YEŞİLYURT’TAKİ MİNİK ZABITALAR SEVİMLİLİKLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR
Gündem, 07 Eylul 2024 09:11
YEŞİLYURT’TAKİ MİNİK ZABITALAR SEVİMLİLİKLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR
Bilinçli alış veriş kültürünü erken yaşlarda çocuklara aşılamak amacıyla Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde kurulan Minik Zabıta ekibinde yer alan çocuklar, Zabıta Müdürlüğü personelleriyle birlikte ilçe genelindeki denetimlere katılırken, giydikleri zabıta kıyafetleri ve sevimlilikleriyle tüm dikkatleri üzerine çekiyor.
Yeni neslin bilinçlendirilmesi ve toplumsal farkındalık oluşturulması amacıyla Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde kurulan Minik Zabıta ekibinde yer alan çocuklar, Zabıta Müdürlüğü personelleriyle birlikte ilçe genelindeki denetimlere katıldı. Market, üretim ve iş yerleri ile fırın denetimlerinde yer alan Minik Zabıtalara, esnaflar ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Yeşilyurt Belediyesinin sosyal sorumluluk projeleri arasında önemli uygulamalarından biri olan Minik Zabıta ekibinde yer alan çocuklar, katıldıkları denetimlerde hem sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşma noktasında önemli bilgiler ediniyor hem de ürün satın alırken nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda da erken yaşlarda bilgi sahibi oluyorlar.
Minik Zabıtalardan Anlamlı Ziyaret
Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürü Emin Gölgeli ve Zabıta Personelleri, 1 ile 7 Eylül tarihleri arasında kutlanan "Zabıta Haftası" nedeniyle minik zabıtalarla birlikte Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay’ı ziyaret ettiler. Minik zabıtalarla sohbet eden Başkan Yardımcısı Atay, zabıta olarak neler yaptıkları ve yapılması gerekenlerle ilgili çocuklara sorular sordu. Toplum düzenini sağlayarak vatandaşların daha huzurlu bir hayat yaşamasına katkı sunan Zabıta Teşkilatı'nın önemi ve amacından bahseden Başkan Yardımcısı Atay, çocuk zabıta ekiplerinin de okullarındaki ve mahallelerindeki temsilciler olduğunu söyledi.
Zabıta personelini fedakârlıkla yerine getirdiği görevlerden dolayı tebrik eden Başkan Yardımcısı Atay, “Zabıtalarımız vatandaşın güven ortamında yaşamasının teminatıdır. Çalışkan ve fedakâr zabıta personelimiz, vatandaşlarımız ile kurumumuz arasında köprü vazifesi görmektedir. Şartlar ne olursa olsun en verimli şekilde çalışmalarını sürdüreceklerine eminim. Müdürlüğümüzün bünyesinde faaliyete geçen Minik Zabıtalarımıza da ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Ziyaretin ardından Minik Zabıtalara çeşitli hediyeler verildi.
Gündem, 07 Eylul 2024 09:11
Yorumlar (0)

Malatya’lı 3’ün 1’ini Almaya Devam Ediyor

Battalgazi İlçesi Kernek Mahallesi'nde Kasten Yaralama

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Yılı Kapsamında Seminer Düzenledi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ‘2025 AİLE YILI’ ETKİNLİKLERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLİYOR

İl Başkanı Bakan: “İstiklal ve istikbal mücadelesi veriyoruz”

ARGUVANLILAR DERNEĞİ KURULDU

AĞBABA; “ZİRAİ DONU DA UNUTTURACAKLAR”

BATTALGAZİ BELEDİYESPOR’LU HATİCE MUHLİSE DOĞAN MİLLİ TAKIMDA

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

Malatya Atıcılık Spor Kulübünden Büyük Başarı!

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN BAHARIN GELİŞİNE PEDALLI KUTLAMA!

İl Başkanı Bakan, “Halk Günü” programında talepleri ilk ağızdan dinledi

MAGİNDER BAŞKANI KARADEMİR: “MALATYA'NIN EKONOMİK YIKIMI GÖRMEZDEN GELİNEMEZ”

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN YEŞİL ALANDA ÜRETİM HAMLESİ

Elazığ 'da Deprem Oldu

AMPUDE FUTBOL

Küçük Ellerdeki Büyük Umutlar

“Her 10 tıp öğrencisinden 1’i mesleğe başlamadan şiddete uğruyor!”

İl Başkanı Bakan’dan ’27 Nisan e-Muhtıra’ açıklaması

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yürütme Kurulu Üyeliğine Seçildi

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN 7/24 YOL MESAİSİ

DAVA ADAMI MEHMET AKİF ERSOY’U ANLAMAK" KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

YEŞİLYURT’TA BAHAR PEDALLARLA KARŞILANACAK!

MİDAS’IN KULAKLARI” TİYATROSU ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Fidan Dikimiyle Çevreye Duyarlı Adımlar Atılıyor.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

BAŞKAN TAŞKIN: "MALATYA’NIN YENİ YÜZÜ BURADA YÜKSELİYOR"

Sadıkoğlu: “Hasar tespiti bir an evvel tamamlanarak, destekler verilmeye başlamalı”

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ SIFIR ATIK MUCİTLERİ YARIŞMASI’NDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Ölümlü Trafik Kazası

YEŞİLYURT’TA “DAVA ADAMI MEHMET AKİF ERSOY’U ANLAMAK” KONFERANSI DÜZENLENECEK

BULUTLU VE HİSARTEPE’YE 12.300 METRE İÇME SUYU HATTI

Esnaf desteklenmese göç olur

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER’DEN MAGİNDER’E ZİYARET

Komiser Göksel Özay, Son Yolculuğuna Uğurlandı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 4,5 MİLYON TL’LİK DESTEK

BAŞKAN TAŞKIN’DAN ESNAF ZİYARETİ

81 İLİN İTFAİYECİLERİ MALATYA’DA TOPLANIYOR
