BAŞKAN GEÇİT, GENÇLERİN ‘FUTBOL SAHASI’ TALEBİNİ YERİNE GETİRİYOR
Spor, 14 Ağustos 2024 22:01
“Kadiruşağı Mahallemize Futbol Sahası Kazandıracağız”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Kadiruşağı Mahallesine yaptığı ziyarette kendisinden futbol sahası talebinde bulunan gençlerin isteğini yerine getiriyor. Başkan Geçit, “Kadiruşağı mahallemizde ki gençlerimizin istifadesine sunacağımız futbol sahamızın olduğu alanda çalışmalara başladık.” dedi.
Gençlerin sosyal, fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sunacak yatırımlara öncelik tanıyan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Kadiruşağı Mahallesinde yaptığı saha incelemesinde kendisinden futbol sahası talebinde bulunan gençlerin bu isteğini geri çevirmedi. Başkan Geçit, mevcut futbol sahasının yeniden düzenlenmesi ve hazır hale getirilmesi için Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne talimat verdi.
“Yeşilyurt Belediyesi Gençlerin Belediyesidir”
Başkan Geçit, Kadiruşağı mahallesini ziyaret ederek gençlerin istifadesine sunulacak olan spor sahası alanında incelemelerde bulundu. Gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunacak yatırımları önemsediklerini söyleyen Başkan Geçit, “Gençlerimizin talebine güzel ve modern bir futbol sahasıyla karşılık vereceğiz. Gençlerimizin sosyal ve kişisel gelişimlerini destekleyecek her türlü yatırımda biz varız. Konu çocuklarımız ve gençlerimiz olduğunda her zaman için pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Yeşilyurt Belediyesi gençlerin belediyesidir.” diye konuştu.
“Daha Güzel Yarınlar İçin Projeler Üretiyoruz”
Başkan Geçit, 6 Şubat depremlerinde toplumun tüm kesimleri gibi gençlerinde ciddi seviyede etkilendiğini, gençlerin geleceğe umutla bakmasını sağlayacak yatırımlara bu dönemde daha fazla ağırlık vereceklerini hatırlattı. Gençlerin ve çocukların daha keyifli vakit geçirecekleri sosyal alanların olması için gayret ettiklerini belirten sözlerine ekleyen Başkan Geçit, “Kadiruşağı mahallemizi ziyaretimiz esnasında bir araya geldiğimiz gençlerimiz bizden futbol sahası talebinde bulunmuşlardı. Bizlerde bu talebi yerine getirmek için hareket geçtik, ekiplerimize gerekli talimatları verdik. Buradaki mevcut futbol sahasını baştan aşağıya düzenleyerek gençlerimizin istifadesine sunacağız. Temiz, düzenli ve güvenli bir görüntüye sahip olacak şekilde hizmete sunacağımız futbol sahamızın, bu bölgede yaşayan gençlerimizin sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmeleri için önemli olacağına inanıyoruz. Bu tür spor alanlarının genç yeteneklerimizin keşfedilmesinde önemli rol oynayacağına inanıyoruz. Gençlerimiz ve çocuklarımızın daha iyi eğitim görebilmeleri, daha kaliteli zaman geçirmeleri ve sportif faaliyetlerde bulunabilmeleri için park, spor ve yaşam alanlarımızın sayısını yeni dönemde artıracağız. Daha güzel yarınlar için projeler üretmeye devam edeceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye’nin yarınları olan evlatlarımızın geleceği adına yarınlarda huzurlu ve mutlu olmaları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Gençlere kapısını sonuna kadar açan bir belediye anlayışıyla çalışıyoruz. Bütün gayretimiz, gençlerimizin yüzünü güldürmek ve gençlerimize daha güzel bir Yeşilyurt bırakabilmek içindir.” diye konuştu.
Spor, 14 Ağustos 2024 22:01
Yorumlar (0)
Akçadağ’da Kıraathane Kavgası: Silah ve Bıçaklar Konuştu, 2 Yaralı.
Akçadağ’da Kadın Kolları Tartışması: Siyasette Kadınlar Neden Görünmüyor?
Battalgazi Belediyespor’dan Taraftara Gurur Veren Sonuç.
Vali Yavuz: Malatya’nın Gurur Gününü Hep Birlikte Kutluyoruz.
Genç Yetenekler Malatya’da Bir Bir Ortaya Çıkıyor
Melekbaba Mahallesi’nde Ev Yangını: 3 Kişi Dumandan Etkilendi.
Ağbaba: Malatya’nın Tarihi Gurur Gününü Kutluyorum.
Malatya’da Yeniden Yapılanma ve Gönül Buluşmaları: Ölmeztoprak Sahada.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası Tamamlandı.
Büyükşehir’den Akçadağ’a Konforlu Ulaşım Hamlesi.
Arguvan’da Kurt Saldırısı: Yetiştiricinin Çadırına Giren Kurtlar 40’a Yakın Hayvanı Telef Etti.
Seçim Bitti, Hizmet Başladı: Basri Orhan Esnafla Buluştu.
Yeşilyurtspor Play-Off’ta! Malatya Temsilcisi Kilis Engelini Aştı.
Malatya Master Takımı Manavgat’ta Tarih Yazdı: Namağlup Şampiyonluk.
Play-Off’ta Kazanan Çıkmadı: Arapgirspor ile Hekimhan Girmana Berabere Kaldı.
Yavuz Selim Mahallesi’nde İki Araç Çarpıştı: 4 Kişi Yaralandı.
Fatih Erbakan’dan Akçadağ’a Takdir: Emre Gönültaş Öne Çıktı.
Zehir Tacirlerine Ağır Darbe: 7 Sokak Satıcısı Tutuklandı.
Yeşilyurt’ta NARKOALAN-2 Uygulaması: Park ve Mesire Alanlarında Sıkı Denetim.
Yeşilyurt Belediyesi’nden Tarıma Dev Destek: 300 Bin Fide Üreticiyle Buluşacak.
Yeşilyurt’ta Şantiye Faciası: Genç İşçi Hayatını Kaybetti.
Okul Çevrelerinde Güvenlik Seferberliği: Denetimler Aralıksız Sürüyor.
Cemil Çiçek “Özallı Yıllar” Konferansında Tarihe Işık Tutan Konuşma Yaptı
Hazır Beton Endeksi Mart Ayı Raporu Açıklandı!
Malatya Turizmi Masaya Yatırıldı: Başkan Er’den Önemli Mesajlar
Deprem Vurdu, İhmal Yordu: Doğanşehir Çözüm Bekliyor.
Unvan Çok, Üretim Yok: Toplantıdan Toplantıya Koşanlar Malatya’nın Gerçeğini Görüyor mu?
Tarihe Kazınan İsim: Hamit Fendoğlu Unutulmadı.
Devletin Zirvesinden Malatya’ya Mesaj: Cemil Çiçek, Başkan Sami Er ile Buluştu.
Seddar Yavuz: “Turgut Özal’ı Rahmet ve Minnetle Anıyoruz.
Taziye Kültürüne Destek: Battalgazi’de Çalışmalar Sürüyor.
Ağbaba: “Özal’ın Mirası, Hamido’nun Hatırası Yaşıyor”
Bir Sohbet Hayat Kurtarabilir: Ailelere Dijital Uyarı
Malatya Merkezli DEAŞ Operasyonu: 9 Şüpheli Gözaltında.
MAŞTİ Otogarı’nda Zehir Operasyonu: 21 Bin Hap Ele Geçirildi.
AKÇADAĞ’DA TEPKİ ÇIĞ GİBİ: “SİYASET DEĞİL, AİLE SALTANATI!”
Büyükşehir’de Bir Hayal Gerçeğe Dönüştü: Kitapla Taçlandı.
Vefa ve Minnet: Karademir’den Özal’ın Kabrine Ziyaret.
Şiddetle Hayır! Okullar Güvenin ve Umudun Adresi Olmalı.
