BAŞKAN GEÇİT, GENÇLERİN ‘FUTBOL SAHASI’ TALEBİNİ YERİNE GETİRİYOR
Spor, 14 Ağustos 2024 15:13
“Kadiruşağı Mahallemize Futbol Sahası Kazandıracağız”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Kadiruşağı Mahallesine yaptığı ziyarette kendisinden futbol sahası talebinde bulunan gençlerin isteğini yerine getiriyor. Başkan Geçit, “Kadiruşağı mahallemizde ki gençlerimizin istifadesine sunacağımız futbol sahamızın olduğu alanda çalışmalara başladık.” dedi.
Gençlerin sosyal, fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sunacak yatırımlara öncelik tanıyan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Kadiruşağı Mahallesinde yaptığı saha incelemesinde kendisinden futbol sahası talebinde bulunan gençlerin bu isteğini geri çevirmedi. Başkan Geçit, mevcut futbol sahasının yeniden düzenlenmesi ve hazır hale getirilmesi için Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne talimat verdi.
“Yeşilyurt Belediyesi Gençlerin Belediyesidir”
Başkan Geçit, Kadiruşağı mahallesini ziyaret ederek gençlerin istifadesine sunulacak olan spor sahası alanında incelemelerde bulundu. Gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunacak yatırımları önemsediklerini söyleyen Başkan Geçit, “Gençlerimizin talebine güzel ve modern bir futbol sahasıyla karşılık vereceğiz. Gençlerimizin sosyal ve kişisel gelişimlerini destekleyecek her türlü yatırımda biz varız. Konu çocuklarımız ve gençlerimiz olduğunda her zaman için pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Yeşilyurt Belediyesi gençlerin belediyesidir.” diye konuştu.
“Daha Güzel Yarınlar İçin Projeler Üretiyoruz”
Başkan Geçit, 6 Şubat depremlerinde toplumun tüm kesimleri gibi gençlerinde ciddi seviyede etkilendiğini, gençlerin geleceğe umutla bakmasını sağlayacak yatırımlara bu dönemde daha fazla ağırlık vereceklerini hatırlattı. Gençlerin ve çocukların daha keyifli vakit geçirecekleri sosyal alanların olması için gayret ettiklerini belirten sözlerine ekleyen Başkan Geçit, “Kadiruşağı mahallemizi ziyaretimiz esnasında bir araya geldiğimiz gençlerimiz bizden futbol sahası talebinde bulunmuşlardı. Bizlerde bu talebi yerine getirmek için hareket geçtik, ekiplerimize gerekli talimatları verdik. Buradaki mevcut futbol sahasını baştan aşağıya düzenleyerek gençlerimizin istifadesine sunacağız. Temiz, düzenli ve güvenli bir görüntüye sahip olacak şekilde hizmete sunacağımız futbol sahamızın, bu bölgede yaşayan gençlerimizin sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmeleri için önemli olacağına inanıyoruz. Bu tür spor alanlarının genç yeteneklerimizin keşfedilmesinde önemli rol oynayacağına inanıyoruz. Gençlerimiz ve çocuklarımızın daha iyi eğitim görebilmeleri, daha kaliteli zaman geçirmeleri ve sportif faaliyetlerde bulunabilmeleri için park, spor ve yaşam alanlarımızın sayısını yeni dönemde artıracağız. Daha güzel yarınlar için projeler üretmeye devam edeceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye’nin yarınları olan evlatlarımızın geleceği adına yarınlarda huzurlu ve mutlu olmaları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Gençlere kapısını sonuna kadar açan bir belediye anlayışıyla çalışıyoruz. Bütün gayretimiz, gençlerimizin yüzünü güldürmek ve gençlerimize daha güzel bir Yeşilyurt bırakabilmek içindir.” diye konuştu.
Spor, 14 Ağustos 2024 15:13
Yorumlar (0)
Arguvan’da Ev Sahibi ile Kiracı Arasında Silahlı Kavga: 1 Tutuklama
AKÇADAĞ ESNAF ODASI SEÇİMİ: SANDIKTA ESNAF, PERDE ARKASINDA KİMLER?
Engeller Kalkıyor, Kariyer Yolculuğu Başlıyor
Yeşilyurt’ta “Kasten Yaralama ve Silahlı Tehdit” Olayında 1 Tutuklama
Hareketsizlik, Alkol ve Sigara, Kolon Kanseri Riskini Artırıyor
Uzmanlar Uyardı: Ağızdaki Enfeksiyonlar Ciddi Hastalıklara Yol Açabilir
Grip İhmal Edilmemeli: Tedavisiz Kalırsa Hastalık Ağırlaşıyor
Battalgazi’de Manevi İklime Hazırlık: Camilerde Son Rötuşlar
Başkan Er: “Sporun ve Sporcunun Yanındayız”
Malatya İş Dünyasında Dikkat Çeken Değişim: ASKON’da Yeni Başkan
Attarlar Odası’nda Yeni Dönem: Hasan Basri Orhan Başkan Seçildi
Yeşilyurt Yaka Mahallesi’nde Şüpheli Ölüm: 63 Yaşındaki Basri Ateş Hayatını Kaybetti
Malatya’da Silahlı Kavga: Ruhsatsız Tabanca ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
Malatya CHP’de İddialar Zinciri: Kadın Kolları ve İl Yönetimi Sınavda
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Boğaziçi Üniversitesi’ne Dev Yatırım Müjdesi
USKD'nin 2026 Rotasında Su, Çevre ve Kadın Odaklı Projeler Var
Uzun Süre Ekrana Bakmak Miyop Hastalığını Artırıyor
Fırat EDAŞ’tan Eğitime Enerji Desteği
Battalgazi’de Şüpheli Ölüm: 39 Yaşındaki Emrah Erol Hayatını Kaybetti
Mustafa Kemal Atatürk’ün Malatya Ziyaretine 95 Yıl Sonra Aynı Gurur, Aynı İnanç
Malatya’da Tarihe Saygı: Atatürk’ün Gelişinin 95. Yılında Anlamlı Tören
Zabıta’dan 2025 Bilançosu: Binlerce İşletmeye İnceleme
Mesafeler Kalktı, Eğitim Kazandı: Buca’dan Doğanşehir’e Anlamlı Proje
Malatya’da Atatürk’ün Tarihi Ziyareti Unutulmadı: Vali Yavuz’dan Anlamlı Mesaj
Dilencilik Yapan Şahsa Müdahale: Mobil Huzur Ekibi Anında Yakaladı
HER BEL AĞRISI FITIK DEĞİLDİR
Bağışıklık, Metabolizma Ve Bağırsak Sağlığını Birlikte Destekleyen Çözüm
Büyükşehir Belediyesi Trafik Sorunlarını Masaya Yatırdı
Malatya’nın Projeleri TÜBİTAK 4006’da Yerini Aldı
Kayısı Üzerinden Siyaset Isındı: Ağbaba’dan Sert Açıklama
Bilim ve Teknolojide Yeni Nesil: DENEYAP Sahneye Çıkıyor
Eğitimde Yeni Dönem: Eski Malatya’ya Modern Merkez
Niyazi Mahallesi’nde Şantiye Alanında Yangın: Maddi Hasar Meydana Geldi
Fuhuşa Yer Teminine Darbe: Silah ve Yüklü Miktarda Para Ele Geçirildi
Topsöğüt’te Eğitim Gururu: Kursiyerler Sertifikalarını Aldı
Battalgazi Engelsiz Yaşam Merkezi Umut Olmaya Devam Ediyor
Büyükşehir Meclisi Şubat Toplantısında Önemli Kararlar Alındı
Ağustos’ta Kültür Rüzgarı: Türkiye Kültür Yolu Festivali Başlıyor
Dijitalleşme Var, İnsan Nerede?” Malatya’da Yaşlıların Doğalgaz Çilesi
