BAŞKAN GEÇİT, SULUKÖY MAHALLESİNDE Kİ YENİ YATIRIMLARI İNCELEDİ
Gündem, 10 Eylul 2024 19:56
BAŞKAN GEÇİT, SULUKÖY MAHALLESİNDE Kİ YENİ YATIRIMLARI İNCELEDİ
“Kırsal Bölgelerimizin Gelişimi Yeşilyurt’un Geleceği İçin Önemli”
Suluköy Mahallesini ziyaret ederek mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Kırsal yaşam alanlarımızın nitelikli ve güzel yaşam koşullarına sahip olması Yeşilyurt’umuzun her alanda kalkınması ve gelişmesi adına büyük önem taşıyor. İlçemizin temel sorunları çözülene kadar bize dinlenmek yoktur, vatandaşlarımızın hizmetindeyiz.” diye konuştu.
Sorunları, beklentileri ve devam eden çalışmaları yerinde gözlemleyerek her yaşta mahalle sakinleri ile bir araya gelmeye büyük önem veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, göreve geldiği ilk günden beri gelişim ve kalkınma süreçlerine ayrı bir önem verdiği kırsal mahallelere yönelik ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.
“Hizmet Planlamalarımızı Yerinde Yapıyoruz”
Suluköy Mahallesinde yapımı devam eden cami inşaatının yanı sıra bölgede ki diğer alt ve üst yapı yatırımlarını yerinde inceleyen Başkan Geçit, daha sonra mahalle muhtarı ve mahalle sakinleriyle verimli bir toplantı yaptı.
Suluköy’e yapılacak yeni hizmetlerin ele alındığı toplantıda konuşan Başkan Geçit, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kapımız her bir vatandaşımıza açık oldu. Ancak bunu asla yeterli görmedik. Bize ulaşamayan vatandaşlarımıza biz ulaşıyor, vatandaşlarımızı dinliyor, önceliklerini öğreniyor, sorunları yerinde tespit ediyor, çözüm yollarını onlarla yaptığımız fikir alış verişleriyle değerlendiriyoruz. Bu ziyaretleri, taleplerin ve devam eden çalışmaların yerinde tespiti, yeni başlayacak çalışmaların fizibilitesi ve planlaması ile vatandaşlarımızla istişareler bakımından oldukça fazla önemsiyoruz. Kapımız vatandaşlarımıza bundan sonra da her zaman açık olacaktır. Göreve geldiğimiz günden beri uzak yakın demeden hemşehrilerimizin ayağına kadar gidiyoruz. Kapısını çalıyor, hal hatır soruyoruz. Bu ziyaretlerde, seçim sürecinde aldığımız notların yanı sıra göreve gelir gelmez tüm mahallemizde belirlediğimiz sorun ve beklentileri çözüme kavuşturmaya çalışıyor, söz konusu sorunları yerinde inceliyor, mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla istişareler gerçekleştiriyoruz. Yeni taleplerle ilgili de anlık çözüme kavuşacak olanları yerinde verdiğimiz talimatlarımızla karşılarken, kısa ve orta vadede çözebileceklerimizin de planlamalarını yine yerinde yapıyoruz. Merkez mahalleler ile kırsal mahalleler arasında hizmet eşitliğini sağlayacağız, bütün yaşam alanlarımız aynı düzeyde gelişmesine önem vereceğiz. Bugünde ilçemizin şirin beldelerinden olan Suluköy’e geldik, burada yapımı devam eden cami inşaatını inceledik, yetkililerden bilgiler aldık. Mahallemizde bugüne kadar yapılan yatırımları inceledik, bununla birlikte yeni yapılacak hizmetler konusunda hemşehrilerimizle gayet güzel ve verimli bir toplantı yaptık. Belediyemizden istenen talep ve çalışmalarımızı programımıza aldık. Daha güzel bir Yeşilyurt için ortak akıl ve iş birliğiyle, gönül birliğiyle hep beraber çalışacağız. Bizleri güler yüzleri ile karşılayan hemşehrilerimize teşekkür ederim. Her zaman vatandaşlarımızın yanında ve hizmetindeyiz.” şeklinde konuştu.
Gündem, 10 Eylul 2024 19:56
Yorumlar (0)
YKS’ye Son Düzlükte Yeşilyurt Belediyesi’nden Öğrencilere Eğitim Desteği
Turizm Dünyası EMITT’te Buluştu: Fuar 5–7 Şubat’ta Büyük İlgi Gördü
Başkan Er’den 6 Şubat Mesajı: “Bu Acı, Milletimizin Vicdanında Yaşıyor.
Akçadağ’da İki Otomobil Çarpıştı: 4 Yaralı
Depremde Ayakta Kalması Gereken Yapılar Neden Yıkıldı?
Unutmadık” Demek Yetmez: Asıl Mesele Unutmamak Değil, Tekrar Etmemektir
Depremin Sessiz Kahramanları: Malatya Mezarlıklar Müdürlüğü
Deprem Şehitlerini Anan Başkan Geçit: “Acımız İlk Günkü Gibi Taze
Ağbaba: “6 Şubat, Milletimizin Yüreğinde Açılan Derin Bir Yaradır”
Başkan Er Deprem Şehitlerini Andı: “Bu Acı Unutulmaz, Bu Hesap Kapanmaz
Erzincan Kemah’ta Peş Peşe Depremler: Bölge Korku Dolu Anlar Yaşadı
Malatya’da Zehir Tacirlerine Darbe: 9 Sokak Satıcısı Yakalandı
Aspuzu Caddesi’nde Sulama Kanalına Düşen Otomobilde Yaralanmalı Kaza
Yeşilyurt’ta Şüpheli Ölüm Olayı: Bir Kişi Hayatını Kaybetti
Başkan Geçit, Asrın Felaketinin Toplumda Açtığı Derin Yaralara Dikkat Çekti
Malatya Bizim Evimiz”: Ekmeğine ve Şehrine Sahip Çıkan Duruş
Türkiye–Mısır İş Forumu’nda Malatya Rüzgârı: Sadıkoğlu Katılım Sağladı.
6 Şubat’ta Sahadaydılar: Malatya Ülkü Ocakları Milletin Yanında
Depremin Üzerinden Yıllar Geçti, Malatya Hâlâ Aynı Sorularla Baş Başa
6 Şubat’ın 3. Yılında Başkan Er’den Duygu Yüklü Mesaj
Ulaşımı Rahatlatacak Proje: Başkan Er Alternatif Yolu Açıkladı
Battalgazi’de Sevindiren Haber: Kayıp Çocuk Bulundu
Vali Seddar Yavuz’un 6 Şubat Depremleri Yıl Dönümü Mesajı
Malatya’da Konteyner Yangını Korkuttu: Can Kaybı Yok
Deprem Sonrası Malatya’nın Enerji Altyapısına 3,5 Milyar TL’lik Dev Yatırım
Deprem Senesi Malatya: Enkaz Altında Kalan Hayatlar, Yarım Kalan Umutlar
BAŞKAN GEÇİT, MECLİS’TE KONUŞTU: “6 ŞUBAT’IN ACISI VE KAYIPLARIMIZ HÂLÂ YÜREĞİMİZDE”
Battalgazi’de Kanalboyu ve Orduzu Temizlikle Yenileniyor
Eğitime Destek Mesajı: Başkan Sami Er Barguzu Ortaokulu’nu Ziyaret Etti
Vali Seddar Yavuz Yenilenen Acil Servis Açılışına Katıldı
MAGİNDER ve Hekimhan Muhtarlar Derneği Güçlerini Birleştirdi
Battalgazi’de Korkutan Kaza: Araçta Sıkışan Vatandaşı İtfaiye Kurtardı
Trafikte Akrobasiye Son: Motosikletler Men Edildi, Ehliyetlere El Konuldu
Battalgazi Belediyesi Meclisi Şubat Ayı Toplantısında Önemli Kararlar Aldı
Kadın Eli Değen Yeşilyurt’ta Üretim Bereketleniyor
Muhtarlar Bağımlılıkla Mücadele Konusunda Bilgilendirildi
Öğrenci Güvenliği İçin Okul Çevrelerinde Trafik Denetimleri Devam Ediyor
Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Çalışmaları Başkan Er’den Tam Not Aldı
Yeşilyurt’ta Trafik Kazası: 5 Kişi Yaralandı
