Başkan Taşkın Göztepe Mahalle Sakinlerini Dinledi
Gündem, 04 Ekim 2024 14:57
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ile birlikte Göztepe Mahallesi’nde düzenlenen “Mahalle Sizin, Söz Sizin” buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi.
Her hafta bir mahallede Cuma namazı sonrasında “Mahalle Sizin, Söz Sizin” programında vatandaşlar buluşan Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, bu hafta da Göztepe Mahalle sakinleriyle Göztepe Camisi’nde bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Namık Gören’in de katıldığı programda Başkan Taşkın, “Toplantılarımız amacı sorunları yerinde dinlemek ve anında müdahale etmek.” dedi.
Başkan Taşkın: “Ben Ve Ekibimiz 7/24 Sahadayız”
Göreve geldikleri günden bu yana her hafta bir mahallede olduklarını ifade eden Başkan Taşkın, “Sizlerin belediye ya da diğer kurumlara gitmesinden ziyade biz sizlere geliyoruz. Sorunların çözümü için bazı yetkililerimizde bize eşlik ediyor. Biz sizleri dinledikten sonra sorunları not alıyoruz ve yine kamu kurum ve kuruluşlarıyla görüşerek sorunlarınızı kısa sürede kavuşturmaya çalışıyoruz. Belediye olarak imkanlarımızı sizler için seferber ediyoruz. Bir taraftan depremin izlerini silmek için gayret ediyoruz diğer taraftan da yapmamız gereken işleri geciktirmeden yerine getiriyor, ilçemize değer katacak projeler hayata geçiriyoruz. Meydana gelen depremden bütün Malatya’mız etkilendi ama Göztepe Mahallemiz bundan daha az etkilendi. Deprem sonrasında olumsuzluk yaşayan vatandaşların sorunlarını ortadan kaldırmak için girişimlerde bulunuyoruz. Tabi ki bizim şuan tek hedefimiz var o da ilimizi ayağa kaldırmak. Çarşı merkezde yapılan çalışmalar, TOKİ konutları, yerinde dönüşüm çalışmaları çok hızlı devam ediyor. Buralar devam ederken de biz de belediye olarak hem çalışmalara destek veriyoruz hem de belediyecilik hizmetlerini aksatmıyoruz. Ben ve ekibimiz 7/24 sahadayız.” İfadelerini kullandı.
Başkan Gören: “Belediyemiz İmkanlarını Seferber Ediyor”
AK Parti İl Başkanı Namık Gören de “Ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Bir yandan Müslüman kardeşlerimizin üzerindeki baskı ve zulümler diğer taraftan yaşandığımız doğal afet zor zamanlar yaşatıyor. Meydana gelen depremde yapı stokumuzun yüzde 30’unu kaybetmiş durumdayız. Yapım ve inşa faaliyetleri sürerken haliyle sorun ve sıkıntılar yaşıyoruz. Ak Parti teşkilatı olarak belediyeleri olarak vatandaşlarımızın yanında ve çözüm üretmek için sürekli istişare halindeyiz. Bugün de sizlerin yanına geldik ve sizler soracaksınız biz cevaplayacağız. İhtiyaçlar sınırsız imkanlar sınırlı. İmkanlarımız dahilinde vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz.” şeklinde konuştu.
AK Parti Battalgazi İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Reşit Reşitoğlu da düzenlenen programdan dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a teşekkür ederken, Göztepe Mahalle Muhtarı Bilal Yerli de iletilen sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına inandıklarını ifade etti. Yapılan konuşmaların ardından mahalle sakinleri de söz alarak sorun ve sıkıntıları dile getirdiler.
Gündem, 04 Ekim 2024 14:57
Yorumlar (0)
Aziz Yiğit’ten Yerinde ve Cesur Çıkış: Yeşilyurtspor’un Genel Kurulu Yeşilyurt’ta Yapılmalı
CHP’DE DOĞANŞEHİR TABLOSU: “GİDEN GİDENE, KALAN KİME?”
Narkotik’ten Sokak Satıcılarına Darbe: 3 Bin 644 Sentetik Ecza Ele Geçirildi
İDDİA: MALATYA’DA BAZI MUHTARLAR VE BELEDİYE PERSONELLERİ SAHADA DEĞİL, BANKAMATİKTE Mİ?
Yeşilyurt Belediyesi’nden Melekbaba Gençlerine ÖNEM’li Etkinlik
AK Parti Kadın Kolları Mahalle Başkanları Toplantısına Başkan Taşkın Katıldı
Orduzu Mahallesi’nde Ev Yangını Paniğe Neden Oldu
Ağbaba, Adli Tıp Bölge Başkanlığı’nı Gündeme Taşıdı
Hacı Mehmet Karagözlü Tefsirli Yatılı Hafızlık Akademisinin Temeli Atıldı
Battalgazi Şire Pazarı’nda Silahlı Kavga Paniği: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheli Gözaltında
GENÇ GİRİŞİMCİLER NE YAPTI, NE YAPAMADI? SORMAK SUÇ MU?
Akçadağ Belediyesi’nden Öğrencilere Anlamlı Dokunuş
Erken Çocuk Bakımında Alarm: TODAM’dan Türkiye’ye Bütüncül Reform Çağrısı
Yeşilyurt’un Enerji Altyapısı Fırat EDAŞ Yatırımıyla Güçleniyor
HomeSasalı Hatıra Ormanında Fidanlar Toprakla Buluştu
Büyükşehir Personelleri Eğitim Programında Buluştu
Tecrübe ve Vefa: Başkan Taşkın Eski Malatya Muhtarlarını Ağırladı
Deprem Bölgesinde Mücbir Sebep Tartışması: Süre Uzatımı Beklentisi Karşılıksız Kaldı
MALATYA’NIN HAFIZASI CELAL YALVAÇ’A VEFA
Darende’de Şüpheli Ölüm Olayı: 16 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti
Doğaya Nefes Aldıran Çalışma: Pınarbaşı Göleti’nde Battalgazi Belediyesi İmzası
Başkan Geçit’ten Kültürel Hafızaya Dokunuş: ‘Bir Değer Bir Ömür’ ve ‘Yaşayan Miras’
Yeşilyurt’ta Gençlere Çağrı: Genç Meclis 2026 Dönemi İçin Üye Alımına Başladı
Başkan Er: “Türkiye Kendi Coğrafyasında ve Dünyada Söz Sahibi
Malatya’da Uyuşturucu Operasyonu: Binlerce Hap Ele Geçirildi, 4 Şüpheli Gözaltında
Kaçakçılık Operasyonu: Tarihi Eserler ve Binlerce Kaçak Ürün Ele Geçirildi
Bir Asrın Hafızası Gün Yüzüne Çıktı: MTSO’dan Malatya’ya Kalıcı Bir Eser
Malatya Ekonomisinin Can Damarı Şire Pazarı Tehlikede
Yeşilyurt Belediyesi, Dayanışma Ruhu İçin Kararlı Adım Attı
Battalgazi Çöşnük Mahallesi’nde İş Kazası: 1 İşçi Ağır Yaralandı
Battalgazi’de Kesici Aletli Yaralama: 1 Şüpheli Gözaltında
Malatya’da “Huzur 44” Uygulaması: 13 İlçede Eş Zamanlı Denetim
“Maldia Ortak Akıl İrade Derneği”: Ortak Akıl Nerede, İrade Kimde?
Narkotik Operasyonu: Kokain ve Tarihi Sikkeler Ele Geçirildi – Şüpheli Tutuklandı
Katarakt Ameliyatı Bunama Riskini Azaltabilir...
Menopozda Vücut Tipiniz Değişiyorsa Dikkat: Obezite Sanılan "Lipödem" Tehlikesi
“Vatandaş Soruyor, Başkanlar Cevaplıyor.
MALATYA’DA SPOR TESİSLERİ İÇİN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
MALATYA’DA RUHSATSIZ SİLAH OPERASYONU: 2 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA
