Ahmet Özköse ; Yeni Malatyaspor’u Düşürmek İçin Değil Ayağa Kaldırmak İçin Adayım
Spor, 10 Ekim 2024 06:19
Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Yeni Malatyaspor’da kötü gidişe dur demek için İş İnsanı Ahmet Özköse Başkanlığa aday oldu.
Yeni Malatyaspor Başkan Adayı Ahmet Özköse, yaklaşık 1 yıldır Yeni Malatyaspor yönetiminde görev aldığını bu zaman zarfı içerisinde kulübün kurumsallıktan ziyade tek adam olarak Adil Gevrek tarafından yönetildiğini gördüm. Eğer ben ve diğer yönetimdeki arkadaşlarımın düşüncesine fikrine başvurulmayacaksa saygı gösterilmeyecekse bizim o yönetimde ne işimiz var. Ben ve diğer yönetimdeki arkadaşlarımız konu mankeni olarak yönetime girmedik. Ne zaman Adil Gevrek Başkana olan bitenle ilgili hesap sormaya başladım beni kulüp içerisinde hedef aldı. Adil Gevrek Başkanın beni hedef alması hiç önemli değil. Çünkü ben bu görevde tüm Malatya’lıların adına oturuyorum. Elbette ki Malatya’lıların hakkını koruyup savunacağım. Bu yüzden hesap vermekten kaçan Başkan Adil Gevrek’i yönetimde olmama rağmen mahkemeye verdim savcılığa suç duyurusunda bulundum.
Yeni Malatyaspor Başkan Adayı Ahmet Özköse, Artık Yeni Malatyaspor’un Kulüp yapısının, tüzük yapısının, yönetim yapısının ve delege yapısının değişme zamanı gelmiştir. Kulüp kötü yönetildiği zaman tüm Malatya’lıların hesap sorabileceği hale gelmelidir. 13 Ekim Pazar günü ben seçimi kazansam da , kazanmasam da bu şehrin taraftarlarının hakkını her platformda savunacağım. Cebinde ki okul harçlığını şehrinin takımını izlemek için bilet alıp gelen tüm öğrenci kardeşlerimizin, sofrasından fedakarlık yapıp Yeni Malatyaspor’a destek vermeye gelen emekli büyüklerimin , Şehrin yükünü kaldıran esnaflarımızın ve gece gündüz kar kış demeden takımlarının arkasında koşan cefakar Yeni Malatyaspor taraftarlarının tabi ki hakkını sonuna kadar koruyacağıma söz veriyorum.
Ahmet Köse ; Şehir olarak tek ortak paydamız olan Yeni Malatyaspor’un alt liglere düşmemesi için son şansımız olan Kongreye tüm Malatya’lıları ve Kongre üyelerini davet ediyorum. Davet ediyorum ki Kongre günü bütün Malatya’lıların, Kongre Üyelerinin ve tüm Basının önünde Hesap vermekten kaçan Adil Gevrek’ten benim gibi Hesap sorsunlar. 13 Ekim Pazar Günü Saat 10.00’da Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda yapılacak olan kongre Malatya’mıza ve Yeni Malatyaspor’umuza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.
Spor, 10 Ekim 2024 06:19
Yorumlar (0)
Eleştiriler İşe Yarıyor: TSO Yönetimi Nihayet Göründü.
Malatya’da Birlik ve Kardeşliğin Adı: Salih Karademir.
“NEBAHAT” ROMANI İÇİN ANLAMLI BULUŞMA
Miniklerden Ramazan Şenliği: Erdem Okulu’ndan Anlamlı Etkinlik
Bir Öğretmeni Kaybetmek: Eğitime Adanmış Bir Ömür Sona Erdi
Başkan Er: “Kadınlar Toplumun En Güçlü Temelidir
İftar Sofrasında Birlik Mesajı: Başkan Er Meclis Üyeleriyle Buluştu
Okul Çevrelerinde Sıkı Denetim: “Güvenli Okul, Güvenli Gelecek” Uygulaması Sürüyor
Çukurdere’de Şüpheli Ölüm: Hurda Toplayan Yaşlı Adam Şantiye Alanında Hayatını Kaybetti
Sadıkoğlu ve Hilal Acı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Güçlü Mesaj.
Fazilet Erdemir’den Kadın Vurgusu: “Malatya Kadını Güçlendikçe Türkiye Güçlenir”
Fedakârlık Hiçe Sayıldı: Akçadağ Odası’nda Skandal Yönetim
TSO’da Tek Kişilik Yönetim: Sadıkoğlu Çalışıyor, Diğerleri Nerede?
İş İnsanı Mustafa Kılınç’tan 8 Mart Mesajı: Deprem Bölgesindeki Kadınların Mücadelesi Takdire Şayan
Kernek Mahallesi’nde Şüpheli Ölüm: Yaşlı Adam Evinde Hayatını Kaybetmiş Halde Bulundu
HİMYAÇ Başkanı Budan’dan 8 Mart Çağrısı: “Kadınlar Güvende Yaşamak İstiyor
Başkan Hasan Ulutaş Sahurda Gençlerle Buluştu: Akçadağ’ın Geleceği Konuşuldu
Malatya’da Zehir Tacirlerine Darbe: 5 Şüpheli Gözaltında
Afetlere Hazırlık Güçleniyor: YAKUT Ekibine AFAD Eğitimi
Kadınlar Günü’nde Duygulandıran Ziyaret: Şehit Yarbay Songül Yakut’un Annesi Yalnız Bırakılmadı
Büyükşehir’in Düzenlediği Voleybol Ligi’nde Kupayı Millî Eğitim Müdürlüğü Kaldırdı
Malatyalılar İlahi Sanatçısı Fadıl Aydın ile Manevi Bir Gece Yaşadı
Başkan Er’den Kadınların Gücüne Vurgu
Kadınlar Günü mü, Vicdan Günü mü?
Kadınlar Günü’nde Mesaj: “Kadınların Gücü Toplumun Gücüdür
Gökhan Gök’ten Yeni Seçilen Oda Başkanlarına Tebrik Ziyareti
Vali Seddar Yavuz: “Kadınlarımız Toplumun En Güçlü Teminatıdır”
Malatya’da Narkotik ve Asayiş Operasyonu: Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi
Vali Yavuz: “Kadınlarımız Toplumun En Değerli Gücüdür
Malatya’da Ayrıştırma Tesisi İçin Önemli Adım: Başkan Er Fransız Heyetle Sahada
Başkan Er’den Malatya’nın Geleceğine Yönelik Büyük Yatırım Girişimi
Yavuz Selim Mahallesi’nde Sorunlar Masada: Başkan Geçit’ten Kalıcı Çözüm Sözü
Yeşilyurt’ta Bıçaklı Kavga: 6 Kişi Gözaltında
Ramazan Yardımlarında Fotoğraf Tartışması: Ağbaba Sahada, Diğer Vekiller Nerede?
Kuluncak’ta Ramazan Kültürü Okullarda Anlatılıyor
Bakanlık harekete geçti: ‘İyileştiren Hastane’ tedavi süresini kısaltıyor
Ramazan’ın Bereketi Battalgazi’de Yetim Çocuklarla Paylaşıldı
Kayısı Üreticilerine Uyarı: İlkbahar İlaçlama Dönemi Başladı
Topsöğüt’te Taziye Evi İçin İlk Adım Atıldı
