FİLENİN KAPLANLARINA EFELER LİGİ YOLUNDA MANEVİ DESTEK
Malatya, 05 Şubat 2021 09:09Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübünü ziyaret etti. Bu sezon voleybolda Efeler Ligi’ne yükselmeyi hedefleyen turuncu yeşilli takım hakkında bilgiler alan Fendoğlu ve Gürkan’a üzerlerinde isimleri yazılı 44 numaralı forma hediye edildi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, yeni yerinde kulüp çalışmalarını sürdürmeye başlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü başkanı ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Ziyarette Başkan Gürkan ve Milletvekili Fendoğlu’ya MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’da eşlik etti.
Ziyarette Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü çalışmaları hakkında bilgiler veren Kulüp Başkanı Mahmut Cücemen, kulüp olarak bin 170 lisanslı sporcularının olduğunu belirtti. Cücemen, “Bu sezon içerisinde pandemiden de dolayı aktif olarak branşlarına göre sporlarını yapan 970 lisanslı sporcumuz bulunuyor. Şu anda atletizm, tekvando ve voleybol takımımız çalışmalarına ve müsabakalarına devam ediyor. Voleybolda, atletizm ve tekvandoda iyi yerdeyiz. Voleybol maçlarımız güzel bir şekilde devam ediyor. Ağırlığı voleybol takımımıza verdik. Şuanda 1. Lig’deyiz. Biz de Başkanımızla beraber bir hedef belirledik ve inşallah sezon sonunda Efeler Ligine yükseleceğiz” dedi.
SAMANLI: BAŞKANIMIZIN YAPTIĞI BİRÇOK DEĞİŞİMDEN BİRİSİ DE SPOR ALANIDIR
MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ile Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nü yeni yerlerinde ziyaret ettiklerini ifade ederek, “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın göreve gelmesinden itibaren Malatya’da yaptığı birçok değişimden bir tanesi de spor camiasına verdiği katkılardır. Büyükşehir Belediyesi’nin ve Büyükşehirspor Kulübü’nün başarısı görülüyor. Bundan sonraki süreçte gerek kulüp başkanımızın gerekse de yöneticilerimizin Selahattin Başkanımızın verdiği desteklerle başarıdan başarıya koşacaklarından hiç şüphemiz yoktur. Başta Selahattin Başkanımız olmak üzere kulüpte emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte bizlerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak Büyükşehirspor Kulübümüzün her alanda destekçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
GÜRKAN: VEKİLİMİZİN DESTEĞİ BİZE MANEVİ GÜÇ KATACAK
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ve MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’nın Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü’ne yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu söyledi. Başkan Gürkan, “Sayın Milletvekilimizle Belediyemizin işleriyle ilgili sürekli istişare halindeyiz. Özellikle Ankara’da takip edilecek iş ve işlemlerin yürütülmesi için bize verdiği destekle Sayın Mehmet Fendoğlu her zaman yanımızda olmuştur. Bu anlamda Sayın Milletvekilimiz Fendoğlu’nun ve il başkanımızın şahsında tüm Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerime teşekkür ediyorum. Sayın vekilimiz ve il başkanımız nezaket göstererek Büyükşehir Belediyespor Kulübümüzü başkanımızı ve yönetimdeki arkadaşlarımızı yeni yerinde ziyaret etmek maksadıyla kulüp binamıza geldiler. Bu anlamda yaptıkları ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu ziyaret inanıyorum ki takımımıza manevi güç verecek. 1.170 faal sporcularımızdan pandemi dönemine rağmen 970 sporcumuz aktif spor alanında yoğun olarak sportif faaliyetlerde bulunuyor. Şuanda voleybol takımımız 1. Ligde ve başarıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Nasip olursa önümüzdeki dönemde Efeler Ligi diye tabir ettiğimiz, futbol ile değerlendirdiğimizde Süper Lig’e geçecek. Bir taraftan da diğer branşlarımızda yoğun bir çalışma içerisindeler. Kulüp başkanımızın şahsında yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımızı ve sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
FENDOĞLU: BAŞKANIMIZ SPORA, TURİZME, EKONOMİYE VE SOSYAL BELEDİYECİLİĞE KATKI VERİYOR
MHP Malatya Milletveki Mehmet Fendoğlu ise, “Belediyecilik denilince ilk akla gelen, şehrin sosyal sorunları, yolları, köy yolları, şehrin mimarisi, şehrin mobilyası, şehri ön plana çıkaracak güzelliklerdir. Bunların yanına tarihi, kültürü ve turizmi de katarsak bir bütünlük içerisinde tüm çalışmalarda başarılı bir şekilde özellikle ilk karnesini Battalgazi Belediyesi’nden alan Sevgili Başkanımızın aynı hassasiyetle bütün bu unsurları Malatya Büyükşehir Belediyesinde birleştirerek bütünleştirmiştir. Başkanımızın dikkat çekmek istediğimiz bir başka çalışması da ki sosyal belediyeciliğin en önemli özelliği halkla birebir temas etmektir. Halkla birebir temas eden yapının kulüp binamızın da içerisinde bulunduğu aynı binada yaklaşık 400 bin vatandaşımıza yakın ulaşılmış sosyal belediyecilik anlayışıyla yardım dağıtılıyor. Bunu görmek beni memnun etti. Çünkü yol açmanın kültür ve turizm anlamında şehre katkı sağlayacağı gibi şehrin içerisinde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarının birebir yerinde görerek temas edip destek vermek bence çok büyük bir iş. Yine başarıdan başarıya koşmuş Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübümüzün 2. Lig’den 1. Lig’e ve sezon sonunda da inşallah Efeler Ligi’ne yükselecek olan voleybol takımımızı, başarıları devam eden ampute takımımızı tebrik ediyorum. Bunların yanı sıra Malatya Büyükşehir Belediyespor kulübümüz, 1.170 sporcu kardeşimize kucak açmış bir spor kulübümüz. Spor kulübümüzün başarıdan başarıya koşması ve Türkiye içerisinde Malatya Büyükşehir Belediyesi adıyla sahalara çıkması bir Malatya Milletvekili olarak ve Malatya’nın adının geçtiği her yerde beni onurlandırıyor ve gurur veriyor. Kulübümüzün başarılarının devamını dilerim. Bu konuda spordan tutunda turizme, ekonomiye ve sosyal belediyecilik anlayışında her şeye yetişen ve katkı veren sevgili başkanımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu’nun ziyareti sonrasında Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mahmut Cücemen, Başkan Gürkan ve Milletvekili Fendoğlu’na isimlerinin yazdığı 44 numaralı Büyükşehir Belediyespor forması hediye etti.
Malatya, 05 Şubat 2021 09:09
Yorumlar (0)

Malatya’lı 3’ün 1’ini Almaya Devam Ediyor

Battalgazi İlçesi Kernek Mahallesi'nde Kasten Yaralama

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Yılı Kapsamında Seminer Düzenledi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ‘2025 AİLE YILI’ ETKİNLİKLERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLİYOR

İl Başkanı Bakan: “İstiklal ve istikbal mücadelesi veriyoruz”

ARGUVANLILAR DERNEĞİ KURULDU

AĞBABA; “ZİRAİ DONU DA UNUTTURACAKLAR”

BATTALGAZİ BELEDİYESPOR’LU HATİCE MUHLİSE DOĞAN MİLLİ TAKIMDA

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

Malatya Atıcılık Spor Kulübünden Büyük Başarı!

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN BAHARIN GELİŞİNE PEDALLI KUTLAMA!

İl Başkanı Bakan, “Halk Günü” programında talepleri ilk ağızdan dinledi

MAGİNDER BAŞKANI KARADEMİR: “MALATYA'NIN EKONOMİK YIKIMI GÖRMEZDEN GELİNEMEZ”

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN YEŞİL ALANDA ÜRETİM HAMLESİ

Elazığ 'da Deprem Oldu

AMPUDE FUTBOL

Küçük Ellerdeki Büyük Umutlar

“Her 10 tıp öğrencisinden 1’i mesleğe başlamadan şiddete uğruyor!”

İl Başkanı Bakan’dan ’27 Nisan e-Muhtıra’ açıklaması

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yürütme Kurulu Üyeliğine Seçildi

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN 7/24 YOL MESAİSİ

DAVA ADAMI MEHMET AKİF ERSOY’U ANLAMAK" KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

YEŞİLYURT’TA BAHAR PEDALLARLA KARŞILANACAK!

MİDAS’IN KULAKLARI” TİYATROSU ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Fidan Dikimiyle Çevreye Duyarlı Adımlar Atılıyor.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

BAŞKAN TAŞKIN: "MALATYA’NIN YENİ YÜZÜ BURADA YÜKSELİYOR"

Sadıkoğlu: “Hasar tespiti bir an evvel tamamlanarak, destekler verilmeye başlamalı”

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ SIFIR ATIK MUCİTLERİ YARIŞMASI’NDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Ölümlü Trafik Kazası

YEŞİLYURT’TA “DAVA ADAMI MEHMET AKİF ERSOY’U ANLAMAK” KONFERANSI DÜZENLENECEK

BULUTLU VE HİSARTEPE’YE 12.300 METRE İÇME SUYU HATTI

Esnaf desteklenmese göç olur

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER’DEN MAGİNDER’E ZİYARET

Komiser Göksel Özay, Son Yolculuğuna Uğurlandı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 4,5 MİLYON TL’LİK DESTEK

BAŞKAN TAŞKIN’DAN ESNAF ZİYARETİ

81 İLİN İTFAİYECİLERİ MALATYA’DA TOPLANIYOR
