Başkan Taşkın Yamaç Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu
Gündem, 28 Ekim 2024 07:59
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, geleneksel hale gelen ‘Mahalle Sizin, Söz Sizin’ buluşması kapsamında bu hafta Yamaç Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci’de katıldı.
Her hafta bir mahallede ‘Mahalle Sizin Söz Sizin’ başlığı altında vatandaşlarla buluşan Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, bu hafta Yamaç Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve ilgili kurum müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda Başkan Taşkın, ‘’Yılbaşından sonra sizlerle daha sık bir araya geleceğiz.’’dedi.
Başkan Taşkın: ‘’Bu buluşmalarla Sorunlara Daha Hızlı Çözüm Sunuyoruz’’
6 aydır sürdürdükleri mahalle buluşmalarının hızlı bir çözüm merkezi haline geldiğini ifade eden Başkan Taşkın, ‘’Her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz 'Mahalle Sizin, Söz Sizin' buluşmaları kapsamında bu hafta Yamaç Mahallesi sakinlerimizle bir aradayız. Muhtarımızın önceden ilettiği talepler var; bugün de sizlerin taleplerini dinleyeceğiz. Altı aydır süren bu program, sorunları daha verimli bir şekilde çözme açısından oldukça bereketli geçiyor. Bazen bizleri belediyede göremeyebilirsiniz ya da bürokrasiden ilgili kişilere ulaşamadığınız anlar olabilir. Bu program sayesinde, gerekli birimleri sizlerle buluşturuyor ve sorunları daha kısa sürede çözüme kavuşturma fırsatı sunuyoruz. Mahallemizin eksiklerinin farkındayız. Yamaç Mahallemiz, TOKİ’nin daha önce yaptığı konutlar sayesinde depremden az hasarla çıktı. Ancak Çarşı Mahallemiz neredeyse tamamen yıkıldı. Altı aydır belediyemizin rutin işlerinin yanı sıra enerjimizin yüzde yetmişini bu çalışmalara harcıyoruz. Bu sürece katkı sunmazsak mahalleleri tahliye edemeyiz, tahliye olmadan da inşaatlar başlayamaz. Bu nedenle sizlerden biraz daha sabır istiyoruz. Yılbaşına kadar rezerv alan tahliyelerini tamamlayarak müteahhitlere teslim etmiş olacağız. Ardından sizlerle daha sık bir araya gelecek ve mahalle ziyaretlerimizi artıracağız. Programın adı ‘Mahalle Sizin, Söz Sizin’ ve sözü sizlere bırakıyorum. Katılımınız için hepinize tekrar teşekkür ediyorum." dedi.
Başkan Gören: ‘’Birlik ve Dayanışma ile Zor Günlerin Üstesinden Geleceğiz’’
AK Parti İl Başkanı Namık Gören de ‘’Zor zamanlardan, zorlu günlerden geçiyoruz. Dünyadaki savaş ve çatışmaların yüzde yetmişinden fazlası içinde bulunduğumuz coğrafyada yaşanıyor. Diğer yandan, 2023 yılı itibarıyla dünya genelinde afetler ve doğal nedenlerle meydana gelen zararın yüzde yetmişten fazlası ülkemizde gerçekleşti. Malumunuz, 6 Şubat'tan bu yana deprem fırtınaları ile karşı karşıyayız. Bu zorlu süreçte ayakta kalmak birlik ve beraberlik gerektiriyor. Devlet olarak, millet olarak güçlü bir birlik içerisindeyiz. Tabii ki sınırlı kaynaklarla sınırsız ihtiyaçları karşılamaya çalışıyoruz. Belediyelerimiz ve devletimiz, imkânlarını milletimizin ihtiyaçlarına seferber etmiş durumda. Belediye Başkanımıza bu programı düzenlediği için ayrıca teşekkür ediyorum. Bu vesileyle milletimizle bir araya geliyoruz. AK Parti belediyeciliği, halkı ile sürekli bir arada olan, sorunları dinleyen ve çözüm üreten bir anlayışa sahiptir. Bugün de sizlerin sorunlarını dinleyip çözüm üretme gayreti içinde olacağız. Katıldığınız için hepinize tekrar teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
Başkan Kahveci: ‘’Hizmetlerimizle Mahallelerimizin Yanındayız’’
AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, düzenlenen program nedeniyle Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: “Battalgazi Belediyemizin ‘Mahalle Sizin, Söz Sizin’ programı kapsamında Yamaç Mahallemizin siz değerli sakinleriyle bir araya geldik. Burada, bürokrasiden ve çeşitli kurumlardan müdürlerimiz de sizlere destek olmak için hazır bulunuyor. Sizlerin sorunlarını çözmek için hep birlikte gayret gösteriyoruz. Yamaç Mahallemizin problemlerini çözme yolunda beraber çalışacağız. Katılımınız için tekrar teşekkür ediyorum.”
Gündem, 28 Ekim 2024 07:59
Yorumlar (0)
U.S. Polo Assn., Moda, Spor ve Dijitalde Dünyanın En Prestijli Ödüllerinin Sahibi Oldu
İZDO VE EBDO, BİLİMSEL KONGREYE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR
Basın Bülteni - Âdil-i Mutlak Hat Eserleri Sergisi Katar’a Taşındı
“Toys “R” Us Türkiye’de: Oyun, Keşif ve Eğlence Bir Arada!”
Deprem Sonrası Eğitim Yatırımlarımız Hızla Sürüyor
1. Fırat EDAŞ’tan Battalgazi’ye 22 Milyon TL’lik Enerji Yatırımı
Battalgazi’de Teşkilat AKademisi: Mahalle Başkanlarına Eğitim ve Sertifika Gururu!a Gururu!
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN NOSTALJİ VE EĞLENCE DOLU KÜLTÜR VE SANAT AKŞAMI!
URALOĞLU, AĞBABA’NIN SORU VE TALEPLERİNİ CEVAP VERDİ
MASKİ YAZIHAN’DA 2025 HEDEFLERİNİ %165 AŞTI:
Battalgazi’de Güvenliği Tehlikeye Sokan Taksirli Olay Mahallede Endişe Yarattı
Akçadağ’da Herkes Yönetiyor, Ama Kimse Bir Şey Yapmıyor
HEPİMİZİN EMANETİ OLAN ÇOCUKLARI KORUMAK ORTAK SORUMLULUĞUMUZ”
İş Dünyasında 'Enflasyon Düzeltmesi' Tartışması Sürüyor
MHP İl Başkanı Gök: “Türkiye’nin Huzuru Bizim Önceliğimiz”
Battalgazi’de Korkutan Yangın: Konteyner İş Yeri Alevlere Teslim Oldu
Yeşilyurt Belediyesi, Son Kullanım Tarihi Geçmiş Ürünlere Karşı Denetimleri Sıklaştırdı
MAGİNDER İnönü Üniversitesi TTO, Türkiye’ye Model Olacak İş Birliğine Başlıyor
Deprem Sonrası İnşa Edilen 714 İş Yeri İçin Kritik Süreç: Hak Sahiplerine Önemli Duyuru
Hazır Beton Endeksi Ekim Ayı Raporu Açıklandı!
BAŞKAN TAŞKIN, TAMAMLANAN PROJELERİ TEŞKİLATLA İNCELEDİ
Unutulmaz Bir Gece: Havlucu Memed Anlatacak, Lütfü Acıbucu Söyleyecek!”
Evde Sağlık Bir Lüks Değil, İhtiyaç!
BAŞKAN GEÇİT: “RESTORASYON PROJELERİ ÇIRMIHTI’YA YENİ BİR ÇEHRE KAZANDIRIYOR
Uygulama Noktasında Narkotik Darbesi: Şahıs ve Araçtan Uyuşturucu Çıktı
Deprem Bölgesinde Başlayan Umut Yolculuğu" -
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTILARININ II. BERLEŞİMİ YAPILDI
Yıldız’dan Sert Uyarı: “Bu Yanlıştan Geri Dönülmezse Sorun Büyür”
Tüvtürk Kavşağında Meydana Gelen Kaza Panik Yarattı
Beylerderesi Viyadüğü Üzerinde Zincirleme Trafik Kazası
Duygusal Manipülasyonlar Öz Saygıyı Yok Ediyor
BATTALGAZİ’DE ARA TATİL ÇOCUK ŞENLİKLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
AĞBABA; “MALATYA’DA AFAD’IN KENDİ BİNASI YOK”
İstanbul’da Kuluncak Rüzgarı: MAKULDER Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi
Fırat EDAŞ, Zorlu Kış Şartlarına Karşı Sahada Önlemlerini Aldı
Malatya TSO ile Osmaniye TSO kardeş oda oldu
Kandilli Rasathanesi Deprem Erken Uyarı Sisteminde Önemli Test Başarısı
Binalarda Baca Güvenliğini Göz Ardı Etmeyin!
Burhan Kılıç: “Malatya, Yeniden Refah’ın güçlü bir kalesi olmaya devam edecek”
