Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarafından Vatandaşların Hizmetine Sunulan
Gündem, 14 Kasım 2024 17:18
· Malatya Büyükşehir Belediyesi Millet Bahçesinde vatandaşların hizmetine sunulan ‘Malatya Sofrası’ vatandaşlar ve öğrenciler tarafından büyük beğeni gördü.
Geçtiğimiz günlerde Millet Bahçesi’nde hizmet vermeye başlayan Malatya Sofrası, vatandaşlar tarafından hem uygun fiyat avantajı açısından hem de lezzet anlamında büyük beğeni toplarken, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya Sofrasının şehrin farklı noktalarında açılacağının müjdesini verdi.
Malatya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların günlük sıcak yemek ihtiyacını karşılamak ve sofralarına bereket katmak amacıyla Malatya Sofrasında hizmet vermeye devam ediyor. Millet Bahçesi’nde hizmet vermeye başlayan ve günlük 4 çeşit sıcak yemeği hijyenik ve sağlıklı koşullarda hazırlayıp uygun fiyatlarla halkın hizmetine sunan Malatya Büyükşehir Belediyesi vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor. Vatandaşlar 50 TL karşılığında dört çeşit yemek yerken, sadece çorba ve su tercih edenler için ise 20 TL’lik ayrı bir alternatif sunuluyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi sağladığı bu hizmetle vatandaşlara sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda katkıda bulunurken, aynı zamanda toplumsal dayanışmayı da pekiştiriyor. Ekonomik koşulların zorlaştığı bu dönemde, uygun fiyatlarla nitelikli bir hizmet sunan Büyükşehir Belediyesi hem vatandaşların bütçesini destekliyor hem de herkesin kaliteli yemeğe ulaşmasını sağlıyor. Günlük yüzlerce vatandaşın ağırlandığı Malatya Sofrasında, ayrıca lezzetli yemekler ve güler yüzlü hizmetle Malatya’nın değerleri de yaşatılıyor.
YEMEKLERİN LEZZETİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Malatya Sofrasının özellikle öğrenciler açısından çok büyük bir avantaj olduğunu belirten Ece Nur Gezgin, “Kütüphaneden Malatya Sofrasına geldim. Öğrenciler için büyük bir avantaj oldu. Bu proje için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e teşekkür ederim” dedi.
Yemeklerin lezzetli olduğunu söyleyen Gülseren Kılıç, “Hizmet gerçekten güzel. Bu kadar çeşit gerçekten güzel bir hizmet. Buradaki bütün vatandaşların da faydalanabileceği bir hizmet olduğu için gerçekten iyi bir şey yapılmış. Yemekler de lezzetli. Tadı güzeldi. Arkadaşlarımızla birlikte ilk defa geldik ve tekrar geleceğiz. Hayırlı olur inşallah” dedi.
Millet Kütüphanesi’nden geldiğini söyleyen Sıla Aslan, “Malatya Sofrası projesi için teşekkürler. Bize büyük bir katkısı oldu. Biz öğrenciler için çok güzel bir imkân sunuldu. Teşekkürler” dedi.
ÖĞRENCİLERDEN MALATYA SOFRASINA TAM PUAN
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Malatya Sofasının çok güzel bir proje olduğunu söyleyen bazı öğrenciler ise, hizmetin kütüphaneye yakın mesafede olmasının kendileri için büyük bir avantaj olduğunu söylediler. Yemeklerin güzel olduğunu da belirten öğrenciler ayrıca böyle anlamlı bir projenin hizmete sunulmasından dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e teşekkür ettiler.
Gündem, 14 Kasım 2024 17:18
Yorumlar (0)
Mustafa Kemal Atatürk’ün Malatya Ziyaretine 95 Yıl Sonra Aynı Gurur, Aynı İnanç
Malatya’da Tarihe Saygı: Atatürk’ün Gelişinin 95. Yılında Anlamlı Tören
Zabıta’dan 2025 Bilançosu: Binlerce İşletmeye İnceleme
Mesafeler Kalktı, Eğitim Kazandı: Buca’dan Doğanşehir’e Anlamlı Proje
Malatya’da Atatürk’ün Tarihi Ziyareti Unutulmadı: Vali Yavuz’dan Anlamlı Mesaj
Dilencilik Yapan Şahsa Müdahale: Mobil Huzur Ekibi Anında Yakaladı
HER BEL AĞRISI FITIK DEĞİLDİR
Bağışıklık, Metabolizma Ve Bağırsak Sağlığını Birlikte Destekleyen Çözüm
Büyükşehir Belediyesi Trafik Sorunlarını Masaya Yatırdı
Malatya’nın Projeleri TÜBİTAK 4006’da Yerini Aldı
Kayısı Üzerinden Siyaset Isındı: Ağbaba’dan Sert Açıklama
Bilim ve Teknolojide Yeni Nesil: DENEYAP Sahneye Çıkıyor
Eğitimde Yeni Dönem: Eski Malatya’ya Modern Merkez
Niyazi Mahallesi’nde Şantiye Alanında Yangın: Maddi Hasar Meydana Geldi
Fuhuşa Yer Teminine Darbe: Silah ve Yüklü Miktarda Para Ele Geçirildi
Topsöğüt’te Eğitim Gururu: Kursiyerler Sertifikalarını Aldı
Battalgazi Engelsiz Yaşam Merkezi Umut Olmaya Devam Ediyor
Büyükşehir Meclisi Şubat Toplantısında Önemli Kararlar Alındı
Ağustos’ta Kültür Rüzgarı: Türkiye Kültür Yolu Festivali Başlıyor
Dijitalleşme Var, İnsan Nerede?” Malatya’da Yaşlıların Doğalgaz Çilesi
Ekmek Almaya Çıkmıştı… Yeşilyurt’ta Ani Ölüm Mahallede Derin Üzüntü Yarattı
Gönüllü Fidan Dikim Çalışmalarıyla Geleceğe Nefes Oluyorlar
Malatya’nın Bitmeyen Sorunları: Alıştık, Kabullendik, Sustuk
Yeşilyurt’ta Açıktan Hırsızlık Olayı Aydınlatıldı: 3 Şüpheli Yakalandı
Çocuklarımızı Nasıl Koruyacağız?” Uzmanından Ailelere Kritik Uyarılar
Cansu Durkun: “Erkek kaşında hedef; fark edilmeden fark yaratmak”
Atkısız Çıkmayın, Boyun Sağlığınızdan Olmayın
Çınar Park Sosyal Tesisleri Modern Yüzüyle Hizmete Hazırlanıyor
Malatya’da 95. Yıl Gururu: Atatürk Anısına Satranç Turnuvası
MALATYA’DA ZEHİR TACİRLERİNE DARBE: 2 KİŞİ GÖZALTINDA
Mezarlıklar ve Çevresinde Sıkı Denetim: Dolandırıcılıktan Aranan Şahıs Yakalandı
Ramazan Paketleri Yetmiyor: Dar Gelirli Aileler İçin Kalıcı Çözüm Şart
ŞEHRİN YENİ BULUŞMA NOKTASI KAPILARINI AÇIYOR
KOSGEB Borçlarıyla İlgili Kritik Soru: Silme mi, Erteleme mi?
Yeşilyurt’ta Gelecek Gençlerle Yükseliyor: Girişimciliğe Belediye Desteği
Eğitimde Kalite Artıyor: Yeşilyurt Belediyesi’nden Hizmet İçi Eğitim Atağı
Okul Ziyaretleri Sürüyor: Başkan Er Bu Hafta İnönü Ortaokulu’ndaydı
AVCILIĞA BİLİNÇ, DOĞAYA SAYGI: YUSUF UÇAR’IN YEŞİLYURT’TAKİ BAŞARISI
Narkotik Operasyonunda Büyük Darbe: 9 Gözaltı, 8 Tutuklama
