BAŞKAN ÇINAR, RAHMETLİ MERCEDES KADİR’İN AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR
Malatya, 05 Şubat 2021 00:152020 yılı Nisan ayında hayatını kaybeden Malatya’nın renkli simalarından (Mercedes Kadir) lakaplı Fatih Kaydı’nın ailesini ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Malatya’nın ortak bir değeri olan, halkımızın her daim sahiplendiği, sadece Malatya’mızda değil Türkiye ve dünya çapında bilinen ve tanınan Mercedes Kadir lakaplı Fatih Kaydı’nın ailesine gerekli yardımları yapıyoruz.” diye konuştu.
“O, Bizim Gülen Yüzümüz, Sokaklarımızın Rengiydi”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Alparslan Tokgöz ve Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit ile birlikte, Mercedes Kadir lakaplı rahmetli Fatih Kaydı’nın ailesini ziyaret etti.
Kaydı ailesinin tüm fertlerinin taleplerini dinleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yanında getirdiği hediyeleri takdim etti.
Malatya’nın renkli simalarından olan rahmetli Mercedes Kadir’i büyük bir özlemle yad ettiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Fatih Kaydı’nın ailesine gerekli yardımların belli bir program halinde devam ettiğini söyledi.
Mercedes Kadir’in sadece Malatya’da değil Türkiye ve Dünya çapında tanınan ve bilinen renkli bir isim olduğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Geçtiğimiz yıl Nisan ayında solumun yetmezliğinden dolayı hayatını kaybeden (Mercedes Kadir) lakaplı Fatih Kaydı’ya bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve dostlarına başsağlığı diliyorum. Malatya’lıların yanı sıra kentimizi ziyaret edenlerin büyük bir ilgi gösterdikleri Mercedes Kadirimizi kaybetmiş olmanın derin bir hüznünü yaşamaktayız. O, bizim gülen yüzümüz, sokaklarımızın rengi ve ahengiydi. Mercedes Kadir’in vefatından sonra sokaklarımız açıkçası öksüz kaldı. Fatih kardeşimizle caddelerimiz ve sokaklarımız daha renkli ve hareketliydi. O’nun eksikliği gerçekten fazlasıyla hissediliyor.Rabbim, mekanını cennet eylesin. Yeşilyurt Belediyesi olarak ta ihtiyaç sahibi tüm hemşerilerimize olduğu gibi Mercedes Kadir kardeşimizin aile fertlerine Sosyal Yardım İşler Müdürlüğümüz aracılığıyla tüm yardımları yapıyoruz. Bugünde aile fertlerini ziyaret ettik, taleplerini dinledik, arkadaşlarımıza gerekli talimatları verdim, her türlü ihtiyaçları karşılanmaya devam edecektir. Mercedes Kadir’in ailesi bize emanettir.Fatih kardeşimizin ailesiyle yakından ilgilenen, yardımların ulaşmasında ekiplerimize yardımcı olan Mahalle Muhtarımız Ali Yiğit ile mahalle sakinlerine de teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.
Malatya, 05 Şubat 2021 00:15
Yorumlar (0)
Sevgi, Sabır ve Mücadele: Zamana Karşı Bir Anne-Baba Hikayesi.
Erdoğan Zelyurt Sahada, Peki İlçe Başkanları Nerede? Anahtar Parti’de Gözler Teşkilatlara Çevrildi.
Malatya’da Gururlandıran Tablo: Başarı ve Birlik Mesajı.
Başkan Taşkın: “Şehitlerimizin Emaneti, Gazilerimizin Onuru Baş Tacımızdır.
Ağbaba Ateş Püskürdü: “Ortaya Atılan İddiaları Kanıtlasınlar.
Malatya’da Siyasi Bir Dönem Sona Erdi: Millet Partisi Teşkilatı Kapatıldı.
Binlerce Öğrenciye Çevre Eğitimi: Yeşilyurt Belediyesi’nden Örnek Proje.
Ne Yapsanız Geçmeyen O Yorgunluğun Sebebi Bulundu: Evdeki "Gizli" Pandemi!.
Fahri Nalbant Karakucak Güreşleri, Sporseverleri Yeşilyurt’ta Buluşturacak.
Aileye Yönelik Karalama Kampanyasına Tepki.
Başkan Er Çarşı Merkezinde Devam Eden Çalışmaları Denetledi.
Başkan Er, Malatya’daki Değişimi Anlattı: “Yeni Bir Şehir İnşa Ettik.
Battalgazi’de Halkla Birebir İletişim: “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor.
Başkan Taşkın’dan Prof. Dr. Sezai Yılmaz’a Vefa ve İstişare Ziyareti.
MASKİ’den Ören Mahallesi’nde İçme Suyu Hattına Güçlü Dokunuş.
Yaz Akşamları Yeşilyurt’ta Müzik, Eğlence ve Coşkuyla Başladı.
Üreticinin Alın Teri Yarışmayla Taçlanacak: Yeşilyurt’ta Kiraz Heyecanı.
Anabilim’de Kültür ve Sanatla Taçlanan Muhteşem Final.
Akpınar Çarşısı’nda Temizlik ve Düzenleme Çalışmaları Sürüyor.
Turgut Özal Gençlik Merkezi Yıl Sonu Finaline Hazır.
Malatya 2. Amatör’de Büyük Sevinç: Üst Lige Çıkan Takımlar Netleşti
Zehir Tacirlerine Darbe: 7 Sokak Satıcısı Tutuklandı.
Malatya Büyükşehir Belediye Ampute Futbol Takımı, Türkiye Kupası’nda Tarih Yazdı: 3’üncü Oldu.
Mahmut Edebali: “Birlikte Güçlüyüz, Dayanışmayla Başaracağız.
Milletvekili Ölmeztoprak: “Babalık, Sevgi ve Sorumluluğun En Güçlü Temsilidir.
Gençler Üretti, Projeler Tamamlandı.
Vali Yavuz, Babalar Günü Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Çarmuzuluların Taleplerini Dinledi.
İbrahim Gök: “Muharrem Ayı, Kardeşlik Ruhunu Güçlendiren Mübarek Bir Dönemdir.
Bel Ağrısında Erken Tanı, Tedavi Başarısını Artırıyor...
Yeşilyurt Belediyesi’nden Babalar Günü’nde Gönüllere Dokunan Jest.
İzmir Diş Hekimleri Odası'ndan "DUS puanı" Tepkisi.
Kuralsız Çalışmaya Geçit Yok: İnşaat Firmasına Ceza Kesildi.
Battalgazi Belediyesi Yaz Okuluyla Gençleri Geleceğe Hazırlıyor.
Battalgazi Belediyesi Camii Projesini Tamamladı.
Malatya’da Huzur 44 Denetimi: 13 İlçede Eş Zamanlı Uygulama.
Başkan Er: “Gençlerimiz İçin Modern ve Konforlu Bir Kütüphane Oluşturduk.
Vatandaşların Hizmetine Sunulan Hacı Mehmet Turgut Camii İbadete Açıldı.
Malatya’dan Vicdanlara Seslenen Çağrı: Halil İbrahim'e Umut Olalım.
