Battalgazi’de Ayak Tenisi Turnuvası Heyecanı
Spor, 14 Ağustos 2024 13:26
Sosyal, sportif ve kültürel alanda birçok aktiviteyi ilçedeki gençlerle buluşturan Battalgazi Belediyesi, bu kez de ödüllü “Ayak Tenisi Turnuvası” düzenliyor. Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası önünde oynanacak maçlar, 26 Ağustos'ta başlayacak ve 30 Ağustos tarihinde final maçı ile sona erecek. Ayak tenisi tutkunları, Malatya’da düzenlenecek bu organizasyonla bir araya gelerek yeteneklerini sergileme fırsatı bulacaklar.
Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenecek Ayak Tenisi 30 Ağustos Zafer Kupası Turnuvası için hazırlıklar tamamlandı. Sporseverler için son başvuru tarihi 22 Ağustos 2024 olarak belirlendi. Bu tarihe kadar başvurularını tamamlayan takımlar, 23 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilecek fikstür çekimiyle rakiplerini öğrenecek. 14 yaş ve üzeri sporcuların katılabileceği turnuvada, takımlar 3 asil ve 1 yedek oyuncudan oluşacak. Başvuruların Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğüne yapılacağı turnuva, 26 Ağustos 2024 tarihinde başlayacak. Farklı yaş gruplarından ve yetenek seviyelerinden sporcuların buluşacağı turnuva, ilçenin spor kültürünü canlandırmayı amaçlıyor.
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, turnuvayla ilgili yaptığı açıklamada, ilçenin spor alanında önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak olmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Taşkın, “Battalgazi Belediyesi olarak, sporun birleştirici gücüne inanıyor ve bu tür organizasyonlarla hemşerilerimizi bir araya getirmeyi hedefliyoruz. 30 Ağustos Zafer Kupası, zafer ruhunu sporla birleştirerek, ilçemizdeki gençler ve yetişkinler için bir ilham kaynağı olacak. Bu turnuva, yalnızca sporun rekabetçi ruhunu değil, aynı zamanda dostluğu ve birlikteliği de pekiştirecek. Tüm sporseverleri bu heyecan dolu organizasyona katılmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
Battalgazi Belediyesi’nin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Kupası, ilçenin spor aktivitelerini zenginleştirirken, aynı zamanda gençlerin ve yetişkinlerin spora olan ilgisini artırmayı amaçlıyor. Turnuva, katılımcılar arasında dostane rekabetin yanı sıra spor bilincinin gelişmesine de katkı sağlayacak. Ayak tenisinin ülkemizde giderek popülerleşmesiyle, bu tür organizasyonlar sporseverlerin ilgisini çekiyor.
Spor, 14 Ağustos 2024 13:26
Yorumlar (0)
Sağlık Camiasında Mutlu Gün: Şerif Atalan ile Hümeyra Alan Hayatlarını Birleştirdi.
Malatya’da Akraba Kavgası Kanlı Bitti.
AKÇADAĞ’DA TOPLANTI VAR, İCRAAT YOK MU? SORULAR BÜYÜYOR.
Şantiyede Korkutan Kaza: İşçi Ağır Yaralandı.
Beylerderesi Viyadüğü–Çöşnük Kavşağı Hattında İkinci Etap Başlıyor
Gençlerle Geleceğe Yatırım: Başkan Er’den Kütüphane Ziyareti.
AKÇADAĞ’DA NİSAN ŞOKU: KAR YAĞIŞI KAYISIYI TEHDİT EDİYOR, ÇİFTÇİ ENDİŞELİ
Seyran Mahallesi’nde Trafik Kazası: 2 Kişi Yaralandı.
Kayısı Tartışmasında Sessizlik Krizi: Açıklama Var, Yanıt Yok.
Seyran Mahallesi’nde Trafik Kazası: 1 Yaralı
Üniversite Mahallesi’nde Trafik Kazası: 2 Yaralı.
Miniklerden Büyük Keşif: Yeşilyurt’ta Kültür ve Sanat Etkinliği.
Gençlere Yol Gösteren Tavsiyeler: Bonus Hoca Konuştu.
Büyükşehir’den Öğrencilere Sanat Desteği: Resim Yarışması Düzenlendi.
Başkan Er: “Şehrimiz Gastronomi ve Turizmde Yükselişe Hazır.
Başkan Er’den İmam Hatipli Öğrencilere İlham Veren Buluşma.
Türk Polis Teşkilatı 181. Yılında Aziz Şehitlerini Andı
Başkan Ulutaş’tan Polis Teşkilatına 181. Yıl Ziyareti: “Güvenliğimizin Teminatı Sizlersiniz.
Akçadağ Belediyesi Personellerini Taşıyan Araç Şarampole Savruldu
Uyuşturucuyla Mücadelede En Büyük Güç: Anneler.
GÜZELLİK SEKTÖRÜNDE YENİ DÖNEM: CANSU DURKUN DEĞERLENDİRDİ
AKPINAR ÇARŞISI’NDA YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
MALATYA GALATA SPOR KULÜBÜ’NDEN POLİS HAFTASI TURNUVASINA DAMGA.
Yeşilyurt’ta Silahlı Kavga: 1 Kişi Ağır Yaralandı, 1 Şüpheli Gözaltında.
Battalgazi’de Kritik Buluşma: Alper Gürsoy Muhtarları Aynı Masada Topladı.
Yöneticilere Özel Eğitim Programı Başarıyla Gerçekleştirildi.
Başkan Geçit: “Polisimizle Her Zaman Gurur Duyduk, Duyacağız.
Yeşilyurt Belediyesi’nden Spora Büyük Destek: İkizce’ye Yeni Salon
AK Parti Malatya, Asrın İnşasında Genel Merkez’in Takdirini Kazandı
Battalgazi’de Kadın Kolları Projeleri Yerinde Dinledi
Yazıhan’da Büyük Adım: Tesis ve Taziye Evi İçin Anlaşma Sağlandı
İhracatta Gerileme: Malatya 2026’ya Kötü Başladı.
Yavuz: “Polisimiz, Huzur ve Güvenliğin Teminatıdır.
MALATYA MERKEZLİ FETÖ OPERASYONU: 23 ŞÜPHELİ YAKALANDI, 10’U TUTUKLANDI
Büyükşehir’de Kritik Toplantı: Encümen ve Komisyon Üyeleri Açıklandı.
Battalgazi’de Aileler Yarışıyor: Sofralar Şölene Dönüştü.
Yeşilyurt Belediyesi’nden Dilek’e Dev Hizmet: Yol Kalitesi Yükseliyor.
Başkan Sami Er: “Malatya İçin Şantiye Şefi Gibi Mücadele Verdik.
ODUNLUK YANGINI KORKUTTU: İTFAİYE EKİPLERİNDEN HIZLI MÜDAHALE
