Ahmet Özköse ; Yeni Malatyaspor’u Düşürmek İçin Değil Ayağa Kaldırmak İçin Adayım
Spor, 10 Ekim 2024 06:21
Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Yeni Malatyaspor’da kötü gidişe dur demek için İş İnsanı Ahmet Özköse Başkanlığa aday oldu.
Yeni Malatyaspor Başkan Adayı Ahmet Özköse, yaklaşık 1 yıldır Yeni Malatyaspor yönetiminde görev aldığını bu zaman zarfı içerisinde kulübün kurumsallıktan ziyade tek adam olarak Adil Gevrek tarafından yönetildiğini gördüm. Eğer ben ve diğer yönetimdeki arkadaşlarımın düşüncesine fikrine başvurulmayacaksa saygı gösterilmeyecekse bizim o yönetimde ne işimiz var. Ben ve diğer yönetimdeki arkadaşlarımız konu mankeni olarak yönetime girmedik. Ne zaman Adil Gevrek Başkana olan bitenle ilgili hesap sormaya başladım beni kulüp içerisinde hedef aldı. Adil Gevrek Başkanın beni hedef alması hiç önemli değil. Çünkü ben bu görevde tüm Malatya’lıların adına oturuyorum. Elbette ki Malatya’lıların hakkını koruyup savunacağım. Bu yüzden hesap vermekten kaçan Başkan Adil Gevrek’i yönetimde olmama rağmen mahkemeye verdim savcılığa suç duyurusunda bulundum.
Yeni Malatyaspor Başkan Adayı Ahmet Özköse, Artık Yeni Malatyaspor’un Kulüp yapısının, tüzük yapısının, yönetim yapısının ve delege yapısının değişme zamanı gelmiştir. Kulüp kötü yönetildiği zaman tüm Malatya’lıların hesap sorabileceği hale gelmelidir. 13 Ekim Pazar günü ben seçimi kazansam da , kazanmasam da bu şehrin taraftarlarının hakkını her platformda savunacağım. Cebinde ki okul harçlığını şehrinin takımını izlemek için bilet alıp gelen tüm öğrenci kardeşlerimizin, sofrasından fedakarlık yapıp Yeni Malatyaspor’a destek vermeye gelen emekli büyüklerimin , Şehrin yükünü kaldıran esnaflarımızın ve gece gündüz kar kış demeden takımlarının arkasında koşan cefakar Yeni Malatyaspor taraftarlarının tabi ki hakkını sonuna kadar koruyacağıma söz veriyorum.
Ahmet Köse ; Şehir olarak tek ortak paydamız olan Yeni Malatyaspor’un alt liglere düşmemesi için son şansımız olan Kongreye tüm Malatya’lıları ve Kongre üyelerini davet ediyorum. Davet ediyorum ki Kongre günü bütün Malatya’lıların, Kongre Üyelerinin ve tüm Basının önünde Hesap vermekten kaçan Adil Gevrek’ten benim gibi Hesap sorsunlar. 13 Ekim Pazar Günü Saat 10.00’da Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda yapılacak olan kongre Malatya’mıza ve Yeni Malatyaspor’umuza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.
Spor, 10 Ekim 2024 06:21
Yorumlar (0)
Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmez Toprak’tan Anlamlı Paylaşım: Malatya’nın Gururu Oldu
AKÇADAĞ’DA KADIN SİYASETİ NEREDE?
CHP Malatya Kadın Kollarının Çocuk Hakları Günü Etkinliği: Katılım Neden Bu Kadar Azdı?
Engelsiz Yaşam ve Spor Merkezi’nin 2. Etabının Temeli Atıldı
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Glütensiz Yaşamı Destekleyen Yeni Hizmet
U.S. Polo Assn., Moda, Spor ve Dijitalde Dünyanın En Prestijli Ödüllerinin Sahibi Oldu
İZDO VE EBDO, BİLİMSEL KONGREYE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR
Basın Bülteni - Âdil-i Mutlak Hat Eserleri Sergisi Katar’a Taşındı
“Toys “R” Us Türkiye’de: Oyun, Keşif ve Eğlence Bir Arada!”
Deprem Sonrası Eğitim Yatırımlarımız Hızla Sürüyor
1. Fırat EDAŞ’tan Battalgazi’ye 22 Milyon TL’lik Enerji Yatırımı
Battalgazi’de Teşkilat AKademisi: Mahalle Başkanlarına Eğitim ve Sertifika Gururu!a Gururu!
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN NOSTALJİ VE EĞLENCE DOLU KÜLTÜR VE SANAT AKŞAMI!
URALOĞLU, AĞBABA’NIN SORU VE TALEPLERİNİ CEVAP VERDİ
MASKİ YAZIHAN’DA 2025 HEDEFLERİNİ %165 AŞTI:
Battalgazi’de Güvenliği Tehlikeye Sokan Taksirli Olay Mahallede Endişe Yarattı
Akçadağ’da Herkes Yönetiyor, Ama Kimse Bir Şey Yapmıyor
HEPİMİZİN EMANETİ OLAN ÇOCUKLARI KORUMAK ORTAK SORUMLULUĞUMUZ”
İş Dünyasında 'Enflasyon Düzeltmesi' Tartışması Sürüyor
MHP İl Başkanı Gök: “Türkiye’nin Huzuru Bizim Önceliğimiz”
Battalgazi’de Korkutan Yangın: Konteyner İş Yeri Alevlere Teslim Oldu
Yeşilyurt Belediyesi, Son Kullanım Tarihi Geçmiş Ürünlere Karşı Denetimleri Sıklaştırdı
MAGİNDER İnönü Üniversitesi TTO, Türkiye’ye Model Olacak İş Birliğine Başlıyor
Deprem Sonrası İnşa Edilen 714 İş Yeri İçin Kritik Süreç: Hak Sahiplerine Önemli Duyuru
Hazır Beton Endeksi Ekim Ayı Raporu Açıklandı!
BAŞKAN TAŞKIN, TAMAMLANAN PROJELERİ TEŞKİLATLA İNCELEDİ
Unutulmaz Bir Gece: Havlucu Memed Anlatacak, Lütfü Acıbucu Söyleyecek!”
Evde Sağlık Bir Lüks Değil, İhtiyaç!
BAŞKAN GEÇİT: “RESTORASYON PROJELERİ ÇIRMIHTI’YA YENİ BİR ÇEHRE KAZANDIRIYOR
Uygulama Noktasında Narkotik Darbesi: Şahıs ve Araçtan Uyuşturucu Çıktı
Deprem Bölgesinde Başlayan Umut Yolculuğu" -
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTILARININ II. BERLEŞİMİ YAPILDI
Yıldız’dan Sert Uyarı: “Bu Yanlıştan Geri Dönülmezse Sorun Büyür”
Tüvtürk Kavşağında Meydana Gelen Kaza Panik Yarattı
Beylerderesi Viyadüğü Üzerinde Zincirleme Trafik Kazası
Duygusal Manipülasyonlar Öz Saygıyı Yok Ediyor
BATTALGAZİ’DE ARA TATİL ÇOCUK ŞENLİKLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
AĞBABA; “MALATYA’DA AFAD’IN KENDİ BİNASI YOK”
İstanbul’da Kuluncak Rüzgarı: MAKULDER Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi
