendirildi
Malatya’da Zehir Tacirlerine Darbe: 75 Bin 376 Sentetik Hap Ele Geçirildi
Yeni Havalimanı Nisan’da Hizmete Giriyor
Malatya’nın Kalkınma Yol Haritası Ankara’da Değerlendirildi
Vali Seddar Yavuz’un Yeni Yıl Mesajı
Başkan Er: “Yeni Yıl Umut, Birlik ve Dayanışma Getirsin”
MASKİ’den Doğanşehir’e Rekor Altyapı Yatırımı
Barış Yıldız 2025’i Anlattı: “Malatya Kaybetti, İktidar Seyretti”
Malatya Büyükşehir Belediyesi Kış Tedbirlerini Aldı
Battalgazi Belediyesi’nden Kar Yağışına Karşı Yoğun Mesai
Yeşilyurt Belediyesi’nin Geleneksel 3 Bant Bilardo Turnuvası Büyük İlgiyle Tamamlandı
Yeşilyurt’ta Kış Seferberliği: Ekipler Karla Mücadelede Teyakkuzda
Malatya’da Kar Felaketi Değil, İhmal Tablosu! YILDIZ Sert Konuştu
Akaryakıt Kaçakçılığı İle Mücadele Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Kadın Kolları Yıl Sonunu Değerlendirdi: Kamuoyu Çalışmaları Merak Ediyor
Karla Mücadelede Akçadağ’da Gece Gündüz Seferberlik
Estetik Değil Sağlık Meselesi: Kalıcı Makyajda Cansu Durkun’dan Çarpıcı 5 Kural
2'nci EBDO Kongresi İçin Denizli'de Ortak Adım
TanUrla'da Yaşam Bahar Aylarında Başlayacak
Yeni Yıla Girerken Soframız Bize Ne Söylüyor?
ANTALYA’DA HASTA VE YAKINLARINA YÖNELİK ANLAMLI EĞİTİM PROGRAMI
MALATYA BÜYÜKŞEHİR KIŞA HAZIR: KARLA MÜCADELE EKİPLERİ SAHADA
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN YOĞUN KAR MESAİSİ
Yılbaşı Öncesi Sahte ve Kaçak Alkole Geçit Yok: Denetimler Sıklaştırıldı
SEÇİM YAKLAŞTI, ODALAR KONUŞMAYA BAŞLADI: PEKİ BUGÜNE KADAR NEREDEYDİNİZ?
Babacan: “Şiddetin Değil, Hukukun Egemen Olduğu Bir Türkiye”
Malatya’da DEAŞ Operasyonu: 3 Şüpheli Tutuklandı
Battalgazi’de Feci Kaza: Direğe Çarpan Otomobilde 1 Kişi Hayatını Kaybetti
DEAŞ’a Darbe: Malatya’da Ortak Operasyonla 1 Kişi Yakalandı
Vali Seddar Yavuz’un Mehmet Akif Ersoy’u Anma Mesajı
Hasat Sergisi Sanat Tutkunlarından Yoğun İlgi Gördü
Tecde’ye Büyük Yatırım: Spor Kompleksi’nin Temeli Atıldı
Sadıkoğlu ile Torunoğlu’ndan Ortak Vizyon ve İş Birliği Vurgusu
Başkan Taşkın’dan Mahalle Ziyareti: Çolaklı’da Talepler Dinlendi
Merkez Çarşı ile Malatya Yeniden Ayağa Kalkıyor
