Arapgir İlçesini Ziyaret Eden Başkan Er,
Gündem, 22 Ekim 2024 21:55
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve beraberindekiler ilçe ziyaretleri kapsamında Arapgir Kaymakamlığı, Arapgir Belediyesi, Arapgir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığı’nda temaslarda bulunduktan sonra AK Parti Arapgir İlçe Teşkilatının 8. Olağan Kongresine katılım sağladı. Başkan Er kongre sonrasında Arapgir Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Esnaf ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti.
İlk olarak Arapgir Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Başkan Er, Arapgir Kaymakamı Fikri Badioğlu ile ilçede yapılan ve yapılacak olan projelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Daha sonra Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nu ziyaret eden Başkan Er, Büyükşehir Belediyesi olarak Arapgir ilçesine yapılan ve planlanan çalışmalarla alakalı istişarelerde bulundu. Başkan Er, birlik ve beraberlik içerisinde Malatya'nın her noktasına hizmet götürdüklerini söylerek, “Malatya’nın her ilçesi olduğu gibi Arapgir ilçesi de çok önemli bir yerdir. Tarihi, kültürü, coğrafi konumu olarak da önemli bir konumdadır. Bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak ilçemize gerçekleştireceğimiz hizmetlerle güzel işlere imza atacağız. Malatya'mızda hemşerilerimizin refahı için var gücümüzle çalışıyoruz. Çalışmalarımızda en büyük destekçimiz her zaman olduğu gibi güler yüzleriyle, samimiyetleriyle bizleri karşılayan hemşerilerimiz oluyor. Arapgir Belediye Başkanımız Haluk Cömertoğlu ile uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. İlçemizde devam eden çalışmalarla birlikte yapacağımız işlerin değerlendirmesini birlikte yapıyoruz” dedi.
Cömertoğlu, “İlçemize Güzel Hizmetler Gelecektir”
Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ise Başkan Er’in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sami Er’in belediyemize gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten onur duyduk. Biz Arapgir Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyemizle koordineli bir şekilde çalışmalar yürütüyoruz. Sağ olsun Sami Başkanımıza hangi talebimizi ilettiysek, yakinen ilgilendiler. İnanıyorum ki bu dönemde ilçemize güzel hizmetler gelecektir” dedi.
Belediye ziyareti sonrasında Arapgir MHP İlçe Teşkilatını da ziyaret eden Başkan Er, MHP Arapgir İlçe Başkanı Cengiz Koca ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Cumhur ittifakı olarak ülkenin ve Malatya’nın her noktasında durmadan, yorulmadan çalışacaklarını belirten Başkan Er, gerek Malatya’ya gerekse de Arapgir’e güzel yarınlar inşa edeceklerini ifade etti.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Arapgir ziyareti kapsamında AK Parti Arapgir 8. Olağan İlçe Kongresi’ne katıldı. Başkan Er, AK Parti Arapgir İlçe Başkanlığına seçilen Ali Fikri Konukçu ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.
Arapgir İlçe ziyaretinde Başkan Er, Arapgir’deki esnafların durumları hakkında bilgiler almak için Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şenol Sekizsu ile Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Necip Urla ile de bir süre görüştü.
Gündem, 22 Ekim 2024 21:55
Yorumlar (0)
Akçadağ’da Kıraathane Kavgası: Silah ve Bıçaklar Konuştu, 2 Yaralı.
Akçadağ’da Kadın Kolları Tartışması: Siyasette Kadınlar Neden Görünmüyor?
Battalgazi Belediyespor’dan Taraftara Gurur Veren Sonuç.
Vali Yavuz: Malatya’nın Gurur Gününü Hep Birlikte Kutluyoruz.
Genç Yetenekler Malatya’da Bir Bir Ortaya Çıkıyor
Melekbaba Mahallesi’nde Ev Yangını: 3 Kişi Dumandan Etkilendi.
Ağbaba: Malatya’nın Tarihi Gurur Gününü Kutluyorum.
Malatya’da Yeniden Yapılanma ve Gönül Buluşmaları: Ölmeztoprak Sahada.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası Tamamlandı.
Büyükşehir’den Akçadağ’a Konforlu Ulaşım Hamlesi.
Arguvan’da Kurt Saldırısı: Yetiştiricinin Çadırına Giren Kurtlar 40’a Yakın Hayvanı Telef Etti.
Seçim Bitti, Hizmet Başladı: Basri Orhan Esnafla Buluştu.
Yeşilyurtspor Play-Off’ta! Malatya Temsilcisi Kilis Engelini Aştı.
Malatya Master Takımı Manavgat’ta Tarih Yazdı: Namağlup Şampiyonluk.
Play-Off’ta Kazanan Çıkmadı: Arapgirspor ile Hekimhan Girmana Berabere Kaldı.
Yavuz Selim Mahallesi’nde İki Araç Çarpıştı: 4 Kişi Yaralandı.
Fatih Erbakan’dan Akçadağ’a Takdir: Emre Gönültaş Öne Çıktı.
Zehir Tacirlerine Ağır Darbe: 7 Sokak Satıcısı Tutuklandı.
Yeşilyurt’ta NARKOALAN-2 Uygulaması: Park ve Mesire Alanlarında Sıkı Denetim.
Yeşilyurt Belediyesi’nden Tarıma Dev Destek: 300 Bin Fide Üreticiyle Buluşacak.
Yeşilyurt’ta Şantiye Faciası: Genç İşçi Hayatını Kaybetti.
Okul Çevrelerinde Güvenlik Seferberliği: Denetimler Aralıksız Sürüyor.
Cemil Çiçek “Özallı Yıllar” Konferansında Tarihe Işık Tutan Konuşma Yaptı
Hazır Beton Endeksi Mart Ayı Raporu Açıklandı!
Malatya Turizmi Masaya Yatırıldı: Başkan Er’den Önemli Mesajlar
Deprem Vurdu, İhmal Yordu: Doğanşehir Çözüm Bekliyor.
Unvan Çok, Üretim Yok: Toplantıdan Toplantıya Koşanlar Malatya’nın Gerçeğini Görüyor mu?
Tarihe Kazınan İsim: Hamit Fendoğlu Unutulmadı.
Devletin Zirvesinden Malatya’ya Mesaj: Cemil Çiçek, Başkan Sami Er ile Buluştu.
Seddar Yavuz: “Turgut Özal’ı Rahmet ve Minnetle Anıyoruz.
Taziye Kültürüne Destek: Battalgazi’de Çalışmalar Sürüyor.
Ağbaba: “Özal’ın Mirası, Hamido’nun Hatırası Yaşıyor”
Bir Sohbet Hayat Kurtarabilir: Ailelere Dijital Uyarı
Malatya Merkezli DEAŞ Operasyonu: 9 Şüpheli Gözaltında.
MAŞTİ Otogarı’nda Zehir Operasyonu: 21 Bin Hap Ele Geçirildi.
AKÇADAĞ’DA TEPKİ ÇIĞ GİBİ: “SİYASET DEĞİL, AİLE SALTANATI!”
Büyükşehir’de Bir Hayal Gerçeğe Dönüştü: Kitapla Taçlandı.
Vefa ve Minnet: Karademir’den Özal’ın Kabrine Ziyaret.
Şiddetle Hayır! Okullar Güvenin ve Umudun Adresi Olmalı.
