BAŞKAN ER, “30 AĞUSTOS İNANCIN ZAFERİDİR”
Gündem, 29 Ağustos 2024 18:26
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Er, “Türk milletinin tüm imkânsızlıklara rağmen milli mücadelesini kazanarak bağımsızlığına sahip çıktığı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı 30 Ağustos Zaferi tarih sayfasındaki yerini, inancın zafere dönüştüğü büyük bir kahramanlık örneği ve bağımsızlık mücadelesi olarak almıştır” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Yurdun dört bir yanından Ulusal Kurtuluş Mücadelesi’ne katılarak canını ortaya koyan kahramanlarımızı minnetle anmak, onların kazandığı bağımsızlığı korumak hepimizin olduğu gibi gelecek nesillerin de görevidir.
Bu zafer, asırlardır hür yaşayan bir milletin bağımsızlık haykırışı, birlik ve beraberliğimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatı, ay yıldızlı bayrağımızı göklerde sonsuza kadar özgürce dalgalandırma irademizin simgesidir.
Türk milletinin istikrarlı, kararlı ve inançlı duruşu karşısında hiçbir başarı elde edemeyeceklerini anlayanlar bugün de hala Anadolu’yu parçalamak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni güçsüz kılmak için ellerinden gelen her türlü oyunu oynamaya devam etmektedirler. Ancak milletimiz de bu tür girişimlere karşı tıpkı 15 Temmuz’da olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bugün de bir ve beraber olarak dimdik durmaktadır.
Bugün bulunduğumuz coğrafyada birçok ülkede kan dökülmeye devam ederken, ülkeler arasında gerilim giderek tırmanırken ve insanlık özellikle gıda ve enerji temini noktasında büyük sıkıntı içerisindeyken Türkiye Cumhuriyeti, bunların tam aksine güven ve istikrar içerisinde ilerleme ve büyüme yolunda çok daha emin adımlar atmaya devam etmektedir.
Hele ki yaşadığımız son asrın felaketinde 11 ilde büyük yıkımlar olmasına rağmen Devletimiz hiçbir ülkenin yapamayacağını yaparak bu enkazın altından çok kısa süre içerisinde çıkmayı başarmış ve tüm dünyaya bu alanda da örnek olmuştur.
Bu topraklarda hür ve kendi bayrağımız altında yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin ve Silahlı Kuvvetlerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü’nü kutluyorum” dedi.
Gündem, 29 Ağustos 2024 18:26
Yorumlar (0)
Battalgazi’de Göztepe Mahallesi’ne Yeni Taziye Evi Kazandırıldı
Başkan Er, Dolu Felaketinin Vurduğu İlçelerde İncelemelerde Bulundu.
Yeşilyurt’ta Silahlı Yaralama Olayının Şüphelisi Kısa Sürede Yakalandı.
MONİLYA HASTALIĞI SONRASI ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER.
Battalgazi’de Aileler Kıyasıya Yarıştı, Renkli Görüntüler Oluştu.
Yeşilyurt’ta Futbol Şöleni: Mini Dünya Kupası Başladı
Malatya’da Korkutan Deprem: Battalgazi Merkezli Sarsıntı Kentte Hissedildi.
Başkan Taşkın, Taziye Merkezinde Hizmet Kalitesini Değerlendirdi.
Narkotik Operasyonunda Yakalanan 5 Şüpheli Tutuklandı.
Malatya’da Dolu Yağışı Sonrası Yetkililerden Basın Açıklaması.
MALATYA SATRANÇ EMEKTARLAR İL BİRİNCİLİĞİ TAMAMLANDI.
Arapgir Derbisinde Kazanan Çıkmadı: 2-2.
Hekimhan Girmana Belediyespor BAL Ligi’ne Yükseldi.
Malatya U-15 Gençler Futbol Ligi’nde Şampiyon Fenerspor Oldu.
Malatya’da Dolu Felaketi: Kayısı Bahçelerinde Büyük Hasar, Üretici Endişeli.
Sağlığa Sessiz Kahramanlar: Eczane Teknisyenlerinin Anlamlı Günü.
Malatya’da Zehir Tacirlerine Darbe: 5 Şüpheli Gözaltında.
Akçadağ’da Ağlayan Gelinler Açtı, Doğaseverler Bölgeye Akın Etti.
Yeşilyurt’ta Huzur Uygulaması: 310 Kişi ve 94 Araç Sorgulandı.
Yıldıztepe’de Feci Kaza: Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti.
Malatya 1. Amatör Küme Play-Off’ta Kritik 3. Hafta Maçları Pazar Günü Oynanacak.
Gençlere Yönelik Farkındalık Kampına Başkan Er’den Destek
Başkan Er, Kuzey Çevre Yolundaki Son Durumu Değerlendirdi.
Kadın Emeğine Büyükşehir’den Tam Destek.
Afrika’da Kurban Bereketi: Kardeşlerini Unutma Derneği Hazırlıklara Başladı.
Malatya’da Narkotik Suçlarla Mücadele Bölge Toplantısı Öncesi Önemli Ziyaret.
MASKİ’den Kırsala Güçlü Dokunuş: Yaylacık’a 6.500 Metre Altyapı.
Malatya’da Kurumlar Arası Futbol Coşkusu Sona Erdi.
Battalgazi’de Büyük Hizmet: Yaşlı Vatandaşlara Okuma Yazma Kursu.
Malatya Büyükşehir Belediyesi İlaçlama Çalışmalarına Start Verdi.
Malatya’da Kontrolden Çıkan Araç İstinat Duvarında Asılı Kaldı.
Arapgir Karayolu’nda Tır Faciası: 80 Küçükbaş Hayvan Telef Oldu.
Yeşilyurtspor’dan Play-Off’ta Muhteşem Zafer: 3-1.
Uyku Apnesı̇ Yaşam Kalı̇tenı̇zı̇ Etkı̇lemesı̇n!
Başkan Özcan: “23 Nisan, Millet İradesinin ve Çocuklarımızın Bayramıdır.
İZDO YENİ YÖNETİM KURULUNDA YOL HARİTASI ÇİZİLDİ.
Güvenli Kentlerin Anahtarı: Kentsel Dönüşüm ve Zemin Gerçeği.
Başkan Er, Çocukların Çevre Hayaline Ortak Oldu.
Malatya Büyükşehir’de 23 Nisan Coşkusu: Başkanlık Makamında Ece Sayar Var.
