BAŞKAN GEÇİT, İKİZCE MAHALLESİNDE TALEPLERİ DİNLEDİ, ÇÖZÜM YOLLARINI ELE ALDI
Gündem, 24 Ekim 2024 15:50
İkizce Mahallesini ziyaret ederek mahalle muhtarı ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “İkizce mahallemizin temel ihtiyaçlarını gidermek, burada yaşayan hemşehrilerimizin sorunlarına kalıcı çözümler getirmek ve mahallemizin yaşam standartını yükseltmek için gereken çalışmaları hemen başlatacağız.” diye konuştu.
‘Herkesin ve herkesimin ihtiyaçlarına duyarlı bir hizmet belediyecilik’ anlayışıyla Yeşilyurt’un dört bir tarafına aynı hizmet kalitesini taşımak için ekibiyle sürekli sahada olup, talepleri yerinde öğrenip yerinde çözümler getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, İkizce mahallesinde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.
İkizce mahallesinin temel ihtiyaçları ve çözüm yollarının ele alındığı toplantıda, iletilen tüm talepleri not alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, vatandaşların isteklerine hızlı bir şekilde cevap vermek için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.
Gösterdikleri misafirperverlik için mahalle muhtarı ile mahalle sakinlerine teşekkürlerini sunan Başkan Geçit, İkizce mahallesinin yaşam seviyesini artıracak yatırımları gerekli planlamaların ardından vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyledi.
Mahalle sakinleriyle verimli ve güzel bir istişare toplantısı yaparak mahallenin temel sorunlarını tüm boyutlarıyla ele aldıklarından bahseden Başkan Geçit, “ Yeşilyurt’u tüm yaşam alanlarıyla birlikte top yekün ayağa kaldırmak ve bugünden geleceğe daha güzel ve daha yaşanabilir bir ilçe emanet etmek için ekibimizle birlikte sürekli sahada ve hemşehrilerimizin emrindeyiz. İkizce Mahallemizde gayet güzel ve verimli bir istişare toplantısı yaptık. Muhtarımız ve mahalle sakinlerimiz taleplerini bire bir aktardılar, bizlerde gerekli notlarımızı aldık. Mahallemizin temel ihtiyaçlarını gidermek, vatandaşlarımızın konforlu ve güzel bir bölgede yaşamasına imkan sunmak için talep edilen hizmetleri en kısa sürede hayata geçireceğiz. Ekiplerimiz planlaması yapılan yatırımları gerçeğe dönüştürmek için saha çalışmalarına hemen başlayacaklar.” diye konuştu.
“Bizim her çalışmamız ve çabamız ilçemizde yaşayan hemşehrilerimize her anlamda konforlu bir yaşam sağlamak içindir.” sözleriyle konuşmasına devam eden Başkan Geçit, “ Şehrimizi ve geleceğimizi her alanda güçlendirmek, daha yaşanabilir ve daha güzel bir Yeşilyurt için durmadan, dinlenmeden çalışıyoruz. Herkesin ve her kesimin ihtiyaçlarına duyarlı bir belediyecilik anlayışı ile hareket ederek iletilen sorunları hızlı bir şekilde çözmeye çalışıyoruz. Mutlu, üreten, ürettiğinden kazanan, hak ettiğini alan bir Yeşilyurt’u tüm vatandaşlarımızla birlikte inşa edeceğiz. Şimdi çok çalışma zamanı, vatandaşlarımız bizden hizmet bekliyor. Birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız. Biz başarılı olursak kentimiz başarılı olur, kentimiz başarılı olursa hemşehrilerimizde mutlu olur. Vatandaşlarımızın mutluluğu ise her şeyden önemlidir. Ziyaretlerimiz sırasında gösterilen teveccüh ise ilçemize hizmet yolunda bize büyük bir güç ve dinamizm katıyor. İşimize dört elden sarıldık, dinamik ve çalışkan bir ekiple 7/24 vatandaşlarımızın emrindeyiz. Bizleri sevgi ve muhabbetle ağırlayan, güzel sohbetleriyle içimizi ısıtıp ilçemize hizmet yolunda bize moral ve motivasyon aşılayan muhtarlarımıza ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Gündem, 24 Ekim 2024 15:50
Yorumlar (0)
Eleştiriler İşe Yarıyor: TSO Yönetimi Nihayet Göründü.
Malatya’da Birlik ve Kardeşliğin Adı: Salih Karademir.
“NEBAHAT” ROMANI İÇİN ANLAMLI BULUŞMA
Miniklerden Ramazan Şenliği: Erdem Okulu’ndan Anlamlı Etkinlik
Bir Öğretmeni Kaybetmek: Eğitime Adanmış Bir Ömür Sona Erdi
Başkan Er: “Kadınlar Toplumun En Güçlü Temelidir
İftar Sofrasında Birlik Mesajı: Başkan Er Meclis Üyeleriyle Buluştu
Okul Çevrelerinde Sıkı Denetim: “Güvenli Okul, Güvenli Gelecek” Uygulaması Sürüyor
Çukurdere’de Şüpheli Ölüm: Hurda Toplayan Yaşlı Adam Şantiye Alanında Hayatını Kaybetti
Sadıkoğlu ve Hilal Acı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Güçlü Mesaj.
Fazilet Erdemir’den Kadın Vurgusu: “Malatya Kadını Güçlendikçe Türkiye Güçlenir”
Fedakârlık Hiçe Sayıldı: Akçadağ Odası’nda Skandal Yönetim
TSO’da Tek Kişilik Yönetim: Sadıkoğlu Çalışıyor, Diğerleri Nerede?
İş İnsanı Mustafa Kılınç’tan 8 Mart Mesajı: Deprem Bölgesindeki Kadınların Mücadelesi Takdire Şayan
Kernek Mahallesi’nde Şüpheli Ölüm: Yaşlı Adam Evinde Hayatını Kaybetmiş Halde Bulundu
HİMYAÇ Başkanı Budan’dan 8 Mart Çağrısı: “Kadınlar Güvende Yaşamak İstiyor
Başkan Hasan Ulutaş Sahurda Gençlerle Buluştu: Akçadağ’ın Geleceği Konuşuldu
Malatya’da Zehir Tacirlerine Darbe: 5 Şüpheli Gözaltında
Afetlere Hazırlık Güçleniyor: YAKUT Ekibine AFAD Eğitimi
Kadınlar Günü’nde Duygulandıran Ziyaret: Şehit Yarbay Songül Yakut’un Annesi Yalnız Bırakılmadı
Büyükşehir’in Düzenlediği Voleybol Ligi’nde Kupayı Millî Eğitim Müdürlüğü Kaldırdı
Malatyalılar İlahi Sanatçısı Fadıl Aydın ile Manevi Bir Gece Yaşadı
Başkan Er’den Kadınların Gücüne Vurgu
Kadınlar Günü mü, Vicdan Günü mü?
Kadınlar Günü’nde Mesaj: “Kadınların Gücü Toplumun Gücüdür
Gökhan Gök’ten Yeni Seçilen Oda Başkanlarına Tebrik Ziyareti
Vali Seddar Yavuz: “Kadınlarımız Toplumun En Güçlü Teminatıdır”
Malatya’da Narkotik ve Asayiş Operasyonu: Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi
Vali Yavuz: “Kadınlarımız Toplumun En Değerli Gücüdür
Malatya’da Ayrıştırma Tesisi İçin Önemli Adım: Başkan Er Fransız Heyetle Sahada
Başkan Er’den Malatya’nın Geleceğine Yönelik Büyük Yatırım Girişimi
Yavuz Selim Mahallesi’nde Sorunlar Masada: Başkan Geçit’ten Kalıcı Çözüm Sözü
Yeşilyurt’ta Bıçaklı Kavga: 6 Kişi Gözaltında
Ramazan Yardımlarında Fotoğraf Tartışması: Ağbaba Sahada, Diğer Vekiller Nerede?
Kuluncak’ta Ramazan Kültürü Okullarda Anlatılıyor
Bakanlık harekete geçti: ‘İyileştiren Hastane’ tedavi süresini kısaltıyor
Ramazan’ın Bereketi Battalgazi’de Yetim Çocuklarla Paylaşıldı
Kayısı Üreticilerine Uyarı: İlkbahar İlaçlama Dönemi Başladı
Topsöğüt’te Taziye Evi İçin İlk Adım Atıldı
