Başkan Taşkın: "Aşağı Kanalboyu, Malatya’nın Yeni Ticaret Merkezi Olacak"
Gündem, 24 Eylul 2024 17:27
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Söğütlü Cami inşaatı nedeniyle Emekliler Parkı'ndan Aşağı Kanalboyu’na taşınan esnafları ziyaret ederek, bölgenin önümüzdeki bir buçuk yıl boyunca Malatya’nın en canlı ticaret merkezi olacağını vurguladı.
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Emekliler Parkı'ndaki esnafların, Söğütlü Cami temelinin atılacak olması nedeniyle geçici olarak Kanalboyu’na taşınmasının ardından bölgeyi ziyaret etti. Yeni iş yerlerine yerleşen esnafları tek tek gezen Başkan Taşkın, esnafların taleplerini dinleyerek, Aşağı Kanalboyu’nun önümüzdeki bir buçuk yıl boyunca Malatya’nın en canlı ticaret merkezi olacağını söyledi.
Başkan Taşkın, yaptığı açıklamada Kanalboyu’nun araç trafiğine kapatıldığını ve vatandaşların daha güvenli ve konforlu alışveriş yapabilmesi için bölgeye yağmur ve güneşten koruyacak modern düzenlemeler yapılacağını belirtti. "Yıkımın, tozun, toprağın olmadığı, modern bir çarşı oluşturacağız. Hemşehrilerimizin güven içinde alışveriş yapabilecekleri, esnafımızın da huzurla ticaretini sürdürebileceği bir ortam sağlayacağız." diyen Taşkın, yeni çarşı projesinin bölgenin ticari canlılığını artıracağını vurguladı.
Başkan Taşkın: ‘’Önceliğimiz Ticaretin Canlanması’’
Esnafa hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Taşkın, Battalgazi Belediyesi olarak hem Malatya'da hem de Ankara’da çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. “Biz her zaman sahada olacağız; bir ayağımız sahada, bir ayağımız Ankara’da. Amacımız, ticaretin yeniden canlanması ve vatandaşlarımızın alışverişlerini güvenle yapabilmesidir.” dedi. Esnaflarla yaptığı görüşmelerde halkın taleplerine hızlı çözümler üreteceklerini söyleyen Başkan Taşkın, bölgenin Malatya’nın yeni ticaret merkezi haline geleceğini belirterek;"Önceliğimiz, vatandaşlarımızın ve esnafımızın refahını artıracak projeleri hayata geçirmektir. Bu çarşının, Battalgazi esnafı ve tüm Malatya halkı için hayırlı olmasını diliyorum." İfadelerini kullandı. Taşkın, belediye ekiplerinin alanda düzenli denetimler yapacağını ve esnafla iletişimi sürekli tutarak sorunlara hızlıca müdahale edileceğini de belirtti.
Kanalboyu esnafı, Başkan Taşkın’a teşekkür ederek belediyenin sağladığı imkânlardan duydukları memnuniyeti ifade etti. Vatandaşlar ise yapılacak düzenlemelerin bölgeyi alışveriş açısından daha cazip hale getireceğine inandıklarını belirttiler.
Gündem, 24 Eylul 2024 17:27
Yorumlar (0)
PÜTÜRGE’DE KAYALIKLARDAN DÜŞEN 80 YAŞINDAKİ KADIN KURTARILDI.
Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma İçin Yeni Adımlar Atıyor.
Yıldız: Adalet ve Demokrasi İçin Mücadelemiz Sürecek.
Başkan Sami Er: “Malatya’yı Yeniden Ayağa Kaldırıyoruz.
Battalgazi Belediyesi’nden Trafiği Rahatlatacak Düzenleme.
Malatya’da Fuhuş Operasyonu: 4 Şüpheli Gözaltında, 8 Masaj Salonu Mühürlendi.
Göz Vakfı’nda Tarih ve Kültür Buluşması: Filateli Sergisi Büyük İlgi Gördü.
Kılıç: Çiftçi Üretimden Kopma Noktasına Geldi.
Başkan Er’den Yeşilyurtspor’a Destek Ziyareti.
Yunus Timlerinden Malatya’da Güvenlik Denetimi.
Polis Hırsızlık Şüphelisini Kıskıvrak Yakaladı.
Büyükşehir Meclisinde Başkan Er’den Hizmet ve Yatırım Vurgusu.
Fırat EDAŞ 2025 Performans Şampiyonlarını Belirledi.
Ağbaba’dan Çok Sert Tepki: ‘Mafya Düzeni Gibi!.
Akpınar’da Yaya Trafiğine Neşter: Yeni Düzenleme Hayata Geçiyor
Barguzu Caddesi’nde Şantiye Alarmı: 3 Konteyner Kullanılamaz Hale Geldi.
Malatya’da Zehir Tacirlerine Darbe: 10 Şüpheli Gözaltında.
Malatya’da Zehir Tacirlerine Darbe: 3 Torbacı Tutuklandı.
MABESEM’in Anneler Günü Tiyatro Gösterisi Büyük Beğeni Topladı.
Kalbimin En Güzel Şiiri Annem” Yarışmasının Ödül Töreninde Duygu Dolu Anlar Yaşandı.
Başkan Taşkın’dan Çarşıbaşı Projesi İçin Detaylı İnceleme.
Gençlere Umut Olacak Proje: Malatya TSO’dan Eğitim Hamlesi.
Üretime Destek Sürüyor: Büyükşehir 20 Bin Fideyi Ücretsiz Dağıttı.
Kuyuönü Mahallesi’nde İki Otomobil Çarpıştı: 3 Kişi Yaralandı.
Cemal Gürsel Mahallesi’nde Anneler Günü Renkli Görüntülere Sahne Oldu.
Ankara’da Final Heyecanına Büyük Destek: Taraftarlara 4 Otobüs Tahsis Edildi.
Pütürge Gençlik Merkezi Tanzanya Zanzibar’da Gönül Köprüsü Kurdu.
Engelleri Sevgiyle Aşacağız.
İZDO Öğrenci Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleşti.
Glutensiz Kafe ile Sağlıklı ve Güvenli Beslenme Mümkün.
Başkan Sami Er’den Annelere Vefa Örneği.
Hareketsizlik Ağrıyı Artırıyor Duruş Bozukluklarını Tetikliyor.
Yeşilyurt’ta Teknoloji Rüzgârı: Gençler Zirvede Buluştu.
Battalgazi’de Teşkilat Mesaisi: Mahalle Başkanlarıyla Kritik Toplantı.
Akçadağ’da Tartışma Yaratan Görüntü: Başkan’a Teşekkür Panosu Çöpe Atıldı.
Malatya’da Genç Kadına Pompalı Tüfekli Saldırı: Hayatını Kaybetti
Yeşilyurt’ta Gece Yarısı Depremi: Kısa Süreli Panik Yaşandı.
Direkten Düşen Şahıs Hayatını Kaybetti.
Anne Sevgisi Dünyanın En Güçlü Bağıdır” Başkan Er’den Anlamlı Kutlama.
