Battalgazi Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi
Gündem, 06 Ağustos 2024 14:41
Battalgazi Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi
Battalgazi Belediye Meclisi, Ağustos ayı olağan toplantısını Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın başkanlığında gerçekleştirdi.
Battalgazi Belediye Meclisi, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın başkanlığında Ağustos ayı olağan toplantısında bir araya geldi. Yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantıda, ilk olarak Temmuz ayı olağan toplantısının karar özeti oy birliğiyle kabul edildi. Battalgazi Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Ağustos ayı olağan toplantısında imar konuları ağırlıklı olmak üzere 12 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
Başkan Taşkın: “Talep Gelen Yerlerde Vatandaşımızı Bekletmeden Çözüm Üretiyoruz”
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Ağustos ayı meclis toplantısında görevde bulundukları 4 ayı değerlendirdi. Başkan Taşkın; ‘’Göreve başladığımız günden bugüne kadar bir çok çalışma gerçekleştirdik ve tasarruflarla ekonomimizi iyi seviyeye getirdik. Borçlarımızı ödedik, mali disiplini sağladık ve tasarruftan geri durmadık. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. Tüm çalışma arkadaşlarıma söyledim: Belediyenin parasını kendi paramız gibi kullanacağız. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri geri çevirmeyeceğiz. Bize gelen şikayetlerin %80'i, talepler bizimle doğrudan alakalı olmayan sorunlardan kaynaklanıyor. Ancak kayıtsız kalamayız, kalmıyoruz. Vatandaşın sorunlarını ilgili mercilerle görüşüp çözmeye çalışıyoruz. Talep gelen yerlerde vatandaşımızı bekletmeden çözüm üretiyoruz. Bugün Fen İşleri Müdürlüğümüze ait araçlar kırsalda, dağlarda, her yerde yol açıyor. Hem mali disiplini sağlayıp hem de hizmette geri durmadan Battalgazi'ye hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.
Başkan Taşkın: ‘’Gelecek Nesillere Karşı Sorumluluğumuz Var’’
Deprem sonrasında yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Taşkın, “Battalgazi'mizin diğer önemli konusu ise rezerv alan konusudur. En önemli yerlerden biri olan Saray Mahallesi'nin tahliyesini gerçekleştirdik. Belediye olarak araç ve personel desteği verdik. Esnaflarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz; onların sıkıntılarını kendi sıkıntımız gibi göreceğiz ve mevcut durumu iyi anlatacağız. Devlet her türlü kolaylığı sağlıyor. Devletimiz hazır, müteahhitler hazır; bizler alanları boşaltabilirsek, kısa süre içerisinde yapılar tamamlanıp hak sahiplerine teslim edilecek. Vatandaşlarımızın taşınma noktasında da gerekirse biz belediye olarak yardımlara devam edeceğiz. Çözüm odaklı olacağız ve çözüm merkezli çalışacağız. Gelecek nesillere karşı sorumluluğumuz var; bunun bilincinde çalışacağız.” ifadelerini kullandı.
Gündem, 06 Ağustos 2024 14:41
Yorumlar (0)
Geçmişe Saygı, Geleceğe Vefa: Malatya’da Anlamlı Buluşma
Alopesi Olan Çocuklarda Kaş Uygulaması
Akciğer Kanseri: Sinsi İlerliyor, Ama Önlemek Elimizde!
HSG Laser SMTECH 2025'te Akıllı Sac ve Boru Kesme Çözümlerini Tanıttı
Coordinat Yapı'dan Potadan Fileye Uzanan Destek Zinciri
Vali Seddar Yavuz İl Afet Risk Azaltma Planı Toplantısına Katıldı
Yeşilyurt Belediyesi’nin Ev Sahipliği Yaptığı ‘Aile Mentörlüğü’ Eğitim Programı Tamamlandı
AĞBABA ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLARI BAKANLIĞI BÜTÇESİNDE KONUŞTU
BATTALGAZİ BELEDİYESPOR’DAN MİLLİ BAŞARI
MALATYA KİTAP FUARI’NDA YAVUZ BÜLENT BÂKİLER KONUŞULDU
KÜÇÜK KALPLERDEN BÜYÜK EZGİLER
Özalper Mahallesi'nde “Dengesini Kaybeden Genç Balkondan Düştü”
Sessiz Kadınların Şehri: Malatya ve CHP’nin Unutulan Kadın Gücü
İş Kazası
MASKİ’DEN İLÇELERE MODERN AMBAR: MALZEME YÖNETİMİNDE VERİMLİLİK ARTIYOR
Redington Türkiye, 10. yılında teknoloji dünyasının liderlerini bir araya getirdi
BAŞKAN GEÇİT: “İKİZCE, MALATYA’NIN YENİ YÜKSELEN DEĞERİ”
İSTİHDAM BULUŞMALARI MALATYA’DA BAŞLIYOR
Turgut Özal Mahallesi'nde İntihar
Ticaret Borsası Nerede, Malatya Üreticisi Kime Emanet?”
Malatya Müteahhitler Odası Nerede, Ne Yapıyor?
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL İNDİRİM MÜJDESİ!
YEŞİLYURT’TA “ŞİİR VE MÜZİK DİNLETİSİ” SANATSEVERLERDEN TAM NOT ALDI!
AĞBABA, TİCARET BAKANI BOLAT’A SESLENDİ:
BAŞKAN TAŞKIN: “TAŞTEPE MALATYA’NIN YENİ GÖZDE MAHALLESİ OLACAK”
İlkokul Öğrencileriyle Bir Araya Gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er;
Başharık Mahallesinde Gençlik Merkezi ve Spor Sahaları Hızla Yükseliyor
ONUR KONUĞU PROF. DR. KEMAL SAYAR MALATYA KİTAP FUARI’NDA
Malatya’da Denetim Nerede Kayboldu?
STK Oda Başkanları Her Saça Tarak Vuran Değil, Halkın ve Üyenin Başkanı Olsun!
Başkan Geçit, “Beylerderesi Bisiklet ve Yürüyüş Yolu” Projesini İnceledi
DARENDE’NİN İÇME SUYUNA HAYAT VEREN PROJE: “TOHMA KANYONU’NDAN CAZİBEYLE SU”
SİGORTA SEKTÖRÜNDE DEV SATIN ALMA
TOKİ 500 BİN Sosyal Konut Projesi Başvuruları Başlıyor
BATTALGAZİ’DE YATIRIM TURU: MECLİS ÜYELERİ PROJELERİ YERİNDE GÖRDÜ
ANASININ BABASININ MEZARI VAR
YEŞİLYURT BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ER “AZİM VE KARARLILIKLA BAŞARILAMAYACAK HİÇBİRŞEY YOK”
AĞBABA’DAN SANAYİ BAKANINA;
