İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan Başkan Er'e Ziyaret
Gündem, 25 Eylul 2024 23:00
Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, İtfaiye Teşkilatı'nın 310'uncu kuruluş yıldönümü ve İtfaiye Haftası nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i makamında ziyaret etti. Başkan Er ziyarette, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı’nın İtfaiye Haftası’nı kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.
İtfaiye Teşkilatı'nın kuruluşunun 310'uncu kuruluş yıldönümünü ve İtfaiye Haftasını kutlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “İtfaiye Teşkilatımızın, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için üstlendiği rol çok önemli ve kritik. Kendi hayatlarını ortaya koyarak icra ettikleri görevlerde göstermiş oldukları gayret ve başarı her türlü takdire şayan. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatımız Türkiye’de örnek bir itfaiye teşkilatı konumundadır. İtfaiyecilerimiz, sadece yangınlara müdahale etmekle kalmıyor, aynı zamanda doğal afetlerde de ön saflarda mücadele ediyorlar. 6 Şubat'ta yaşanan büyük depremlerde, Malatya itfaiyesi, enkaz altındaki vatandaşlarımızı kurtarmak, güvenliği sağlamak ve arama kurtarma çalışmalarında koordinasyonu sağlamak için canla başla çalıştı. Bu fedakarca çalışmalar, onların ne denli büyük bir sorumluluk taşıdıklarının en somut göstergesidir. Bu anlamda arkadaşlarımıza her zaman minnettarız. Şu hususu da özellikle belirtmek isterim ki; her hikâyenin bir görünen bir de görünmeyen kahramanları vardır. Pelerinsiz Kahramanlarımız olan İtfaiyecilerimizin arkasında dağ gibi duran, sabırlarıyla, metanetleriyle, dualarıyla onlara destek veren ailelerimize de hasseten şükranlarımı sunmak istiyorum. Onlar da bizim kahramanlarımız” ifadelerini kullandı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er konuşmasının devamında, “İtfaiye Daire Başkanlığımızda görevli çalışma arkadaşlarımız 2024 yılının ilk 9 ayında 4 binin üzerinde olaya müdahale etti. Teşkilatımızın yangınlar başta olmak üzere, olaylara zamanında ve doğru bir şekilde müdahale etmeleri için teşkilatımızın teknolojik donanımına ve personel eğitimine büyük önem veriyoruz. İtfaiye Teşkilatımızın daha da güçlenmesi ve her türlü acil durumda halkımızın yanında olabilmesi için gerekli tüm desteği sağlamaya devam edeceğiz. İtfaiye haftası münasebetiyle başta görevi başında hayatını kaybeden şehitlerimizi ve itfaiyeciliğe emek veren tüm geçmiş personelimizden vefat edenleri rahmetle anıyorum. Ayrıca tüm İtfaiye Teşkilatlarımıza da çalışma hayatlarında muvaffakiyetler diliyorum” dedi.
Gündem, 25 Eylul 2024 23:00
Yorumlar (0)

Ekrem İmamoğlu’na Malatya’da büyük destek

Battalgazi Belediyesi’nden Enerjide Tam Bağımsızlık Hedefi

Battalgazi İlçemiz Hidayet Mahallesi Bıçaklı Yaralama

Sadıkoğlu: “Faizsiz ve uzun vadeli kredi desteğine ihtiyaç var”

MAGİNDER’DEN BİRLİK VE BERABERLİK İFTARI:

Şehitleri Anma Günü Çanakkale Deniz Zaferi’nin 110. Yılı ve Aziz Şehitlerimiz İlimizde Saygıyla Anıldı

Vali Seddar Yavuz, Engelli, Yaşlı ve Ekonomik Yoksunluk İçinde Bulunan Aileleri Ziyaret Etti

KAYISIDA MONİLYA HASTALIĞI UYARISI

Çağdaş Gazeteciler Derneği Malatya Şubesi Genel Kurulunu Tamamladı

İl Başkanı Bakan: “Birlikteliği sözde değil, özde sağlayacağız”

Çanakkale İçin Demokrasi Yaşatılmalı

YILDIZ’DAN ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLAMASI

Vali Seddar Yavuz, Önem Projesi Kapsamında Çocuklarla İftar Programında Bir Araya Geldi

Tarih Bizi Çağırıyor: Çanakkale Ruhu, Cumhuriyet’in Temelidir!"

ORUCUN MANEVİ HAYATIMIZA KATKILARI

Asayiş ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Anma Mesajı

Vali Seddar Yavuz’un 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası Mesajı

ÇANAKKALE ZAFERİ MEDENİYET YÜRÜYÜŞÜMÜZÜN İLHAM KAYNAĞIDIR

BAŞKAN GEÇİT, “KİRACILAR İÇİN 15 BİN KONUT İNŞA EDİLECEK”

İl Başkanı Bakan’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Masa Tenisi Bölge Şampiyonası MALATYA ‘da Tamamlandı.

Malatya'nın Akçadağ ilçesi Ören Mahallesi’nde Ölümlü Trafik Kazası

Vali Seddar Yavuz, MİAD Tarafından Düzenlenen İftar Programına Katıldı

Özal Mahallesi Havaalanı Yolu Üzerinde Trafik Kazası

Battalgazi İlçemiz Şifa Mahallesi'nde Silahlı Kavga

AĞBABA, MALATYA’NIN TÜM RENKLERİNİ İFTARDA BULUŞTURDU

TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİNDE DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Vali Seddar Yavuz, İlimizde Düzenlenen İftar Programlarına Katıldı

İlimizde Meydana Gelen Trafik Kazası

BAŞKAN GEÇİT, “SIFIR ATIK ANLAYIŞINI YAYGINLAŞTIRMAK TEMEL GÖREVLERİMİZ ARASINDA”

Başkan Kılıç : LGBT ,Ahlaki Yapımıza Atılmış Atom Bombasıdır

ECDAT YADİGARI ESERLER AYAĞA KALDIRILIYOR

Başkan Ali Bakan: “Yıl sonuna kadar Malatya’mızın kalbi tekrar atmaya başlayacak”

Darende ve Malatya'nın Tanıtımını Dünyaya Açmak...

BATTALGAZİ’DE KONFORLU ULAŞIM İÇİN ASFALT ÇALIŞMASI

İftar Programında Meclis Üyeleri İle Bir Araya Gelen Başkan Er,

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ MART AYI II. BİRLEŞİMİ YAPILDI

MAGİNDER’den 14 Mart Tıp Bayramı Ziyareti
