EĞİTİMCİ-YAZAR GÖKHAN MÜFTÜOĞLU’DAN SINAV KAZANMA TAKTİKLERİ!
Eğitim, 03 Ekim 2024 17:04
Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organizasyonu yapılan, Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu’nun konuşması olarak katıldığı ‘Sınav Kazandıran Taktikler’ Seminerine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Türkiye genelinde ‘Gri Koç’ olarak bilinen, seminer ve konferansları büyük ilgi gören Gökhan Müftüoğlu, keyifli geçen söyleşide öğrencilere etkili ve verimli ders çalışma konularında önemli bilgiler aktardı.
Yeşilyurt’u yeniden inşa etme noktasında her alanda aktif ve dinamik bir çalışma yürüten Prof. Dr. İlhan Geçit Başkanlığındaki Yeşilyurt Belediyesi, çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerle her yaştan vatandaşın sosyal hayatına güzel ve kalıcı dokunuşlarda bulunuyor.
Geçen sene yaşanan depremin ardından özellikle çocuk ve gençlerin eğitim hayatlarına katkı sunacak organizasyon, etkinlik ve hizmetlere daha fazla ağırlık veren Yeşilyurt Belediyesi, konferansları, yayınları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sadece sınav dönemindeki gençlerin değil her yaştan insanın büyük bir beğeniyle takip ettiği Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu’nu, Malatya’lı öğrencilerle buluşturdu. Kongre ve Kültür Merkezi Kemal Sunal Salonunda gerçekleştirilen seminere gençler adeta akın etti.
Salon Tıklım Tıklım Doldu
Salonun tıklım tıklım dolduğu seminere konuşmacı olarak katılan Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu, sınavlara hazırlık süreci, stresle baş etme yöntemleri, zamanın verimli değerlendirilmesi ve etkili çalışma yöntemleri gibi pek çok konuya ilişkin öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Gökhan Müftüoğlu’nun etkileyici sunumu eşliğinde anlattığı başarı, motivasyon ve odak oluşturmaya dair konular katılımcılar tarafından dikkatlice takip edildi.
Gençlerden İlhan Geçit Başkana Teşekkürler
Yaklaşık iki saat süren etkinlikte Müftüoğlu, gençlerin sorularını da yanıtladı. Seminerin son derece faydalı olduğunu belirten gençler, düzenlenen etkinlik için Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’e teşekkür etti.
“Başarının Anahtarı Disiplinli ve Planlı Çalışmadır”
Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu’na yaptığı sunumdan dolayı teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, sınavlardaki başarının anahtarının disiplinli, planlı ve özverili çalışma olduğunu söyledi.
Konuşmasında öğrencilere tavsiyelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Sizler bizim geleceğimiz ve umudumuzsunuz. Derslerinizde ve gireceğiniz sınavlarda başarılı olmanız için her türlü desteği veriyoruz. Seçim vaatlerimizden olan ücretsiz YKS ve LGS kurslarımızı geçen hafta itibariyle başlattık. Sizlerin daha iyi şartlarda eğitim alabilmeniz ve başarılarınıza yeni başarılar ekleyebilmeniz için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hazırlık sürecinde olduğunuz sınavlar öncesinde hem moral ve motivasyonunuzu artırmak hem de sınavlara hazırlanırken dikkat etmeniz gereken önemli konu başlıklarını anlatması için bu alanda etkili ve verimli çalışmalar yapan Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu’nu sizlerle buluşturuyoruz. Sınavlarda başarılı olmanın en önemli anahtarı planlı, sistemli ve özverili çalışmaktadır. Emek vermeden, çalışmadan, disiplinli bir çalışma yöntemi belirlemeden hayallerinize ulaşamazsınız. Tıp Fakültesine sınavlarına girerken bende aynı heyecanı yaşadım. Belirlediğim hedefe ulaşmak için çok çalıştım, çok emek verdim, umutlarımı hep diri tuttum, başaracağıma hep inandım, gece gündüz demeden sınavlara hazırlandım. Sizlere en önemli tavsiyem; inandığınız yolda kararlıkla yürüyün, asla umutsuz olmayın, zamanınızı etkili ve verimli kullanın, kendinize inanın ve çalışmaktan asla geri kalmayın. Çalışan, emek veren, mücadele eden insan asla kaybetmez. Başarının anahtarı planlı ve sistemli çalışmaktır. Derslerinizde ve sınavlarınızda hepinize başarılar diliyorum. “ diye konuştu.
Eğitim, 03 Ekim 2024 17:04
Yorumlar (0)
Yeşilyurt Belediyesi’nden Melekbaba Gençlerine ÖNEM’li Etkinlik
AK Parti Kadın Kolları Mahalle Başkanları Toplantısına Başkan Taşkın Katıldı
Orduzu Mahallesi’nde Ev Yangını Paniğe Neden Oldu
Ağbaba, Adli Tıp Bölge Başkanlığı’nı Gündeme Taşıdı
Hacı Mehmet Karagözlü Tefsirli Yatılı Hafızlık Akademisinin Temeli Atıldı
Battalgazi Şire Pazarı’nda Silahlı Kavga Paniği: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheli Gözaltında
GENÇ GİRİŞİMCİLER NE YAPTI, NE YAPAMADI? SORMAK SUÇ MU?
Akçadağ Belediyesi’nden Öğrencilere Anlamlı Dokunuş
Erken Çocuk Bakımında Alarm: TODAM’dan Türkiye’ye Bütüncül Reform Çağrısı
Yeşilyurt’un Enerji Altyapısı Fırat EDAŞ Yatırımıyla Güçleniyor
HomeSasalı Hatıra Ormanında Fidanlar Toprakla Buluştu
Büyükşehir Personelleri Eğitim Programında Buluştu
Tecrübe ve Vefa: Başkan Taşkın Eski Malatya Muhtarlarını Ağırladı
Deprem Bölgesinde Mücbir Sebep Tartışması: Süre Uzatımı Beklentisi Karşılıksız Kaldı
MALATYA’NIN HAFIZASI CELAL YALVAÇ’A VEFA
Darende’de Şüpheli Ölüm Olayı: 16 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti
Doğaya Nefes Aldıran Çalışma: Pınarbaşı Göleti’nde Battalgazi Belediyesi İmzası
Başkan Geçit’ten Kültürel Hafızaya Dokunuş: ‘Bir Değer Bir Ömür’ ve ‘Yaşayan Miras’
Yeşilyurt’ta Gençlere Çağrı: Genç Meclis 2026 Dönemi İçin Üye Alımına Başladı
Başkan Er: “Türkiye Kendi Coğrafyasında ve Dünyada Söz Sahibi
Malatya’da Uyuşturucu Operasyonu: Binlerce Hap Ele Geçirildi, 4 Şüpheli Gözaltında
Kaçakçılık Operasyonu: Tarihi Eserler ve Binlerce Kaçak Ürün Ele Geçirildi
Bir Asrın Hafızası Gün Yüzüne Çıktı: MTSO’dan Malatya’ya Kalıcı Bir Eser
Malatya Ekonomisinin Can Damarı Şire Pazarı Tehlikede
Yeşilyurt Belediyesi, Dayanışma Ruhu İçin Kararlı Adım Attı
Battalgazi Çöşnük Mahallesi’nde İş Kazası: 1 İşçi Ağır Yaralandı
Battalgazi’de Kesici Aletli Yaralama: 1 Şüpheli Gözaltında
Malatya’da “Huzur 44” Uygulaması: 13 İlçede Eş Zamanlı Denetim
“Maldia Ortak Akıl İrade Derneği”: Ortak Akıl Nerede, İrade Kimde?
Narkotik Operasyonu: Kokain ve Tarihi Sikkeler Ele Geçirildi – Şüpheli Tutuklandı
Katarakt Ameliyatı Bunama Riskini Azaltabilir...
Menopozda Vücut Tipiniz Değişiyorsa Dikkat: Obezite Sanılan "Lipödem" Tehlikesi
“Vatandaş Soruyor, Başkanlar Cevaplıyor.
MALATYA’DA SPOR TESİSLERİ İÇİN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
MALATYA’DA RUHSATSIZ SİLAH OPERASYONU: 2 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA
Ziraat Odaları Seçimleri Neden Yapılmıyor?
Erdoğan Zelyurt: “Kalemimiz millet, sözümüz vicdan Bu masa makam değil, halkın duasıdır”
Vali Seddar Yavuz’un Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Mesajı
Hâyırseverlere Özel Gece: Başkan Geçit “Teşekkür Buluşması”na Ev Sahipliği Yaptı
